۱۱/تیر/۹۲, ۱۸:۰۸
۱۱/تیر/۹۲, ۱۸:۴۵
سلام دوستان .
نظر دادن در این مورد کاملا به طرف مقابل بر میگرده ، اما یک سری مسائل رو نباید فراموش کرد .
آقایون همیشه دوست دارن احساس برتری نسبت به خانمها داشته باشن و این جزء خصلتهای مردانگی محسوب میشه و عیب نیست ، در عوض خانمها همیشه دوست دارن دیده و تعریف بشن و این هم عیب نیست .
حرف بطور کلی اینه :
خانمها به دلیل علاقه به دیده شدن کمتر میتونن نسبت به برتریهای خودشون فروتنی نشون بدن ، نسبت به آقایون .
با توجه به این مورد و خصلت عمده آقایون ( برتری جویی به معنای مردانگی ) میشه این نتیجه رو گرفت که بهتره تحصیلات آقایون بالاتر از خانمها باشه .
تبصره :
اگر بین زن و مرد عشق حقیقی ( عشق به مرحله معرفت رسیده ) وجود داشته باشه هیچ ، تاکید میکنم هیچ ملاکی مد نظر نمیتونه باشه ( نه سن و نه تحصیل و نه خانواده و ... )
نظر دادن در این مورد کاملا به طرف مقابل بر میگرده ، اما یک سری مسائل رو نباید فراموش کرد .
آقایون همیشه دوست دارن احساس برتری نسبت به خانمها داشته باشن و این جزء خصلتهای مردانگی محسوب میشه و عیب نیست ، در عوض خانمها همیشه دوست دارن دیده و تعریف بشن و این هم عیب نیست .
حرف بطور کلی اینه :
خانمها به دلیل علاقه به دیده شدن کمتر میتونن نسبت به برتریهای خودشون فروتنی نشون بدن ، نسبت به آقایون .
با توجه به این مورد و خصلت عمده آقایون ( برتری جویی به معنای مردانگی ) میشه این نتیجه رو گرفت که بهتره تحصیلات آقایون بالاتر از خانمها باشه .
تبصره :
اگر بین زن و مرد عشق حقیقی ( عشق به مرحله معرفت رسیده ) وجود داشته باشه هیچ ، تاکید میکنم هیچ ملاکی مد نظر نمیتونه باشه ( نه سن و نه تحصیل و نه خانواده و ... )
۱۱/تیر/۹۲, ۱۹:۰۱
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۷:۵۲)farjad نوشته است: [ -> ]اما یک وقت یکی هست که کاسبه و اصلا درس خوندن رو دوست نداره و بی فایده میدونه (من با چنین فردی نمی تونم زیر یک سقف باشم)
صحبت بر سر مدرک (بخوانید یک تکه کاغذ ) نیست...
صحبتم بر سر علاقه به یادگیری و بر پایه ی منطق پیش رفتنه و گرنه چه بسا انسان های موفقی که سواد خواندن و نوشتن نداشتند....
البته کسی نیست که به یادگیری علاقه نداشته باشه. حتماً افرادی هم که درس خوندن رو ادامه نمیدن، این نوع درس خوندن رو بی فایده میدونن که اکثرش جنبۀ اطلاعات عمومی پیدا میکنه و به مرور از یاد آدم میره و خیلی کم به کارش میاد!
بحث سر فایدۀ درس خوندن هست. آیا انسان نمیتونه از راهی بجز درس خوندن ، منطق یاد بگیره و منطقی باشه ؟
آیا اینکه یه نفر بدونه، کار لوز المعده تو بدن چیه، یا پایتخت بندگلادش کجاست یا قبله تو شهر آدیس آبابا کاملا به سمت شماله یا اینکه خیلی اطلاعات مسخره و بی مصرف دیگه که تا آخرین روز درس خوندن هم ادامه داره و ممکنه تو یه دوره زندگی 70 ساله 1 بار هم به کارش نیاد رو بدونه، آیا اینا به درک و شعور و منطقش کمک میکنه !؟!؟!
جایگاه بصیرت تو این ارزشیابی کجاست ؟؟؟ آیا بصیرت از میزان علم افراد نشئت می گیره ؟؟؟ چطور باید از میزان بصیرت طرف مقابلمون مطلع بشیم ؟؟؟

۱۱/تیر/۹۲, ۱۹:۲۴
[/quote]
به نام خدا
سلام
شعارنمیدم...
تحصیلات یه مرد برای من مهمه ولی اگه اون آقا تحصیلات پایینی هم داشته باشه ولی چیزیکه من میخوامو داشته باشه
دیگه تحصیلات پایین برام مهم نیست...توزندگی باید به شعورطرف نگاه کرد نه به تحصیلات
به نام خدا
سلام
شعارنمیدم...
تحصیلات یه مرد برای من مهمه ولی اگه اون آقا تحصیلات پایینی هم داشته باشه ولی چیزیکه من میخوامو داشته باشه
دیگه تحصیلات پایین برام مهم نیست...توزندگی باید به شعورطرف نگاه کرد نه به تحصیلات

۱۱/تیر/۹۲, ۱۹:۳۸
با یاد حق
مقصود من هم همینه ....
خیلی کم پیش میاد که این اطلاعاتی که تو مدارس یاد میگیریم به کارمون بیاد و قطعا هزاران راه دیگه وجود داره
اما به عقیده ی من درس خوندن یک نوع تمرین برای یاد گیری منطق محسوب میشه!
برای مثال کسی که ریاضی میخونه قدرت تحلیل و استدلالش تا حد زیادی بالا میره و تقویت میشه!
خب این در مسائل دیگر زندگی بسیار میتونه انسان رو کمک کنه!!
برای مثال خدمتتون عرض میکنم این جریان مهدوی که به کمک استاد راه افتاده بیشتر اعضا و خواهانش چه گروه هایی رو تشکیل میدن؟ افراد تحصیل کرده یا کاسب؟؟؟( قصد جسارت به کسی رو ندارم به همین خاطر روی کلمه ی بیشتر تاکید مضاعف میکنم)
من خودم در خانواده ای زندگی میکنم که اکثر قریب به اتفاق مردان فامیلمون کاسب و بازاری هستند یه جورایی دنیا رو از نگاه بازار می بینن انتخابات، دین، زندگی کردن.....
به جز یک نفر همیشه از صحبت باهاشون نا امید شدم چون همیشه اون چیزی رو که برای شخص من ارزش بود از دید اقتصادی بهش نگاه میکردن مثل همین انتخابات که تنها حرفشون این بود که تو این اوضاع و احوال فقط مردم باید به فکر شکمشون باشن هر کی میخواد بره و بیاد چه تفاوتی داره؟!!!

واسه همین هم هست که فعلا برای من تنها دل خوشیم اینه که اگه طرف مقابلم تحصیل کرده باشه مطمئنم که یکی از راه های رسیدن به منطق رو طی کرده!!
مقصود من هم همینه ....
نقل قول: آیا انسان نمیتونه از راهی بجز درس خوندن ، منطق یاد بگیره و منطقی باشه ؟
خیلی کم پیش میاد که این اطلاعاتی که تو مدارس یاد میگیریم به کارمون بیاد و قطعا هزاران راه دیگه وجود داره
اما به عقیده ی من درس خوندن یک نوع تمرین برای یاد گیری منطق محسوب میشه!
برای مثال کسی که ریاضی میخونه قدرت تحلیل و استدلالش تا حد زیادی بالا میره و تقویت میشه!
خب این در مسائل دیگر زندگی بسیار میتونه انسان رو کمک کنه!!
برای مثال خدمتتون عرض میکنم این جریان مهدوی که به کمک استاد راه افتاده بیشتر اعضا و خواهانش چه گروه هایی رو تشکیل میدن؟ افراد تحصیل کرده یا کاسب؟؟؟( قصد جسارت به کسی رو ندارم به همین خاطر روی کلمه ی بیشتر تاکید مضاعف میکنم)
من خودم در خانواده ای زندگی میکنم که اکثر قریب به اتفاق مردان فامیلمون کاسب و بازاری هستند یه جورایی دنیا رو از نگاه بازار می بینن انتخابات، دین، زندگی کردن.....
به جز یک نفر همیشه از صحبت باهاشون نا امید شدم چون همیشه اون چیزی رو که برای شخص من ارزش بود از دید اقتصادی بهش نگاه میکردن مثل همین انتخابات که تنها حرفشون این بود که تو این اوضاع و احوال فقط مردم باید به فکر شکمشون باشن هر کی میخواد بره و بیاد چه تفاوتی داره؟!!!

نقل قول:جایگاه بصیرت تو این ارزشیابی کجاست ؟؟؟ آیا بصیرت از میزان علم افراد نشئت می گیره ؟؟؟بصیرت چیزی نیست که قرار باشه یاد بگیریم بنابراین از علم نشئت نمیگیره بستگی به اون نور درون دل ها داره و میزان تفکرشون و یا وجدانی که هنوز نمرده......
نقل قول:چطور باید از میزان بصیرت طرف مقابلمون مطلع بشیم ؟؟؟اگه یک روز جواب این سوال رو گرفتین به من هم بگین ......

واسه همین هم هست که فعلا برای من تنها دل خوشیم اینه که اگه طرف مقابلم تحصیل کرده باشه مطمئنم که یکی از راه های رسیدن به منطق رو طی کرده!!
۱۱/تیر/۹۲, ۲۰:۱۲
بسم الله الرحمن الرحیم
بعضی دوستان الان اینطور فکر میکنند
فقط کافیه ازدواج کنید اون موقع متوجه میشید هر چیزی یه حکمتی داره
در کل و نه در اینجا انسان دو راه داره
یا حرف کسی که تجربه داره رو گوش کنه
یا اینکه خودش بشه باعث عبرت بقیه
۱۱/تیر/۹۲, ۲۰:۳۹
بنام خدا
سلام دوستان فکر میکنم این موضوع ایجاد مشکل و سرخوردگی در طرفین میکنه به نظر من ملاک کافی ای نیست ولی لازمه این همان شان طرف را نشان میده ما خودمان هم توی جامعه درکی را که یه دکتر داره به اندازه درکی را که یه ادم معمولی داره در یک طبقه قرار نمیدهیم انتظارات ماهم نسبت به هردو دسته یکی نیست فکر میکنم یکی از معانی هم کفو بودن همین است فرقی نمیکند مردی از همسرش از این نظر بالاتر باشد یا خانمی از شوهرش به هرحال برای هردو مشکل ایجاد خواهد شد
سلام دوستان فکر میکنم این موضوع ایجاد مشکل و سرخوردگی در طرفین میکنه به نظر من ملاک کافی ای نیست ولی لازمه این همان شان طرف را نشان میده ما خودمان هم توی جامعه درکی را که یه دکتر داره به اندازه درکی را که یه ادم معمولی داره در یک طبقه قرار نمیدهیم انتظارات ماهم نسبت به هردو دسته یکی نیست فکر میکنم یکی از معانی هم کفو بودن همین است فرقی نمیکند مردی از همسرش از این نظر بالاتر باشد یا خانمی از شوهرش به هرحال برای هردو مشکل ایجاد خواهد شد
۱۱/تیر/۹۲, ۲۰:۵۱
(۱۱/تیر/۹۲ ۲۰:۱۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیمبه نام خدا
سلام
ازتجربیاتتون بگید...چون بحث خوبیه...اتفاقا چند وقت پیش درمورد همین موضوع داشتم فکرمیکردم...تحصیلات طرف مقابل!
۱۱/تیر/۹۲, ۲۰:۵۹
نقل قول:آیا حاضرید با کسی ازدواج کنید که از نظر مدرک تحصیلی از شما بالاتر باشه ؟مثال : آقا دیپلم و خانم لیسانس !
والا ما مایل هستیم ، ایشون مایل نیستند!!!
نقل قول:خطاب به خانم ها :[b]آیا حاظرید با کسی ازدواج کنید که از نظر مدرک تحصیلی از شما پایین تر باشه ؟
بنظرم خانوم های ایرانی اکثرا درس می خونن ، که یک شوهر خوب نصیبشون چیه ، وگرنه خانومی که از روی علاقه و عطش به علم روی بیاره ، خیلی خیلی کمه!!!

۱۱/تیر/۹۲, ۲۳:۰۶
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۵:۱۰)313flowers نوشته است: [ -> ]خطاب به آقایون :آیا حاضرید با کسی ازدواج کنید که از نظر مدرک تحصیلی از شما بالاتر باشه ؟مثال : آقا دیپلم و خانم لیسانس !از میان افرادی که برای تحصیلات اهمیت قائلن، به نگاه افراد برمیگرده که تحصیل علم رو به تحصیلات دانشگاهی بدونن یا نه. در هر صورت هر کدوم از این افراد فقط از کسی که دارای تحصیلات میدونن راضی خواهندبود، البته اگر نادیده بگیرنش ممکنه بعداً دوباره ببیننش!