تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ذبح غیرشرعی گوشت های وارداتی!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
یبارم تو تلوزیون نشون میداد،جنوب کشور،یادم نیست کدوم رود ،یه عده ماهیگیر بودن ،یه المنتی چیزی میزدن به اب،ماهی ها رو برق میگرفت و میمردن میومدن رو،بعد اینا جمع میکردن که ارگان مربوطه گرفتنشون
واقعا مردم بی وجدان شدن
حالا فقط مشکل ذبح نیست
وقتی به گاوها انتی بیوتیک میدن همین باعث میشه که اون انتی بیوتیک وارد بدن ماهم بشه و باکتریهای غیر مفید در بدن مقاوم شن
من ایمیلی هم داشتم که یه عکسی بود،گوسفندای شهمیرزاد رو برده بودن محل دفن زباله،اونجا داشتن زباله تناول میکردن،درسته شاید این اتفاق معدود باشه اما کم کم غذای خوب و طیب رو داریم از دست میدیم
یه دوست هم دارم شیلات میخونه میگه واکسن هایی که واسه ماهی ها استفاده میشه در دنیا منسوخ شده چون واسه انسان مضره
یکی از اشناهامون گاوداری داشت و میگفت یه مقدار از این شیرهای مصرفی در کشور شیرخشک چینیه که با اب قاطی میکنند و ببخشید میگفت این شیر یارانه ای ها رو مصرف نکنید،خلاصه اینا رو گفتم از شاهدان عینی که نگید الکیه و فلان
ایت الله شجاعی میفرمایند،یه عالمی تو فلان شهر زندگی میکنه بعد میفهمه که یه عده اومدن از یکی گوسفندانی رو قرض کردن و فروختن،اون عالم 40سال گوشت نخورد
حالا ما که نه میتونیم و نه شرایطش رو داریم که اینقدر رعایت کنیم اما بالاخره همه اینا رو انسان تاثیر داره
قدیم مرغ میگرفتن،یه مدت نگه اش میداشتن غذا میدادن که اگه شبهه ای داره پاک شه،بعد ذبح میکردن
بعله اینا مشتبهاته،ایشون میگن جسم مثل یه ظرف شفاف میمونه که روح مانند روحه که باید از جسم رد شه و به خدا برسه،حرام خوری و رعایت نکردن مشتبهات ،جسم تیره میشه و روح محجوب میشه
منکه ارزومه برم خارج شهر زندگی کنم،البته اینترنتمو میبرمBig Grin
(۲۵/تیر/۹۲ ۱۱:۴۲)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]چند نفر دست و پای گوسفند رو نگه میدارن.
البته زمان جان دادن از نظر دینی اشتباه هست که دست و پاشو بگیرن، باید بذارن جان بده.
شاید در مواردی که گوسفنده بو برده باشه که میخوان ذبحش کنن و دربره، پیش از بریدن گلو این کار رو بکنن تا بریدن گلو درست انجام بشه(جراحات بیشتر از یه دونه نشه و طول هم نکشه)، ولی بعدش باید سریع پاهاش رو رها کنن. البته همین هم در دین سفارش شده است که نباید کاری کنن که گوسفند بو ببره میخوان ذبحش کنن، که یکی از مواردش همین ذبح حیوان دیگه هست که شما فرمودین.

(۲۵/تیر/۹۲ ۱۲:۲۴)nina نوشته است: [ -> ]قدیم مرغ میگرفتن،یه مدت نگه اش میداشتن غذا میدادن که اگه شبهه ای داره پاک شه،بعد ذبح میکردن
تا جایی که من میدونم(که مسافت زیادی نیست!)
اگر براساس آنچه شما میدونید مشتبه نباشه مشکلی نداره(مثلاً اگر مرغ دزدی بوده باشه ولی شما مرغ رو متعلق به اون آدم میدونستید)،
و اگر چیزی بدونید مشتبه میشه و به هیچ صورت برطرف نمیشه(مثلاً اگر بفهمید که مرغ دزدی بوده یا حتی دونه‌هایی که میخورده متعلق به این آدم نبوده، باید بجای فروشنده، صاحب اصلی مال منتفع بشه)،
و اگر شک پیدا کنید هم باید تا زمانی که بدونید مشتبه هست یا نیست صبر کنید(مثلاً پنل‌های دست دوم ضبط ماشین که خیلی‌ها میخرن مشکوک هست، و نباید قبل از مطمئن شدن از دزدی نبودنشون خرید، یا حتی اگر خریده شده بود نباید استفاده کرد).
نقل قول:البته زمان جان دادن از نظر دینی اشتباه هست که دست و پاشو بگیرن، باید بذارن جان بده.
Big Grin
مگه دست و پاشو بگیرن جان نمیده؟Big Grin شوخی کردم. اگه دست و پاشو نگیرن گوسفند تکون میخوره اون موقع به جای اینکه سر گوسفند رو ببرن چشاشو درمیارن!Sad
Smile
نقل قول:nina نوشته است: قدیم مرغ میگرفتن،یه مدت نگه اش میداشتن غذا میدادن که اگه شبهه ای داره پاک شه،بعد ذبح میکردن
به نظرم منظور اینجا اینکه شاید خانم مرغه(Smile) چیزهای کثیف و نجس مثلا خون خورده باشه یه مدت نگهش دارن تا بدنش پاکسازی بشهSmile!
(۲۵/تیر/۹۲ ۱۱:۴۲)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]
حالا این نکات فقط در مورد ذبح کرن بودن و نکاتی هم در مورد اینکه چه جوری گوسفند رو آویزون کنی و پوستش رو بکنی و و چه جوری گوشتش رو جدا کنی و ....
و همچنین فکر کنم 14 چیز از حیواناتی مثل گوسفند حرامه: مثلا دانه کوچکی که در مغز سر است، مغز حرام در میان تیره پشت، پی و .... که متاسفانه خیلی ها از این چیزا اصلا سر در نمیارن!

یا مثلا یک فردی خبرش رو دادن که یک گوسفند مرده بود سرش رو برید و برد توی یک روستا فروخت!

اگه توجه کرده باشین نوشته و حیوانات به زجر کشته شده حرام است؟ به نظرتون اگه حیوون ها رو کنار هم ذبح کنند و حیوون ها ذبح شدن همدیگه رو ببینند به زجر کشته نشدن؟

سلام

مسایلی که در مورد ذبح گفته شده جزو مستجبات و مکروهات هست.واجب قضیه قصاب مسلمان و بسم الله و رو به قبله و بریدن از زیر حنجره به طرزی که دو رگ خونی و نای و مری بریده شود و خروج خون از بدن هست.

در کشتارگاه های صنعتی به علت تعداد بالای کشتار (متوسط هزار گوسفند و 100 گاو) امکان به جا اوردن مستحبات و مکروهات نیست ولی تمامی واجبات به جا اورده می شود.
اون قسمت هایی که حرام هست را همگی قصاب ها اطلاع دارند و در حین پوست کندن اون را از حیوان جدا می کنند و اگر موردی باقی مونده باشه توی قصابی جدا شده و دور ریخته میشه.حتی قسمت های مکروه هم جدا میشه.

حالا اینکه خلاف هایی در این زمینه صورت می گیره مثل فروختن گوشت حیوان مرده و از این قبیل دلیل بر زیر سوال بردن کل قضیه نیست.گوشت هایی که در کشتارگاه ذبح می شوند دارای ارم دامپزشکی هستند.

در مورد زجر کش کردن منظور این است که سر حیوان با یک وسیله تیز و برنده و به سرعت بریده شود نه اینطور که مثلا اون را با تیر های مختلف بزنند و بعد قسمت هایی را زخمی کنند و بگذارند به این صورت حیوان بمیره و ذبح در کنار هم و یا اویزان کردن مصداق زجر کش کردن نیست.

همه این مسایل استثنا هایی هم داره.مثلا حیوانی که در گودالی گیر کرده و امکان خارج کردن او به صورت زنده نیست و یا به سبب سنگینی زیاد امکان رو به قبله گرداندن وجود ندارد و....که هر کدام فتوای مربوط به خود را دارد
(۲۶/تیر/۹۲ ۱۱:۱۹)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]اگه دست و پاشو نگیرن گوسفند تکون میخوره اون موقع به جای اینکه سر گوسفند رو ببرن چشاشو درمیارن!Sad
Smile
خدمتتون عرض کرده بودم:
(۲۶/تیر/۹۲ ۳:۳۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]شاید در مواردی که گوسفنده بو برده باشه که میخوان ذبحش کنن و دربره، پیش از بریدن گلو این کار رو بکنن تا بریدن گلو درست انجام بشه(جراحات بیشتر از یه دونه نشه و طول هم نکشه)، ولی بعدش باید سریع پاهاش رو رها کنن.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع