چیزی که امروز دامن گیر اسلام ماست خرافه گرایی است و در مورد مرگ اندیشه های معقول جای خود را به خرافات داده اند
مرگ انتقال از بعد جسم به وضعیت روحانی است واولین ایستگاه تحول وبرامدن واضح برای همه است
نقل قول:چیزی که امروز دامن گیر اسلام ماست خرافه گرایی است و در مورد مرگ اندیشه های معقول جای خود را به خرافات داده اند
مرگ انتقال از بعد جسم به وضعیت روحانی است واولین ایستگاه تحول وبرامدن واضح برای همه است
خیلی خوب میشد اگه چند تا مثال میزدید و بیشتر توضیح میدادین.
گفته بودید که از شنیدن این جملات رود بر شدید جای تعجب نیست افرادی که دارای 2 دست 2پا و اعضای به سان انسان ها هستند به این جملات حتی ثانیه ایی فکر هم نکند.
آری آنان که برای حیات خود فکری جز شکم وزیر شکم و پریدن نر ها بروی ماده ها( واخیرا برعکس!) ندارند خنده دار است که
بگوییم شما از دو قسمت تشکیل شده اید یک جنبه یک بعد یا یک قسمت شما جسم شماست و دیگری را روح می نامند دوستی که در پاسخ به مسایل جدی حیات لطف کرده یک ردیف دندان را بعنوان خنده نشان ما میدهد بفرمایندهدفشان از زندگی چیست؟ آیا توان انکار روح را دارند آیا زندگی پس از مرگ را میپذیرند واگر عدله ایی در نفی ورد این اصول دارند بگوییند تا از جهل ما کاسته شود
نقل قول:گفته بودید که از شنیدن این جملات رود بر شدید جای تعجب نیست افرادی که دارای 2 دست 2پا و اعضای به سان انسان ها هستند به این جملات حتی ثانیه ایی فکر هم نکند.
آری آنان که برای حیات خود فکری جز شکم وزیر شکم و پریدن نر ها بروی ماده ها( واخیرا برعکس!) ندارند خنده دار است که
بگوییم شما از دو قسمت تشکیل شده اید یک جنبه یک بعد یا یک قسمت شما جسم شماست و دیگری را روح می نامند دوستی که در پاسخ به مسایل جدی حیات لطف کرده یک ردیف دندان را بعنوان خنده نشان ما میدهد بفرمایندهدفشان از زندگی چیست؟ آیا توان انکار روح را دارند آیا زندگی پس از مرگ را میپذیرند واگر عدله ایی در نفی ورد این اصول دارند بگوییند تا از جهل ما کاسته شود
لطفا زود قضاوت نکنید دوست عزیز
داداش گل اشتباه فکر نکنید من به این خندیدم که ارسالتون خیلی مختصر بود و توضیح ندادین برای چی ایجاد کردین ولی چون فکر کردم که ممکنه شما اشتباه منظور من رو برداشت کنی ویرایش کردم که متاسفانه همینطور شد.
من معذرت میخوام اگر منظورم رو صحیح نرساندم و باعث رنجش شما شدم.
هدف از زندگی بندگی خداست.