۱۲/تیر/۹۲, ۱۵:۳۰
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :صرف نظر از اینکه نویسنده ها و نقد کننده ها به چه دلیل برای نقد خودشون از دولت های گذشته استفاده میکنند ، در حالی که شلوارهای ساپورت و مانتوهای پیراهن شکل که در یکی دو سال گذشته پوشیده میشه در دولت فعلی وارد بازار شده ، بایستی بگم که تحلیل خوبی بود . به نظرم تحلیل نویسنده منطقی بود و جوونا بیشتر بانوانی رو برای ازدواج انتخاب میکنن که لااقل لاغر نباشن . مفهوم لاغری به معنای عدم تناسب قد و وزن هست . کمتر جوونی حاضر با کسی ازدواج کنه که لاغر باشه . اکثر جوونا افرادی و برای ازدواج انتخاب میکنن که طرف fitness باشه . به نظرم تعریف افراد معمولی کمی چاق اشتباهه . اصولا چاق به افرادی میگن که اضافه وزن دارن . به نظرم لفظ تپل بهتر از چاق می تونه باشه و یا همون تنومند بهتره . فکر میکنم دلیل اینکه بعضی از دوستان آمار ارائه شده رو اشتباه میدونن ، تعاریفی هستش که به اشتباه بهش اشاره شد . یعنی تعاریف ارائه شده اشتباهه . دوستان عزیزم هم اشتباه نمیکنن که مخالفت میکنن . راستش با تعریفی که از واژه چاق داریم ، بنده ی حقیر که حدود 65 کیلوگرم وزن دارم ، حاضر نیستم با دختر خانومی 100 کیلویی ازدواج کنم !!! دلیل مخالفت دوستان هم دقیقا همینه . تعاریف مشکل داره . اصولا جوونا دنبال افرادی هستن که با خودشون تناسب داشته باشه . یعنی اگه خودش مثلا 90 کیلوئه ، خانومش مثلا 75 تا 80 باشه . البته فکر میکنم منطقی هم باشه . چون به عنوان مثال اگه خدای نکرده مشکلی برای همسرش پیش اومد ، بتونه اون بنده خدا رو جا به جا کنه !!! نه اینکه از وزن خودش سنگین تر باشه .
به هر حال مشخصات افرادی که برای ازدواج مناسب هستن ، با ذکر دلیل اگه اشتباه نکنم توی حلیة المتقین اومده . به نظرم توی جامعه آماری که نویسنده 3 گروه رو مشخص کرده ، 2 گروه اصلا به درد ازدواج نمیخورن . اول ، گروهی که به اصطلاح مانکن هستن ! چون ازدواج با این افراد جز دردسر هیچی نداره . سر هر چیز کوچیکی باید باهاش دهن به دهن بذاری که خانوم هیکلش بهم میخوره . گروه دوم هم گروهی هستن که کلا چاق ان . این گروه مشخصه وقتی به فکر سلامتی خودش نیست ، در نتیجه به فکر زندگی هم نیست . پس بهترین گروه همون افرادی هستن که نه چاق ان و نه لاغر . متوسط هستن . البته این نظر شخصی حقیره و شاید اشتباه باشه .
یه مورد هم داشت یادم میرفت . قضیه بارداری و تک فرزندیه . البته شاید باشن افرادی که برای بهم نخوردن هیکلش اقدام به بارداری نمی کنن و تعدادشون هم کم نیست ؛ ولی نباید همه این چیزها رو به تغییر لایف استایل ربط بدیم . افت شدید قدرت اقتصادی مردم در طی سالهای اخیر هم بی تاثیر نبوده . پوشکی که به عنوان مثال پارسال بوده 1000 تومن امسال شده 5000 تومن . بعضی از اقلام هم که افزایش روزانه داشتن !!! با این وجود و با در نظر گرفتن اینکه غالب تازه ازدواج کرده ها ، مستأجر خونه ی مردم هستن و با بهای سنگین اجاره ها رو هم بپردازن ، آیا فرزند بیشتر از 2 تا که پیشکش ؛ اصلا بارداری ، جز اضافه شدن نفر سوم به خانواده و بالا رفتن مخارج چیز دیگه ای هم داره ؟ خدائیش یه کم تفکر کنیم . . .
البته تمامی اینها ، برداشت این حقیر و نظراتم بود و میتونه اشتباه هم باشه .
در پناه الله
یا مهدی مدد