قبله مسلمین رو دارن همینطوری ازاون حالت قدسی اش دارن درمیارن اون ازعوض کردن ابلیسک ویه چیز مسخره گذاشتن جاش تاپوزخندبزنن به ریش همه ! آقایون هم که دنبال تقسیم قدرت ومال ومنال وسهم خواهی ازمنابع کشور!
قضیه اون ستون که عوضش کردن رو اگه نمی دونین برید تحقیق کنین. کار خوبی کردن چون اون کوچیکه باعث مرگ یه عده شده بود.
این بنا هم زیباتر شده. من نمی دونم دلیل شما چیه که این طور برخورد کردید. کلی دارن هزینه می کنن تا اونجا ایمن تر و محیط زیبا تری داشته باشه اون وقت شما....
سلام
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۲۳)JohnShepard نوشته است: [ -> ]
قضیه اون ستون که عوضش کردن رو اگه نمی دونین برید تحقیق کنین. کار خوبی کردن چون اون کوچیکه باعث مرگ یه عده شده بود.
[b]این بنا هم زیباتر شده. من نمی دونم دلیل شما چیه که این طور برخورد کردید. کلی دارن هزینه می کنن تا اونجا ایمن تر و محیط زیبا تری داشته باشه اون وقت شما....
[/b]
[b]میشه از دید خودتون بگید زیبایی یعنی چی؟
و همینطور ایمن تر برای کی و چرا؟
مگه در این مدت از کسی یا چیزی احساس خطر کردن؟
نکنه حکم تخریب خونه خدا رو کسی داده که اینها به فکر اینم کردن اون افتادن.
این رو لطف کنین این متون رو بخونین
به گزارش شيعه آنلاين، «يوسف احمد» عالمنماي سرشناس وهابي در عربستان سعودي، طي پيشنهادي بسيار عجيب و احمقانه خواستار تخريب خانه خدا شد تا به اصطلاح مشکلات اختلاط بين زنان و مردان هنگام طواف پايان يابد.
«يوسف احمد» در هنگام پخش شدن يکي از برنامههاي شبکه ماهوارهاي "البدايه" از طريق تلفن ميهمان برنامه بود. وي در همان هنگام طي اظهاراتي گفت: اختلاط بين زنان و مردان هنگام طواف کعبه، عملي حرام است. بنده اين نظرم را از فتواي شيخ «عبدالعزيز بن باز» (مفتي سرشناس تکفيري) برداشت کردهام.
اين عالم نماي سرشناس وهابي در ادامه گفت: بنده پيشنهاد ميکنم که مسجدالحرام به طور کامل تخريب شود و از نو ساخته شود. در طراحي جديد، کعبه بهتر است ده، بيست يا سي تکه باشد! تا طواف زنان از مردان جدا شود!
شايان ذکر است «يوسف احمد» يکي از سرشناس ترين و افراطي ترين عالم نماهاي وهابي تکفيري در عربستان سعودي است و آراء، نظرات و ديدگاههاي بسيار خشن و افراطيش زبان زد خاص و عام است. براي نمونه او چندي پيش با صدور فتوايي خواستار ترور شاهزاده ميليارد سعودي «وليد بن طلال آل سعود» شد. وي علت صدور آن فتوا را مالکيت اين شاهزاده بر مجموعه شبکههاي موزيک «روتانا» اعلام کرد، زيرا به اعتقاد وي اين شبکهها انتشار کننده فساد و فحشا هستند.[/b]
---
به گزارش «شیعه نیوز»، یوسف الاحمد، مبلغ وهابی سعودی و عضو سابق هیئت تدریس در دانشگاه امام در ریاض در یکی از شبکه های ماهواره ای گفت که برای ممنوعیت اختلاط زن و مرد مسجد الحرام را تخریب کنند!وی با استناد به فتوای «شیخ عبدالعزیز بن باز» تاکید کرد که اختلاط بین زن و مرد یعنی دو جنس مخالف در مسجد الحرام حرام است.
این مفتی وهابی تخریب کامل مسجد الحرام را خواستار شد و پیشنهاد داد تا برای جلوگیری از اختلاط زن و مرد مسجد الحرام در 10، 20 یا 30 طبقه ساخته شود.یوسف الاحمد، یکی از مفتی های تندرو در عربستان است که با فتواهای عجیب و غریب خود در رسانه ها بحث برانگیز است.شیخ عبدالرحمن البراک یکی از مفتی های وهابی سعودی چندی پیش فتوا داده بود که کسی که اختلاط زن و مرد را مباح می داند باید کشته شود.
منبع:شبستان به نقل از براثا
===
حالا شما بفرما زیبایی منظورتون ممکنه این هم باشه؟
[b]خونه خدا رو بکوبن و چند طبقه بسازن و شاید هم اصلا نساختن.
[/b]
من حرفی با شما ندارم.
مثل آب تو هاون کوبیدن می مونه.
باید سر چیزا الکی بحث کنم. شما یه تعریف از کلمه ی ((برادر)) بگو، منم زیبایی رو تعریف می کنم. بعضی کلمات تعریف ندارن! هنوز شما اینو نمی دونی اون وقت می خوای من باهات بحث کنم.
می دونین واقا در مورد کاربرای این سایت چی فکر می کنم؟ افراطی- خود گول زن- عشق جنجال و به چشم اومدن دارن- جوگیر شدید
قصد توهین هم نداشتم. منظورم همه هم نبود. حداقل انتقاد پذیر باشین. فحش که ندادم. فقط یه سری صفت براتون گفتم. امیدوارم پاک نشه.
سلام
دیگه از دوستان وهابی باید این کارا براد دیگه !!!!!!!
نمیدونم رفتین خونه خدا یا نه ولی فک کنم با همون سادگیش خیلی قشنگ بود
فقط اینو بگم من اول بار ک خونه دوست و دیدم از عظمتش (از عظمتش!!!!!! جدی تا نبینی متوجه نمیشی متوجه کوچیکی خودت نمیشی) فقط مات موندم و معنی سجده و در برابرش اون موقع درک کردم
امیدوارم این طرحای ابتکاری!! اون چهره بی نظیر و خدشه دار نکنه
خدا واسه همه بخاد ک برن
ان شاالله قسمت همه و منم بشه
ی لحظه دلم هوایی شد!!!!!!!!!!
راستی تو مدینه تو حرم پیامبر بین باب السلام یا باب بقیع (اگه اشتباه نکنم) تا خود بقیع بود ک ی پسره بهمون گفت اینجا کوچه بنی هاشم بوده(البته خراب کرده بودن و سر صحن مسجد انداخنه بودن) .........
خودش واسه ادب بدون کفش راه میرفت اونجا
بچها درست و غلطشو نمیدونم فقط شنیدم ازش اما اگه درس باشه حرفش ، اگه خرابش نمیکردن فک کن تو کوچه بنی هاشم راه میرفتی ، میشستی دعا میخوندی................
فک کن
خدایا ما ب تو شکایت میکنیم.....
یا علی....
نقل قول:سلام علیکم .
احتمالا این سلام رو یاد نگرفتین که نمیگین. البته شاید تو دلتون گفتین.
سلام
واقعیتش رو بخواید این فروم تنها جایی هست که سلام نمی کنم، هر کس لایق هرچی باشه اونو به دست می یاره.
نقل قول:مثل اینکه قبلا هم با هم هم صحبت شده باشیم حرف میزنید.
والا نفهمیدم یعنی چه. فکر کنم جمله رو اشتباه نوشتین.
نقل قول:نکنه از مباحث قبلی که با برادرانی همچون ابوبکر و siavas1h و ...که پیش اومده بود اگاهی دارید.
2 تا برداشت کردم:1- واقا سوال کردین:آگاهی ندارم. اونا رو هم نمی شناسم. اگه توضیح بدین ممنون می شم.2- تهدید کردین:چون از موضوع اطلاع ندارم نمی تونم بگم دقیقا منظورتون این بود یا مورد بالا. اگه کسایی که گفتین بن شده باشن به احتمال زیاد قصدتون تهدید بوده.
نقل قول:نمیدونم تفکر و سلیقه ذهنیتون چیه. ولی میدونم که حداقل این فکری که کردید رو یکم برای جامعه عربستان هم میکردید.
منظورتون رو از جمله دوم نفهمیدم. من جامعه ی عربستان رو نمی شناسم و از اون کشور اطلاعات کمی دارم. کلا ازش خوشم نمی یاد. خیلی افراطی هستن و با ایرانی و شیعه ها هم خوب نیستن. از خدا می خوام به راه راست هدایتشون کنه.
نقل قول:کسی مگه فحش داد؟ که میگی
د.
اینم نفهمیدم چه ربطی داره. من که چیزی نگفتم.
اگه منظورتون اینه:
نقل قول:قصد توهین هم نداشتم. منظورم همه هم نبود. حداقل انتقاد پذیر باشین. فحش که ندادم. فقط یه سری صفت براتون گفتم. امیدوارم پاک نشه.
باید بگم که نگفتم شما فحش دادید، گفتم من فحش ندادم.
نقل قول:کلا شما چرا ناراحتی که میگیم دارن زیبا نمیکنن؟
بله.شما عادت کردین به همه چیز گیر می دین. فقط هم به خاطر کسی که اون کارو انجام می ده. مثلا اگه یه وهابی بیاد یه کاری بکنه، حتی اگه اون کار خوب باشه، چون طرف وهابی هست می گید حتما اون کار ظاهرا خوبه و باطنا بد هست. بدون دلیل گیر می دین.
نقل قول:و چرا اینقد تاکید داری به زیبایی و ایمن بودن؟
کی از زیبایی بدش می یاد؟کی از امنیت بدش می یاد؟در واقع من دارم دلیل کارشونو می گمنه اینکه بر چیزی تاکید کنم.گفتید ستونه رو برداشتن جاش یه دیوار گذاشتن، منم دلیلش رو گفتم. بازممی گم: چون اون ستون اولی کوچک بود و جمعیتی که به آن سنگ می زدن بسیار زیاد بودن، تو اون شلوغی عده ای زیر دست و پا کشته شدند. عده ی زیادی هم مجروح شدند. سپس با کمک از دانشمندان علم حرکت جمعیت راه حلی پیدا کردند و اونم این بود که اون ستون رو یه دیوار کنن و دیوار هم اون قدر بلند باشه تا مردم در طبقات مختلف به آن سنگ بزنند. هم از طوال بزرگش کردند و هم از ارتفاع. این طور مردم خیلی راحت تر و با ازدحام کمتر می تونن سنگ بزنن و سنگای این ور تو سر و کله ی اون وری ها نمی خوره.
نقل قول:جواب ندادین اخرش.
الان جواب دادم. هنوز دیر نشده.و البته به خاطر پست قبلیم عذر می خوام.اون موقع از موضوعی عصبانی بودم و همین مطالب رو با لحن تندی نوشتم که فکر کنم باعث شد تاثیر عکس بزاره.
سلام
همکار گرامی اینجا و هر جای دیگه همه جور ادم پیدا میشه
گس نباید همه رو با دید یکسان نگاه کرد.
در مواردی که گفتید نه قصد تهدید و توهین و ... نبوده.
چون کمی تند برخورد کردید گفتم شاید قبلا تو بحثی چیزی برخورد داشته بودیم.
از اینگه از اونها خوشتونبیاد نیاد به خودتون بستگی داره.
عادت کردن هم خوب نیست ولی باید نسبت به اتفاقاتی که میوفته کمی باید نگاهی چرایی داشته باشه.
چطور ما مگیم نماز باید اینطور باشه و فلان و ... ، اما در این موارد هیچ تفکری نداشته باشیم.
از اینکه اروم شدید خوشحالم چون با ارامش میشه به نتایجی خوب رسید.
ولی در مورد اینکه چطرا طبقه ای در کنار خونه خدا ایجاد شده کمی تامل کنین ( برادرانه میگم ) چون قبلا در طبقات اول و دوم هم میشد این اعمال رو انجام داد و مشکلی نبود ولی این طرح کمی مجهول میزنه.
به امید اینکه هیچ فکر پلیدی پشیت این طرح و اطراف خانه خدا نباشه.
به یاری خدای منان
عید شیما مبارک باشه / جمعه عید فطر هستش.
سلام
واقعا اعصاب خرد کنن این عربا یا بهتر بگم نوکر صهیونیستها
دوستانی که می گن این سازه خوبه و سایه بونه و ... به هرم هایی که به عنوان سقف زده شدن هم توجه کنن . این اوج بی احترامیه
خداییش این ها که می دونن آخرش بازنده ی این نبرد خیر و شر هستن پس چرا این کار ها رو می کنن؟؟؟
نقل قول:سلام
همکار گرامی اینجا و هر جای دیگه همه جور ادم پیدا میشه
گس نباید همه رو با دید یکسان نگاه کرد.
در مواردی که گفتید نه قصد تهدید و توهین و ... نبوده.
چون کمی تند برخورد کردید گفتم شاید قبلا تو بحثی چیزی برخورد داشته بودیم.
از اینگه از اونها خوشتونبیاد نیاد به خودتون بستگی داره.
عادت کردن هم خوب نیست ولی باید نسبت به اتفاقاتی که میوفته کمی باید نگاهی چرایی داشته باشه.
چطور ما مگیم نماز باید اینطور باشه و فلان و ... ، اما در این موارد هیچ تفکری نداشته باشیم.
از اینکه اروم شدید خوشحالم چون با ارامش میشه به نتایجی خوب رسید.
ولی در مورد اینکه چطرا طبقه ای در کنار خونه خدا ایجاد شده کمی تامل کنین ( برادرانه میگم ) چون قبلا در طبقات اول و دوم هم میشد این اعمال رو انجام داد و مشکلی نبود ولی این طرح کمی مجهول میزنه.
به امید اینکه هیچ فکر پلیدی پشیت این طرح و اطراف خانه خدا نباشه.
به یاری خدای منان
عید شیما مبارک باشه / جمعه عید فطر هستش.
در مورد اون ستون که گفتم، مطمئنا بهترین کارو انجام دادن. من مستندش رو هم دیدم. با کارشناسای اروپایی مصاحبه کردن. طراحیش دست کارشناسای مهمی بوده که طراحی ورزشگاه های بزرگ و جاهای شلوغ زیادی رو انجام دادن و تیم با تجربه ای بودن. هیچ اشکالی نمی شه ازشون گرفت. ولی چون اون طرف که این کارو کرده مسیحی هست و بوجه ی اون رو وهابی ها دادن، خیلی از کسایی که اینجا هستن می گن توطئه هست. کارو نگاه نمی کنن بلکه شخص انجام دهنده رو نگاه می کنن. (اسم مستند یادم نیست. اگه پیدا کردمش بهتون می گم)
اگه حرف منو قبول ندارید، خودتون ببینید که تو این فروم آیا یه تاپیک پیدا می شه که کارهای بشر دوستانه ی دولت های اروپایی رو بگه؟ حتی از اون کارها هم برداشت غلط می کنن. متاسفانه ما هنوز یاد نگرفتیم که فقط نیمه ی خالی رو نگاه نکنیم.
و البته از روی ملیت و دین شخص در مورد کارهاش قضاوت نکنیم.