تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهترین لباس عروس ( ویژه خانمها )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید

بهترین لباس عروس

تا به حال چنین عروسی ساده ای ندیده بودم ! دور از هرگونه تجمل گرایی و ریخت و پاش ! اصلا شبیه عروسی های دیگر نبود !

مراسم در خانه عروس پایان یافته و طبق رسم شهر ، نوبت آن بود که عروس به همراه چند زن ، تا منزل دامادهمراهی شود .هر چه نگاه کردم زر و زیور و جواهراتی ندیدم ! اما به مناسبت عروسی ، عروس فقط یک پیراهن نو پوشیده بود ! چادرش همان چادر قبلی و روسریش روسری قدیمی بود !
حتی کفش نخریده بود !

زیر لب گفتم : خدایا !مبادا عروسی من چنین باشد ! بلاخره من هم مثل هر دختری ، آرزو دارم برایم عروسی مفصلی بگیرند و لباس عروسی بپوشم و خوش باشم !

غرق در این افکار بودم که سر و صدای زنانی که عروس را همراهی میکردند ، مرا به خود آورد . آنان از سادگی بیش از حد عروس شگفت زده شده بودند.

بعضی میگفتند : دختر پیامبر و چنین مراسمی !! خیلی عجیب است !!
بعضی دیگر میگغتند : زهرا آن همه خاستگار پولدار داشت ! پس چرا زن علی شد !
برخی دیگر در جواب میگفتند : قسمتش این طور بود !! چه میشود کرد ؟ لابد در پیشانیش این طور نوشته شده بود !

یکی از زنان حرف خوبی زد : مگر چه شده ؟فاطمه با اختیار خودش ، از میان خاستگاران ، علی را انتخاب کرد ، حتی پدرش او را انتخاب نکرد !

گویی حرفهای زنان تمامی نداشت . میان همهمه زنان صدای ناله ای کوتاه و ضعیف ، توجه فاطمه ( ع ) را به خود جلب کرد ، همین تکه ناله کوتاه کافی بود تا روی قلب او اثر بگذارد .

ناگهان ایستاد و لحظه ای به فکر فرو رفت ، شاید با خود میگفت : بیا و بریا رضای خدا برهنه ای را بپوشان ! برای تو عفت و پاکدامنی بهترین لباس است ! کمال در تقوا و دوری از مد پرستی است .

لباسش را به آن زن فقیر بخشید و با لبلاس قدیمی اش قدم به منزل داماد گذاشت .

از کار او غرق در تعجب شدم !!! خدایا ! او در شب عروسیش لباسش را بخشید !!! همان شبی که دیگر تکرار نمیشود !!

زن بیچاره مثل آنکه دنیا را به او داده باشند ، دستهایش را به سوی آسمان بلند کرد و مرواریدی از اشک بر گونه اش قلطید .

اشک شوق زن فقیر برای زهرای مرضیه( ع ) بهترین هدیه بود .

منبع :
حسین مظاهری ، چهارده معصوم ، ص 36
بسیار جالب و مفید بود منکه تا به حال نشنیده بودم
آدرس های مرجع