بسم الله
.
.
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۱:۵۷)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]اندروید 4.1.2 غیر رسمی (سیانوژن 10)
با سی پی یوی ارتقا داده شده
در حال حاضر گوشی من هیچ شباهتی به گلکسی فیت های عادی نداره،چه از نرم افزار و چه سخت افزار 

..
!
بدنه ی گلکسی اس 4 هم بندازید روش دیگه تکمیله.

.
پس مشکل از نرم افزار نیست.خدا رو شکر.

شما اگه از رام رسمی استفاده می کردی.،این مجله توی گوشیتون بالا میومد...
موفق باشید.
ما که نمیتونیم نرم افزارو ببینیم،حداقل یه سری اسکرین شات ازش بذارین،ببینیم چطوریه

بسیار عالی طراحی شده،واقعا فکر نمیکردم اینطور باشه

دست همه کسایی که این نرم افزارو ساختن درد نکنه.حالا که فکرشو میکنم،میبینم من (حداقل برای این مدت) نمیتونستم همچین نرم افزاری بسازم

یا علی

سلام
با تشکر از زحمات گروه به ویژه آقا میلاد عزیز
این طور که من متوجه شدم و گوشی فقیرانه ما نشون می ده
1-رنگ پس زمینه تغییر پیدا نمی کنه
2- اگه در قسمت تنظیمات شب انتخاب کنیم با این رنگ فونت (رنگ پیش فرض شب) نوشته ها قابل رویت نیست
3-اگه در قسمت مورد نظر مطلبی را جستجو کنیم که شاید در متن فصل نامه نباشد چیزی نمایش داده نمی شود منظور اینه که در این حالت بگه "عبارت یا کلمه مورد نظر یافت نشد"
xperia mini
رام رسمی
کرنل rage
(۱۸/تیر/۹۲ ۱۴:۱۰)Behnam-Az نوشته است: [ -> ]سلام
با تشکر از زحمات گروه به ویژه آقا میلاد عزیز
این طور که من متوجه شدم و گوشی فقیرانه ما نشون می ده
1-رنگ پس زمینه تغییر پیدا نمی کنه
2- اگه در قسمت تنظیمات شب انتخاب کنیم با این رنگ فونت (رنگ پیش فرض شب) نوشته ها قابل رویت نیست
3-اگه در قسمت مورد نظر مطلبی را جستجو کنیم که شاید در متن فصل نامه نباشد چیزی نمایش داده نمی شود منظور اینه که در این حالت بگه "عبارت یا کلمه مورد نظر یافت نشد"
xperia mini
رام رسمی
کرنل rage
بسم الله
.
.
خیلی ممنونم که ایرادهایی که می بینید رو میگید.
..
در پاسخ به شما:
.
1-این ایراد رو ان شاء الله در فصل های بعدی رفع میکنیم.دلیلش اینه که ما تکسچر رو تغییر دادیم ولی باید یک اصلاح دیگه انجام میدادیم تا امکان تغییر رنگ هم فرهم بشه.
2-رنگ فونت شب پیش فرض بنفش انتخاب شده.البته من تو گوشی خودم نوشته ها کاملا قابل رویته.اما شما می تونید در تنظیمات رنگ فونت شب رو تغییر بدید.
ان شاء الله برای فصل بعدی ،یک رنگ بهتر رو به صورت پیشفرض قرار میدیم.
3-درسته.ان شاء الله سعی میشه واسه فصل بعد (اگر امکانش باشه) این موردی رو که شما فرمودید ،اضافه کنیم.
.
باز هم تشکر میکنم.
سلام
آقا محمد فايل آندرويد رو درست كن بي زحمت
دانلود نشد
(۱۹/تیر/۹۲ ۱۱:۱۴)ضد ماسون نوشته است: [ -> ]سلام
آقا محمد فايل آندرويد رو درست كن بي زحمت
دانلود نشد
بسم الله
.
سلام.
دوست عزیز فایل مشکلی نداره.