تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
وقتی واژه ی زن را می شنوید، اولین تصویری که در ذهن شما می آید چیست؟
به نام خدا
معلومه اول از همه با خدا بودن و ایمان و بعد وفا و نجابت
نقل قول:وقتی واژه ی زن را می شنوید، اولین تصویری که در ذهن شما می آید چیست؟
نباید کولر رو روشن کنهBig Grin
سلام
"از دامن زن مرد به معراج می رود"
بزرگ ترین نقش یک زن در جامعه مادر بودن و همسر بودن هست.
با سلام و احترام
با تشکر از ایجاد کننده این تاپیک، حقیر ضمن اینکه این سوال را اشتباه می دانم:
بر این معتقد هستم که زن بسیار ظریف و یکی از خلقت های عجیب خداوند است. او در عین لطافت و ظرافت موجودی است احساسی همراه با قدرت نفوذ فوق العاده که در اکثر مواقع پر از مهربانی است.
هزاران قدرت نهان و پیچیده گی در شخصیت یک زن موجود است.
توصیف های فراوانی بر یک زن وارد است.
اما بازهم از ایجاد کننده این تاپیک می خوام بپرسم هدف از این سوال و این تاپیک چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز از توجه شما ممنونم اما باید بگم هدف من شناخت تصور مردم است نه القا نظر
مادرم
تصور من از زن، برمیگردد به توقعات و تصورتام از همسرآینده ام
مدتیست انتخاب خود را کرده ام و اکنون جز ایشان که پاک و باخدا و نجیب و باحجاب و باحیا و باعفت و باصداقت هستند هیچ تصویری از زن در ذهنم نیست.
اصلا اگر زنی غیراز این باشد ارزش تصورکردن هم ندارد!
مهربانی در رفتار و گفتار و خوش برخورد بودن هم بسیار مهم است+داشتن قدرت مدیریت خانه و خانواده و همراه بودن با همسر
که البته این موارد آخر بدون همراهی مرد، امکان پذیر نیست.
زن نعمت الهی و امانتی ست که خداوند درنهایت لطافت آفریده ست، و پدر و سپس همسر را محافظی قرار داده تا از او مراقبت کنند و در کنار همسر به آرامش برسد و مبادا به ایشان سخت بگذرد.
واضح است زنان باحیا و محجبه و باعفت شایسته بهترین ها هستند چنان که حتی جان دادن برای حفظ آبروی و وجودشان، ارزشمند است.
خدا ان شاءالله بانوان مومن و فرهیخته را حفظ کند و همه خانم های هدایت پذیر را هدایت فرماید.
(۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۰۰)سعید 63 نوشته است: [ -> ]تصور من از زن، برمیگردد به توقعات و تصورتام از همسرآینده ام
مدتیست انتخاب خود را کرده ام و اکنون جز ایشان که پاک و باخدا و نجیب و باحجاب و باحیا و باعفت و باصداقت هستند هیچ تصویری از زن در ذهنم نیست.
اصلا اگر زنی غیراز این باشد ارزش تصورکردن هم ندارد!
مهربانی در رفتار و گفتار و خوش برخورد بودن هم بسیار مهم است+داشتن قدرت مدیریت خانه و خانواده و همراه بودن با همسر
که البته این موارد آخر بدون همراهی مرد، امکان پذیر نیست.
زن نعمت الهی و امانتی ست که خداوند درنهایت لطافت آفریده ست، و پدر و سپس همسر را محافظی قرار داده تا از او مراقبت کنند و در کنار همسر به آرامش برسد و مبادا به ایشان سخت بگذرد.
واضح است زنان باحیا و محجبه و باعفت شایسته بهترین ها هستند چنان که حتی جان دادن برای حفظ آبروی و وجودشان، ارزشمند است.
خدا ان شاءالله بانوان مومن و فرهیخته را حفظ کند و همه خانم های هدایت پذیر را هدایت فرماید.

بنده دقیــــقا همین حرفو میخواستم بزنم! مخصوصا 3 خط اول!
البته من نمیدونم ارزش زن به چیه
اما واژه زن برام تداعی کننده ی یه موجود مهربان،فداکار،زیبا و حساسه
کسی که در عین انعطاف و ظرافت میتونه کارهای بزرگ انجام بده
فداکار بودنش برام پر رنگتره
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع