تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اصغر فرهادی بار دیگر به ارزش‌های اخلاقی دهن‌کجی می‌کند + تص
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
نه حدیث خانم. حکم نیازی نیست. این آدم مریض یکی دوتا اشتباه نکرده . سخنرانی آقای رائفی پور رو در رابطه با فیلم جدایی نادر از سیمین رو حتما گوش بدید . با همین یه فیلم کلی به ایران و ایرانی و اهل بیت توهین کرده.

این دسته گل جدیدش هم نشان بی شخصیتی شه
این مردک مرتد باید ادمش کرد اینجوری نمیشه!
(۲۹/خرداد/۹۲ ۲۰:۲۸)choobak نوشته است: [ -> ]این مردک مرتد باید ادمش کرد اینجوری نمیشه!
مرتد؟؟؟

به خدا اصلاً کار خوبی نیست اینجوری پشت سر کسی که ادعای مسلمونی داره،حرف زدن...
اون دنیا باید جواب پس بدیم ها...
برای من فرقی نداره این ادم فرهادی باشه یا آقای ایکس یا خانوم ایگرگ..
درمورد کسی که ادعای مسلمونی داره نباید اینجوری حرف زد...
بار تهمت سنگینه..
(۲۹/خرداد/۹۲ ۲۰:۲۸)choobak نوشته است: [ -> ]این مردک مرتد باید ادمش کرد اینجوری نمیشه!
سلام
مرتد کسی هست که یکی از ضروریات دین رو نفی کنه ، از روی آگاهی ، و عدم عصبانیت و ...
مثلا بیاد از روی آگاهی بگه که حجاب جزو دین اسلام نیست ، و هر دلیلی بیاره نپذیره و .... و عصبی و ... هم نباشه در زمان گفتن چنین چیزی
(۲۹/خرداد/۹۲ ۲۰:۴۵)Hadith نوشته است: [ -> ]مرتد؟؟؟

به خدا اصلاً کار خوبی نیست اینجوری پشت سر کسی که ادعای مسلمونی داره،حرف زدن...
اون دنیا باید جواب پس بدیم ها...
برای من فرقی نداره این ادم فرهادی باشه یا آقای ایکس یا خانوم ایگرگ..
درمورد کسی که ادعای مسلمونی داره نباید اینجوری حرف زد...
بار تهمت سنگینه..
شما خودت رو عذیت نکن.
هر کی جزو باند یا بهتر بگم فرقه ی رائفی پور نباشه رو بهش تهمت مرتد و چیزا دیگه می زنن.
مواظب باشیم متناسب باحرکت افراد حرکت کنیم نه بیشترنه کمتر!ازطرفی من به خودم اجازه نمیدم درموردکسی قضاوت کنم اون هم درحدبرخورد واتهام ارتداد !!! اگربدانیم خداوند مهربان آفریدگارتمام ذرات جهان وموجودات درآن بواسطه حرکت یا حرف فردی حتی گنهکار بگذرد (اگر100پیامبربکشتی ولی توبه واقعی کردی خداوندمیپذیرد- بزرگترین گناه ناامیدی است)وای برما که حکم صادرکنیم !!!!!!!اصغرفرهادی خودش میداند باآفریدگار!نهایتا ماتذکرمیدهیم نه اینکه حکم صادرکنیم!!!
متاسفانه ما چشممون رو به واقعیت بستیم و فکر می کنیم فقط فرهادی اینطوری هستش و باید طرد بشه. قشر سینماگر قشری هستش که اکثر قریب به اتفاق اونها اعتقادی به حجاب و محدودیت ارتباط زن و مرد ندارند.( شاید اعتقاد به مذهب داشته باشند اما مسائل محرم و نامحرم خیر!) این حرفی که می زنم ، با اطلاعات کامل دارم می گم. شاید چند نفر خیلی محدود تو کارگردانها مثل آقای مجیدی معتقد به این مسائل دینی باشه اما اگر پاش بیافته همه این رفتار های هنجارشکنانه رو نشون می دن.
پس ؛ یا باید کلا با سینما مخالف باشیم چون هرکی فیلم خوب ساخت و جایزه بین المللی گرفت می ره اون طرف و به مذهبمون دهن کجی می کنه !!!!! یا بیایم به مساله جور دیگه ای نگاه کنیم، و هر کی هر اعتقادی داره رو محترم بدونیم و زیاد وارد این مسائل نشیم وگرنه فرهادی هم می شه عین مخملباف که هزینش برای ما به مراتب بیشتره!
نقل قول:
متاسفانه ما چشممون رو به واقعیت بستیم و فکر می کنیم فقط فرهادی اینطوری هستش و باید طرد بشه.
قشر سینماگر قشری هستش که اکثر قریب به اتفاق اونها اعتقادی به حجاب و محدودیت ارتباط زن و مرد ندارند.( شاید اعتقاد به مذهب داشته باشند اما مسائل محرم و نامحرم خیر!)
این حرفی که می زنم ، با اطلاعات کامل دارم می گم. شاید چند نفر خیلی محدود تو کارگردانها مثل آقای مجیدی معتقد به این مسائل دینی باشه اما اگر پاش بیافته همه این رفتار های هنجارشکنانه رو نشون می دن.

پس ؛ یا باید کلا با سینما مخالف باشیم چون هرکی فیلم خوب ساخت و جایزه بین المللی گرفت می ره اون طرف و به مذهبمون دهن کجی می کنه !!!!! یا بیایم به مساله جور دیگه ای نگاه کنیم، و هر کی هر اعتقادی داره رو محترم بدونیم و زیاد وارد این مسائل نشیم وگرنه فرهادی هم می شه عین مخملباف که هزینش برای ما به مراتب بیشتره!
هر کی اعتقاد خودش رو داره.
ما حق نداریم تو کار کسی دخالت کنیم.
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۱)110 نوشته است: [ -> ]قشر سینماگر قشری هستش که اکثر قریب به اتفاق اونها اعتقادی به حجاب و محدودیت ارتباط زن و مرد ندارند.( شاید اعتقاد به مذهب داشته باشند اما مسائل محرم و نامحرم خیر!)

اصل سینما با این مسائل مشکلی نداره،اما متاسفانه بیشتر سینماگرای ایرانی یا توی کلاسها وارد سینما میشن یا از طریق افراد دیگه ای که اکثرشون به این مسائل دینی پایبند نیستن!

نتیجش هم این میشه که وارد شدن به سینما مساوی میشه با بی دینی.در نهایت باز هم تقصیر به گردن مسئولینه که چرا تا سال اول دبیرستان که بین تمام دانش آموزان و هنرجویان ایرانی مشترکه حتی یه خط از سینما گفته نمیشه!سینما تو ذهن هم سن و سالای من = صفر!یه لوح پاک!حالا من میام وارد بازیگری میشم،یه نقش بهم میدن که من با یه دختری دوست میشم بعد باهاش بهم میزنم حالا باید باهاش درگیر بشم که برخورد فیزیکی هم جزء نقشمه!حالا سینما برای من = دین منهای محرم و نامحرم
این همینطوری ادامه پیدا میکنه که دیگه حوصله ندارم بنویسم
Smile
خلاصه خانه از پایبست ویران است
نقل قول:این آقا اصلا اعتقادی به مذهب نداره و خوب برای شخصی که اعتقادی به چیزی به نام مذهب و خدا ندارد، اینکارها بسیار عادی میباشد. شما به سیر تکامل فیلمهای او دقت کنید. در اکثر فیلمهای او پوچی و ناامیدی موج میزند.

آقای عدالت هم که همیشه وقتی صحبت از فرهادی می شه ، همین جمله ها رو تکرار می کنه، مخصوصاً قسمته پر رنگش...

آقا تو رو خدا ، حد اقل یه چیزه جدید بگو...
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع