شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
لورا بوش و جرج بوش هر دو در هنگام آغاز دورة دوم ریاست جمهوری در ۲۰ ژوئیة سال ۲۰۰۵ این علامت را به کار بردند.
صاحبان رسانهها، بیهوده، تلاش میکنند این علامت عجیب و سرّی را نشان هوداران تیم فوتبال «لانگهورن تگزاس» جلوه دهند. خیر، اینگونه نیست. دست شیطان در سراسر جهان مشاهده و عکس برداری شده است. این علامت را «جرج بوش»، «بیل کلینتون»، «سیلویو برلوسکونی»، «الیزابت تیلور»، «پرنس ویلیام»، «پل مکارتنی»، «متالیکا»، «ازی»، «آوریل لواین»، «استفتوضیحی اجمالی از علامت دست شیطانان دروف»، «دیو ناوارو» و بسیاری دیگران به کار بردهاند. آنها به هیچ وجه هواداران تیم فوتبال تگزاس نیستند. عکس فرماندار سابق نیویورک، ماریو کومو، در حالی که این ژست را گرفته بود بر روی جلد عنوان «انجمنهای سری و جنگ روانی» نوشتة «مایکل هافمن» نمایش داده شده است. دست شیطان، نشان خدای شاخدار و یک علامت سرّی جهانی میباشد.
این علامت مانند نشان «ماسون»ی (گرفتن دست به سمت آسمان) یا دست دادن ماسونی، قرنهاست که به کار میرود. ممکن است جرج بوش مروج علامت و مفاهیمش در ایالات متحده باشد.
معجزات امام زمان(علیه السلام)-۳
پدیدآورنده: ف. شفیعی
ضمن تشکر از شما، گفته شده " ممکن است جرج بوش مروج چنین چیزی باشد". یقینا جرج بوش و هم پیمانانش مروج شیطان پرستی در آمریکا هستند و مدارک علیه خودش و پدرش و ... بسیار است. جای شک و شبهه ای در این امر باقی نمانده.

بابا شیطون در مقابل خدا قسم خورد انسانها رو گول بزنه و منحرفشون کنه تا در آتشی که خدا افروخته بسوزن نه اینکه خودش اونارو بسوزونه یا قربانی کنه.این جونورا نه خدارو میپرستن نه شیطون بدبختو شیطان پرستی مخالف خداپرسیست اینم یه نماده باورکنین اگه شیطونم بهشون بدن قربونی میکنن حرومزاده ها
|
|
|
دوستان ببخشید اینارو کلی گفتم شاید خیلی ربطی به این تاپیک نداشت باید تو تاپیک قربانی کردن انسانها میگفتم
ببم جان استیل مجسمه جرج واشنگتن که ساختن رو اگه ببینی دیگه به هیچی شک نمی کنی!تو عمرش فکر نکنم همچین لباسی تنش کرده باشه که تو مجسمه اش بهش پوشوندن! لباسش یه چیز تو مایه های مجسمه آزادیه خودشونه! تازه کامل عکسش منطبق به عکس بافومته! بز زشته رو میگم!
سلا م عزیزان من یه فیلم کوتاه دراین مورد دارم امانمیدونم چطور آپلودش کنم اگه میشه راهنمایی کنین تا همه استفاده کنن ممنون!!
نقل قول:سلا م عزیزان من یه فیلم کوتاه دراین مورد دارم امانمیدونم چطور آپلودش کنم اگه میشه راهنمایی کنین تا همه استفاده کنن ممنون!!
سلام
شما باید فیلم رو در یکی از سایت های مخصوص آپلود فیلم ، فیلم را آپلوده کرده و لینکش رو اینجا قرار بدید
مثلاً از این سایت می توانید استفاده کنید
http://up.iranblog.com/