تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا دجال وارد چهل روز می شود ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
الکترونیکی کردن فقط به معنی فراهم کردن امکانات بیشتر هست، و شامل سیطره‌ی یک نفر دیگه بر پولها نمیشه.

آیا همین الآن بانک مرکزی یک کشور دیگه میتونه توی تراکنشهای مالی با بانک مرکزی ایران تقلب کنه؟ اگر هم اونها اطلاعاتشون رو به ناحق دستکاری کنن، اینها که نمیکنن! بنابراین فقط میتونن پولی که پیش خودشون هست رو از ایران بدزدن. مثل مواردی که آمریکا و انگلیس دارایی‌های چند بانک ایرانی رو بلوکه کردند. ولی نمیتونن پول ایران رو از داخل ایران بدزدن.

اتفاقاً این سیستم رو دقیقاً برای گیر نکردن تو همچنین موقعیتهایی درست میکنن. اگر قرار بود تو ایران از مسترکارد یا پی پل و ... استفاده بشه اون وقت جای ترس داشت که یه وقت دارایی یه عده اون تو بلوکه نشه. ولی حالا که این سیستم رو در داخل کشور راه میندازن دیگه نگرانی نداره.Smile
نصف چیزایی که تو مستند ظهور اومده دروغه یا تحریف واقعیت.اصلا بهش اعتماد نکنید.
چندتا حدیثم میاره اصلا معلوم نیست سندش معتبر باشه یا نه
با سلام، دغدغه هاتون ارزشمندند ، مستند ظهور که وحی منزل نیست که همیشه مورد استناد قرار بگیره خیلی هم جدی نگیرید، من زیاد به اقتصاد وارد نیستم ولی فکر نمی کنم تجارت و مبادلات داخلی به دنیای بیرون از کشورمون ربطی داشته باشه.
خوب خدا رو شکر همه منظور من رو فهمیدن ، کلا مرجع تقلید من مستند ظهور است.
هزار بار خدارو شکر که همه متوجه ی توطئه ی دشمن شدن و این رو فهمیدن دشمن که، از نظر تکنولوژی از ایران سالها جلو است نمیتونه به هیچ وجه کشور ما رو به وسیله ی این سیستم جدید بانکداری به زانو در بیاره و سالها برای هیچ و پوچ نقشه کشیدن و من هم متوجه شدم کلا تراشه هایی که وارد ایران شده ،به هیچ وجه مربوط به طرح کاملا بومی و اختراع داخلی ایران مربوط نمی شه ،من رو ببخشید فکر کردم یک لحظه صدای پای دشمن رو شنیدم که داره وارد ایران عزیزم میشه حالا فهمیدم دچار توهم شده بودم ،ممنون از نصیحت هاتون .
(یک زمانی توی ایران عزیزمون ،که غیر قابل نفوذ هست ،در بخش تاسیسات هسته ای ،که به اینترنت جهانی متصل نیست،ویروسی ("استاکس نت)نفوذ کرد که نزدیک بود باعث فاجعه بشه.خدا رو شکر به خیر گذشت.)
نقل قول: خوب خدا رو شکر همه منظور من رو فهمیدن ، کلا مرجع تقلید من مستند ظهور است.
فکر کنم وقتش رسیده مرجع تقلیدتون رو عوض کنید Smile
حـتی بعید نیست مستند ظهور خودش یک نوع فریب باشه Wink

عصر دروغ خیلی وقته آغاز شده . . .
نقل قول:نصف چیزایی که تو مستند ظهور اومده دروغه یا تحریف واقعیت.اصلا بهش اعتماد نکنید.

نقل قول:حـتی بعید نیست مستند ظهور خودش یک نوع فریب باشه

دوستان عزیز،طبق صحبت های مفید مدیر محترم سایت در قسمت مربوط به این موضوع(همین مستند باعث شد خیلی رو زندگی بعضی افراد تأثیرهای مثبتی بذاره .(نمونش،خود من )و نباید الکی تهمت زد چون اون دنیا باید پاسخگو باشید.))منم نمیگم همه همه چیزهای درونش درسته و ما باید همه رو باور کنیم (پیغمبر که نبودند)ولی نباید الکی چیزیرو رد کرد یا انقدر بهش چسبید که دیگه قدرت فکرو ازت بگیره. نه افراط،نه تفریط
(۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۲)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]دشمن که، از نظر تکنولوژی از ایران سالها جلو است
اصلاً اون طوری هم نیست. بخصوص نرم افزار که تکنولوزی مورد نیازش به هیچ وجه مثل سخت افزار دنگ و فنگ نداره، و با یک کامپیوتر میشه تو این زمینه کار کرد.

یک شاهد بر این قضیه هک کردن RQ-117 هست. هرکس که از ماهیت کدگذاری باخبر باشه، متوجه عظمت این کار میشه: هک کردن یک هواپیمای بدون سرنشین رادارگریز، که قراره منافع جاسوسی و نظامی رو تأمین کنه، و بنابراین اطلاعاتش هم به نسبت اهمیت ماجرا، بطور فوق‌العاده پیچیده‌ای کدگذاری میشه.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۲)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]من هم متوجه شدم کلا تراشه هایی که وارد ایران شده
خب شما از کجا این رو دانستید؟ منظورم اینه که آیا خودتون تراشه‌ها رو بررسی کرده‌اید؟

دو حالت دارد:

1. به خوبی از آن اطلاع دارید: راهش این هست که به دستگاههای مربوطه اطلاع دهید. به هر حال ما که نمیتونیم از چگونگی تراشه‌ها اطلاع پیدا کنیم و بدخواهان رو مورد تعقیب قرار بدیم.

2. از فردی ناآگاه و غیر مرتبط به دستگاههای مربوطه شنیده‌اید: شایعه‌ای هست که کاربردش تخریب همین طرح هست.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۲)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]ممنون از نصیحت هاتون .
راستش ما در ارسال قبل زحمت کشیده بودیم، نوشتیم، پاک کردیم، جمله بندی کردیم که براتون دلیل بیاریم!Smile
چون خودمم هم میدونستم که پیر طریقت نیستم که بخوام همین جوری نصیحتتون کنم!Big Grin

(۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۲)ندا دهنده نوشته است: [ -> ](یک زمانی توی ایران عزیزمون ،که غیر قابل نفوذ هست ،در بخش تاسیسات هسته ای ،که به اینترنت جهانی متصل نیست،ویروسی ("استاکس نت)نفوذ کرد که نزدیک بود باعث فاجعه بشه.خدا رو شکر به خیر گذشت.)
استاکس نت باعث از کار افتادن یک دسته از دستگاهها شده بود، ولی اینکه نزدیک بوده باشه باعث فاجعه بشه رو نمیدونم.

درست که باید مراقب بود، اما نمیشه سیستم برپا نکرد، از ترس اینکه یه وقت میارنش پایین! بلکه باید درست و حسابی برپاش کرد. اگر هم از جزئیات آن اطلاعی داشته باشید که بدونید دارای یک خطر امنیتی هست، همونطور که گفتم راهش گفتن به دستگاههای مربوطه هست.

اصلاً حالا که به ما بگید ما خودمون به غیر از خبر کردن دستگاههای مربوطه چکاری از دستمون ساخته است؟

یکی کشتی از دانش و عزم باید / چنین بحر پر وحشت بی‌کران را
مانه اینکه مرعوب شویم نه اینکه ازتبلیغات رسانه ای مغرور! نه ماخیلی ضعیفیم نه آمریکا ضعیف (چه نرم افزاری وسخت افزاری ).واقع بینانه نگاه کنیم اگرغرب بخواهدمیتواند از ایران عراقی دیگر بسازداما هزینه سنگینی بایدبپردازد فعلا بواسطه شرایط ایران بسیار سودمیبردهم ازکشورهای همسایه وفروش اسلحه به آنها هم بواسطه بازار سیاه محصولات مختلف را چندبرابر بما میفروشند که چه سودهایی میکندواسطه ها(ایرانی-خارجی) !متاسفانه بیشترین ضرر رامردم میکنند و بقول مولا علی (علیه السلام) ازدری که فقرواردشود ازدردیگر ایمان بیرون میرود این بزرگترین تهدید استراتژیک برای ایران واسلام درایران خواهدبود!!!
نقل قول:واقع بینانه نگاه کنیم اگرغرب بخواهدمیتواند از ایران عراقی دیگر بسازداما هزینه سنگینی بایدبپردازد
نه دوست من واقع بینانه اش اینه که نمی تونه ، شاید بگید غرب خویشتن داری می کنه و به خاطر هزینه زیاده که حمله نمی کنه اما یادتون باشه یک سگ داره به نام اسرائیل که منطق و خویشتن داری حالیش نیست تنها چیزی که حالیشه اینه که نزاره خودش نابود شه !
تا آخرم هارت و پورت می کنن ولی جرات حمله ندارند چون دقیقا به معنای واقعی کلمه پودر میشن Big Grin

ضمن به شما قول می دهم اگر شکستی قرار باشه اتفاق بیوفته از داخل میوفته . وقتی اعتقادات مردم پوک شد دیگه احتیاجی به هزینه کردن هم نیست مردم خودشون دو دستی همه چیشون رو میفروشن .
و الی قائله طبس بود ، جنگ عراق بود ، محاصره نظامی ایران بود تو همه این شرایط می تونستن با هزینه کمی ایران رو به قول شما شبیه عراق کنند اما برای من و احتمالا شما باید این اثبات شده باشه که اگه پای آرمان ها و ایمانت بمونی ، دریا هم لازم باشه خداوند می شکافه اون رو . چیزی که روی هیچ کاغذی نمیاد ، برگ برنده ماست.

منتهی دلگیرم که داریم کم کم از تو پوک می شیم ، و هر بلایی که به سر مملکت بیاد دلیلش قدرت غرب نیست (نظامی) و یا ضعف نظامی ما . دلیلش پوک شدن اعتقاداتمونه.

خدا خودش همه رو به راه راست هدایت کنه Heart
نقل قول:ضمن به شما قول می دهم اگر شکستی قرار باشه اتفاق بیوفته از داخل میوفته . وقتی اعتقادات مردم پوک شد دیگه احتیاجی به هزینه کردن هم نیست مردم خودشون دو دستی همه چیشون رو میفروشن .
و الی قائله طبس بود ، جنگ عراق بود ، محاصره نظامی ایران بود تو همه این شرایط می تونستن با هزینه کمی ایران رو به قول شما شبیه عراق کنند اما برای من و احتمالا شما باید این اثبات شده باشه که اگه پای آرمان ها و ایمانت بمونی ، دریا هم لازم باشه خداوند می شکافه اون رو . چیزی که روی هیچ کاغذی نمیاد ، برگ برنده ماست.

منتهی دلگیرم که داریم کم کم از تو پوک می شیم ، و هر بلایی که به سر مملکت بیاد دلیلش قدرت غرب نیست (نظامی) و یا ضعف نظامی ما . دلیلش پوک شدن اعتقاداتمونه.
واقعأ موافقم.حرف دله منو زدید.
نقل قول:خدا خودش همه رو به راه راست هدایت کنه

الهی آمین...(اول هم خودمان را)
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع