۱۷/شهریور/۹۲, ۱۶:۲۶
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۰)فرمیسک نوشته است: [ -> ]این پست شما که در تایید صحبتهای من بود برادر!!!
من گفتم زن در کشورهای جهان سوم (تایلند - مصر و ....) کالاست نه آمریکا!!!!!!!!!!!!!!
میشه بفرمایین زنهای آمریکایی و اروپایی به کجا فروخته میشن؟!!!!!!
شرمنده اینو میگم اما این دخترهای شیعه هستن که در کشورهای خلیج فارس به اعراب فروخته میشن و من جایی در سایتهای مذهبی ندیدم که فریاد واغیرتای مذهبیون بالا رفته باشه !!!!!!!!!!!
باز دم حسن عباسی گرم یک فریادهایی (گرچه به جهت گیری خاص و برای کوباندن اصلاح طلبان) زد ........
به نام خدا
این آمریکاست که پول برای این زنها پرداخت میکنه تا بوسیله آنها فیلمهای پورن بسازه و چون این کشورها اکثرا تحت استعمار مستقیم و غیر مستقیم آمریکا هستند بنابراین مجبورند که برای تامین مایحتاج خودفروشی کنند و زیاده خواهی و آرزوی رفتن به آمریکا هم آنها را ترغیب به فاحشگی میکند.
خیلی از زنهای اروپایی و آمریکایی احتیاجی به خودفروشی ندارند چون به صورت مجانی و رایگان از همان دبستان و دبیرستان و کالج به قول خودشون به صورت رایگان فحشا میکنند. شما فیلم (( زیبایی آمریکایی )) را ببینید که در مورد فرهنگ آمریکایی میباشد همه چیز راجب به فرهنگ کثیفه آمریکایی دستتون میاد. فساد در بین جوانان تین ایجر به قول خودشون تا حدی میباشد که اگر باکره باشند مورد تمسخر دوستان قرار میگیرند و این حقیقت محض است.
در مورد دختران خودفروش ایرانی که به کشورهای حوزه خلیج فارس میروند هم اولا اونها فقط از نظر ((شناسنامه ای)) شیعه هستند و در حقیقت کافر میباشند. در مورد این قضیه هم خود بنده به شدت معترض هستم و همیشه هم خواهم بود که چرا مسئولان تدبیر و مجازاتهای سنگین برای اینگونه از دختران یا زنها که اکثرا فقط از روی هوس و پول بیشتر به این کشورها میروند، در نظر نمیگیرند. خیلی از اینها اصلا احتیاج مالی ندارند ولی برای عوام فریبی میگویند که ما فقیریم و برای تامین مالی اینکار را میکنیم در حالی که دروغ میگویند و فقط بخاطر پول پرستی و کسب سرمایه بیشتر این کار زشت را میکنند و این به نظر نقشه ای میرسد برای تحقیر ایرانیان در برابر اعراب یا بهتر بگویم شیعیان در برابر سعودیهای وهابی.

خدا ستار العیوب هست ، در صورت این که گناهی صورت گرفت ، خداوند در توبه رو به سوی آدمی باز می گذارد ، دختری که با اعلام این قضیه آب از سرش گذشت ، به نظر شما راه پس و برگشت دارد؟