تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: منتظر نظر شما در اين تاپيك هستم !
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
درود بر دوستان عزيز !

هرچي فكر كردم اين تاپيك رو كجا بزنم نفهميدم ! خواستم يه چند تا سوال كنم منتظر جواب شما عزيزان هستم ! من برخلاف خيلياي ديگه جنبه مباحثه بدون دعوا رو دارم خيالتون راحت Smile
فقط خواهشن منطقي جواب بديد !

چيزي كه برام جالبه تو اين سايت هم اطلاعات خوب هست هم اطلاعات بسيار اشتباه ! يا بگم مبهم !
همونطور كه قوانين سايت گفته اينجا جاي سوال و اين چيزا نيست فقط اطلاع رسانيه ! اما خيلي جاها شده پرسش و پاسخ كه بعضي هاش واقعا منو به خنده واداشته ! مثه تاپيكه 313 يار امام !

در ضمن دوستان عزيز خيلي دارين ريز ميشين من 2 روزه تو سطح شهر توجه ميكنم كله تهران پره بناهاي فراماسون هست با حساب شما Smile يا مثله آرم تلويزيون و يا هزار علامت ديگه !
خيلي دارين داغ ميكنين بحث رو ! من كله مستند ظهور رو ديدم و خيلي چيزاش چرند بود و خيلي چيزاش جالب و بدرد بخور !
بزار ساده تر بگم بزارين بعضي افراد تو اشتباه خودشون بمونن ! من و شما بيايم 2000 تا تاپيك بزنيم آقا شيطان رو نپرستيد يا علت و ضجه بزنيم آقا 313 نفر يار داره يا فلان خواننده شيطان پرسته !
خداي بزرگ ما رو ول نكرده كه 4 نفر با 4 تا عقيده و تخته و آجر و چوب بتونن كله همه چي رو كنفيكن كنن !
در كل به نظر من جنبه اطلاع رساني باشه خيلي بهتره ! اونم در حد خيلي كلي ! چون واقعا اين مبحث خيلي مبهمه به نظره من !

اين نظر منه ! نظر شما چيست ؟
سلام
منم با نظر شما موافقم...بعلاوه اینکه این سایت نه کارشناس دینی داره و نه روحانی و ...باعث شبهات خیلی زیادی می شه،مثلا همین تاپیکه 313 یار امام یا تاپیکهای مشابه اون می تونه خیلی هارو به شک و تردید بندازه چون در آخر رفع ابهام نمی شه .
سلام

نقل قول:چيزي كه برام جالبه تو اين سايت هم اطلاعات خوب هست هم اطلاعات بسيار اشتباه ! يا بگم مبهم !
البته غیر یکی دو مورد که تابلو معلومه اطلاعات غلطه واقعا در مورد بقیه مطالب نمیشه با قاطعیت درستی یا غلطیش رو تایید کرد(حالا طرف با چه هدفی اون چرندیات رو میگه بماند)

نقل قول:همونطور كه قوانين سايت گفته اينجا جاي سوال و اين چيزا نيست فقط اطلاع رسانيه ! اما خيلي جاها شده پرسش و پاسخ كه بعضي هاش واقعا منو به خنده واداشته ! مثه تاپيكه 313 يار امام !
این اون قانونه که شما میگی:
6- این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید.

نگفته که سوال پرسیده نشود یا شبهه ای مطرح نشود.گفته در مورد شبهات دینی و اعتقادی ما پاسخگو نیستیم و با فلان مرکز که متخصص اینکار هستند صحبت کنید

اصلا مگه میشه شبهه ایجاد نشه؟ شما یک مقاله شسته رفته هم میخونی کلی ابهام و سوال برات پیش میاد.حالا اگر تو تالار کسی تونست با منبع و منطقی پاسخی به شما بده اشکالی پیش میاد؟

نقل قول:در ضمن دوستان عزيز خيلي دارين ريز ميشين من 2 روزه تو سطح شهر توجه ميكنم كله تهران پره بناهاي فراماسون هست با حساب شما
با حساب ما؟ نمی دونم چرا اینهمه احادیث معصومین به افراد معتقد به دجال نسبت داده میشه
آخه اگر یک مسئله کوچک و بی اهمیت بود نیازی بود اینهمه پیامبران و ائمه(علیهما سلام) راجع بهش هشدار بدن؟؟؟

نقل قول:من كله مستند ظهور رو ديدم و خيلي چيزاش چرند بود و خيلي چيزاش جالب و بدرد بخور !
در نهایت خیلی خوب بود یا خیلی بد؟ SmileSmile

نقل قول:بزار ساده تر بگم بزارين بعضي افراد تو اشتباه خودشون بمونن ! من و شما بيايم 2000 تا تاپيك بزنيم آقا شيطان رو نپرستيد يا علت و ضجه بزنيم آقا 313 نفر يار داره يا فلان خواننده شيطان پرسته !
خداي بزرگ ما رو ول نكرده كه 4 نفر با 4 تا عقيده و تخته و آجر و چوب بتونن كله همه چي رو كنفيكن كنن !
با عرض معذرت ولی شما احیانا خواب تشریف ندارید؟
تو دنیای امروز دیگه چیزی از دین داری مونده؟ چیزی به اسم خدا وجود داره؟ تو سازمان ملل؟ تو شورای امنیت؟ تو شورای حقوق بشر؟
در مجامع جهانی و مراکز قدرت؟

وقتی بگی فلان کار رو کردیم چون دستور الهی بود تو دنیا بهت میخندن.با میلیونها شیوه و روش به اینجا رسیدن نه با 4 تا خواننده
با موسیقی
با علم
با دین سازی
با عرفانهای خیالی
با شبهه افکنی
با ترویج لذات
با سیاسی بازی
با معبود سازی
با فیلم و سریال
با بازی کامپیوتری
با هر چیزی که فکرش رو بکنید یا نکنید

تمام قواشون رو برای فتح آخرین حکومت مبتنی بر دستورات الهی جمع کردن.یک سرچ کنید ببینید نتایج حملات رو تا اینجا:
http://www.google.com/search?hl=en&clien...=&gs_rfai=

مهمترین دلیل شکستها در برابر دشمن(حریف) ، دست کم گرفتن آن است!

خدای بزرگ دینش رو بر ما کامل کرده و حجتش رو تمام
"اِنَّ اللّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّیَ یُغَیِّروا ما بِاَنفُسِهِم"
سلام
سپاس از پاسختون.
به نظر من این سایت حداقل یه کارشناس دینی با تجربه داشته باشه خیلی مفید واقع میشه که علاوه بر پرسش و پاسخ منطقی ، از مطالب بجا و مرتبط با موضوعات هم استفاده بشه ..چون خیلی از ماها تقریبا تو حوزه ی دینی و مهدویت تازه واردیم ...من همین تابستون امسال تو طرح ضیافت اندیشه دانشگاه شرکت کردم و شرکت توی کلاسهای اساتید و روحانیون خبره ، اولا زمینه ای شد برای دیدن مستند ظهور و دوم اینکه با راهنمایی هاشون و معرفی کتب و نقد و...به قول معروف به لطف خدا راه یک ساله رو یک ماهه طی کردم..درسته که خدا بواسطه قرآن و انبیاء و همچنین عقل و فطرت حجت رو بر همگان تمام کرده و درسته این ها کافیه برای شناخت حق از باطل ، ولی مسئله زمان و استفاده بهینه و اصلا چطور از اینها استفاده کنیم هم وجود داره. اگر ما هممون معتقد به مقابله با دشمنمون هستیم حداقل کاری که می تونیم بکنیم خودسازی در راه حقیقته و این مهمترین و سختترین بخشه..این رو هم می دونیم که دشمنمون خیلی از ما جلوتر چه از لحاظ نفوذ و قدرت و ...و به همین خاطر برای پیشرفت و مقابله باید راه های(به قول خودمون) میانبر و تاکتیکی تر رو انتخاب کنیم ..
این نظر شخصیه من بود.در آخر از مدیریت محترم تشکر می کنم که چنین فضایی رو برای اظهار نظر و گفتگو ایجاد کردند.
ممنونم از همه دوستان
یا علی
بله حرف شما در مورد اینکه اگر کارشناس دینی هم داشته باشیم خیلی بهتره !!! 100% درسته
حتی امروز باید گفت علوم دینی هم بسیار تخصصی شدن و یک کارشناس دینی عمومی مثل یک پزشک عمومی کافی نیست و نیاز به متخصص در هر زمینه داریم
به نظرم در این تالار فضا برای فعالیت همه فراهمه.اگر دوستان کارشناسانی میشناسند که می تونن قسمتی از وقتشون رو در تالار بگذرونن ، چقدر خوبه دعوتشون کنن و از محضرشون استفاده کنیم Smile

اما در مورد اینکه مباحث تالار حتی بدون کارشناس هم سالم سازی بشه من یک راهکار دارم که فکر کنم کم و بیش مشکلات حل بشه

پیشنهاد: هر شخصی هر حرفی زد که به نظرتون مشکل دار و ابهام بر انگیز بود ازش منبع بخوایم!!! نظرتون چیه؟

اینطوری حداقل هر حرفی که زده میشه می دونیم منبعش کجاست!

در مورد اینکه در تالار ممکنه شبهه و سوالات زیاد ایجاد بشه به نظر بنده که بسیار عالی هست! اگر نگران اعتقادات خودمون هستیم چرا نمیریم درستش رو یاد بگیریم؟با پرسش از اشخاص و مراکز معتبر و تحقیقات
هر چقدر شبهه و سوال بیشتری مطرح بشه و ما بریم پیگیری کنیم و پاسخ درست آنها را بیابیم نه تنها باعث گمراهی و سردرگمی ما نمی شود بلکه باعث افزایش روز افزون علم ما می شود
(البته منظورم شبهه افکنی از نوع سایتهای ضد اسلامی نیست)

وَالرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ كُلٌّ مِّنْ عِندِ رَبِّنَا
با سلام

از همه دوستان که در بخش های مختلف تلاش میکنند تا روشنگری ایجاد شود نهایت تشکر و قدردانی رادارم.

دوستان میخوام عرض کنم که پرداختن به موضوعات تکراری چون فراماسونی ( که به طور کامل در مستندظهور و دیگر مقالات به اون پرداخته شده است) و یا فلان علامت فراماسونی در فلان فیلم و یا فلان ویدئو فلان خواننده بپردازیم یا مثل حرکت درون دایره از همان نقطه شروع به همان جا برسیم سعی کنیم یک کار اساسی انجام بدهیم

از اونجایی که اسم این تالار بیداری اندیشه هست بیاییم اندیشه خود و دیگران را بیدار کنیم..!!!!!!!!!!!!!

ما یک کار بسیار مفید میتونیم بکنیم زمینه اعتقادی و دینی خود را بالا ببریم مثلا در یک پست کار بسیار زیبایی انجام شه و اون ختم قران برای شهدای کربلاست. چرا ما همش گیر دادیم به فلان فیلم یا فلان علامت ماسونی . اگاهی از حربه های دشمن درسته !!!! ولی چرا سعی نکنیم با قران و ادعیه و اعتقادات در مقابل دشمن باستیم.چرا ما نیاییم حربه های دشمن را بشناسیم.

چرا در این تالار جایی برای تفسیر سوره های قران و یا نهج البلاغه قرار نداده ایم ؟ واقعآ جشون خالیه ؟

چرا دشمن شناسی فقط معطوف شده به شیطان ؟ ایا نوادگان شیطان الان بیکار نشستند؟ نوادگان شیطان مثل امریکا، انگلیس ، اسرائیل و یا فلان اخوند دنیا پرست الان بیکار نشسته اند؟ اسم این تالار بیداری اندیشه هست واقعآ چقدر روی این مسائل کار شده !!!!!!!!!!

چرا دانشمندان ما توسط انگلیس و امریکاو رژیم صهیونیستی ترور میشوند ما بجای دشمن شناسی وو راه مقابله با ان به فلان فیلم یا علامت ماسونی بپردازیم ؟

چرا ما نباید اخبار سیاسی و دینی و دشمن شناسی ما به روز باشد؟ ایا دین جدا از سیاست است؟

حضرت رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وقتی که به مدینه هجرت فرمودند مدینه را پایگاه دینی توآم با سیاسی قرار داداند.
به نظر من بایستی یک نقشه راه کلی ودرست و درمون داشته باشیم..یک چیزی که همه قبولش داشته باشن و ازش تبعیت کنن..
باید یک آدم اهل فن به کمک ما بیاد و بگه راه کجاست و چاه کجا..
هرچیزی به وقتش و به جاش باید انجام بشه..
چه دشمن شناسی،چه آشنایی با فراماسونری،چه نقد فعالیت ها و کارهای اطرافمون ،چه تفسیر،دین ،سیاست..
یک آدم با تجربه و خبره باید بیاد بگه از کجا شروع کنیم و چه زمانی چه کاری رو انجام بدیم..باید یک متخصص و ناظر بر فعالیت های تالار وجود داشته باشه..کسی که حداقل چند قدم از ما جلوتر باشه و بدونه درست و غلط چیه..اگر یک نقشه داشته باشیم نه وقتمون تلف میشه نه اینکه از مباحث مختلف جا میمونیم..
به نظرم نباید یک موضوع را رها کرد و به موضوعی تمرکز کرد..در این زمینه که اینقدر بحث جدیست تمامی موضوعات درباره دشمنان باید روش کار بشه..هیچ چیز نباید از زیر دست ما خارج بشه..باید حواسمون به همه چیز باشه..
من به معطوف شدن به یک نقطه و رها کردن نقاط دیگر به شدت مخالفم..
اگه تالار با این بحث های تکراری بره جلو دچار انحطاط و انزوال میشه.

دشمنان ما هیچ وقت برای ما صبر نمی کنند

دوستان عزیز فقط هدفم اینه که اطلاعاتتان در زمینه دشمن شناسی بروز کنید و دشمنان اصلی ما امریکا، سرائیل و انگلیس و دیگر شیاطین اند که باید بدانیم در هر دوره زمانی چه فتنه گری هایی میکنند.
سلام دوستان
من هم با نظر دوستان موافقم و اینکه نباید زیاد وارد بحث نمادگرایی و ماسون و ... شد
نمیدونم شاید این نمادهای تابلو رو توی فیلمها و همه جا به این صورت به کار بردن و توی سایتهای اینترنتی هم پخش کردن که ذهن ما رو مشغول کنند
در هر صورت ما نباید زیاد مورد به مورد توی این بحث ( دشمن ) گیر کنیم
فقط در همین حد که بدونیم یه دشمن داریم در که حد المپیک آمادس و خودش رو برای آخرین حرکت آماده کرده
فقط همین

البته دشمن شناسی بحث خیلی مفیدی هست ولی نه اینکه گیر بدیم که مهران مدیری ماسونه یا نه ( البته شاید هم واقعا مهم باشه ! ) نمی دونم ! شاید اونا همینو می خوان . سردرگمی ما رو . یه کلاف نخ رو به ما میدن که ما بازش کنیم ، کلی واسش تلاش میکنیم ، آخرش که همش باز شد می بینیم که بابا سر کاریم ! اونا یه طرف دیگه مشغول به کار هستن

به نظر من هم ضرورت توجه به خودمون و روحمون که باید اونو آماده کنیم و جایگاه نور عظیم الهیش کنیم مهمتره
اگر خودمونو از لحاظ ایمانی آماده نکنیم هر آن امکان داره سقوط کنیم و داستان کربلا و کسانی که پشت کردن به امامشون و یا خدای نکرده در مقابلش قرار گرفتن برامون پیش بیاد
بیایم از خدا نور ایمان بخوایم
کتابش رو که بین ما مهجور شده رو با جون و دل مطالعه کنیم
و صد در صد به قول دوست خوبم asier به دنبال مطالعه باشیم توی زمینه های مختلف
سلام
دوست عزیز oO DaViD Oo
قربون زبونت، حرف دل ما و شاید اکثر کاربران دیگه رو زدی!

منظور من اینه که موعود ما، امام مهدی(علیه السلام) است . چقدر در مورد مهدویت کار کردیم . ما که ادعا داریم سرباز اقامون هستیم چقدر حداقل سعی کردیم راه و روش امامان و رسول خدا رو در زندگیمون پیاده کنیم!
چقدر به کتاب اسمانی قران و نیز کتاب ارزشمند نهج البلاغه رجوع کردیم و اونها رو در زندگیمون پیاده کرده ایم!
ایا ما نباید در این تالار جایی برای قران شناسی ونهج البلاغه باشه؟!!!!!!!!!!!

ایا بعنوان مثال از سریال مختار میتونیم درس بگیرم که در زمان درخواست امام درخواستشان را اجابت کنیم یا فلان فیلم ماسونی؟!!!!!!!!!!!!!!

ایا تحلیل شخصیت و عملکرد مختار و دیگرانی چون سلیمان و یا حبیب ابن مظاهر به ما درس میدهد و یا تحلیل های بعضآ وارانه فلان فیلم ماسونی!!!!!!!!؟

من به عنوان دوست و برادری دلسوز از شما میخواهم با بحث هایی تکراری، این تالار پیش نره و از دوستان استدعا دارم در هر زمینه ای همچون دینی، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی و نیز فیلم شناسی (صنعت سینمای هالیود )
اطلاعاتشون رو بروز کنند.

درضمن برای تحلیل فیلم هم اساتید بزرگی همچون دکتر حسن عباسی و یا اقای نادر طالب زاده و... هستند که تحلیل های مفید و کارشناسی ارائه کرده اند.

باز هم متذکر میشوم فیلم و یا سینما تنها وسیله دشمن نیست و از هزاران راه دیگر در حال جنگ است و هیچ وقت برای غفلت من و شما صبر نمی کند.

صفحه: 1 2
آدرس های مرجع