شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
باسمه تعالی
خدایا پدر بزرگوار این عزیز را به حق جانباز با گذشت کربلا الساعه شفا بده .
جانبازان شهدای زنده ویادگاران شهدا ودفاع مقدسمان هستند میراث امام وانقلاب هستند چطور میشه فراموششان کنیم قدرشون ر وندونیم خدا سایشون رو از سرمملکتمون کم نکنه از برکت آنها هست که الحمدلله بلاها از کشورمون رفع میشه کی باور میکنه که زلزله های به این وسعت بیاد وهیچ تلفاتی ندیم امام زمان-عج الله تعالی فرجه الشریف- از برکت این مخلصین به ما نظر می کنند.
خدایا این پدر جانباز غیرت مند مرد، را همراه با جانبازان دیگر تا ظهور حضرت مهدی حفظ کن .این دعای من هست
باورتون میشه همه اش دغدغه دارم و دلشوره دارم از اینکهجانبازان همه بروند و ما ازشون آنطور که باشد تجلیل به عمل نیاورده باشیم و از وجودشون استفاده نکرده باشیم .
به خاطر این تصمیم داریم اگر بشود روز جانباز جشنی بگیریم تعدادی جانباز و رزمنده دعوت کنیم و از آنها به نحوی قدر دانی کنیم.
ما معمولا برای حالت تهوع و سر درد آب پرتقال یا شربت آبلیمو به مریض هامون می دیم چون معمولا حالت تهوع و سر درد به خاطر افت فشار هست .
بنام خدا
سلام دوست گلم ان شاءالله خداوند مهربان خودش شفای خیر عنایت بفرماید ما در ایام مبارک شعبان مراسمهایی داریم حتما برای پدرتون دعای دسته جمعی خواهیم کردو پیامتون روبه همه انهایی که در مراسم حضور دارند میرسونم

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام واحترام
ان شاءالله که خدانگهدار پدرعزیز وشریفتون هست. وهمچنین تک تک ماهم حقی که ازبابت جانبازان وشهدای عزیز برگردن داریم رو بتونیم به خوبی اداکنیم.
دوستان سوره حمد رو به نیت شفای پدرجانبازمون بخونید.
درپناه حق
با سلام و عرض ادب و احترام
امثال شما هم حق گردنمون دارید. هم به خاطر سختی که می کشید دلاتون پاک می شه.
توروخدا با دل شکسته تون برای توفیق ترک گناه همه بچه های سایت 2آ کنید تا شرمنده تون نشن.
یا علی
سلام دوستان .
مدتی هست تو تالار حضور ندارم . امروز ازدلتنگی یه سری به تالار زدم و تایپیک این دوست عزیز رو دیدم.
حقیقتا تایپیک کوتاه و تاثیر گذاریه البته برای کسانی که متوجه عمل آسمانی این بزرگواران باشن .
دیدن این صحنه ها تو خونه خیلی سخته اما فرزندان این عزیزان افتخار بزرگی رو به دوش میکشن تا جایی که امروز بدون فداکاریهای اینان اسمی از ایران به گوش جهانیان نمیرسید .
و حقیقت جز این نیست که ما باید تک به تک جوابگوی شهدا و جانبازان 10 سال دفاع مقدس باشیم .
سخن کوتاه میکنم اما دوست عزیز در کنار ناراحتی خوشحال باش چون پدر شما جایگاهی بس بالاتر از شهدا نزد خدا خواهد داشت .
امیدوارم خدا صبر بیشتر به شما و خوانواده و تحمل بیشتر به پدر بزرگوارتون عتا کنه .
ذکر 100 صلوات و 10 مرتبه حمد و سوره پیشکش فداکاریهای پدرتون جهت بهبودی هر چه بیشتر . 
سلام.نمیدونم در جواب محبتاتون چی بنویسم.
تشکر میکنم از همتون .واقعا ببخشید از لحن تند من ،دیروز حالم بد بود.واقعا شرمندم که این لحن تند منو با چنین توصیف های قشنگی جواب دادید.خدا رو شکر ایشون به زندگی عادی برگشتن.اما باید بگم که بیشتر برای من دعا کنید.توی خانواده ما تنها کسی که بیشتر اذیت میشه و نمی تونه با این قضیه کنار بیاد منم.دعا کنید که در اون لحظات صبر زینبی داشته باشم
شاید از خاطره هام دلت بگیره ......هر كی درد دین داره باید بمیره
پدرم فرمانده ی روزای درده..........حالا موج غم ببین باهاش چه كرده
وقتی موجی می شه تو خونه دوباره......الهی خدا برا هیچكی نیاره
غصه مارو كسی نمی دونه ....... صف كش تنها افتاد تو خونه
كی بوده دیروز كی امروز ..........سردار دیروز موجی امروز
ازتوچشماش می خونم رازی نهفته........رازی كه حتی به مادرم نگفته
.
.
.
پدرم هنوز یه مرد بی نظیره ..................گرچه كم كم داره بی صدا می میره
ما کوچیک همه سربازان اسلام هم هستیم . به نظر من برای بهبود و انشاالله طول عمر پدر محترم با طب سنتی و اگر تهران تشریف دارید به مطب دکتر روازاده یا کرد افشار مراجعه کنید . از این دکترهای کلاسیک و داروهای صنعتی چیزی جز تنی ضعیف در نمیاد . حتما پیگیر باشید
انشاالله که سایه پدر محترم همیشه بالای سرتون باشه
خوشحالمون کردید.
اگر لحنتون تند بود، اما واقعیت رو گفتید.
خودتون نوشتید "پدرم هنوز یه مرد بی نظیره" بعد از غصه می گید؟
شاد باشید، شما "فرمانده ی روزای درد" رو دارید، شما "سردار دیروز" رو دارید.
شما فرزند پدری هستید که وقتی این همه جوون ایرانی از سرنوشتشون می شنویم، درس می گیریم. بهترین درس های زندگی. امروز حتی خارجی ها هم فهمیدن که هر چیزی رو از ما بگیرن، ایمانمونو نمی تونن بگیرن، نمی تونن چیزی که پدر شما و همرزماشون به ما جوونا یاد دادن رو ازمون بگیرن. و از همه نظر از ما پیشرفته تر هستن و اگر ما یادگاری هایی که پدران شما به ما دادن رو نداشتیم، الان ایرانو نداشتیم.
افتخار کنید، شاد باشید، پدرتون گوهر ارزشمندیه، پدرتون استادیه که در عمل به ما درس های گران بهایی داده، ما بهترین یادگاری هارو از مردانی مثل پدر شما داریم. چادری که بر سر خواهران ماست، حاصل ایثار پدر شماست.
و خیلی بیشتر از این هایی که گفتم.
نشانه احترام به حکمت خدا صبر هست. این عزیزان باقی موندن تا گهگاهی با رفتنشون، یادآوری کنن چه کارهایی کردن. پس هر وقت پدرتون پیش دوستاشون رفتن، خوشحال باشید، بهشون افتخار کنید، به جایی که تعلق دارن می رن. این برای خودشون بهتره.
ببخشید اگر از رفتن حرف زدم. اما یک مرحله از زندگیه که کار خداست و باید به خیر بودنش اعتقاد داشته باشیم. مخصوصا وقتی باور داریم اونی که رفت، بهشتی بود.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم. خوشحال شدم که خبر سلامتی این جانباز فداکار را دیدم. ان شاء الله همیشه سایه این بزرگواران بالای سر ما باشد که درس بزرگواری و از خود گذشتگی را به ما آموختند. برای سلامتی و تندرستی ایشان ان شاء الله 100 صلوات قرائت می کنم.
التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
«أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ»
الحمد لله که حالشون خوب شده
خدایــــــا..
صبری عطا فرما جزیـــــــل
..::یا علی::..