شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
آخرین سیگاری که امام کشید
خاطره ترک سیگار امام خمینی را فاطمه طباطبایی، عروس امام در کتاب «اقلیم خاطرات» نقل کرده است. او می گوید: «یک شب امام گفتند: در جوانی سیگار میکشیدم. تا این که یک شب سرد زمستان که پشت کرسی مشغول مطالعه بودم، به مطلب مهمی رسیدم و فکرم بشدت در گیر فهم آن شد. در همین حال برای آوردن سیگار از اتاق بیرون رفتم. پس از بازگشت همین که نگاهم به کتاب افتاد که آن را بر زمین گذاشته و به دنبال سیگار رفته بودم، احساس شرمندگی کردم و باخود عهد کردم که دیگر سیگار نکشم. آن را خاموش کردم و دیگر سیگار نکشیدم.»
اما به جز امام خمینی(رحمة الله علیه) چهره های معروف دیگری هم بودند که یک شبه یا بر حسب یک اتفاق سیگار را ترک کردند و به دنیای دود و دم پشت پا زدند.
البته یه نکته مهم رو نباید فراموش کرد
در اسلام چیزی که به بدن ضرر بزنه حرام است . الانم بعضی اقان مجتهد سیگار را حرام میدانند .
ولی کشف ضرر سیگار مدت زیادی نیست . یعنی قبل از این سیگار رو جزو سبد خانوار میدونستند . بعد ها کم کم کشف شد مضرات سیگار .
بنابرین ممکنه تا قبل این خیلی از حتی انسان های خاص هم سیگار میکشیدند .
التماس دعا
شهید همت هم 14 سال سیگار می کشیدند تا این که شب خواستگاریشان ، عروس خانم از ایشان می خواهند که آن را کنار بگذارند و ایشان خیلی راحت ، دیگر تا شهید آخر عمر پربرکتشان سیگار نمی کشند. حتی یک بار خانمشان از ایشان می خواهد که در گوش بچه که عفونت کرده، سیگار فوت کنند و ایشان می گویند که نه من عهد کردم که دیگر سیگار نکشم، به همسایه بگویید این کار را بکند.
با سلام و عرض ادب و احترام
خیلی این بحث برام نو بود.
ممنون
یا علی
التماس 2آ
به نام خدا
سلام علیکم
با تشکر از دوستان،بحث جالبی بود.
اما دخانیات فکر نمی کنم حرام باشد...!!!
بله درسته که لا ضرر و لا ضرار فی الاسلام اما خوب دخانیات نمی دونم والا چی بگم.
من خودم نمی کشم اما خوب این ضرر سیگار ها مربوط به توتون نامرغوبی که درش استفاده میشه هم میشه.
مثلا مثل این میمونه که بگیم چایی نخوریم شکلات نخوریم که کم خونی میگیریم..!!!قند نخوریم قند می گیریم و ...
این چیز ها زمان های قدیم مصرف میشده و هیچکس طوریش نمی شده،فقط اونایی که ریه های خرابی دارند خوب نمیکشیدند.
نمی دونم شاید من اشتباه می کنم اما سیگار کشیدن بزرگانی چون امام خمینی(رحمة الله علیه)در ایام جوانی چیز بدی نبوده،چون اون موقع جامعه فرق می کرده.
اصلا سیگار یه همچین جایگاهی که امروز داره نداشته.
فی امان الله
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۰۴)مهرومه نوشته است: [ -> ] بسم الله الرحمن الرحیم
آخرین سیگاری که امام کشید
خاطره ترک سیگار امام خمینی را فاطمه طباطبایی، عروس امام در کتاب «اقلیم خاطرات» نقل کرده است. او می گوید: «یک شب امام گفتند: در جوانی سیگار میکشیدم. تا این که یک شب سرد زمستان که پشت کرسی مشغول مطالعه بودم، به مطلب مهمی رسیدم و فکرم بشدت در گیر فهم آن شد. در همین حال برای آوردن سیگار از اتاق بیرون رفتم. پس از بازگشت همین که نگاهم به کتاب افتاد که آن را بر زمین گذاشته و به دنبال سیگار رفته بودم، احساس شرمندگی کردم و باخود عهد کردم که دیگر سیگار نکشم. آن را خاموش کردم و دیگر سیگار نکشیدم.»
اما به جز امام خمینی(رحمة الله علیه) چهره های معروف دیگری هم بودند که یک شبه یا بر حسب یک اتفاق سیگار را ترک کردند و به دنیای دود و دم پشت پا زدند.
لازم به ذکر است کل این خبر روی هواست
ناقل این مطلب به همراه بعضی دیگر از خانواده امام صلاحیت گفتگو در مورد گذشته امام را ندارند.
مانند یکی از افراد که خاطرات سفارشی از امام تولید می کند.
و نیز خبرگزاری های مغرض
یادم هست چه افرادی این خبرها را منتشر کردند
هدف این خبرها تقدس زدایی از چهره این بزرگ مرد است
تمام
در مورد اینکه ایا خاطره درست همست یا نه نظری ندارم اما
امامی که سیگار کشیده و ترک کرده به نظرم مقدس تر هم هست،واسه جوانان قابل لمس تره
نه اینکه حالا سیگار خوب باشه
منظور اینکه این چیزا خدشه ای به این چهره بزرگوار وارد نمیکنه
علامه طباطبایی هم سیگار میکشیدن
اما ترک کردن
خداییش واقعیت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من که غیر قابل باوره
اینجا خوندم که مرحوم محقق داماد هم سیگار میکشیدهاند!
هنوز مضراتش براشون روشن نشده بوده.
زمانهای قدیم بوده دیگه!