۲۶/خرداد/۹۲, ۱۴:۰۴
۲۶/خرداد/۹۲, ۱۴:۱۴
به نام خدا
معلومه اول از همه با خدا بودن و ایمان و بعد وفا و نجابت
معلومه اول از همه با خدا بودن و ایمان و بعد وفا و نجابت
۲۶/خرداد/۹۲, ۱۴:۲۶
نقل قول:وقتی واژه ی زن را می شنوید، اولین تصویری که در ذهن شما می آید چیست؟نباید کولر رو روشن کنه

۲۶/خرداد/۹۲, ۱۴:۲۸
سلام
"از دامن زن مرد به معراج می رود"
بزرگ ترین نقش یک زن در جامعه مادر بودن و همسر بودن هست.
"از دامن زن مرد به معراج می رود"
بزرگ ترین نقش یک زن در جامعه مادر بودن و همسر بودن هست.
۲۶/خرداد/۹۲, ۱۵:۱۲
با سلام و احترام
با تشکر از ایجاد کننده این تاپیک، حقیر ضمن اینکه این سوال را اشتباه می دانم:
بر این معتقد هستم که زن بسیار ظریف و یکی از خلقت های عجیب خداوند است. او در عین لطافت و ظرافت موجودی است احساسی همراه با قدرت نفوذ فوق العاده که در اکثر مواقع پر از مهربانی است.
هزاران قدرت نهان و پیچیده گی در شخصیت یک زن موجود است.
توصیف های فراوانی بر یک زن وارد است.
اما بازهم از ایجاد کننده این تاپیک می خوام بپرسم هدف از این سوال و این تاپیک چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از ایجاد کننده این تاپیک، حقیر ضمن اینکه این سوال را اشتباه می دانم:
بر این معتقد هستم که زن بسیار ظریف و یکی از خلقت های عجیب خداوند است. او در عین لطافت و ظرافت موجودی است احساسی همراه با قدرت نفوذ فوق العاده که در اکثر مواقع پر از مهربانی است.
هزاران قدرت نهان و پیچیده گی در شخصیت یک زن موجود است.
توصیف های فراوانی بر یک زن وارد است.
اما بازهم از ایجاد کننده این تاپیک می خوام بپرسم هدف از این سوال و این تاپیک چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲۶/خرداد/۹۲, ۱۸:۱۷
دوست عزیز از توجه شما ممنونم اما باید بگم هدف من شناخت تصور مردم است نه القا نظر
۲۶/خرداد/۹۲, ۲۱:۱۱
مادرم
۲۶/خرداد/۹۲, ۲۲:۰۰
تصور من از زن، برمیگردد به توقعات و تصورتام از همسرآینده ام
مدتیست انتخاب خود را کرده ام و اکنون جز ایشان که پاک و باخدا و نجیب و باحجاب و باحیا و باعفت و باصداقت هستند هیچ تصویری از زن در ذهنم نیست.
اصلا اگر زنی غیراز این باشد ارزش تصورکردن هم ندارد!
مهربانی در رفتار و گفتار و خوش برخورد بودن هم بسیار مهم است+داشتن قدرت مدیریت خانه و خانواده و همراه بودن با همسر
که البته این موارد آخر بدون همراهی مرد، امکان پذیر نیست.
زن نعمت الهی و امانتی ست که خداوند درنهایت لطافت آفریده ست، و پدر و سپس همسر را محافظی قرار داده تا از او مراقبت کنند و در کنار همسر به آرامش برسد و مبادا به ایشان سخت بگذرد.
واضح است زنان باحیا و محجبه و باعفت شایسته بهترین ها هستند چنان که حتی جان دادن برای حفظ آبروی و وجودشان، ارزشمند است.
خدا ان شاءالله بانوان مومن و فرهیخته را حفظ کند و همه خانم های هدایت پذیر را هدایت فرماید.
مدتیست انتخاب خود را کرده ام و اکنون جز ایشان که پاک و باخدا و نجیب و باحجاب و باحیا و باعفت و باصداقت هستند هیچ تصویری از زن در ذهنم نیست.
مهربانی در رفتار و گفتار و خوش برخورد بودن هم بسیار مهم است+داشتن قدرت مدیریت خانه و خانواده و همراه بودن با همسر
زن نعمت الهی و امانتی ست که خداوند درنهایت لطافت آفریده ست، و پدر و سپس همسر را محافظی قرار داده تا از او مراقبت کنند و در کنار همسر به آرامش برسد و مبادا به ایشان سخت بگذرد.
واضح است زنان باحیا و محجبه و باعفت شایسته بهترین ها هستند چنان که حتی جان دادن برای حفظ آبروی و وجودشان، ارزشمند است.
خدا ان شاءالله بانوان مومن و فرهیخته را حفظ کند و همه خانم های هدایت پذیر را هدایت فرماید.
۲۶/خرداد/۹۲, ۲۲:۲۶
(۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۰۰)سعید 63 نوشته است: [ -> ]تصور من از زن، برمیگردد به توقعات و تصورتام از همسرآینده ام
بنده دقیــــقا همین حرفو میخواستم بزنم! مخصوصا 3 خط اول!
۲۶/خرداد/۹۲, ۲۲:۴۱
البته من نمیدونم ارزش زن به چیه
اما واژه زن برام تداعی کننده ی یه موجود مهربان،فداکار،زیبا و حساسه
کسی که در عین انعطاف و ظرافت میتونه کارهای بزرگ انجام بده
فداکار بودنش برام پر رنگتره
اما واژه زن برام تداعی کننده ی یه موجود مهربان،فداکار،زیبا و حساسه
کسی که در عین انعطاف و ظرافت میتونه کارهای بزرگ انجام بده
فداکار بودنش برام پر رنگتره