تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش جامعه ی مهدوی و مباحث آخرالزمان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
عزیزان همراه ،می توانید هر گونه انتقاد و یا پیشنهادی که برای بهبود بخشیدن به عملکرد این بخش از تالار " بخش جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان " مد نظر دارید را در این پست مطرح کنید .
ان شا الله تمامی فعالیت های ما مورد رضایت حضرت ولی عصر ارواحنا فداه قرار گیرد.
بسم الله
میدونید چرا این پست خالیه؟ هیچکس سوالی انتقادی چیزی نداره؟ نه خدایی میدونید دوستان؟
دوتا دلیل داره
1-چون علی 110 کم نگذاشته واسه این بخش
2-چون ماهم مطالعه نداریم و وقتی مطالعه نکنیم سوالی نداریم و وقتی سوالی نداریم دردی درمان نمیشه و وقتی دردی درمان نشد...:s
من از خودم گله کردم، دوستان به خود نگیرند.
یا الله
سلام
دوست عزيزمون جناب علي110 واقعا عالي كار ميكنن و جز تشكر و دعاي خير واقعا نمي دونم چي بايد بگم
خيلي خيلي خيلي زياد ممنونيم.
(۲۳/بهمن/۸۹ ۱۵:۲۲)mohammad790 نوشته است: [ -> ]بسم الله
میدونید چرا این پست خالیه؟ هیچکس سوالی انتقادی چیزی نداره؟ نه خدایی میدونید دوستان؟
دوتا دلیل داره
1-چون علی 110 کم نگذاشته واسه این بخش
2-چون ماهم مطالعه نداریم و وقتی مطالعه نکنیم سوالی نداریم و وقتی سوالی نداریم دردی درمان نمیشه و وقتی دردی درمان نشد...:s
من از خودم گله کردم، دوستان به خود نگیرند.
یا الله

با سلام.
متاسفانه نمی دونم چرا بچه شیعه ها افتادن دنبال سنی ها!!!
مستند ظهور مستند خوبی بود ولی برای سنی ها!
سنی ها باید از دجال بترسند چون با مولا مهدی نیستند.
اگه یه بچه شیعه به چیزایی که ازش خواسته شده عمل کنه ترسی از فریماسونری یا دجال یا آمریکا یا اسرائیل نداره.
ما راهو گم کردیم.
الان اکثر سایت های مهدوی ما تبدیل شدن به سایت هایی که فقط از دجال مقاله می نویسند.
یا دارن هالیوود رو نقد می کنند.

نمی گم اینا بده. این مسائل باید باشه. ولی به اندازه نمک در غذا!!!
بیشتر هم و غم ما باید مهدی موعود ارواحنا فداه باشه.

اللهم عجــــــــــــــــل لولیک الفرج
سلام علیکم

بی مقدمه:
یه بار یکی از مداحها که ازش دل خوشی ندارم(به خاطر خوندن و استفاده از ترانه ها) گفت: که بین ما حسینی ها خیلی اختلاف هست،چند سال پیش که این رو شنیدم،اصلا نفهمیدم، چرا مگه همه ی ما شیعه نیستیم؛مگه همه ی ما زیر سایه آقامون عزاداری نمی کنیم،مگه ما...
تا اینکه فیلم خوب و تاثیر گذار مختارنامه(که صد البته نقد فراوانی بهش هست) در قسمت های اخیر جواب من رو داد،اونجایی که دیدم خیلی یاران مولایم امام علی (علیه السلام) که از پسه ناکثین - قاسطین - مارقین (که واقعا دورانی سراسر فتنه بود) بر آمده و زیر سایه مولایمان شمشیر زدند، ولی سر بزنگاه از غافله ی عشق جا ماندند و این ننگ را تا ابد بر پیشانی خود زدند...
از اول محرم دوست داشتم تاپیکی بزنم و در اون غایبان و حاضران واقعه ی کربلا رو بشمرم و با علم اندک خودم دلیل غیبتشون رو ذکر کنم ولی توفیق شو پیدا نکردم.
اما دوستان دوران ما بیشترین شباهت رو به دوران اربابم امام حسین(علیه السلام) دارد نشه سر بزنگاه از غافله عشق جا بمانیم، نشه یه عمر از مولایمان دعوت کنیم ولی او را تنها بگذاریم...
و اما عدم پذیرش ولایت،دوستان این امر واقعا سخت هست فکر نکنیم چون شیعه زاده هستیم و محب علی بن ابیطالب(علیه السلام) هستیم،پس ولایت ایشان پذیرفتیم نه این طور نیست...
حضرت زهرا در بستر مرگ به به مولایمان گفتند: که اگر علی جان برایت سخت هست که وصیت هایم را انجام دهی،من به زبیر وصیت کنم، و در تاریخ و مقاتل حضرت زهرا(سلام الله علیها) داریم که وقتی اهل سقیفه بر خانه ی ایشان حمله ور شدند تنها کسی که از اصحاب شمشیر برهنه کرده و اعتراض کرد همین زبیر بود ولی آیا عاقبت بخیر شد...
به قدری سخت،که موسی کلیم الله در این آزمون نمره قبولی نگرفت.
ولی میبینیم که وهب بن وهب که فردی مسیحی بود و یک هزارم زبیر و امثالهم سابقه در اسلام نداشت و یا زهیر بن قین بجلی که در مقاتل داریم که وی از ابتدا نیز هوادار جناح عثمان بود ولی دم آخر عاقبت بخیر شدند به قدری که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هر شب جمعه بر مذار شهدای کربلا می فرمایند:به ابی انت و امی.
طول پست ها خیلی زیاده. مثلا یکی می ره از یه وبلاگی چیزی پیدا میکنه 80 سطر میاره می اندازه اینجا و میره وبلاگ دیگه مطلب دیگه ای میاره 200 سطر،
بهتر نیست تو این جور مسائل فقط لینکش رو بزاره،
من که به 3،4 تا پست نگاه کردم اصلا قابل استفاده نیستند.

پیشنهاد: یه انجمن باز کنید "آموزش مهدوی"
این مطالب طویل و دراز رو اونجا بیارین.

و سایر انجمن ها مربوط به بحث و تبادل اطلاعات باشه.
کسی تلاش واقعی برای "خودسازی خودشناسی" نکنه .. کسانی که در "حجاب" هستن در زمان ظهور حضرت مهدی (علیه السلام) مطمئمنا درصف دشمنان حضرت مهدی عج خواهند بود تا موقعی که نفس از ما جدا نشه در پرده خواهیم بود

از هواي نفس شومت در حجابي مانده اي
چون هواي نفس تو بنشست برخيزد حجاب
در شراب و شاهد دنيا گرفتار آمدي

.........

الا اي يوسف قدسي برآي از چاه ظلمانيبه مصر عالم جان شو که مرد عالم جاني ....

ای شهان،کشتیم ما خصم برون
ماند خصمی زو بتر در اندرون
کشتن این، کار عقل وهوش نیست شیر باطن، سُخرۀ خرگوش نیست
سهل شیر دان که صف ها بشکند شیر،آن است آن، که خودرا بشکند

شیر،آن است آن،که خودرا بشکند
شیر،آن است آن،که خودرا بشکند
آدرس های مرجع