تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یه جوان خوب = یه برنامه خوب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
چرا میزنید؟؟Smile
نقل قول:الان ساعت خونمون تقریبا 25 دقیقه بامداده البته با ساعت پستم دقیق تر میشه شما چرا آنید مگه قرار نیست 10 بخوابید؟؟؟
Big Grin
.
معذرت میخوام که دیر خوابیدم، دیگه تکرار نمیشهConfused.....Big Grin
من زودتر رفتم بخوابم ولی یه کاری پیش اومد دوباره اومدم اینجا!!! من که مرجع تقلید دیگران نیستم که!!!
.
نقل قول:راستی هدف کلی این تاپیک پرهیز از پرخوریه یا درست خوابیدن و یا سبک زندگی؟؟؟
خوب اینا همش یکیه دیگه، همش مربوط به سبک زندگیهHuh
نقل قول:کمک نمی خواید؟؟؟
Confused
نقل قول:فقط حدیث را داره؟
Dodgy
منظورم این بود که قولاتون جایی ننویسین که اگه عملی نشد فکر کنید بقیه دارن می زنن(آتو ندین دست مردم - درست نوشتم آتو روHuh - )

دوتا سوال آخرم خیلی سخت بود؟؟؟
نقل قول:منظورم این بود که قولاتون جایی ننویسین که اگه عملی نشد فکر کنید بقیه دارن میزنن(آتو ندین دست مردم - درست نوشتم آتو رو[تصویر: huh.png] - )
نمیدونم... چشمSmile

نقل قول:دوتا سوال آخرم خیلی سخت بود؟؟؟
Eyeglasses
خواهش می کنم دستور که ندادم فقط یه پیشنهاد بود...

با فرض سخت بودن سوالام منظورم این بود که این تاپیک برای بحثه یا قصدتون دادن اطلاعات بود فقط؟؟؟

قراره درمورد برنامه ریزی روزانه بحث بشه یا فقط می خواید حدیث (البته حدیث های جالب و مفید ) قرار بدید؟؟؟
نقل قول:
با فرض سخت بودن سوالام منظورم این بود که این تاپیک برای بحثه یا قصدتون دادن اطلاعات بود فقط؟؟؟
قراره درمورد برنامه ریزی روزانه بحث بشه یا فقط می خواید حدیث (البته حدیث های جالب و مفید ) قرار بدید؟؟؟
اگه بحث بشه که خیلی بهتره ولی کسی نمیاد اینجا همکاری کنه... به زور که نمیشه بگم بیان اینجاBig Grin
آخه به نظر من این بحث یه برنامه ی خوب و وقت خوابیدن و خوردن خیلی خیلی خیل تاثیر داره که ما غافل هستیم شاید یکی از موانع مهم که باعث شده ما بیشتر از نظر روحی و معنوی پیشرفت نکنیم همین باشه.Silent
الان ببینید مثلا نماز اول وقت چقدر تاثیر داره توی زندگی داره تا حدی یک آدم بی ایمان رو به بهترین آدم ها تبدیل میکنه و برعکس. خوب خیلی خیلی مهمه مخصوصا نماز صبح که خیلی تاثیرش بیشتره ولی وقتی دیر میخوابیم اون موقع نمیتونیم نماز صبح رو اول وقت بخونیم تازه وقتی هم بیدار میشیم نمیفهمیم چی میخونیم و شاید هم نماز صبح خواب بمونیم.Sleepy
برنامه ی زندگی خیلی خیلی خیلی مهمه ولی اکثرا اهمیت نمیدنSad
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع