تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مسلمان نادان... بزرگ ترین دشمن اسلام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
*اگر میخواهید حقیقتی را نابود کنید، به آن خوب حمله نکنید... از آن بد دفاع کنید! *
این جمله چیزیه که داریم هر روز دور و برمون به وضوح می بینیم... دیگه گذشته اون زمان که توی ایران جنگ باشه و علیه ما نقشه های نظامی بکشن و شب و روز بکوبوننمون. حالا دشمن کار رو به خودمون سپرده! من بهش میگم جنگ نامرئی... این همه سخنرانان به ظاهر روشنفکر و مداحهای مثلا غمخور امام حسین و منتظران دروغین ظهور... که با نیت های پاکشون! چهره زیبای اسلام رو خدشه دار کردن از آمریکا صادر نشدن که... اتفاقا کاملا خودی هستن و جد اندر آبادشون شیعه ی اثنی عشری اما در لباس اسلام آنچنان کار هایی میکنن که... مساله اینه که دیگه قرار نیست وجهه ی مسلمان ایرانی در جهان خراب بشه، چون دیدن که این اسلام ما رو ازمون نمی گیره... همونطور که در دوران انقلاب تا اون حد توی تحریم بودیم و زمین و زمان بهمون بد میگفت ولی ما کار خودمون رو کردیم، چون اسلام و امام حسین و امام عصر رو داشتیم...
حالا با این حربه میخوان نابودمون کنن که چهره ی اسلام و مسلمون رو بین خودمون خراب کنن... افراطیونی که نه در حد طالبان اما هم جهت با اونها توی کشورمون با تند رویهای بی موردشون که هیچ جای اسلام وجود نداره خدا میدونه چه تعداد جوون رو از اسلام زده کردن، یا مداحانی که کاری کردن بعضی ها به عزا داری امام حسین بگن وحشیگری! یا سخنرانانی که خیلی راحت میان و یک سری سؤال در مورد اسلام مطرح میکنن و میرن و جوون بیچارمون رو میذارن توی یک دنیا سردر گمی... اونقدر این چیزا رایج شده که آدم فکر میکنه اسلام واقعی اینه... فقط شنیدیم نماز بخون و نهایت سوالون که پرسیدیم چرا این بود که بگن گناه داره و عاقبتش جهنه! و چهره ی خدای رحمن و رحیم ما شد یک خدای مجازاتگر! به خاطر همین جوون امروز خیلی راحت از ایمانش دست میکشه... یا حتی کسی که چهل ساله مسلمونه با طرح یک سولا ساده به خدا و ... شک میکنه. حالا مشکل اینجاست که خیلی از این مداحان و .. نمی دونن دارن چیکار میکنن و خودشون هم باورشون شده اسلام همین چیزیه که دارن...Undecided
متاسفانه هر کس هم 2 جلسه کلاس احکام رفت و 1 دور قرآن رو خوند خودش رو علامه میدونه و ...
و حالا از دین متمدنانه ی اسلام و قوانین انسان سازش یک مشت خرافه و روضه و گریه ی جاهلانه برامون مونده
و باید کنار فری میسنری و کابالا و صهیونیسم و آمریکا، اسم مسلمان نادان رو هم بیاریم چون اگر آسیب مسلمان جاهل به اسلام بیشتر از آمریکا نباشه بدون شک کمتر هم نیست....
( به هیچ عنوان قصد اهانت به مداحان و سخنرانان عالم و عزیز رو ندارم و منظورم قشر خاصی است که خودتون بهتر میدونید...)
دوستان این رو به نقل از کتابخانه تبیان میگذارم.
جاهل متنسك (كم خرد لجوج)

اين دسته از افراد همانطوريكه از اسم آن پيدا است كسانى هستند كه در چهارچوبى قرار گرفتنداند و بر آن پافشارى مى كنند لجاجت و خرده گيرى و تظاهر از ويژگيهاى اين دسته است و تظاهر به زهد و تعبد را هميشه براى خود يدك مى كشند. افق ديدشان بسيار ضعيف و محدود است و تنها به درك جريانات واقع شده توان دارند و قدرت ارزيابى حوادث آينده را ندارند. اگر فردى مورداعتماد آنان خبرى را از اينسو دهد به اينطرف غلطيده و اگر خبرى از آنسو دهد به آنطرف مى غلطند. به همين خاطر آنچه را كه مى بينند حقيقت دانسته و مورد قضاوت قرار مى دهند. اين دسته افراد كم تحركى بوده و هيچگاه آرمان و هدفى را تعقيب نمى كنند و به آنچه كه هست دل خوش مى دارند تمام اسلام را آن درك محدود خود پنداشته اند و بر آن پافشارى مى كنند.

امام على[ ع] در سفارشى كه به كميل بن زياد دارد مردم را سه دسته مى كند درباره ويژگى اين دسته مى فرمايد: [او منقادا لحمله الحق لابصيره له فى احنائه ينقدح الشك فى قلبه الاول عارض من شبهه] كسى است كه تسليم صاحب حق است ولى بينائى و بصيرتى در زواياى حق ندارد با نخستين شبهه اى كه عارض مى شود شك در دلش جاى مى گيرد (و تحت تاثير واقع مى شود) بالاخره اينان زود فريب مى خورند زود تحريك مى شوند. شايعه را بهَ زودى قبول مى كنند البته نبايد تصور كنيم چنين افرادى تنها در ميان مردم عامى و بى سواد جامعه يافت مى شوند چه بسا افراد دانش آموخته و آشنا با مفاهيم علمى و اسلامى نيز داراى چنين خصلتى هستند.خطر اين دسته را نمى توان كوچك شمرد بزرگترين ضربه ها در طول تاريخ اسلام از اين متعبدين گول خورده از شياطين به وجود آمده است.

نمونه بزرگ اين را گروه [مارقين] در زمان حكومت على[ ع] مى باشد. اينان با ظاهرى آراسته به تبعد و [تزهد] آنچنان ضربه اى بر حكومت عدالت گستراو وارد كردند كه ايشان فرمود:[قصم ظهرى عالم متهتك و جاهل متنسك فالجاهل يغش الناس والعالم يخرهم بتهتكه]. عالم بى پروا و جاهل لجوج كمر مرا شكستند نادانان با كم خردى مردم را گمراه مى كنند (چون تظاهر به دين و مقدسات دارند) و دانايان بى پروا مردم را فريب مى دهند (زيرا وارستگى و تقوا پيشگى ندارند).

از طرفى ديگر اين گروه با خشك انديشى خود مانع از شكوفا شدن مفاهيم عاليه اسلام و پياده شدن آن هستند بدون ترديد مكتبى همانند اسلام بايد طراوت و جذابيت براى هر عصر و زمانى داشته و پاسخ گوى نيازهاى واقعى هر نسلى باشد. و صدافسوس كه اين خشك انديشان كم خرد نه تنها خود با زمان پيش نيامده و قدرت تفكر درامور تازه را ندارند بلكه با هرانديشه نو و برداشت صحيحى ازاسلام مخالفت كرده و بى درنگ چوب تكفير را بر او مى زنند. همانطوريكه[ مرحوم آيه الله حاج شيخ عبدالكريم حائزى يزدى اعلى الله مقامه موسس حوزه علميه قم به فكر افتادند يك عده از طلاب را بزبان خارجى و بعضى علوم مقدماتى مجهز كنند تا بتواننداسلام را در محيطهاى تحصيل كرده جديد بلكه در كشورهاى خارج تبليغ نمايند. وقتى كه اين خبر منتشر شد گروهى به قم رفتند و اولتيماتوم دادند كه اين پولى كه مردم به عنوان سهم امام مى دهند براى اين نيست كه طلاب زبان كفار را ياد بگيرند. اگر اين وضع ادامه پيدا كند ما چنين و چنان خواهيم كرد! آن مرحوم هم ديد كه ادامه اين كار موجب انحلال حوزه علميه و خراب شدن اساس كار است موقتاً از منظور عالى خود صرف نظر كرد].

البته اين داستان باين معنا نيست كه اين كم خردان هم اكنون با تحصيل زبان خارج مخالفت مى ورزند اينان اكنون با مسائل ديگر و حياتى مخالفت مى كنند زيرا هميشه اززمان عقب تر واز واقعيات جامعه دورترند. تو خود حديث مفصل بخوان ازاين مجمل .
یه چیز دیگه... همونطور که ما وظیفه ی خودمون میدونیم برای مقابله با آمریکا بریم راهپیمایی و برای مقابله با فری میسنری،نماد شناسی و آگاه سازی بکنیم، در قبال مسلمان نادان هم یه وظایفی داریم....
اولا تا اونجا که ممکنه اطلاعات خودمون رو بالا ببریم تا اول خودمون اسلام حقیقی و آموزه هاش رو با یقین بپذیریم و هیچ سوالی برای خودمون باقی نمونه چون فقط در این صورته که میتونیم برای دیگران هم روشنگری کنیم...
دوما هر جا دیدیم بدعت هایی که خرافه و عرف و اجتماع، چه غلط چه درست، وارد دین کردن داره به اسم دین انجام میشه، به هیچ عنوان سکوت نکنیم و حتما آموزه اصلی اسلام رو در اون مورد یاد آوری کنیم و بگیم که اون حرفی که داره زده میشه یا کاری که انجام میشه جایی در اسلام حقیقی نداره... چون مسلما تنها کسی که از هر عیبی منزهه خداست و فقط دستورات خداست که بی نقصه... و نمیشه عرف مردم پسند رو با دین خدا قاطی کرد...
اول از خوتون شروع کنید... ببینید خودتون چه کارهایی میکنید که در اسلام نیست، بعد خانواده و بعد دوستان...
خود من به خاطر گوشزد کردن یه موضوع اسلامی به یه بنده خدایی نزدیک بود از هنرستان اخراج بشم ! Wink
ببینید حاضرید به خاطر دینتون جلوی دوست و خانواده و حتی جامعتون بایستین؟ اگر این کار رو کردین واقعا باید بهتون تبریک گفتSmile
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در مورد نظر سنجی صورت گرفته باید بگویم اولین وظیفه در قبال اسلام و حفظ آن (خودسازی) می باشد. چرا که رهبر یک جامعه اگر اشتباه کند ، در حقیقت جامعه را به اشتباه می کشاند. آگاه کردن دیگران در صورت امکان پذیر می باشد که ما دچار اشتباه نشویم ، چه بسا اشتباهی که از جانب ما رخ می دهد و دیگران را برای همیشه دچار اشتباه می کند.
امام خمینی(رحمة الله علیه) دنبال آگاه کردن دیگران نبودند ، اما دیگران وقتی رفتار و حالات پسندیده ایشان را می دیدند ، خود به خود به سمت ایشان گرایش پیدا می کردند.
(۲۸/فروردین/۹۰ ۱۳:۰۷)abas3144 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در مورد نظر سنجی صورت گرفته باید بگویم اولین وظیفه در قبال اسلام و حفظ آن (خودسازی) می باشد. چرا که رهبر یک جامعه اگر اشتباه کند ، در حقیقت جامعه را به اشتباه می کشاند. آگاه کردن دیگران در صورت امکان پذیر می باشد که ما دچار اشتباه نشویم ، چه بسا اشتباهی که از جانب ما رخ می دهد و دیگران را برای همیشه دچار اشتباه می کند.
دوست عزیز من توی تایپیک تو ضیح دادم که آگاه سازی اول باید برای خودمون صورت بگیره که میشه همون خود سازی که شما میگی... به هر حال من با نظرتون موافقمSmile
آگاه سازی، دشمن ستیزی، خودسازی...همه باید باهم باشند تا کارآمد باشند.
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
دوست عزیز و همکیش گرامی
شما با این عنوان تاپیکی که زدی خودت جزء مسلمانان نادان هستی
چرا ؟
عزیز دل من
اگر قرار باشه مسلمانان نادان بزرگترین دشمن دین اسلام باشند که ما باید قید ابوسفیان‌ها و صهیونیست‌ها رو بزنیم و بیاییم گردن مسلمانان نادان رو بزنیم (یه جورایی امت پیامبر رو نسل کشی کنیم)
نادان بودن جرم نیست
بله نادانی گناه بزرگی هست
ولی وظیفه مسلمانان دیگر این هست که این نادان‌ها رو دانا کنند نه اینکه بزنند چش و چالشونو دربیارن
این چیزیه که شما نمی‌دونید بزرگوار
من هم خیلی چیزها رو نمی‌دونستم ولی با مطالعه و تحقیق و حوصله و یاری‌خواهی از ایزد یکتا داناتر شدم
نادانی مسلمانان بله به نفع دشمنان هست
و این جمله حضرت علی که می‌فرمایند دشمن دانا بهتر از دوست نادان هست و فرمایش شما هم به این حدیث ربط داره
به این معنا نیست که باید دشمن دانا رو دوست داشت و دوست نادان رو دشمن!
بلکه وظیفه من و شمایی که دانا هستیم این است که به همکیشان نادان‌تر از خودمان دانایی بدهیم نه اینکه از اونها بیزاری بجوییم
این حرف و تفکر شما که در میان امت حضرت محمد نظیرش کم نیست همیشه مورد استفاده دشمنان ما بوده و هست
امیدوارم که حرف من رو متوجه شده باشید یعنی من تونسته باشم که مطلب رو درست ادا کنم
با سپاس و عرض احترام به شماHeart

به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
درود بر شما
این چیزی که در نوشته پیشین گفتم در مورد عنوان تاپیکتون بود نه محتواش!
اما در مورد محتوا
باید عرض کنم که بله عده‌ای رفتار ناپسندی دارند که از ضعف ایمان و کمی مطالعه در متون مقدس دین ما هست
به هر حال ما بیشتر باید تلاش کنیم خودمون رو درست کنیم سپس طبق وظیفه عقلی و الهیمان به همکیشان خودمون کمک کنیم
امیدوارم این عده اصلاح بشوند وگرنه همانطور که گفتید کارشون کم خطرتر از دوست ریش‌بلندمون بن لادن و دار و دسته‌ی آمریکاییش نیست
آدرس های مرجع