تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آسیب شناسی انقلاب مصر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
ایشون میگه تفکرات ما صدا و سیمایی برای ایشون دو راه بیشتر نیست یا سیمایی که نگاه میکنند اونوریه یا اینوریه. اگه اونوریه که بحثش جداست از کسی که سیمای اونور نگاه کنه از این بیشتر انتظار نمیره ولی اگه سیمای اینور را نگاه میکنه که ما هم اینکار را انجام میدهیم.
من در مورد ولایت فقیه اینقدر پرسش کردم چندین کتاب خواندم یعنی چیز اثبات شده ای است امام صادق(علیه السلام) من کسی که راوی حدیث باشد و حلال و حرام ما را بداند و صاحب نظر باشد و احکام ما را بشناسد او را بعنوان داور بپذیرید. همانا من او را حاکم بر شما قرار دادم(فلیرضوا به حاکما) هرکسی حکم او را رد کند حکم خدا را سبک شمرده و ما را رد کرده و آن کس که ما را رد کند خدا را رد کرده و رد کردن خدا در حد شرک به خدای متعال است.(اصول کافی، وسائل الشیعه)

خود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ولایت فقیه را تایید میکنه. شما رد میکنی. ولایت فقیه که اثبات شده است هیچی اگه با ولی فقیه امروز ما مخالفی خدمتتان عرض کنم که ایشان رهبر ماست. من با چندین تن که صحبت کردم میگفتن آن زمان که ایشان رئیس جمهور بودند هرجا میرفتند مردم به استقبال ایشان می آمدند آن هم در شرایط جنگ. بوش نگاه ن با لنگه کفش میرن استقبالش.
ایشان فقیه هستند عالم هستند. تجربه سیاسی بسیار زیادی دارند.تجربه ی نظامی دارند. جبهه رفتند. دیگه اینا که فتوشاپ نیست. ایشان مورد تایید شهدای محراب هستند مورد تایید مراجع و روحانیون هستند مورد تایید شهدا هستند.آقای حدادعادل در کتاب همره خورشید میگویند: یک جوان را(در فتنه دست داشت) بدون مقدمه بردم خانه ی آقا مجتبی فرزند آقا زندگی محقرانه ی ایشان را دید. حتما قضیه ی اختلاس را در ویکی پدیا خواندید قضیه ی پاسپورت و از این جور مذخرفات!!! فکرکنم قضیه ی کاسه و کوزه میشکنه سر رییس جمهور بدبخت همین تهمت اختلاسه.
یارو از خارج می آد وقتی آقا رو میبینه گریه میکنه.
شما یک رهبر از رهبرهای جهانی را به من بگو تا از لحاظ شخصیتی با مقام معظم رهبری مقایسه اش کنیم.

امام خمینی(رحمة الله علیه) به اون شاه ملعون میگفت: آقای شاه میگه آقای محمدرضا. به صدام میگفت آقای صدام به کارتر میگفت:آقای کارتر اونوقت ارزش ندارد شما به اسم این سید اولاد پیامبر که درس طلبگی خونده یه آقا اضافه کنی اگه یکی تورو به فامیلیت این جوری صدات کنه خوشت می آد
زورت می آد بگی آقای خامنه ای کسر شأنتونه؟
شما مطمئن میگی اگه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود میفهمیدیم اشکال از امته. ابوبکر مگه جزو اولین کسانی نبود که به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ایمان آورد با تجربه و ... پس این همه اشتباهاتش چی بود؟ الآن که ما داریم به 1380 سال پیش فکر میکنیم اینطوری میگیم عقل ما دارد روز به روز تکمیل تر میشه بخواطر همین خیلی از کارهای گذشتگان را اشتباه میدانیم.
فکر کن ، کتاب بخون ، بدون عناد و تعصب نگاه کن برادر من.

دوستان عزیز از اینکه نمیتونم به تمام بحثهایی که دوستان مطرح کردند وارد بشم عذر میخوام. حقیقتا با زبان روزه یکمی سخته بخوای به مغزت فشار بیاری ( البته اگه مغزی این تو باشه!)

همه دوستانی که دم از شخصیت آقای خامنه ای زدند که جبهه رفته و طلبه بوده و فلان کارو انجام داده. اگه اینطوریه پدر دوستم که لیاقتش از اون بیشتره که هشت سال به طور مداوم تو جبهه ها بوده. شوهر خالم هم طلبه بوده ! یعنی این معیار شماست واقعا ؟

در نظر داشته باشید که بلفرض آقای نلسون ماندلا که شاید به خدا هم اعتقاد چندانی نداشته باشه در جهان بیشتر محبوبیت داره تا این آقا. این واقعیته حرف من نیست. حالا آیت الله خمینی باز یه محبوبیت بیشتری داشت. وقتی کسی که در راس قدرته و همه تریبون های رسمی در اختیارشه نمیتونه جلوی چهارتا آدم به قول دوستمون خالد بن ولید رو بگیره پس دیگه چه انتظاری از من نوعی دارید؟ میخوایید بیام اینجا براش غزل سرایی کنم ؟ اگه آیت الله خمینی آن همه فدایی داشت که با یک حرفش ملتی رو از این رو به اون رو میکرد واقعا درست بود چون میدونست اصول رهبری یعنی چه و اکثریت مردم هم اون رو قبول داشتند. اما این آقا رو فکر نکنم.

بعدش یه کاربری میاد میگه یه نفری از یه جایی میاد و آقای خامنه ای رو میبینه و گریه میکنه ! آیا واقعا مبنای تشخیص درست از غلطتون اینه ؟ که وای به حال ما!

اگه بحث تقوا و از این حرفا باشه بازم نمیشه از روی عمامه طرف قضاوت کرد. چه بسا پست ترین افراد کسایی اند که همیشه ظاهری مثبت و پاک داشتند.
بسم الله الرحمن الرحیم

اگر برای حرفهای من دنبال جواب میگردید خواهشا اول این سوالات قدیمی من را جواب بدهید

1-شاخصه های یک رهبر خوب چیه؟
2- آیا شما به تخریب یک رهبر با امکانات نوین امروزی اعتقادی ندارید؟
3- شما یکی از مهم ترین اشتباه های مقام معظم رهبری را با سند ذکر کنید.
4- این همه سخنان حضرت آقا پس چیه که توی این همه جلسات مختلف به من و شما میگویند؟

نقل قول:دوستان عزیز از اینکه نمیتونم به تمام بحثهایی که دوستان مطرح کردند وارد بشم عذر میخوام. حقیقتا با زبان روزه یکمی سخته بخوای به مغزت فشار بیاری ( البته اگه مغزی این تو باشه!)
خواهش میکنم دیگه تکرار نشهBig Grinنماز و روزه هاتون قبول باشد ان شاءالله

نقل قول:همه دوستانی که دم از شخصیت آقای خامنه ای زدند که جبهه رفته و طلبه بوده و فلان کارو انجام داده. اگه اینطوریه پدر دوستم که لیاقتش از اون بیشتره که هشت سال به طور مداوم تو جبهه ها بوده. شوهر خالم هم طلبه بوده ! یعنی این معیار شماست واقعا ؟
من واقعا از اینکه حداقل، احترام گذاشتید خیلی ممنونم شرط یک بحث واقعا احترام متقابله
من خدمتتون عرض کردم که ایشون همه ی این فاکتورها را باهم دارد نه بی هم آیا پدر دوستتون رئیس جمهور بوده؟ آیا مقام اجتهاد داشته؟ آیا عضو شورایعالی دفاع بوده؟ آیا چندین بار ساواک ایشون را دستگیر کرده؟ آیا مجازات های سنگین ایشان را کرده؟ و هزارن آیای دیگر.البته تمام ایثارگران و جانبازان روی سر ما جا دارند. و بنده یکی از کسانی هستم که شدیدا به شهدا و جانبازان و ایثارگران احترام میگذارم پدر خود من هم ایثارگر است. اما من احساس میکنم هدفتون از این حرف توجیهه و منظور من را فهمیدید. اگر بخواهید اینطور پیش بروید با اینکه مشتم خیلی پر تر از این حرفاست مجبورم جوابتون را ندهم چون وقت زیادی هم ندارم.

نقل قول:در نظر داشته باشید که بلفرض آقای نلسون ماندلا که شاید به خدا هم اعتقاد چندانی نداشته باشه در جهان بیشتر محبوبیت داره تا این آقا. این واقعیته حرف من نیست. حالا آیت الله خمینی باز یه محبوبیت بیشتری داشت.
تاریخ رشته ی تخصصی من
خوب مقایسه ی شخصیتی میکنیم نلسون ماندلا در زندان بوده 27 سال. آیا ریش هایش را کندند؟آیا کلاه خود آهنی به سرش کردن و جریان برق عبور دادند ازش؟ الآن حتی یک نفر توی مصر یا توی حزب الله عکس نلسون ماندلا بلند نمیکنه. باز حداقل یک نفر توی مصر یا حزب الله عکس امام خمینی(رحمة الله علیه) یا حضرت آقا را بلند میکنه من دیدم عکس احمدی نژاد و چند ماه پیش بعضی هاشون بلند میکردند.دیگه مقام معظم رهبری که هیچی جای خود دارد.
الآن رهبر ما با نلسون ماندلا یک سفر بروند(البته ایشان فوت کرده) به کشورهای مختلف استقبال بیشتر از رهبر ما صورت میگیره محبوبیت امام خمینی(رحمة الله علیه) میلیون ها برابر محبوبیت نلسون ماندلاست. الآن سید حسن نصرالله میره آفریقای جنوبی با نلسون ماندلا صحبت کنه؟می آد ایران با رهبر ما صحبت میکنه. علیه نلسون ماندلا در رسانه های بیگانه حرفی میزنند؟ نه چون از جانب او احساس خطر نمیکنند ولی از جانب رهبر ما خیلی احساس خطر میشه برای اونا. علیه رهبر ما حرف بیشتره تا علیه نلسون ماندلا!!!
این از این جدا از اینکه شما ما رو با آفریقای جنوبی مقایسه میکنی! به اندازه ای که علیه اسلام و علیه رهبر ما و علیه ایران تبلیغ کردن علیه نلسون ماندلا و آفریقای جنوبی تبلیغ نکردند. علیه آفریقای جنوبی به اندازه ی ایران تحریم وجو نداشته.
شما اشتباه میکنی رهبر ما را به نلسون ماندلا مقایسه میکنی. اینهم دلایل بنده.

نقل قول:وقتی کسی که در راس قدرته و همه تریبون های رسمی در اختیارشه نمیتونه جلوی چهارتا آدم به قول دوستمون خالد بن ولید رو بگیره پس دیگه چه انتظاری از من نوعی دارید؟ میخوایید بیام اینجا براش غزل سرایی کنم ؟ اگه آیت الله خمینی آن همه فدایی داشت که با یک حرفش ملتی رو از این رو به اون رو میکرد واقعا درست بود چون میدونست اصول رهبری یعنی چه و اکثریت مردم هم اون رو قبول داشتند. اما این آقا رو فکر نکنم.
ببخشید برادر من یک جامعه بگو توی تاریخ که اصلا فساد داخلش نبوده. فساد ربطی به مقام معظم رهبری ندارد ایشان راه را به ما نشان میدهد ده بار هم خدمتتان گفتم دزدی توی همه ی جامعه ها هست قتل و... زمان حضرت نوح(علیه السلام) بوده زمان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) زمان امام علی(علیه السلام)
خداوند در قرآن میفرماید:سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیده مگر به خواسته ی خود قوم نه حاکم قوم ربطی نداره گناه پای خودت چون اشتباه از تو. اختیار داری.

فکر کردی هر حرفی امام خمینی(رحمة الله علیه) میفرمود کشور از این رو به اون رو میشد چقدر کس ها بودند علیه امام(رحمة الله علیه) دوما اول انقلاب بود شرایط فرق میکرد. همان امام خمینی(رحمة الله علیه) به پسرشان یک همچین جمله ای میگفتند:آ سید علی ما شاءالله دستشون پره.
مورد حمایت خود امام(رحمة الله علیه)بودند ایشان شاگرد امام(رحمة الله علیه) بودند الآن از کسی که میره کانال های مستهجن اونور آبی رو میبینه و نماز نمیخونه توقعی نمیره؛هر جرمی میکنه و ربطی هم به رهبری نداره اگر حرف های رهبری را گوش میکرد وضعیتش این نبود. اگر زورتون کنند میگید دیکتاتوری زورتون نکنن میگید پس ولی فقیهتون چی کار میکنه. اکثریت مردم حضرت آقا را قبول دارند.این همه مردم استقبال ایشون میرن اینهمه به جلسات ایشون میروند بالاخره مخالف هم وجود داره. مدینه ی فاضله فقط جامعه ی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)(صلوات)

نقل قول:بعدش یه کاربری میاد میگه یه نفری از یه جایی میاد و آقای خامنه ای رو میبینه و گریه میکنه ! آیا واقعا مبنای تشخیص درست از غلطتون اینه ؟ که وای به حال ما!
تا حالا چه کسی را دیدید برای نلسون ماندلا گریه کنه؟ مبنای من کتابه!!! واقعا بخونید. من به این راحتی به کسی مطمئن نمیشم در مورد ایشان کتابهای مختلفی خوندم و واقعا ایشون رهبری تمام عیارند
نقل قول:اگه بحث تقوا و از این حرفا باشه بازم نمیشه از روی عمامه طرف قضاوت کرد. چه بسا پست ترین افراد کسایی اند که همیشه ظاهری مثبت و پاک داشتند.
ما از روی عمامه قضاوت نمیکنیم ما از روی سند حرف میزنیم.
باز هم منبع من کتابه . حرف کسانی که با ایشان چند سال بودند با ایشان حرف زدند. پدر من با یکی از اشخاصی که ایشون را از نزدیک دیده و با ایشان صحبت کرده صحبت کردند.
شما با کدوم سند این چیزها را به ایشان نسبت میدهید سندتون پایگاه اینتنتی جرسه یا ویکی پدیاست و یا کجا؟
فکرکن آقا محمد یه کم خواهش میکنم ازتون دنبال جواب برای حرفهای من نگردید.
ایشون اون کسی که شما فکر میکنید نیستند. بعنوان یک برادر خدمتتون عرض میکنم
به اندازه ای که رهبر ما جلسه گذاشت و سخنرانی کرد و رهنمود داد نلسون ماندلا این کار را نکرد و هدایت این انقلاب به این عظمت کار آسانی نیست.
اگر برای حرفهای من دنبال جواب میگردید خواهشا این سوالات قدیمی من را جواب بدهید:
1-شاخصه های یک رهبر خوب چیه؟
2- آیا شما به تخریب یک رهبر با امکانات نوین امروزی اعتقادی ندارید؟
3- شما یکی از مهم ترین اشتباه های مقام معظم رهبری را با سند ذکر کنید.
4- این همه سخنان حضرت آقا پس چیه که توی این همه جلسات مختلف به من و شما میگویند؟

یاعلی
علت ایجاد این پست به دو دلیله

اول :

نقل قول: در این زمان خالد بن ولید های زیادی هستند که هیچ وقت مجازات نمیشوند! پس این ولی فقیه معصوم شما داره چه می کنه ؟! یا اینکه نمیبیه ؟

آقایان! مسلم بن عقیل رو شورای نگهبان انتخاب نکرد! امام حسین انتخاب کرد.
چه کسی اعضای شورای نگهبان را انتخاب میکنه ؟
چه کسی صلاحیت اعضا رو تایید میکنه ؟
چه کسی صلاحیت کسی رو تایید میکنه که صلاحیت اعضا رو تایید کرده ؟
چه کسی صلاحیت کسی رو که صلاحیت کسانی که صلاحیت اعضای شورای نگهبان رو تایید کردند رو تایید میکنه ؟

این رو اگه تونستید پاسخ بدید من حرفی ندارم! این گوی و این میدون

دوم :

26 تیر مصادف با تاسیس نهاد شورای نگهبان است

شورای نگهبان در نظام جمهوری اسلامی ایران یکی از مهم‏ترین نهادهای حکومتی به شمار می­آید. این نهاد شباهت زیادی با بعضی از نهادهای حافظ قانون اساسی در تعدادی از کشورها دارد. در قوانین اساسی برخی کشوره م یا نیز نهادهایی به نام «دادگاه قانون اساسی»، « شورای قانون اساسی»، «دیوان قانون اساسی» و نظایر آن پیش بینی شده است که با وجود برخی تفاوت­ها، از حیث ساختار و نوع مسئولیت­ها با یکدیگر شباهت های فراوانی دارند.
ساختار شورای نگهبان
1ـ اعضای شورای نگهبان
شورای نگهبان دارای ترکیب دوگانه ای است. این نهاد، مجموعاً 12 عضو دارد که برای یک دوره شش ساله انتخاب می­شوند. نیمی از اعضای آن فقیه و نیمی دیگر حقوق­دان هستند.
فقهای شورای نگهبان
1ـ1ـ1ـ شرایط فقها
در قسمتی از اصل 91 قانون اساسی آمده است:. شورایی به نام شورای نگهبان با ترکیب زیر تشکیل می شود.
شش نفر از فقهای عادل و آگاه به مقتضیات زمان و مسایل روز. انتخاب این عده با مقام رهبری است.
ه موجب این اصل، «فقاهت»، «عدالت» و «آگاهی به مقتضیات زمان و مسایل روز»، شرایط عضویت در شورای نگهبان است. فقه در لغت به معنای «فهمیدن» است و فقیه اصطلاحاً به کسی گفته می­شود که توانایی استنباط و استخراج احکام شرعی از منابع فقهی (کتاب خدا، سنت، عقل و اجماع) را داشته باشد. با توجه به اسلامی بودن نظام جمهوری اسلامی و ضرورت انطباق کلیه مصوبات با احکام شرعی و نیز مرجعیت فقها در بیان احکام شرعی، شرط فقاهت، منطقی است.
شرط دیگر، «عدالت» است. نوع وظایف شورای نگهبان و اهمیت آن ایجاب می­کند که اعضای این نهاد دارای یک وارستگی اخلاقی و تقوای بالایی باشند. عدالت، مخالف فسق است و عادل به کسی گفته می­شود که از هوای نفس خویش پیروی نمی­کند
2ـ1ـ1ـ نحوه تعیین، عزل و استعفای فقها
به موجب اصل 91 قانون اساسی، انتخاب فقهای شورای نگهبان با مقام رهبری است. مقام رهبری، از میان فقیهان، کسانی را که واجد شایستگی و شرایط لازم برای عضویت در شورای نگهبان باشند، به این سِمَت منصوب می­کند. علاوه بر اصل 91، بند (6) اصل 110 نیز «نصب، عزل و قبول استعفای فقهای شورای نگهبان» را جزء وظایف و اختیارات رهبری دانسته است. بدین ترتیب، هرگاه یکی از اعضای فقیه شورای نگهبان نتواند وظایف خود را به درستی انجام دهد، مقام رهبری می­تواند وی را بر کنار کند. همچنین اگر عضوی از فقها از سِمَت خود استعفا دهد، پذیرش استعفای وی با مقام رهبری می­باشد.

2ـ1ـ حقوق­دانان شورای نگهبان
1ـ2ـ1ـ شرایط حقوق­دانان
در بخش دیگری از اصل 91، در مورد شرایط عضویت حقوق­دانان در شورای نگهبان چنین آمده است: شش نفر حقوق­دان در رشته­های مختلف حقوقی، از میان حقوق­دانان مسلمانی که به وسیله رئیس قوه قضاییه به مجلس شورای اسلامی معرفی می­شوند و با رأی مجلس انتخاب می­گردند.

رهبری فقها رو انتخاب میکنه و تایید و قوه ی قضاییه و مجلس با هم حقوقدانان را
علت های زیادی در مورد به بن بست رسیدن انقلاب مصر وجود داره بعضی ها رو ما گفتیم اما مهترین علت چی می تونه باشه :

بعد از انقلاب مصر ایران دست دوستی به اون ها دراز کرد
اما اون ها یاد اختلاف شیعه و سنی افتادن و اون رو رد کردن
به دشمن های قسم خوردشون نامه ی فدایت شوم فرستادن
از اسراییل کمک خواستن
از طرفی اختلاف سلیقه وجود داشت
کسی نبود سر و سامان بدهد این اختلاف رو تا به نظر واحد برسند
دشمنی شکل گرفت
عدم اتحاد مشکل اصلی اون ها بود
خودشون رو توی مسیر درست قرار ندادن
اما چرا ؟
مردم اون ها خواستن مردم ما هو خواستم مردم در یک اندازه سواد سیاسی دارن
اما
چی شد ؟
چرا کسی نبود تا....................
رهبر
رهبری درست
رهبری محبوب تا اگر مشکلی پیش میاد یا پیش میارن دعوت به ارامش کنه و مردم بپذیرند نه اینکه رهبر هرکس یه نفر باشه
یه عده برن سراغ آمریکا تا علی اخوان شمشیر بکشن یه عده دنبال مرسی یه عده دنبال .........گذشته

یک سال از انقلابشون گذشت....................
این حکم دادگاه مصر برای رهبر و اعضای اخوان المسلمین خیلی بیرحمانه و سنگینه !
اخوان المسلمین داشت خوب پیش می رفت اما خد زنی کرد
فضا هم که فضای سوء استفاده است
ذوب شد
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع