(۲۲/تیر/۹۶ ۱۸:۱۹)حقیقتجو نوشته است: [ -> ]با کمال احترام
بنده با جناب سعدی داشتم صحبت میکردم شما چرا پا برهنه میای وسط. اگه حرفهای من ایرادی داره مردم خودشون متوجه میشن. قرار نیست که همه مثل شما حرفهاشون بدون ایراد و مغالطه باشه!!!!! دیروز که از صحبت شما ایراد داشتم چرا نیومدی جواب بدی جناب فیلسوف همه چیز دان. شما اصولیون قائل به اجماع و عقل هستین. اخباریون اینها رو قبول ندارن. اگه بهتون گفته بشه از کتاب خدا و احادیث دلیل بیارین برای اجماع و عقل نمیتونین چون اگه قرار بود اینطور باشه میشدید جزو اخباریون! نشستید واسه خودتون فلسفه بافی کردین و هر چرت و پرتی رو به عقل ناقصتون رسیده وارد دین کردین. نتیجش همین جوونهای بی دینی هست که میبینید. نتیجش این همه فسادی هست که تو مملکت اتفاق میوفته. مگه زمان پیامبر اصول فقه وجود داشت که مردم برن 10 سال اصول فقه بخونن؟؟؟ چیزی جز قرآن و احادیث بود؟؟ البته فلسفه هم بود امام امامان فلسفه رو حرام اعلام میکردن تا مردم بی دین نشن. من اگه میگم مرجع حدیث رو برای مردم بگه بخاطر اینه که حدیث امام معصوم مثل نوری هست که باعث صفا و اطمینان دل میشه اما تو فکر میکنی من بخاطر لجاجت با مراجع دارم این حرفو میزنم. نفرین خدا به هر کسی که از سر لجاجت و تعصب دین خدا رو تحریف میکنه
علیک سلام
ملت خیلی چیزها رو میدونن ولی ایا به شما میگن؟ بعدشم ملت همه در اینجا تشریف دارن ؟ شادم شما رو به جال خودتون رها کردن . نمونه رها کردن ملت کم نیست . و همیشه هم دنبال کردن و رها کردن نتیجه خیرو شر نیست . بعدشم گرامی بنده مثل شما صاحب کارخونه نساجی نیستم که هر لحظه ببنمشما کی و چه چیزی میزارین تا پشت بندش پاسخ بدم . ایا بیکارم ؟
(۲۲/تیر/۹۶ ۱۸:۱۹)حقیقتجو نوشته است: [ -> ]با کمال احترام
بنده با جناب سعدی داشتم صحبت میکردم شما چرا پا برهنه میای وسط. اگه حرفهای من ایرادی داره مردم خودشون متوجه میشن. قرار نیست که همه مثل شما حرفهاشون بدون ایراد و مغالطه باشه!!!!! دیروز که از صحبت شما ایراد داشتم چرا نیومدی جواب بدی جناب فیلسوف همه چیز دان.
خوب پس شما اخباری هستی ، چرا پس اول گفتم اخباری یا اصولی ترسیدی جواب بدی؟ انسان ترسو و پشت دیگران پنهان شو .
(۲۲/تیر/۹۶ ۱۸:۱۹)حقیقتجو نوشته است: [ -> ]شما اصولیون قائل به اجماع و عقل هستین. اخباریون اینها رو قبول ندارن.
خوبه بگم اخباریها در کجا ها جا موندن ؟ در حدی نیستین که اخباری باشی یا اصولی گرامی ، اگه کمی از درکی که اخباری ها و اصولیون و دانش پژوهان فقهی و ... رو داشتین میدونیستین چطور از مکتب و حرفی که میزنین دفاع کنی نه اینکه مذبذب باشین
(۲۲/تیر/۹۶ ۱۸:۱۹)حقیقتجو نوشته است: [ -> ]اگه بهتون گفته بشه از کتاب خدا و احادیث دلیل بیارین برای اجماع و عقل نمیتونین چون اگه قرار بود اینطور باشه میشدید جزو اخباریون! نشستید واسه خودتون فلسفه بافی کردین و هر چرت و پرتی رو به عقل ناقصتون رسیده وارد دین کردین.
بازم عدم علم و فوران جهالت داره سرکشی میکنه

اگه اصولیون هرچرت و پرتی رو به دین وارد کردن ، شما چرا ناراحتی ؟ میتونی تشریف ببری و به فقط و فقط عقلی که همش ازش دم میزنی تکیه بزنی و اصولیون رو با منش و احباریون رو هم با منششون رها کنین ، شما که هیچکدوم رو نمیپسندی . منشی جدید ایجاد کن دکانش میگیره .
جناب احباری برای مباحثی که در زمان حال رخ میده ، شما میشینی و میمونی تا ظهور واقع بشه و امام معصوم ظاهر بشند و احکامش رو براتون بگن ؟ یا اینکه طبق دستور معصوم به روات احادیث مراجعه میکنی؟ وقتی دم از احباری گری میزنی همینم متوجه نمیشی که مطالب چیه پس لطف کن نساجی رو تعطیل کن .
(۲۲/تیر/۹۶ ۱۸:۱۹)حقیقتجو نوشته است: [ -> ]مگه زمان پیامبر اصول فقه وجود داشت که مردم برن 10 سال اصول فقه بخونن؟؟؟ چیزی جز قرآن و احادیث بود؟؟
زمان پیامبر

داداش برو ببین کی بهت مطلب داده ببین چی استفاده میکرد . زمان پیامبر خیلی چیزاها بود و نبود که شما اطلاع نداری.
ملت 10 سال اصول فقه میخونن؟ کجای دنیا 10 سال اصول فقه تدریس میشه؟ قران و احادیث رو شما بیا برای من توضیح بده ، من یدونه ایه درباره روح رو مثال پرسیدم نه پاسخی گرفتم نه موردی . پس لطفا اگه بلدی و اخباریها درباره این موضوع مطلبی داشتن نقل کن دوست دارم ببینم شاید مطلبی رو از قلم انداحته باشم . جناب حقیقتجو ، ببین نتیجه اخباری گری که خیلی بهش تکیه میکنی ازش شیخیه میزنه بیرون . که خود شیخیه خودش بن و زیر بنای انحراف در مهدویت و عامل بابیت و بهاییت هست . دانشمند یکم فکر کن .
جناب حقیقتجو که بنده رو متهم میکنین ، تشریف ببرید و ببنین احبایرها نگاهشون به احادیث چطور بود بعد اینجا صحبت کن . عمرا اگه تاریخ و اعتقادات احباریها رو بلد باشی .
حناب عالم ، امثال شیخ مفیدها و شیخ طوسی ها وهشام بن حکم ها و .... رو اگه نمیشناسی که واقعا هم نمیشناسی ببین اصول کار کردن یا نه ، ایا از شاکردان و کلامیون امامی بودن یا نه . دیگه نزار ایجا خیلی حرف بزنم ، شما ممکنه نشناسی ولی بقیه میدونن که روش بحث بنده چطور هست فعلا بخاطر وقت کمی که هست کوتاه میگم مطالب رو .
اگه میگی در زمان پیامبر چرا اصول تدریس نشد برو ببین امام صادق و امام باقر چطور روش های استنباط فقه رو یاد دادن ، برو یکم تاریخ مطالعه کن . فعلا که فقط حرف روی هوا زدی .
(۲۲/تیر/۹۶ ۱۸:۱۹)حقیقتجو نوشته است: [ -> ] البته فلسفه هم بود امام امامان فلسفه رو حرام اعلام میکردن تا مردم بی دین نشن. من اگه میگم مرجع حدیث رو برای مردم بگه بخاطر اینه که حدیث امام معصوم مثل نوری هست که باعث صفا و اطمینان دل میشه اما تو فکر میکنی من بخاطر لجاجت با مراجع دارم این حرفو میزنم. نفرین خدا به هر کسی که از سر لجاجت و تعصب دین خدا رو تحریف میکنه
لعنت خدا بر کسی که بخواد دین خدا رو تحریف کنه .
گرامی میتونی تشریف ببری درس خارج فقه و بحث کنی و ببنین چطور مطالب پنبش زده میشه میتونی مطالعه کنی و درک کنی. الان نگاه نکن طرف احکام معاملات رو بلد نیست از سر بیکاری میره مغازه میزنه ، احکام معاملات رو قدیما طرف میرفت دوره میدید و مغازه داری میکرد . ما بقی مطالبی هم که گفتی درد دل در نظر میگیریم وگرنه پاسخ موجود هست اما شما که اصولیون متنفری پس سرت رو درد نمیارم البته بنده ادعای اصولی بودن ندارم شما هستی که نسبت دادی به بنده .
در انتها شما میتونی از کسی تقلید نکنی و بمونی تا احکام رو مستقیم از امام معصوم دریافت کنی . ما میریم دنبال فقه و فقها چون دستور داده شده .
عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِصَامٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ یَعْقُوبَ عَنْ إِسْحَاقَ بْنِ یَعْقُوبَ قَالَ سَأَلْتُ مُحَمَّدَ بْنَ عُثْمَانَ الْعَمْرِیَّ أَنْ یُوصِلَ لِی کِتَاباً قَدْ سَأَلْتُ فِیهِ عَنْ مَسَائِلَ أَشْکَلَتْ عَلَیَّ فَوَرَدَ التَّوْقِیعُ بِخَطِّ مَوْلَانَا صَاحِبِ الزَّمَانِ ع أَمَّا مَا سَأَلْتَ عَنْهُ أَرْشَدَکَ اللَّهُ وَ ثَبَّتَکَ إِلَى أَنْ قَالَ
وَ أَمَّا الْحَوَادِثُ الْوَاقِعَةُ فَارْجِعُوا فِیهَا إِلَى رُوَاةِ حَدِیثِنَا فَإِنَّهُمْ حُجَّتِی عَلَیْکُمْ وَ أَنَا حُجَّةُ اللَّهِ وَ أَمَّا مُحَمَّدُ بْنُ عُثْمَانَ الْعَمْرِیُّ رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ وَ عَنْ أَبِیهِ مِنْ قَبْلُ فَإِنَّهُ ثِقَتِی وَ کِتَابُهُ کِتَابِی.
اگه احباری هستید باید این رو پذیرا باشید .
شما در تاریخ اگه نگاه بندازی میبینی که امام معصوم در مواردی که به ایشان مراجعت میشد اشاره میکردند که فلانی مگر در شهر و ... شما نیست؟ چرا از او پرسش نمیکنید ؟ ایا این موضوع به بحث فقاهت برنمیگرده ؟ جناب حقیقتحو شما که سعی داری مطالب رو بپیچونی اینارم یکم مطالعه کن ، اینا که همه از روایات و احادیث هست ، بخوای برات چنان حدیث لیست میکنم که چندین جلد بشه . پس با ما سر کلکل راه ننداز.
برو یکم ببین نظر علمای شیعه امثال شیخ مفید و .. رو ببین درباره فقاهت و مرجعیت .
خوشوقت شدم از همکلامی با یک اخباری .
موفق و پایدار باشید .