فکر کن!
آدم زنگ بزنه شوهرش از سر کار بیاد خونه تا کولرو روشن کنه!!!
والله ما به همسرمون میگیم 10 دقیقه زودتر بیا خونه برزخ میشه، چه برسه به این که زنگ بزنیم از سر کار بیاد واسمون کاری انجام بده.
چه برسه به این که بیاد خونه تا فقط کولر رو روشن کنهD:
خانوما میتونن آرزو میکنن که بچه شون پسر بشه که بتونه کولرو روشن کنه.
تازه...
آدم میتونه زنگ بزنه شوهر همسایه بیاد کولرو براش روشن کنه...
تازه...
آدم اگه گرمش بشه، کمتر لباس میپوشه.
به قول آقای علی حتماً دلش خواسته، یه حکمی داده که راحت تر بهش برسه.
(۲۶/اردیبهشت/۹۲ ۰:۵۹)علی الهادی نوشته است: [ -> ]فکر کنید مردی فاسد و هوس ران از رفت و آمد همسایه اش خبر داشته باشه و بدونه در چه زمان هایی مرد خانواده در بیرون از خونه هستش به نظرتون این امکان وجود نداره اون مرد بخواد از این موقعیت سو استفاده کنه و خدا در قران گفته از وقوع گناه پیش گیری به عمل بیارید شاید این فتوا کمی مضحک و خنده دار باشه ولی در واقع این فتوا از وقوع گناه پیش گیری کرده
کسی که رفت و آمد رو در نظر میگیره وقتی شوهر نیست خب بله دیگه میره کاری رو که میخاد انجام میده
اما ربطش به کولر روشن کردن چیه ؟
آلارمه ؟
همون طوری که گفتم این جا الان خیلی چیزا میره زیر سوال
خب برق هم روشن نکنه
چون اونم آلارمه و خیلی چیزای دیگه که اگه آلارم هم باشه بخاری هم به خاطر دودکشش هس اصلا ببینید اگه ما بیاییم بگیم این چیزا آلارمه که من به عنوان زن خونه الان تو خونم و طبق معمول شوهرم سر کاره
پس چون خیلی چیزا آلارمه و اگر خونه طبقاتی و واحدی هم باشه دیگه بدتر پس زنه اصلا نباید تو خونه بدون شوهرش باشه ؟
اما به نظر شما آیا این اشتباه نیس که ما فقط برای زن محدودیت بسازیم ؟
آیا نباید به مرد همسایه نیش در بزنیم
اصلا ولش کن اینو در خونه مگه قفل نداره ؟ مگه زن دیوونه است در باز کنه برای مرد غریبه ؟
یا اصلا اگه همسایت این جوریه این قدر خطریه جانیه دیگه سوأ قصد داره چون زنه که کار تحریک آمیزی نکرده پس از اون جا باید رفت یا کار حفاظتی کرد چرا فتوا میدی ؟
سلام
یک پیشنهاد ،من در نظر دارم یک کار گروه تشکیل بدم تا در مورد ، رابطه ی روشن کردن کولر (به وسیله ی زن) با فحشا تحقیق کنیم و اگر بودجه ی میلیاردی که برای این پروژه در نظر گرفتم ،کفاف این پروژه رو بده و تحقیقات به نتیجه برسه ،ممکنه در مورد مرد همسایه هم یک پروژه ی دیگر رو آغاز کنم .
لزا از دوستانی که شرایط زیر را دارند دعوت به همکاری میشود.
1-شخص داوطلب باید دارای اعصاب فولادی باشد.
2-شخص داوطلب باید دارای مدرک پرو فسرا و پنج سال سابقه ی دانشمندی باشد(به علت بالا بودن سطح تحقیقات).
3-شخص باید دست از کل زندگیش بکشد و فقط عمرش را برای پروژه بدهد.
تمامی افراد داوطلب پس از موفقیت در گزینش به عربستان سعودی برای آغاز تحقیقات انتقال داده می شوند.

برای ثبت نام به سایت. المفتی کام(
http://www.mofte. com)مراجعه نمایید.

به نام خدا
سلام
یه سوال دارم
چرافتواهای محیرالعقول این مفتی های عزیزجان روتوی خنده ی حلال نمیذارید ؟؟؟
اونجاجاش مناسبتره...
دلم میخواد یه چیزی بگم الان به اینا حیف که بووووووق دارمیشه...
آخه چقدرفکرمیکنن این چرندیاتوتحویل خلق الله میدن؟؟؟؟
مسخره س...مســــــــــــخـــــــــره
این همه که فتوامیدن اگه یه کم بیشتر فکرمیکردن احتمالایه اتمی هسته ای اورانیومی چیزی کشف میکردن به یه دردی میخورد...
دوستان یه چیزی جالبه
خیلی جالب
توجه کردید اکثر فتواهایمحیرالعقو این آقایون در مورد زنان است ؟
کولر روشن نکنن
خیار خورد نکنن
و....
!!!!!
من یک چیز دیگه هم شنیدم:
دست زدن زن به خیار و موز حرامه و هر وقت زنی بخواد موز یا خیار بخوره شوهرش باید اونو براش پوست بکنه.
اینا دیگه کین بابا؟!