۲۶/خرداد/۹۲, ۱۷:۱۳
بسم الله الرحمن الرحیم
یادمه دبیرستانی که بودیم و جاهل
، با بچه ها از این جوک های قومی ( در مورد لرها، ترکها، اصفهانیها و...) میگفتیم..
شده بود عادت... و کسی هم بهمون نمیگفت که نباید این حرفها رو زد
تا این که خدا لطف کرد و یه بار توی یه سری کلاسها که میرفتم استادمون بهمون گفت... از اون به بعد به لطف خدا دیگه از این جوک ها و پیامکها نخوندم و برای کسی نفرستادم... اگه هم کسی برام بفرسته خونده و نخونده، سریع پاکش میکنم..
اما تا چند روز پیش اثر این جوک ها را به وضوح ندیده بودم
توی سفرم به شیراز با یه خانواده ای از آشنایان همراه بودیم که یه پسر بچه هشت ساله داشتند
سه چهار دفعه، بعضی کارها را به اطرافیان میگفت مثل فلانی ها انجام میدی... مگه تو فلانی؟؟؟
اینها خوبش بود
اوج ناراحتیم وقتی بود که دراومد به باباش گفت: بابا فلانی ها، ریکا میریزند روی مسواکشون و مسواک میزنند؟ (به راحتی جوک را واقعیت دونسته بود!!!!!)
با عصبانیت بهش گفتیم این حرفها رو کی بهت گفته؟
گفت: دوستام تو مدرسه میگن
گفتم: اینها جوکه. حقیقت نداره که...
میگفت: نه بچه ها میگن راسته
نمیدونم چی تو مدرسه از بچه ها شنیده بود که اینطوری توی ذهنش مونده بود..
مراقب باشیم که ما درقبال این ذهنیت های نادرست مسئول نباشیم.
یادمه دبیرستانی که بودیم و جاهل
، با بچه ها از این جوک های قومی ( در مورد لرها، ترکها، اصفهانیها و...) میگفتیم..شده بود عادت... و کسی هم بهمون نمیگفت که نباید این حرفها رو زد
تا این که خدا لطف کرد و یه بار توی یه سری کلاسها که میرفتم استادمون بهمون گفت... از اون به بعد به لطف خدا دیگه از این جوک ها و پیامکها نخوندم و برای کسی نفرستادم... اگه هم کسی برام بفرسته خونده و نخونده، سریع پاکش میکنم..
اما تا چند روز پیش اثر این جوک ها را به وضوح ندیده بودم
توی سفرم به شیراز با یه خانواده ای از آشنایان همراه بودیم که یه پسر بچه هشت ساله داشتند
سه چهار دفعه، بعضی کارها را به اطرافیان میگفت مثل فلانی ها انجام میدی... مگه تو فلانی؟؟؟
اینها خوبش بود
اوج ناراحتیم وقتی بود که دراومد به باباش گفت: بابا فلانی ها، ریکا میریزند روی مسواکشون و مسواک میزنند؟ (به راحتی جوک را واقعیت دونسته بود!!!!!)
با عصبانیت بهش گفتیم این حرفها رو کی بهت گفته؟
گفت: دوستام تو مدرسه میگن
گفتم: اینها جوکه. حقیقت نداره که...
میگفت: نه بچه ها میگن راسته
نمیدونم چی تو مدرسه از بچه ها شنیده بود که اینطوری توی ذهنش مونده بود..
مراقب باشیم که ما درقبال این ذهنیت های نادرست مسئول نباشیم.