۲/تیر/۹۲, ۳:۵۹
بسم الله الرحمن الرحیم
زیاد گفتند و گفتیم از وظابف منتظران
اما اکنون میخواهیم یه جوالدوز حسابی به خودمان بزنیم
در ابتدا ببینیم آقایمان چه فرمودند
وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيل
ترجمه تحت اللفظی:
و چنانچه شيعيان ما که خدا به طاعت خود موفّقشان بدارد در وفاى به عهد و پیمان الهى اتّحاد و اتّفاق مىداشتند، سعادت لقاى ما از ايشان به تأخير نمی افتاد ، بلكه سعادت مشاهده ما با شتاب به ايشان می رسيد و همه اینها در پرتو شناخت كامل ما و صداقت محض نسبت بما می باشد ، بنا بر اين هيچ چيز ما را از ايشان محبوس[/u] نمی دارد جز اخبارى كه از ايشان بما می رسد و ما را ناراحت می سازد و از ايشان انتظار نداريم ، و تنها از خدا بايد يارى خواست و او براى ما كافى و نيكو كارگزار و پشتيبانى است .
من مفسر حدیث نیستم ولی بر اساس مشاهدات ظاهری چندتا نکته اول به نظر میرسه
1-اول شرط شیعه(پیرو) بودن است
توضیح:یعنی دنباله رو و اینکه شبیه بشیم نه اینکه بگی دلت با آقا باشه بسه و ...
2-دوم شرط طاعت خداست که همان علت خلقت جت و انس است
3-محترم شمردن عهد و پیمان الهی
مثلا:الم اعهد الیکم یا بنی آدم....
4-اتحاد و همدلی بین ما
توضیح:اجرای شخصی کافی نیست و اتحاد بسیار مهم است
5-نزدیک شدن معنوی و البته دیدار حضرت بسیار مهم است
یعنی من که فاصله دارم زیان واقعی همینه دقیقا
والعصر ان الانسان لفی خسر....
6-شناخت و معرفت حضرت از شروط مهم است
7-صداقت!!!...........
با امامت با خودت با بقیه......
8-باعث حبس حضرت ما هستیم!
9-این مورد رسیدن خبر هم که ....
10-حضرت به ما هیچ نیازی ندارند (چند بار بخونید این جمله رو)
خب ببینیم عبارات بالا رو چقدر اجرا کردیم؟
ادامه در پست های بعد...
زیاد گفتند و گفتیم از وظابف منتظران
اما اکنون میخواهیم یه جوالدوز حسابی به خودمان بزنیم
در ابتدا ببینیم آقایمان چه فرمودند
وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ وَ اللَّهُ الْمُسْتَعانُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيل
ترجمه تحت اللفظی:
و چنانچه شيعيان ما که خدا به طاعت خود موفّقشان بدارد در وفاى به عهد و پیمان الهى اتّحاد و اتّفاق مىداشتند، سعادت لقاى ما از ايشان به تأخير نمی افتاد ، بلكه سعادت مشاهده ما با شتاب به ايشان می رسيد و همه اینها در پرتو شناخت كامل ما و صداقت محض نسبت بما می باشد ، بنا بر اين هيچ چيز ما را از ايشان محبوس[/u] نمی دارد جز اخبارى كه از ايشان بما می رسد و ما را ناراحت می سازد و از ايشان انتظار نداريم ، و تنها از خدا بايد يارى خواست و او براى ما كافى و نيكو كارگزار و پشتيبانى است .
من مفسر حدیث نیستم ولی بر اساس مشاهدات ظاهری چندتا نکته اول به نظر میرسه
1-اول شرط شیعه(پیرو) بودن است
توضیح:یعنی دنباله رو و اینکه شبیه بشیم نه اینکه بگی دلت با آقا باشه بسه و ...
2-دوم شرط طاعت خداست که همان علت خلقت جت و انس است
3-محترم شمردن عهد و پیمان الهی
مثلا:الم اعهد الیکم یا بنی آدم....
4-اتحاد و همدلی بین ما
توضیح:اجرای شخصی کافی نیست و اتحاد بسیار مهم است
5-نزدیک شدن معنوی و البته دیدار حضرت بسیار مهم است
یعنی من که فاصله دارم زیان واقعی همینه دقیقا
والعصر ان الانسان لفی خسر....
6-شناخت و معرفت حضرت از شروط مهم است
7-صداقت!!!...........
با امامت با خودت با بقیه......
8-باعث حبس حضرت ما هستیم!
9-این مورد رسیدن خبر هم که ....
10-حضرت به ما هیچ نیازی ندارند (چند بار بخونید این جمله رو)
خب ببینیم عبارات بالا رو چقدر اجرا کردیم؟
ادامه در پست های بعد...

![[تصویر: siamak-azmi-32.jpg]](http://www.apadanagallery.com/media/apadanagallery/2011/11/siamak-azmi-32.jpg)
![[تصویر: %D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%B4%DB%...%D9%86.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7771159030/%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%B4%DB%8C%D8%B7%D8%A7%D9%86.jpg)
![[تصویر: 528954_31vKK8UA.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7849631498/528954_31vKK8UA.jpg)