تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قسمت اول مستند جایگزینی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
قسمت اول مستند جایگزینی

کوکا کولا یک نوشیدنی معمولی!

[تصویر: 246_1.gif]

دانلود با کیفیت پایین
File Size : 7 MB
=============
دانلود از Hotfile
دانلود از rapidshare
دانلود از MegaUpload
دانلود مستقیم از persiangig
مشاهده آنلاین

دانلود با کیفیت متوسط
(کیفیت پیشنهادی)

File Size : 79 MB
=============
دانلود از Hotfile
دانلود از rapidshare

دانلود با کیفیت بالا
File Size : 369.4 MB
=============
دانلود از Hotfile
دانلود نمیشه توی 92 درصد با کیفیت متوسط گیر کرد .
با تشکر از شما
من فایل 7 مگابایتی را دانلود کردم
بسیار خوب و عالی باید
من همچنان منتظر قسمت های بعدی آن هستم.
1) همه لینک ها سالم هستند.
2) دوستان, گروه "گنجنامه | Ganjname" سعی دارد در مجموعه مستند "جایگزینی" زشتی ها را آشکار کند و پیشنهاد جایگزینی زیبایی ها را بدهد. از شما اعضای فهیم بیداری اندیشه می خواهم که ما را برای انتخاب موضوعات قسمت های آینده این مستند کمک کرده و پیشنهادات و انتقادات خود نسبت به این مستند را در این پست اعلام کنید.
امید است که قدم کوچکی در بیداری جامعه بشریت دشته باشیم.
دوست عزيز دست رو مطلب خوبي گذاشتيد يعني نوشيدني كه در سبد تغذيه قرار ميگيره.لطفا در مستند همين راه رو ادامه بديد و اين دفعه در جايگزيني فست فود كليپ بسازيد.فكر كنم سخنراني هاي استاد روازاده بهترين باشد
ياعلي
سلام
خوب بود ولی با فضا سازی ها می توانستید جو فیلم را ملتهب تر و تاثیر گذار تر کنید.
این فیلم را در youtube هم بارگذاری کنید تا افراد بیشتری ببینند.
برای جناب آقای یاوری در صرفا جهت اطلاع هم بفرستید.
موفق باشید.
یکی از اعضای سایت نشانه کلیپ رو در سایت نشانه قرار داده .
ادامه بدین کلیپ خوبیه
سلام
لطفا وقتي مي‌خواهيد فايل‌هاي با حجم بالا را در يك سايت به اشتراك‌گذاري فايل رايگان آپلود كنيد، اينكار را در سايت‌هاي درست و حسابي ﴿مثل mediafire﴾ انجام دهيد تا بتونيم با سرعت خوب و با دانلودر برشون داريم. با توجه به سرعت افتضاح لينك‌هاي رايگان Hotfile، اصلا امكان دريافت كيفيت بالاها از اين سايت وجود ندارد. لينك Rapidshare مربوط به كيفيت متوسط هم كه منقضي شده است. فيلم كيفيت پايين هم كه كيفيتش انصافا افتضاح است.
(۲۱/شهریور/۹۰ ۴:۵۸)Searcher123 نوشته است: [ -> ]سلام
لطفا وقتي مي‌خواهيد فايل‌هاي با حجم بالا را در يك سايت به اشتراك‌گذاري فايل رايگان آپلود كنيد، اينكار را در سايت‌هاي درست و حسابي ﴿مثل mediafire﴾ انجام دهيد تا بتونيم با سرعت خوب و با دانلودر برشون داريم. با توجه به سرعت افتضاح لينك‌هاي رايگان Hotfile، اصلا امكان دريافت كيفيت بالاها از اين سايت وجود ندارد. لينك Rapidshare مربوط به كيفيت متوسط هم كه منقضي شده است. فيلم كيفيت پايين هم كه كيفيتش انصافا افتضاح است.

مدیافایر حجم بالای 200 مگابایتو رایگان آپلود نمیکنه.

برخی سخنرانی های دکتر عباسیو دیدم که ابتدای آدرسش سایت noorebasirat.com هستش،یه پیگیری کنین ببینین میشه اونجا آپلود بشه،سرعتش مناسبه.
لینک 24 مگابایتی قسمت اول از mediafire

http://www.mediafire.com/?8qt7c5b1dq294it

لینک 30 مگابایتی قسمت دوم از mediafire

http://www.mediafire.com/?supn011akvu423k
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع