تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انقلاب جنسی چه بر سر زنان آمریکا آورد +‌ آمار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۰)فرمیسک نوشته است: [ -> ]این پست شما که در تایید صحبتهای من بود برادر!!!
من گفتم زن در کشورهای جهان سوم (تایلند - مصر و ....) کالاست نه آمریکا!!!!!!!!!!!!!!

میشه بفرمایین زنهای آمریکایی و اروپایی به کجا فروخته میشن؟!!!!!!

شرمنده اینو میگم اما این دخترهای شیعه هستن که در کشورهای خلیج فارس به اعراب فروخته میشن و من جایی در سایتهای مذهبی ندیدم که فریاد واغیرتای مذهبیون بالا رفته باشه !!!!!!!!!!!
باز دم حسن عباسی گرم یک فریادهایی (گرچه به جهت گیری خاص و برای کوباندن اصلاح طلبان) زد ........

به نام خدا

این آمریکاست که پول برای این زنها پرداخت میکنه تا بوسیله آنها فیلمهای پورن بسازه و چون این کشورها اکثرا تحت استعمار مستقیم و غیر مستقیم آمریکا هستند بنابراین مجبورند که برای تامین مایحتاج خودفروشی کنند و زیاده خواهی و آرزوی رفتن به آمریکا هم آنها را ترغیب به فاحشگی میکند.

خیلی از زنهای اروپایی و آمریکایی احتیاجی به خودفروشی ندارند چون به صورت مجانی و رایگان از همان دبستان و دبیرستان و کالج به قول خودشون به صورت رایگان فحشا میکنند. شما فیلم (( زیبایی آمریکایی )) را ببینید که در مورد فرهنگ آمریکایی میباشد همه چیز راجب به فرهنگ کثیفه آمریکایی دستتون میاد. فساد در بین جوانان تین ایجر به قول خودشون تا حدی میباشد که اگر باکره باشند مورد تمسخر دوستان قرار میگیرند و این حقیقت محض است.

در مورد دختران خودفروش ایرانی که به کشورهای حوزه خلیج فارس میروند هم اولا اونها فقط از نظر ((شناسنامه ای)) شیعه هستند و در حقیقت کافر میباشند. در مورد این قضیه هم خود بنده به شدت معترض هستم و همیشه هم خواهم بود که چرا مسئولان تدبیر و مجازاتهای سنگین برای اینگونه از دختران یا زنها که اکثرا فقط از روی هوس و پول بیشتر به این کشورها میروند، در نظر نمیگیرند. خیلی از اینها اصلا احتیاج مالی ندارند ولی برای عوام فریبی میگویند که ما فقیریم و برای تامین مالی اینکار را میکنیم در حالی که دروغ میگویند و فقط بخاطر پول پرستی و کسب سرمایه بیشتر این کار زشت را میکنند و این به نظر نقشه ای میرسد برای تحقیر ایرانیان در برابر اعراب یا بهتر بگویم شیعیان در برابر سعودیهای وهابی.
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۴)Prestige نوشته است: [ -> ]
زن آمریکایی نیازی به فروخته شدن نداره ، در دسترس همگان...

اینو نگید چی بگید!!!

میگیم زنهای آمریکایی و اروپایی به جایی فروخته نمیشن (برعکس دختران جهان سوم از هر مذهبی) جوابی ندارین ..
میگیم زنهای آمریکایی و اروپایی از تمامی حقوق مساوی با مرد برخوردارن (برعکس کشورهای مسلمان که حقوقشون نصف مرده) جوابی ندارین ...

توی آمریکا اینقدر آزادی هست که اگه کوچکترین تجاوزی بشه اعلام میشه و تا اقصی نقاط عالم می فهمن ... اما تو ایران به دختر میگن چیزی نگو آبروی خودت میره!!! و همسایه بغل دستی هم نمی فهمه !!!

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۴)Prestige نوشته است: [ -> ]
خیر ، چون دختر دوشیزه بعد از نکاح موقت ، بدلیل از دست دادن باکرگی ، بعد ها که خواست ازدواج دائم کند برایشان مشکلاتی ایجاد نگردد این توصیه شده است...

همین مساله یک تبعیض آشکار بین زن و مرد در جوامع مسلمان هست ...
چرا باید باکرگی یک دختر اینقدر مهم باشه که باعث بشه زن مثل کالا به دو طبقه دست اول و دست دوم تبدیل بشه؟!!
چرا آقایون پیش از ازدواج کلی رابطه جنسی دارن و اشکالی نداره و شرط باکرگی پسر جزء قانون ازدواج نیست؟؟
نگین نمیشه فهمید چون پزشکی قانونی میتونه تشخیص بده.

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۶)عدالت نوشته است: [ -> ]در مورد دختران خودفروش ایرانی که به کشورهای حوزه خلیج فارس میروند هم اولا اونها فقط از نظر ((شناسنامه ای)) شیعه هستند و در حقیقت کافر میباشند.

برادر عزیز
بهتره برای دیگران حکم نبریم. شما مطمئنی خودتون مسلمان و بهشتی هستین؟!

دوستان تاپیک زدن چه بلایی بر سر زن غربی که راحت و در امنیت کامل به سر می بره آمد!!!!! و اونوقت برخی دخترهای شیعه را خرید و فروش می کنن!!!

کلا دوستان خسته نباشن
بهتره اول ممالک جهان سوم مشکلات و آبروریزیهایی این چنینی را حل کنه بعد به غرب بپردازه.
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۷:۱۵)فرمیسک نوشته است: [ -> ]

توی آمریکا اینقدر آزادی هست که اگه کوچکترین تجاوزی بشه اعلام میشه و تا اقصی نقاط عالم می فهمن ... اما تو ایران به دختر میگن چیزی نگو آبروی خودت میره!!! و همسایه بغل دستی هم نمی فهمه !!!

بله اونقدر آزادی هست ، که سرباز آمریکایی به دختر عراقی جلوی خانوادش جلوی پدر و مادرش بهش تجاوز میکنه ، تو دادگاه محاکمه میشه ، چند ماه زندانی میشه ، به همین سادگی...
خانوم محترم خودت رو بزار جای اون دختر بچه ی بیگناه... باز هم همین حرف رو میزنی؟ یا حتی اونقدر از این صحنه واهمه داری که نمی تونی برای خودت اون رو مجسم کنی...

اونقدر آزادی هست که گوشامون پره... نه برید به همه بگید که به ما تجاوز شده ، افتخار باید کرد به این که تجاوز شده به ما ، به اندیشه ی ما به همه چیز ما ، باید افتخار کرد از منظر شما...
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۵)Prestige نوشته است: [ -> ]بله اونقدر آزادی هست ، که سرباز آمریکایی به دختر عراقی جلوی خانوادش جلوی پدر و مادرش بهش تجاوز میکنه ، تو دادگاه محاکمه میشه ، چند ماه زندانی میشه ، به همین سادگی...

من نمی فهمم چرا شما همه چیز را قاطی می کنی؟
وضعیت زنان در عراق که میشه وضعیت زن در کشورهای جهان سوم!!!!!!!!!!!!!!!!
چه ربطی به عنوان تاپیک داره؟؟
شما میگی زن در آمریکا امنیت نداره من میگم زن در آمریکا هم امنیت داره هم آزادی هم تمامی حقوق مساوی مردان
این زنان کشورهای جهان سوم هستن که مثل کالا هم خرید و فروش میشن هم نه امنیت دارن نه ازادی و نه حقوق برابر

بهتر نیست برای اینکه ناتوانی خودمون را در ایجاد امنیت برای زنان مسلمان و جهان سوم بپوشونیم اینقدر درباره دیگران دروغ نگیم و راه دیگه ای پیدا کنیم؟
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۱)فرمیسک نوشته است: [ -> ]من نمی فهمم چرا شما همه چیز را قاطی می کنی؟
وضعیت زنان در عراق که میشه وضعیت زن در کشورهای جهان سوم!!!!!!!!!!!!!!!!
چه ربطی به عنوان تاپیک داره؟؟
شما میگی زن در آمریکا امنیت نداره من میگم زن در آمریکا هم امنیت داره هم آزادی هم تمامی حقوق مساوی مردان
این زنان کشورهای جهان سوم هستن که مثل کالا هم خرید و فروش میشن هم نه امنیت دارن نه ازادی و نه حقوق برابر

بهتر نیست برای اینکه ناتوانی خودمون را در ایجاد امنیت برای زنان مسلمان و جهان سوم بپوشونیم اینقدر درباره دیگران دروغ نگیم و راه دیگه ای پیدا کنیم؟

http://www.asriran.com/fa/news/271512/%D...A%A9%D8%B3

آزادییییییییی در آمریکااااااا

خب نظرتون؟ حرفی هم واسه زدن دارید آیا؟

نقل قول:من میگم زن در آمریکا هم امنیت داره هم آزادی هم

خب ، بفرمایید ، الان میدونمبازم مغلطه می کنید ...Wink
جالبه من در تاپیک توهم دانایی نوشتم اگه یک سری از تاپیکهای تالار را بخونیم می فهمیم در این تالار هر وقت در بحث کم میارن یا مخاطب را مسدود و محروم می کنن یا پست را حذف می کنن تا تظاهر کنن خودشون درست میگن و معاون تالار اومدن به من گفتن اینطور نیست و من خودم در بعضی بحثها ادامه ندادم!
البته که من بعضی از بحثها را ادامه ندادم. چرا؟
چون من هنگام عضویت در هر سایتی اول میرم با خوندن تاپیکهای اونجا فضای کلی اون سایت و سیاست مدیران ارشد اونجا را می فهمم تا مجبور به تکرار تاریخی که دیگران تجربه اش کردن نشم!!
اینجا هم باخوندن خیلی از تاپیکها فهمیدم وقتی همفکران مدیران کم میارن یا شروع به فحاشی و تهمت زدن میکنن یا پستها حذف میشه یا طرف مسدود میشه. چرا من باید کلی وقت بذارم و بنویسم وقتی میدونم پستم را به دلیل اینکه کم نیارن حذف می کنن!!
الان آخرین پستی که من به این آقای پرستیژ جواب دادم چرا حذف شده؟
تا تظاهر کنین من جوابی نداشتم؟ آقای معاون میشه بیاین بگین مگه من چی نوشته بودم که حذف شده؟
دقیق یادم نیست چی نوشته بودم .باشه دفعه دیگه مینویسم تالار دوستت داریم!!!! بلکه حذف نشه!!! پاچه خواری بهتر جواب میده!! اعتبار و تشکر هم میگیری و مانند یکی دیگر از خانمهای اسپم نویس که اعتبارهاشون را دلیل خوب بودن پستهای بی ارزششون دونستن پزشو میدی!!!!!!)
--

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۸)Prestige نوشته است: [ -> ]خب نظرتون؟ حرفی هم واسه زدن دارید آیا؟

خب ، بفرمایید ، الان میدونمبازم مغلطه می کنید ...Wink
شما اول برو توی فرهنگ لغات معنی کلمه مغلطه را پیدا کن تا بفهمی این شمایی که همه اش در حال مغلطه و گذاشتن پستهای بی ارزش و اسپم و کل کل هستی!!!!!!!!
این پستی هم که گذاشتین در تایید حرفهای من بود!! مگه من گفتم در آمریکا جنایت نمیشه؟ من گفتم اگر در آمریکا کوچکترین جنایتی بشه به دلیل جو آزاد و مدرنی که داره اعلام میشه و تا دورترین نقاط دنیا می فهمن! چون زن در اونجا یک انسان هست و با جنایتی که در حقش شده شخصیتش نابود نمیشه و از اجتماع طرد نمیشه.
نه مثل ایران که به خاطر جو سنتی اش روی اکثر جنایتها سرپوش گذاشته میشه و به گوش کسی نمیرسه و هرگز آمار واقعی به اطلاع کسی نمیرسه. طوری که در اغلب موارد حتی بستگان نزدیک زنی که قربانی شده هم متوجه ماجرا نمیشن!
چون در ایران زن مثل یک انسان حساب نمیشه و اگر جنایتی در حقش بشه (مثل تجاوز) به جای اینکه متجاوز مورد نفرت قرار بگیره زن قربانی مورد انزجار وطرد جامعه قرار می گیره!!!
از اون گذشته بحث بر سر امنیت زن در آمریکا و کشورهای دیگه هست که من گفتم در آمریکا زن هم آزادی داره هم امنیت و هم از تمام حقوق مساوی با مرد برخوداره
برعکس کشورهای جهان سوم که زنها در اونجا خرید و فروش میشن. بر عکس کشورهای فقیر که دراونها به راحتی به زنها تجاوز میشه و فریادرسی نیست. بر عکس کشورهای جهان سوم که امنیت روانی تحصیلی و اقتصادی زنان با قانونهای ظالمانه به مخاطره می افته و تمام حقوقشون به مردها تعلق میگیره!
امنیت یعنی حمایت دولت و قانون از زن. همانطور که در آمریکا تمامی قوانین در دفاع از زنان (وکاملا مساوی مردان) هست و هیچ زنی نمیتونه ادعا کنه که قوانین به ضررش هست (بر عکس اینجا که زنان حقوق نصف مردهارو دارن)
و گرنه جنایت در تمام کشورهای جهان اتفاق می افته و شما نمی تونین جایی را در جهان پیدا کنین که بگین درش جنایتی رخ نمیده.
حالا بیاین این پستم را هم حذف کنین!!!
واقعا که !!!!!!!!
دسترسی مرا به این تاپیک برداشتن و من الان دیگه نمیتونم پست جدید بدم!
واقعا براتون متاسفم !!!!!!!!!!
(۲۴/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۵)فرمیسک نوشته است: [ -> ]شما اول برو توی فرهنگ لغات معنی کلمه مغلطه را پیدا کن تا بفهمی این شمایی که همه اش در حال مغلطه و گذاشتن پستهای بی ارزش و اسپم و کل کل هستی!!!!!!!!

من تا حالا زیاد از شما سوال پرسیدم ولی هروقت کم آوردین و جوابی برای سوال هام نداشتین یا خودتون رو زدید به ندیدن! و یا اینکه از شاخه ای به شاخه ی دیگر پریدن و بحث رو عوض کردن و ...

از سره موضوع همجنسبازی میپرید به شهریه ی ثبت نام مدارس ، براتون توضیح می دهم جوابی نمیدید...
نقل قول:این پستی هم که گذاشتین در تایید حرفهای من بود!! مگه من گفتم در آمریکا جنایت نمیشه؟
شما گفتید زن در آمریکا امنیت داره ، وقتی بهش تجاوز میشه خب این امنیت داره؟ میشه توضیح بفرمایید؟
نقل قول: من گفتم اگر در آمریکا کوچکترین جنایتی بشه به دلیل جو آزاد و مدرنی که داره اعلام میشه و تا دورترین نقاط دنیا می فهمن! چون زن در اونجا یک انسان هست و با جنایتی که در حقش شده شخصیتش نابود نمیشه و از اجتماع طرد نمیشه.
اتفاقا با اعلام این که به زنی تجاوز شده نه تنها آبرو و حیای اون رو از بین بردید شخصیت اون رو هم درهم میشکنید... شما انتظار دارید در صورت این وقوع این اتفاق برای فامیل های طرف کارت تبریک فرستند؟ Dodgy خدا ستار العیوب هست ، در صورت این که گناهی صورت گرفت ، خداوند در توبه رو به سوی آدمی باز می گذارد ، دختری که با اعلام این قضیه آب از سرش گذشت ، به نظر شما راه پس و برگشت دارد؟Huh
نقل قول:نه مثل ایران که به خاطر جو سنتی اش روی اکثر جنایتها سرپوش گذاشته میشه و به گوش کسی نمیرسه و هرگز آمار واقعی به اطلاع کسی نمیرسه. طوری که در اغلب موارد حتی بستگان نزدیک زنی که قربانی شده هم متوجه ماجرا نمیشن!
خب سنت های یک جامعه از دیرباز در یک جامعه ای بوده و هست ، شما میگید بیایم پرده دری کنیم و حیای آمیخته با گوشت و خون این ملت رو ازشون بگیریم ، بریم اینور بگیم اه به زن فلانی هم ... به خواهر فلانی هم... چه موهبتی ، خدا نصیبه ... به به ، چه ...
نقل قول:چون در ایران زن مثل یک انسان حساب نمیشه و اگر جنایتی در حقش بشه (مثل تجاوز) به جای اینکه متجاوز مورد نفرت قرار بگیره زن قربانی مورد انزجار وطرد جامعه قرار می گیره!!!
خب همین که شما میگید همه بدونند به کی تجاوز شده و اخبار اینا نشون بده باعث نمیشه این دختر از زندگی ساقط بشه؟ بهتر نیست کسی ندونه؟ دختر بتونه به زندگی عادی خودش برگرده؟
نقل قول:برعکس کشورهای جهان سوم که زنها در اونجا خرید و فروش میشن.
جز کشور های با امنیتی مثل آمریکا میان و دلال خرید و فروش زن در کشور های جهان سوم می شوند و قاچاق و ...؟!؟!
نقل قول: بر عکس کشورهای فقیر که دراونها به راحتی به زنها تجاوز میشه و فریادرسی نیست.
در آمریکا به سختی تجاوز میشه آیا؟!Huh
نقل قول: بر عکس کشورهای جهان سوم که امنیت روانی تحصیلی و اقتصادی زنان با قانونهای ظالمانه به مخاطره می افته و تمام حقوقشون به مردها تعلق میگیره!
نسبت تحصیلی دختران به پسران در ورودی دانشگاه 60 به 40 هست!!! تمام حقوقشون اون 10 درصد آقایون رو میشه توصیح بفرمایید چجور میشه.؟!
نقل قول:امنیت یعنی حمایت دولت و قانون از زن. همانطور که در آمریکا تمامی قوانین در دفاع از زنان (وکاملا مساوی مردان) هست و هیچ زنی نمیتونه ادعا کنه که قوانین به ضررش هست (بر عکس اینجا که زنان حقوق نصف مردهارو دارن)
باز هم تفکرات فیمینیستی... خب مگه ما گفتیم که ارث خانوم نصف آقا باشه؟ مگه اسلام نگفته؟ من اصلا شک دارم که شما به اسلام هم ایمان داشته باشید... چون اگر سنی و مسلمان بودید این حرف از شما بعید بود... قبلا هم خانوم راستین در این مورد به شما توصیحات کافی رو دادند ولی باز هم نپذیرفته اید...
نقل قول:و گرنه جنایت در تمام کشورهای جهان اتفاق می افته و شما نمی تونین جایی را در جهان پیدا کنین که بگین درش جنایتی رخ نمیده.
پس معنای امنیت این هست که تصویر زن رو در اخبار نشون بدهند و بگویند که بله خوشبختانه به این زن توسط چند مرد تجاوز شده ، مردم آگاه باشید ، ما با اقدامات کافی و امنیتی مانع شدیم ...
انتظار دارم برای هرسوالی که پرسیدم جواب بدید ، در غیراینصورت بنده این برداشت رو می کنم که جوابی ندارید...
خانوم فرمیسک شما به تاپیک های اینجا به چشم بحث نگاه نکنید چون حرفهاتون هیچ تاثیری رو طرف مقابلتون نداره...

من اینجا دیدم که از یه سری اشتباهات واضح دفاع میشه که آدم شاخ در میاره اینها که چیزی نیست. شما برو خدا رو شکر کن که پستت رو حذف کردن بهت فحش ندادن : d

دوستان تا قوزک پا رفتن زیر برف نمیخوان دور و برشون رو ببینند! انگار ما کم از این مشکلات داریم که حالا آمریکا داره اوه اوه!
شما از کسی که میگه زن آمریکایی رایگان خودشو در اختیار بقیه قرار میده چه انتظاری داری واقعا؟! به همین افراد بگی زمان پیامبرش هم بدتر از اینها با زن ها رفتار میشده ساکت میشن یا میان ماله میکشن که اون موقع شرایط اقتضا میکرده یا برای زیاد شدن جمعیت مسلمونها بوده و... مسلمونا اومدن ایران با زنهای ایرانی اونهمه کثافتکاری کردن میرن بهشت این آمریکایی های کثافت بد هستن فقط!

اینجا به تاپیک ها به چشم یک مناظره نگاه کنید خواهشا شما. یعنی بیاید حرفتون رو بزنید قضاوت رو بزارید به عهده ی کسی که میخونه. حالا یک سال بعد یه مهمان هم بیاد تو این تاپیک ها پست های شما رو بخونه و حق رو به شما بده شما بردید.

بحث که اینجا جواب نمیده. قبلا هم گفتم قانع کردن کسانی که فکر میکنن از طرف خدا هستند و دستورات کشورشون رو مستقیم خدا داده و امام زمان غیر مستقیم کشور رو هدایت میکنه غیر ممکنه! شما هرچقدر هم که دلیل بیارید و حرف بزنید اینها قانع نمیشند چون براشون اینجوری جا افتاده که بسیار به حق و منزه هستن دلیل های دبستانی که برای خودشون منطقی هست رو هم برای شما میارن و به خیال خودشون جواب دندان شکن بهتون دادن.

شما اینجا حرفتون رو بزنید براتون مهم نباشه چقدر بهتون لایک میدن ،اعتبار میدن یه باهاتون موافقت میشه به هر حال شما اومدید تو جبهه ی مخالف دارید حرف میزنید طبیعیه که حجمه بهتون وارد بشه ولی بدونید که خیلی ها هم با شما موافق هستن.

حداقلش انقدر جرات داشتید که اومدید اینجا بحث میکنید ،خیلی از دوستان اینجا علامه ی دهر میشن چون زیر پست هاشون کرور کرور لایک میخوره همه هم به به و چه چه میکنن براشون ولی برن جایی که اکثریت مخالفشون هستن ساکت میشن. در بهترین حالت میگن ارزش بحث نداره این حرف ها یا دیگه تهش بهتون میگن شبه افکن و خودشون رو خلاص میکنن. من اینجا آدرس هم دادم برای اینکه برن اونجا هنرنمایی کنن گفتن ارزش بحث نداره خیلی ابتداییه بحث ها :-j

شما بحث میخواید نمیدونم کدوم شهر هستید ولی دانشگاه های ،کافه های ادبی و جاهای دیگه که این گونه تفکرات اونجاها ساکت هستند میتونید برید. خوشبختانه فضای بحث داره به دانشگاهها بر میگرده استادها هم راحتتر شدن برای اینگونه بحث ها و دیگه از دلیل های دبستانی و کتاب های دین و زندگی هم خبری نیست! تو همین دانشگاه ما خیلی راحت میشینیم با هم بحث میکنیم حتی گاهی اوقات استاد هایی که به جمع اعتماد دارن هم میان تو بحث ها شرکت میکنن من اونجا هم اطلاعات کسب میکنم هم نظرم رو میگم. اصلا بحث رو در رو یچیز دیگست Big Grin
نقل قول:شما از کسی که میگه زن آمریکایی رایگان خودشو در اختیار بقیه قرار میده چه انتظاری داری واقعا؟!

شبکه های ماهواره ای اون هم شبکه های رسمی و معروفشون ، بین پیام های بازرگانی ، نشون میده ، فلان خانوم میاد خودشو معرفی می کنه ، مثلا تعمیرکار یا پرستار ، قد وزن فلان بهمان و پراستیوت بودن هم شغل دومشون... توجه کنید که منظورم شبکه های پورنو نیست ، خود شبکه های رسمیشون حال چه برسد به شبکه های...

در کل من 3 سال عضو این تالار بودم ، تابحال ندیدم کسی از حرف های ما بیاد مسلمون بشه ، من باز نمی دونم شما که هیچ نتیجه ای نمی گیرید ، شما و خانوم فرمیسک و دو سه تن دیگر هستند که مخالفند ، نمی دونم مشکلتون ایران هست ، اسلام هست ، خودتون ، نمی دونم...

خداوند همه ی ما رو بخصوص خودم رو به راه راست هدایت بفرماید...
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:بحث که اینجا جواب نمیده. قبلا هم گفتم قانع کردن کسانی که فکر میکنن از طرف خدا هستند و دستورات کشورشون رو مستقیم خدا داده و امام زمان غیر مستقیم کشور رو هدایت میکنه غیر ممکنه! شما هرچقدر هم که دلیل بیارید و حرف بزنید اینها قانع نمیشند چون براشون اینجوری جا افتاده که بسیار به حق و منزه هستن دلیل های دبستانی که برای خودشون منطقی هست رو هم برای شما میارن و به خیال خودشون جواب دندان شکن بهتون دادن.

سوره انفال:
إذْ يَقُولُ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ غَرَّ هَؤُلاء دِينُهُمْ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللّهِ فَإِنَّ اللّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌٌ ﴿۴۹﴾
آنگاه كه منافقان و كسانى كه در دلهايشان بيمارى بود مى‏گفتند اينان [=مؤمنان] را دينشان فريفته است و هر كس بر خدا توكل كند [بداند كه] در حقيقت‏خدا شكست‏ناپذير حكيم است

دلیل و مدرک نشون بدید به جای این همه دادو قال. درضمن کی کسی به شما فحش داده که مدام اینو تکرار می کنید؟!!
شما و خانم فرمیسک اگه مسلمانید که باید قوانین اسلام رو قبول داشته باشید. اگر سنی هستید به جای تهمت به شیعه برای مخدوش کردن چهره متعه و امثال این برای اثبات حرف خود دلیل و استدلال بیارید. عقلی و نقلی. با عقل و منطق و مدرک و سند نه با ایجاد شبه صرف و تهمت.
ها!
دلیل بیارید برای حرف هاتون.
بازم نیای بگی اینا فقط به به چه چه می کنند و به مخالف فحش می دن و پست حذف می کنند.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع