تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایده شما برای کار فرهنگی چیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۱۸/تیر/۹۲ ۱۰:۴۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]چی شد دوستان؟ چرا رفتید؟BlushHuh
خودت نظرت چیه محمد جان؟ خودت بهش فکر کردی تا امروز.
من دیروز خواستم پاسخ بدم، اما خیلی راه ها هست. خودت روشی رو انتخاب کردی؟ فکر می کنی از چه کاری بهتر بر می آی؟
امروز رسانه زیاده، روش های فرهنگی زیاده.
مثلا اگر از راه کلیپ و فیلم و مستند بخوای کار کنی، هم می تونی تولید کننده باشی، هم زمینه ساز برای تولید و انتشار و یا هر دو با هم.
رسانه قدرته، و امروز قدرت رسانه ای دشمن، بیشتره. هر کاری که می خوای انجام بدی، بهتره به میزان قدرت و تاثیرگذاری ای که می تونی داشته باشی فکر کنی. مثلا بازی و فیلم و انیمیشن می سازن و همه کارشناسا و انجمن ها و جوونای مارو مشغول خودشون می کنن و به هدفشون هم می رسن. تاثیر گذاری کاری که انتخاب می کنی رو بسنج.

اما پاسخم برای سوالی که در پست اولت پرسیدی؛ خودت گفتی جوونی که مذهبی نیست، نمی آد مثلا تو این انجمن. خوب همین جوون، تو سایت مذهبی هم کمتر می ره، عنوان تصویرو ببینه که مذهبیه، تصویرو مشاهده نمی کنه، متنی که عنوانی نشون می ده مذهبی و اعتقادیه رو نمی خونه، مسجد نمی ره و ویدئوی مذهبی رو نمی بینه.
پس باید ببینی چی رو انتخاب می کنه و محتوای خودتو در اون بگنجونی. مثل فیلم ها و بازی های ساخت دشمن. مثلا کلیپ گفت و گوی بدحجاب و محجبه در سایت آپارات، جالب بود برام. در این کلیپ، یک شخصیت در یک طرف نشسته بود که حجاب داشت و همون شخصیت بدون حجاب رو به روش نشون داده می شد. انگار که خودت با خودت داری حرف می زنی. بعد بحث کردن.
یا مثلا عنوان این باشه که بی حجابی بهتر است. بعد در متن نوشتاری یا متن فیلم یا هر نوع محتوایی، این گونه بیان شده باشه که مثلا اگر می خوای ناپاک باشی، اگر می خوای همه به نگاه جنس و کالا بهت نگاه کنن، بی حجاب باش و با نشون دادن آمار و فهماندن تفاوت نگاه ها و قضاوت ها در مورد بی حجاب ها یا بد حجاب ها و محجبه ها، نشون بده که حجاب بهتره.

اگر می خوای تولیدکننده باشی، ببین چه محتوایی و چه رسانه ای رو بهتر می تونی کار کنی. و اگر می خوای زمینه ساز اشتراک گذاری و تولید محتوا باشی، خوب همه نوع محتوارو انتخاب کن (فیلم، کلیپ، تصویر، متن و ...). و می تونی هر دورو انتخاب کنی.
11:66-7
0.0
یه کار فرهنگی که من خیلی خوشم اومد و توی همدان و چند تا از شهرستان های استان همدان برگزار شده مراسم هفتگی یادواره شهدا در گلزار شهدا هست : روایتگری - گلاب پاشی قبر ها - ایستگاه صلواتی و ...
0.0
یه ظرفیت هم برای نسب بنر هست , یعنی تقزیبا کل تبلیغات شهری مربوط به اجناس فروشی هست در حالیکه همین امضا های توی تالار و خاطرات کوتاه شهدا , معرفی یه مستند و یا خیلی چیز های دیگه رو میشه برد بین مردم.
0.0
یا فاطمه الزهرا - سلام الله علیها
محمد جان
چی شد؟
به نتیجه ای رسیدی؟
سلام
والا چه عرض کنم...!ما که همین پایگاه ظهور خودمون منحل شد،ترکیب شدیم با "نسیم انتظار" !
یواش یواش دارم به این نتیجه میرسم که ایده ها در این زمینه ها دیگه اشباع شده!

موسیقی،یکی از تاثیر گزار ترین چیز ها در جهان امروز و بین تفکرات جوون های امروزیه

در حال حاضر ، من یک نیمچه خواننده محسوب میشم،به سبک سامی یوسف ، و سبک این آقا دقیقا همون چیزیه که مورد نیاز جامعه امروزیه،درسطح جهانی و موضوعاتش هم خیلی تاثیر گزاره
الان برای خوندن اولین آهنگ رسمیمون،شاعرمون در حال سراییدنه و فکر نکنم حالا حالا ها تموم شهBig Grin آهنگسازهامون هم منتظر شاعرن ،من هم که آماده... Big Grin Cool
یه سوال : نیاز جامعه به این سبک موسیقی رو شما تشخیص میدین؟؟؟عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۲:۵۱)hessam نوشته است: [ -> ]یه سوال : نیاز جامعه به این سبک موسیقی رو شما تشخیص میدین؟؟؟عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh
برادر،من از مریخ نیومدم،تو همین جامعه دارم زندگی میکنم!

اگه ایده دارید،بفرمایید...وگرنه...!
مثل اینکه سوالمو بد پرسیدم:
منظورم این بود که نیاز یه جامعه رو تو موسیقی (که این همه صاحب نظر بزرگ توش هست)، شما ترویج سبک سامی null میدونین ؟
من میگم حداقل بگو نظرم اینه که................. این طور حرف زدن زیاد جالب نیس برادرم
جدا از لحن ها،من عذر خواهی میکنم بابت اینکه اون حرفی که زدم،به منظور اصلیم چندان نزدیک نبود
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۶:۳۳)hessam نوشته است: [ -> ]
منظورم این بود که نیاز یه جامعه رو تو موسیقی (که این همه صاحب نظر بزرگ توش هست)، شما ترویج سبک سامی null میدونین ؟
فکر کنم منظورتون اینه که تو جامعه ای که یه عالمه موسیقی دان بزرگ هست،دیگه چه جای حرفای منه که بخوام نظر بدم

بله،درسته.حرف شما کاملا صحیحه،قبول دارم. منظور من هم این نبود که دقیقا سبک این آقا همون موسیقیه ایه که جهانو نجات میده.بلکه منظورم این بود که نباید سعی کرد موسیقی ها صرفا عاشقانه و غمگین باشن
شما اگه در نهایت رفاه هم باشید،اگه یه آهنگ غمگین عاشقانه گوش بدید،خود به خود احساس مشکل میکنید و اصلا افسرده میشید! در حالیه که هیچ مشکلی وجود نداره و این احساس کاذب منفی از اون آهنگه که به شما منتقل شده
و این ، چیزیه که در سبک مدرن اسلامیک دیده نمیشه.در سبک مدرن اسلامیک آهنگی نیست که شما بعد از گوش دادنش دچار افسردگی بشید! یعنی دیگه ته تهش اینه که هیچ حسی بهتون دست نمیده،نه اینکه افسرده بشیدBig Grin
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع