تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زندگی خصوصی ای که می‌تواند مستهجن نباشد!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
نقل قول: آخه حرصم می گیره وقتی می بینم اون هایی که واسه من مادر هستم موضع می گیرند ، واسه رسوایی ، ایستاده کف می زنند!!!!!!!!!!!

یادمه تو یکی از جلسات کلبه کرامت دکتر عباسی لفظ فیلم شریف رسوایی را بکار بردند

ببینید رسوایی از لحاظ ساخت حرفه ای نیست

به اضافه مواردی که میگید

ولی محتوای خوبی داره

در مورد مردم عوام!

مردم دقیقا همینی هستند که تو فیلم اشاره شده

شک نکنید

منظور غیر از خواصند
آقای تلمیخا
محتوای خوب از این همه لجن، بیرون نمیاد....
(۹/مهر/۹۲ ۲۱:۱۸)هادی... نوشته است: [ -> ]آقای تلمیخا
محتوای خوب از این همه لجن، بیرون نمیاد....

من وکیل مدافع ده نمکی نیستم

بحث اینجاست حرف خوب تو فیلمش وجود داره ولی خیلی از فیلم هایی که الان براشون سینه چاک میکنن حقیقتا مشکل دارند
(۹/مهر/۹۲ ۱۶:۴۵)تلمیخا نوشته است: [ -> ]در مورد مردم عوام!

مردم دقیقا همینی هستند که تو فیلم اشاره شده
چرا اینطور میگید؟

اون فیلم همه چیزو اگزجره کرده....

اصلا مردم ما اینجوری نیستن....

البته بیوفایی و بعضی چیزا درست اما سطح درک مردممون بالاتر از ایناس....
درسته ، مردمه ما دنباله هر کی که بلند گو دستشه راه نمی افتن...
من وقتی فیلمو دیدم با خودم میگفتم این الان مردم چه دوره ایه؟

معاصر؟

یاقبل از انقلاب ؟

اصن به جامعه نزدیک نبود.انگار خیالات نویسنده بود . البته من که نقد تخصصی بلد نیستم اما به عنوان بیننده اینارو حس کردم.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

اول اینو بگم تایپیک فیلم زندگی خصوصی است و برای رسوایی در جای خودش باید پرداخت

نقل قول:محتوای خوب از این همه لجن، بیرون نمیاد....

برادر گرامی چگونه است که حکم کلی میدهید!؟

اول لجنی که میگید منظورتان چیست ؟و بعد چگونه تمامی صحنه ها را لجن میدانید؟و بعد حکم صادر میکنید؟

پس طبق حکم شما احسن اقصص قران قسمتی از ان که در مورد داستان حضرت یوسف و زلیخا باید.........

مواظب باشیم و با دقت بیشتری به موضوعات بپردازیم

در مورد فیلم رسوایی اشکال بزرگ هم فقهی و هم تکنیکی در داستان جایی وجود دارد ولی در کل فیلم بدی نیست

یاعلی.
(۹/مهر/۹۲ ۲۲:۳۷)mahpare نوشته است: [ -> ]من وقتی فیلمو دیدم با خودم میگفتم این الان مردم چه دوره ایه؟

معاصر؟

یاقبل از انقلاب ؟

اصن به جامعه نزدیک نبود.انگار خیالات نویسنده بود . البته من که نقد تخصصی بلد نیستم اما به عنوان بیننده اینارو حس کردم.

خب فکر کنم شما در مدینه فاضله زندگی می کنید!

من این مردم رو دیدم

باهاشون زندگی کردم در تمام نقاط کشور

البته نمی خوام ریز بشم ولی این مردم وجود دارند

همان هایی که در امضایم به آنها اشاره شده

من نگفتم

مولایم حسین گفتند.
بسم الله الرحمن لرحیم

سلام

بهتر نیست برادر گرمی این پست را یه بار دیگر بخونید البته با دقت بیشتر

من کی گفتم این جمله
نقل قول:پیام خوب، از لجن نمیاد بیرون.
اشتباه یا درست است؟بحث دارم روی ان که فعلا بماند!

بنده این حرف را زدم

نقل قول:اول لجنی که میگید منظورتان چیست ؟و بعد چگونه تمامی صحنه ها را لجن میدانید؟و بعد حکم صادر میکنید؟

و

نقل قول:اگر شما قرآن خون بودی و میرفتی سراغ این قصه ، می دیدی که خدا تمام داستان یوسف و زلیخا رو در دو کلمه بیان کرده. این هم آیش (و همَّت به و همَ ّ بها) معنیش این می شه که تمایلی به او پیدا کرد!!!! تمام شد !!!!

این که دوید دنباله اونو ، پرهنش پاره شدو ، نمی دونم چی شد و از این حرفها رو دیگه روایت های تاریخی ضمیمه ی داستان کرده...

اول بنده حقیر ادعایی نکرده و ندارم

البته اینگونه سخن خوب نیست که عیبی ندارد

و در مورد قران شما ایات 23 تا 31 مستقیم به این موضوع پرداخته و ایاتی هم بصورت غیر مستقیم

برای بهتر متوجه شدن شما دوست گرامی معنی چند ایه را قرار میدم

و آن [بانو] كه وى در خانه‏اش بود خواست از او كام گيرد و درها را [پياپى] چفت كرد و گفت بيا كه از آن توام [يوسف] گفت پناه بر خدا او آقاى من است به من جاى نيكو داده است قطعا ستمكاران رستگار نمى‏شوند (۲۳)
و در حقيقت [آن زن] آهنگ وى كرد و [يوسف نيز] اگر برهان پروردگارش را نديده بود آهنگ او مى‏كرد چنين [كرديم] تا بدى و زشتكارى را از او بازگردانيم چرا كه او از بندگان مخلص ما بود (۲۴)

و آن دو به سوى در بر يكديگر سبقت گرفتند و [آن زن] پيراهن او را از پشت بدريد و در آستانه در آقاى آن زن را يافتند آن گفت كيفر كسى كه قصد بد به خانواده تو كرده چيست جز اينكه زندانى يا [دچار] عذابى دردناك شود (۲۵)

[يوسف] گفت او از من كام خواست و شاهدى از خانواده آن زن شهادت داد اگر پيراهن او از جلو چاك خورده زن راست گفته و او از دروغگويان است (۲۶)

و اگر پيراهن او از پشت دريده شده زن دروغ گفته و او از راستگويان است (۲۷)

ایات 23 تا 27 سوره یوسف

حال چگونه به این رسیدید

نقل قول:معنیش این می شه که تمایلی به او پیدا کرد!!!! تمام شد !!!!

مایه تعجب است!

سوالم را دوباره تکرار میکنم تا به یه نتیجه مناسب برسیم!

منظور شما از لجن چیست؟چگونه تمام فیلم را لجن میدانید ؟و چگونه است از ان نتیجه و حکم صادر میکنید؟

لطفا فرافکنی نکنید!BlushAngel

یاعلی.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع