تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کمی رازدار باشیم ....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۶/تیر/۹۲ ۰:۱۵)farjad نوشته است: [ -> ]من یک خانومم و خوب میدونم که در نگاه آقایون خانم ها به راز دار نبودن یا به اصطلاح عامیانه" دهن لق" بودن!متهم اند...البته بی تعارف باید بگم تا حدودی حق دارند.
اکثر! خانم هایی که نسبت به این قضیه ی راز دار بودن نگاه جدی ندارند... متاسفانه!

فعلا برای حفظ وحدت مجبوریم سکوت کنیم !!!
(۳/مرداد/۹۲ ۲:۴۹)MaTeY نوشته است: [ -> ].......
(نقل قول ویرایش شد ؛ به جهت همون حفظ وحدت!)

با یاد حق

متوجه خط به خط کلامتون شدم و این رو خودتون خوب میدونید!

من اون حرف رو زدم تا عادلانه قضاوت کرده باشم اما شما دیگه خیلی تند رفتید ...
خوب شد گفتم اکثر! نه همه!
هستند آقایونی که دست خانوم ها رو از پشت بستن! Big Grin
ولی از اون جا که خانوم ها بحث رو پیش آقایون مطرح میکنن و بزرگ میشه اما آقایون بین هم جنس هاشون مطرح میکنن ! واسه همین کم تر به چشم میاد ...
فکر نکنین از دنیای شما آقایون خبر نداریم و همتون زیپ دارین ! Big Grin
لطفا هر چی مشکله نندازید گردن خانوم ها !
و اشتباه دیگران رو به پای همه ننویسید !
خانوم ها خیلی وقت ها درحوزه ی های مدیریتی بسیار موفق تر اند ..

( ببخشید ولی حس فمینیسمم غلیان کرد! Big Grin )
یاالله
به نام خدا......ازفرمایشات حضرت علی(علیه السلام) :به دوست خودهرچه میسپاری بسپارجزراز....ازفرمایشات امام صادق(علیه السلام):رازتوخون توست پس نبایددررگ های دیگری جریان یابد.......بهترین محرم راز خداوندوبعدپدرومخصوصامادر میباشد.....وبه قول سعدی اگرخواهی رازتودشمن نداندبادوست مگوAngelAngelAngel
(۳/مرداد/۹۲ ۴:۲۱)farjad نوشته است: [ -> ]با یاد حق

متوجه خط به خط کلامتون شدم و این رو خودتون خوب میدونید!

من اون حرف رو زدم تا عادلانه قضاوت کرده باشم اما شما دیگه خیلی تند رفتید ...
خوب شد گفتم اکثر! نه همه!
هستند آقایونی که دست خانوم ها رو از پشت بستن! Big Grin
ولی از اون جا که خانوم ها بحث رو پیش آقایون مطرح میکنن و بزرگ میشه اما آقایون بین هم جنس هاشون مطرح میکنن ! واسه همین کم تر به چشم میاد ...
فکر نکنین از دنیای شما آقایون خبر نداریم و همتون زیپ دارین ! Big Grin
لطفا هر چی مشکله نندازید گردن خانوم ها !
و اشتباه دیگران رو به پای همه ننویسید !
خانوم ها خیلی وقت ها درحوزه ی های مدیریتی بسیار موفق تر اند ..

( ببخشید ولی حس فمینیسمم غلیان کرد! Big Grin )
یاالله

بنده هم نگفتم همۀ خانوما !!! Blush

واسه همین اون جملۀ شما رو نقل قول کردم ... آقایونم تو *زیرآب زنی* خیلی استادن متأسفانه !!! که اینم معضلی ــه که مخصوصا تو ادارات هست و تو فضای مجازی [بعضی تالارها] هم در جریان ــه !

اگر منظور بنده رو متوجه شدین ، پس میدونین که صحبتام در مورد اون مورد خاص هست و نمیخوام که تقصیرات رو برای همیشه، فقط بندازم گردن خانوما !!!

خانوما خیلی وقتا موفق ترند ؟!؟ منظورتون تو مدیریت مدرسه هاست دیگه !!! چون بنده اصلا این کلمۀ *خیلی وقتا* رو قبول ندارم ! شاید بهتر بود میگفتین *گاهی اوقات* !
(۳/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۸)MaTeY نوشته است: [ -> ]اگر منظور بنده رو متوجه شدین ، پس میدونین که صحبتام در مورد اون مورد خاص هست و نمیخوام که تقصیرات رو برای همیشه، فقط بندازم گردن خانوما !!!

خانوما خیلی وقتا موفق ترند ؟!؟ منظورتون تو مدیریت مدرسه هاست دیگه !!! چون بنده اصلا این کلمۀ *خیلی وقتا* رو قبول ندارم ! شاید بهتر بود میگفتین *گاهی اوقات* !

با یاد حق

چون منظورتون اون موضوعه گفتم!
به خاطر این که گفتین از قرار دادن خانوم ها در بین مدیران ارشد خودداری کنند!Dodgy

خیر! منظورم همون خیلی وقت ها بود ....Blush
البته منظورم مدیریت در فعالیت هایی بود که نیاز به نگاه ظریف و عمیق داره! نه مدیریت کارخونه!(مثلا)
و کار صد تا آقا هم نیست....

در ضمن لازم به تذکر هست که بگم ( البته نه به شما به همه ی دوستان میگم )
منظور از این که گفتم خانم ها راز دار نیستند این بود که فقط نسبت به این قضیه کم توجه تر اند و این نه بر اساس فطرت و روحیات زنانه بلکه بر اساس غلبه ی اجتماعی و نوع تربیت هست!

امیدوارم درست متوجه منظورم شده باشید و این رو به معنای برتری گوهر وجودی مردان از زنان ندونید .... ان شاالله....

یاالله
بعله، چون خانوما احساسی تصمیم می گیرن و لحاظ منطقی از آقایون ضعیف ترن و این از لحاظ علمی و دینی اثبات شده !

و به نظرم استفاده از خانوما واسه مدیریت تو تالارا (بالاخص جمع زیادی از خانوما؛ نه یکی 2تا) مناسب نیست !

نظر شخصی ــه و بنا به تجربه دارم خدمتتون عرض میکنم !
(۸/مرداد/۹۲ ۹:۱۳)MaTeY نوشته است: [ -> ]بعله، چون خانوما احساسی تصمیم می گیرن و لحاظ منطقی از آقایون ضعیف ترن و این از لحاظ علمی و دینی اثبات شده !

و به نظرم استفاده از خانوما واسه مدیریت تو تالارا (بالاخص جمع زیادی از خانوما؛ نه یکی 2تا) مناسب نیست !

نظر شخصی ــه و بنا به تجربه دارم خدمتتون عرض میکنم !

با یاد حق

همونه! نظر شخصی ....
واسه همین هم در موردش چیزی نمیگم!
اما بهتون توصیه میکنم در این دوره ی خودسازی که واسه خودتون تعیین کردین کتاب زن در آیینه ی جمال و جلال الهی نوشته ی آیت الله جوادی آملی رو مطالعه بفرمایید تا متوجه بشید این حرفی که زدید (ضعف منطقی خانم ها نسبت به آقایون ) از نظر دینی!!! اثبات شده یا نه !
این مورد تنها از نظر علوم استراتژیک جنگی و مبارزه در جنگ سخت بیان شده!! ولاغیر ...
گرچه در همین مورد هم استثناهای در تاریخ وجود دارند!!

یاالله
بله واقعا
ای کاش فقط کمی راز دار باشیم

نه خیلی
نــــه خیلی
نـــــــــــه خیــــــــــلی
.
.
فقط کمی
فقط کمی
فقط کمی
فقط کمی راز دار باشیم