تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سلام صبحگاهی پیامبر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
پیامبر خدا هر روز برای نماز صبح به در خانه علی و فاطمه و حسن و حسین علیهم السلام می‌رفت و می فرمود:


در آیه 132سوره طه چنین آمده است:«و امر اهلک بالصلاة و اصطبر علیها» (خانواده خود را به نماز فرمان ده و بر انجام آن شکیبا باش!)
از هنگام نزول این آیه، پیامبر خدا هر روز برای نماز صبح به در خانه علی و فاطمه و حسن و حسین علیهم السلام می‌رفت و می فرمود:« السلام علیکم و رحمةالله و برکاته.» و آنها پاسخ می‌دادند:« و علیک السلام یا رسول الله و رحمة الله و برکاته.»

آن گاه پیامبر دو طرف در را می گرفت و می فرمود:« الصلاة الصلوة، یرحمکم الله.» (بشتابید به سوی نماز، بشتابید به سوی نماز؛ خداوند رحمتش را شامل حالتان کند.»
سپس آیه 32 سوره احزاب را قرائت می‌فرمود:«انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهٌرکم تطهیراً

و این برنامه‌ی هر روز پیامبر در مدینه بود تا وقتی از دنیا رحلت فرمود.
منابع:
بحار الانوار، ج 35، ص 207، حدیث 2- تفسیر قمی، ص 425.
به نظرم بچه ها را برای مسائلی مثل نماز باید به طور غیر مستقیم تشویق کنیم. یعنی همیشه بهش نگیم برو نماز بخون! چرا نماز نمیخونی؟ چرا نماز اول وقت نمیخونی؟ به نظرم اینجوری باعث میشه که نسبت به نماز شرطی بشن و از نماز بدشون بیاد ولی اگه به جای اینکار از اهمیت و مزایای نماز واسه ی بچه بگیم و خودمون هم نماز بخونیم تاثیرش خیلی زیاده و اون موقع خودشون نماز میخونن.
من خودم مثلا اگه کسی بهم بگه برو درس بخون عصابم داغون میشه دیگه نمیتونم درس بخونم از بس که بهم گفتن درس بخون حالا شرطی شدم.
.
Smile
آدرس های مرجع