تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عجب الگو هايي داريم براي جوانان !!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۵/تیر/۹۲ ۱۳:۲۹)Zahra.B نوشته است: [ -> ]عزیزیم کسی که جلوتو نگرفته هر کاری می خوای بکن.

آقا یاسر کسی قرار نیست چیزی رو به کسی زور کنه این جا.
من فکر میکنم هممون اومدیم این جا تا خودمنو بهتر بشناسیم.
تا جایی که من پست های دوستان رو خوندم کسی چیزی رو به کسی زور نکرده بود .
عزیز دل درسته اینجا به شما ها چیزی زور نمیشه چون ما زورمون بتون نمیرسه.متاسفانه قدرت دست شماست.ولی وضعیت همین طوری نمی مونه بالاخره نوبت ما هم می رسه.
(۱۴/تیر/۹۲ ۲:۲۶)pari74bala نوشته است: [ -> ]عزیز دل درسته اینجا به شما ها چیزی زور نمیشه چون ما زورمون بتون نمیرسه.متاسفانه قدرت دست شماست.ولی وضعیت همین طوری نمی مونه بالاخره نوبت ما هم می رسه.

من نمیدونم شما اصلا به دنبال چه چیزی هستید.
بحث ما در اینجا اصلا سر قدرت نیست!
قوانین و احترام به اون اصلی پذیرفته برای همه ی دنیا و همه ی سیستم هاست. شما به دنبال چه معیاری برای پیاده شدن هستید؟!
اگر مدنظر شما اینکه همه مثلا شما فکر کنن و باااااید خواسته های شما رو بپذیرن کاملا در اشتباه هستید.
نوبت شما برسه چه می کنید؟!Exclamation
نقل قول: برای آقای دهنمکی متاسفم که از این هنرپیشه یعنی الناز شاکردوست برای نقش اول استفاده کرد، هرچند نقشی که بازی کرد برازندش بود و رفتار خودش در اجتماع دستکمی از نقشش نداشت.

واقعا برای شما متاسفم که به هنرمند مملکتتون اینطور توهین می کنید.خجالت بکشید شما خدایی؟خیلی می فهمی؟؟چشم برزخی داری که به دختر مردم همچین ننگی میزنی؟؟نقش شاکردوست نقش یه فاحشه بود(البته آخر فیلم داشت اینطوری میشد)و شما میگی رفتارخودش هم همین طوریه؟واقعا خجالت داره شما برو خودت رو درست کن رو خودت کار کن خانم یا آقای محترم
(۱۴/تیر/۹۲ ۵:۴۹)مجید املشی نوشته است: [ -> ]نوبت شما برسه چه می کنید؟!Exclamation
همین کاری که شما و امسال شما با ما می کنید.

(۱۴/تیر/۹۲ ۱۲:۴۳)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]واقعا برای شما متاسفم که به هنرمند مملکتتون اینطور توهین می کنید.خجالت بکشید شما خدایی؟خیلی می فهمی؟؟چشم برزخی داری که به دختر مردم همچین ننگی میزنی؟؟نقش شاکردوست نقش یه فاحشه بود(البته آخر فیلم داشت اینطوری میشد)و شما میگی رفتارخودش هم همین طوریه؟واقعا خجالت داره شما برو خودت رو درست کن رو خودت کار کن خانم یا آقای محترم
من هم متاسفم. دوستی که این تهمت بزرگو به هنر مند کشورت میزنی الان جو گیر شدی واسه اینکه همه لایکت کنن این حرفو زدی ولی برادر به فکر عاقبت خودت باش که چه جوری می خوای جواب این تهمتی رو که زدی بدی. واقعا که
سلام

عجب گرد و خاکی به راه افتاده

فکر کنم دوستان مخالف کلا" در مورد شخصیت الناز شاکردوست قضاوت کردن و فقط بر اساس عکس های این رالی نبوده و البته ما در مورد باطنش و زندگیه خصوصیش قضاوت نمیکنیم چون ما که از اون اطلاعی نداریم و درست هم نیست سرک بکشیم ولی چیزی که مامیبینم تو فیلماش از رفتارش نظر شخصی من اینه که جالب نیست حرکاتش و عشوه و دلبری های زننده ای میکنه و بنده دیگه بدم میاد فیلماش رو ببینم تاکیید میکنم درباره کل کارنامش دارم قضاوت میکنم

بعدشم من منظورتون از این حرفا رو که میگین الان قدرت دست شماستو ما زورمون نمیرسه رو متوجه نمیشم دوستان دارن بر اساس ملاک و معیاریکه دین خدا و پیغمبرش و امامان به ما گفتن حرف میزنن . شما بر چه اساس و معیاری حرف میزنین ؟ عقیده شخصیه خودتون ؟ مگه خود آدم به تنهایی و بر اساس اینهمه هوا و هوسش میتونه در مورد دنیای اطراف خودش درک و قضاوت صحیحی داشته باشه؟ اگه میتونه برای چی خدا قران که دستور زندگی انسان هستش رو فرستاده و تمام حد و مرز ها رو مشخص کرده ؟

بعضی مواقع ما آدما من جمله خودم نمیخواییم حرف حق رو چون برخلاف میلمونه قبول کنیم چون باید خودمون رو تغییر بدیم و اینکار سختیه

(۱۴/تیر/۹۲ ۵:۴۹)مجید املشی نوشته است: [ -> ]من نمیدونم شما اصلا به دنبال چه چیزی هستید.
بحث ما در اینجا اصلا سر قدرت نیست!
قوانین و احترام به اون اصلی پذیرفته برای همه ی دنیا و همه ی سیستم هاست. شما به دنبال چه معیاری برای پیاده شدن هستید؟!
اگر مدنظر شما اینکه همه مثلا شما فکر کنن و باااااید خواسته های شما رو بپذیرن کاملا در اشتباه هستید.
نوبت شما برسه چه می کنید؟!Exclamation

(۱۴/تیر/۹۲ ۱۳:۲۷)pari74bala نوشته است: [ -> ]همین کاری که شما و امسال شما با ما می کنید.

عجب جوابی دادید!!!
یعنی باید به منطقتون آفرین گفت!
اگر همون کاری رو می کنید که ما می کنیم پس انتقادتون الان برای چییییه؟!!!
اصلا شما متوجه پاسخهایی که میدین هستید یا صرفا می خواید چیزی گفته باشید!

نکته ی دیگه اینکه یه تجدیدنظری در استفاده از کلمات "ما" و "شما" بکنید.
من هنوز نمیدونم منظورم شما از کلمه ی "ما" چیه؟! شما خودتون رو نماینده ی چه طیفی می دونید؟!
استفاده از کلمات"ما" و "شما" باعث میشه تصور اینطور باشه که دو طیف مشخصی دارن مقابله می کنن با هم در صورتی که اینطور نیست و شما تنها نمانیده ی خودتون هستید و دوستان دیگر هم همینطور.
ببخشید شما برای چی بحث می کنید؟ بیت المال رو میدند به یه عده ای که کارشون نه فایده ای به دنیای ما میرسونه و نه به آخرتمون و اونها هم اموال ملت رو حیف و میل میکنند و تازه یه پشت چشم هم برای ملت نازک می کنند که این مردم لیاقت ما رو ندارند. اونوقت شما به خاطر اونها با هم بحث و جدل می کنید؟Huh
سلام
جمعش كنين بابا
وقتي تو اين سايت آزادي بيان وجود نداره به هيچ دردي نمي خوره فقط بلدين نظر پاك كنين
نمی خام از الناز شاکردوست طرفداری بکنم واقعا طرز لباس پوشیدنش غیرقابل دفاعه ولی روزنامه همشهری 6و 7 ( پنجشنبه ها ) خانم الناز شاکردوست از سفرش به مشهد و زیارت حرم حضرت امام رضا تعریف کرده که خیلی معتقد بود و دوست داشته و..........
البته شما دوستان بهتر میتونین تحلیل بکنید منم این جریان سبک زندگی و غربی و منحط کردنش رو قبول دارم
نقل قول:نمی خام از الناز شاکردوست طرفداری بکنم واقعا طرز لباس پوشیدنش غیرقابل دفاعه ولی روزنامه همشهری 6و 7 ( پنجشنبه ها ) خانم الناز شاکردوست از سفرش به مشهد و زیارت حرم حضرت امام رضا تعریف کرده که خیلی معتقد بود و دوست داشته و..........
البته شما دوستان بهتر میتونین تحلیل بکنید منم این جریان سبک زندگی و غربی و منحط کردنش رو قبول دارم

سلام

اینکه دلیل نمیشه،خب شاه و همسرشو ...هم زیارت امام رضا علیه السلام میرفتند و خیلیم آقا رو دوست داشتند...اتفاقأ موقعه زیارت هم خیلی با حجاب بودن.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع