فيلم جديد گلشيفته فراهاني در سينماي غرب ؛در اين فيلم خانم فراهاي در نقش يك زن افغاني كه شوهرش در جنگ مجروح و قطع نخاع شده.خانم فراهاي نقش يك زن افغاني مسلمان را بازي ميكند كه متاسفانه در اين نقش تجاوز مرد افغاني به زن مسلمان (فراهاني) را بطور كامل به تصوير ميكشد.چرا خانم فراهاني تن به اين نقش كثيف داده؟ در اين فيلم خانم فراهاني هم قران ميخواند وهم نماز؛پس چرا او در نقش خود يك فاحشه است.باديدن اين فيلم خيلي متاسف وناراحت از نقش خانم گلشيفته فراهاني شدم واقعا ناراحت كننده بود. بله سينماي غرب يعني اين.
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
خدا اگه قابل هدایت نیست نابودش کنه
چون گلشیفته توش بازی میکنه ما غیرتی میشیم
اما اگه فکر کنیم که کس دیگه ای این فیلم رو بازی کرده،فیلم بدی نبود،بدبختی های مردم افغان رو نشون میداد،فیلم دردناکی بود،به نماز و قران هم ربط نداره مگه الان طالبان و وهابی ها و... نماز و قران نمیخونن، به این چیزا نیست ،مسلمونی به ولایت پذیریه
منم به عنوان یک ایرانی دوست نداشتم گلشیفته اون فیلم رو باز یکنه،اما خود فیلم به جز بعضی جاهاش که مثلا از مسجد شهر یه چیزایی راجع به گفتگوی پیامبر و حضرت خدیجه و ... گفته میشد با توجه به اینکه اونا سنی هستن جای تامل و موشکافی داشت
(۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۹:۳۱)nina نوشته است: [ -> ]چون گلشیفته توش بازی میکنه ما غیرتی میشیم
حتی اون بازیگرانی که کاری غیر از بازی در فیلمهای داخل ایران نکردن، خیلی خیلی بحثشون از غیرت و این حرفها گذشته. اون که دیگه هیچی.
(۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۹:۳۱)nina نوشته است: [ -> ]اما اگه فکر کنیم که کس دیگه ای این فیلم رو بازی کرده،فیلم بدی نبود،بدبختی های مردم افغان رو نشون میداد،فیلم دردناکی بود،به نماز و قران هم ربط نداره مگه الان طالبان و وهابی ها و... نماز و قران نمیخونن، به این چیزا نیست ،مسلمونی به ولایت پذیریه
البته حتی سریالهای صدا و سیما هم به بهانهی نشان دادن قالب مجازی ازدواج، سر مخاطبشون رو به سمت خلوت یک زن و شوهر میگیرن.
اما در سبک غربی فیلم، این کار تا جای بشدت غیرقابلتوجیهتری پیش میره، و مخاطبشون رو با فساد و فحشاء همنشین میکنن.
من فقط میخواستم بگم که مسلماً نظر شما بدون در نظر گرفتن اینها بوده، و شما که خانم متشخص و ولایت مداری هستید، این تلاش برای از بین بردن حرمت یک زن مسلمان و نماز و قرآن رو محکوم میکنید.
(۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۴:۲۲)sadin-999 نوشته است: [ -> ]خانم فراهاي نقش يك زن افغاني مسلمان را بازي ميكند كه متاسفانه در اين نقش تجاوز مرد افغاني به زن مسلمان (فراهاني) را بطور كامل به تصوير ميكشد.چرا خانم فراهاني تن به اين نقش كثيف داده؟ در اين فيلم خانم فراهاني هم قران ميخواند وهم نماز؛پس چرا او در نقش خود يك فاحشه است.
خودتان جوابش رو فرمودید

یک نفر رو شبیه مسلمان میکنند، تا در مورد اسلام اثرگذاری کنند.
این فیلم و تلاشهای بسیار دیگری مانند
کاری در ایران و
عروسک محجبهی تروریست، تلاش دارند تا آن پاکی و متانتی که در یک زن مسلمان دیده میشود را لکهدار کنند.
(۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۲۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]حتی اون بازیگرانی که کاری غیر از بازی در فیلمهای داخل ایران نکردن، خیلی خیلی بحثشون از غیرت و این حرفها گذشته. اون که دیگه هیچی.
البته حتی سریالهای صدا و سیما هم به بهانهی نشان دادن قالب مجازی ازدواج، سر مخاطبشون رو به سمت خلوت یک زن و شوهر میگیرن.
اما در سبک غربی فیلم، این کار تا جای بشدت غیرقابلتوجیهتری پیش میره، و مخاطبشون رو با فساد و فحشاء همنشین میکنن.
من فقط میخواستم بگم که مسلماً نظر شما بدون در نظر گرفتن اینها بوده، و شما که خانم متشخص و ولایت مداری هستید، این تلاش برای از بین بردن حرمت یک زن مسلمان و نماز و قرآن رو محکوم میکنید.
خودتان جوابش رو فرمودید
یک نفر رو شبیه مسلمان میکنند، تا در مورد اسلام اثرگذاری کنند.
این فیلم و تلاشهای بسیار دیگری مانند کاری در ایران و عروسک محجبهی تروریست، تلاش دارند تا آن پاکی و متانتی که در یک زن مسلمان دیده میشود را لکهدار کنند.
بعله و صد البته فرمایش شما درسته،من از این جنبه به موضوع نگاه کردم که همواره یک قشر عظیم از زنان و کودکان هستن که بد جوری قربانی جنگ میشن،وگرنه شیطنت های کارگردان کاملا واضح بود و خیلی جاها به اسلام تیکه میندازه که اصلا نبودش اسیبی به روند فیلم نمیزد،اما من همیشه دلم واسه اینا میسوزه بچه ها و زنانی که مورد تجاوز قرار میگیرند،حتی مردهای بیچاره ای که ناخواسته وارد این بازی ها میشن و به ماشین ادم کشی تبدیل میشن.
ادمایی که حتی یک روز راحت زندگی نکردن ،من واسه این فیلم کلی گریه کردم،واقعا دنیا زشت و دردناک شده
اما فیلم نامه اش پتانسیل یه کار خوب بدون حاشیه رو داشت