(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۹)313flowers نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام
حالا چی کار کنیم که انگیزه مون واسه برنامه ریزی کارهامون ماندگار بمونه؟؟
یعنی بعد از یه مدت دوباره به حالت قبل برنگردیم ؟؟ 
[/b]
اون قدر وضعیتی که بهش دست یافتیم و برای خودمون ایجاد کردیم رو باید دوست داشته باشیم تا ادامه ش بدیم.
وضعیتی در گذشته داشتیم، ازش ناراضی بودیم و برنامه ریزی کردیم و امروز متفاوت زندگی می کنیم. این وضعیت فعلی اگر واقعا برامون لذت بخش تر از وضعیت قبلی باشه، حتما ادامه می دیمش. اما
اما زمانی که داریم وضعیت جدیدی رو برای خودمون طراحی می کنیم، یا برنامه ی جدیدی برای زندگی مون می نویسیم، باید به علاقه مندی ها و توانایی و محدودیت هامون توجه داشته باشیم. بهتره عوامل انگیزاننده ای در برنامه بگنجونیم تا ادامه ش برامون شیرین باشه.
هر تغییری رو باید ابتدا از درون خودمون شروع کنیم. گاهی نیاز هست خودمونو تغییر بدیم، متفاوت باشیم.
مثلا می خوایم از حالا، هر روز ساعت 7 تا 8 شب، مطالعه کنیم؛
-آیا سواد داریم؟
-آیا کتاب برای خوندن داریم؟
-آیا اون زمان، وقتمون خالیه؟
-آیا محیط برای مطالعه مون فراهمه؟
اگر شرایط و محدودیت ها مزاحم ما نیست، پس شروع کنیم. از همین امشب ساعت 7، یک کتاب برداریم و شروع کنیم و تا ساعت 8 مطالعه کنیم.
اما شاید چند روز بعد، این کارو ادامه ندیم. دلیلش چی می تونه باشه؟
-کتابی که می خونیمو دوست داریم؟ می فهمیمش؟
-نظر اطرافیان چیه؟ آیا تشویق می کنن؟ یا منحرف می کنن؟
-از خوندن کتاب، چه سودی می بریم؟
-آیا فکرمون جای دیگه س؟
-آیا کار دیگه ای رو ترجیح می دیم؟
زمانی که انتخاب کردیم که ساعتی رو کتاب بخونیم، باید سوالاتی که شاید مانع از شروع و ادامه بشه رو در نظر بگیریم و بهشون پاسخ بدیم. باید مشوق ها و عوامل انگیزاننده برای کارامون داشته باشیم. مثلا کتابی که می خونم، به من کمک می کنه کارمو بهتر انجام بدم. رمانی که من می خونم، آموزنده س و دارم ازش چیزایی یاد می گیرم. کتابی که می خونم، به من یاد می ده زندگی مو چه جوری بهتر کنم.
اگر اطرافیان مشوق هستن که خیلی عالیه. اما اگر این طور نیست، اگر می تونید، مخالفت اون ها رو به موافقت با کارتون تغییر بدید. اگر نشد، از اون ها دوری کنید و بدونید که قبلا به این کار فکر کردید و باور دارید که کاری که انجام می دید درسته.
سعی کنید در مورد برنامه های جدیدتون با افرادی که می دونید شما رو تشویق می کنن به اون کار و مشوق هستن و انرژی مثبت بهتون می دن، صحبت کنید.