تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رقص میری ،وهابیون بحرین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
موافقم این موضوعی نیست که بشه سر سری ازش گذشت ... لطفا تمام منابع را قرار بدهید تا تحقیق کنیم ...
(۱۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۰۶)mojtaba-nk3 نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام
شما درست می گویید بله باید منبع ذکر می شد اما به دلیل زیاد بودن منابع بنده آن ها را ننوشتم. به بزرگی خود ببخشید.
واین رنگ آمیزی هم فقط برای زیبایی آن است و دلیل دیگری ندارد.
لطفا هرچه سریعتر منابع مطلبتان را ذکر کنید.
ممکن است برای کاربران ایجاد سوال یا اشکال کند.
در غیر این صورت مجبور به حذف ان هستم.
با تشکر.
این روایات جعلی تهمت های ایشه به پیامبر اسلام است و در صحیح بخاری و سنن ابن ماجه نقل شده (رقص در مسجد)
همچنین در ایات شیطانی
برادر من چرا وقتی از چیزی مطمئن نیستی نقل میکنی ان هم از پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
میدانی چه معصیت بزرگی است .
بسم الله
سلام
باز به دلیل ذکر نکردن منابع معذرت می خواهم.
این مطالب را اینجانب و جمعی از دوستان برای بسیج مدرسه به مناسبت روز قدس به صورت برشور آماده کرده بودیم ،در سال 1384 به همین دلیل منابعی که را در ذیل ذکر خواهم کرد کلی است.
منابع هایی که من استفاده کرده ام عبارتند از: 1- خزینه الجواهر(مصطفی قاسم زاده مقدم) 2- قصه های دلشین(کاظم سعید پور)3-داستان و راستان(شهید مرتضی مطهری)4-نهج الفصاحه 5-آیه ها و قصه ها(محمد علی کریمی نیا)7-خاتم نبین(سید علی کمالی)
از شما خواهش دارم اگر باز احساس می کنید که این مطالب می تواند برای خوانندگان شبه ایجاد کند آن را حذف کنید چون خود به شما در این مورد حق می دهم اما من سعی خود را برای این که بتوانم منابع را به صورت جزئی تر بیان کنم کردم.
ممنون از توجه شما به این موضوع
من عقیده دارم که اگر ما اشتباه ها خودمان خود متذکر شویم دشمن نمی تواند از این اشتباه ها سو استفاده کند
مومن آینه مومن است
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع