تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در دنيائي که طب غربي ساخت ، هيچ انساني حاشيه امن ندارد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۰:۰۳)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]
2- پيرزن 60 ساله اي که 30 سال از عمرش را با درد عصب ترجمينال سپري کرد

[تصویر: mmmm.jpg]

بنام خدا

مصاحبه درسال 1386 انجام شده است

30 سال درد عصب ترجمينال و درمان بي نتيجه در طب مدرن

من از روستاي چهل حصار اسفراين در استان خراسان شمالي هستم ، از 30 سال پيش فک من درد مي کند ، الآن که 60 سال عمر دارم 30 سال اين درد با من بوده است ، درد شديد فک دارم که گاهي سمت راست و گاهي سمت چپ درد دارد ، درد من به حدي است که دهانم باز نمي شود که يک حبه قند در دهانم بگذارم ، به پزشک زياد مراجعه کردم ، هر جا گفتند دکتر هست رفتم ،به پزشکان مشهد هم مراجعه کردم به من قرص کاربامازپين و قرص هاي ديگر دادند ( در حاليکه ظرف قرس کاربا مازپين را نشان مي دهد ) اين قرص کاربامازپين را 30 سال است مصرف مي کنم اوايل کمي فقط آرام مي کرد الآن هيچ اثري ندارد، دندانهاي ما همه سالم بود در جواني گفتند دندانهايت را اگر بکشيد درمان مي شويد و من تمام دندانهاي سالمم را کشيدم اما هيچ اثري بر روي درد من نداشت ، ( دکتر مشهد گفت دندانهايت را بکش خوب مي شويد) گفت بيا فک شمارا عمل جراحي کنيم ، من اعتماد نکردم و نرفتم ، ترسيدم ، در طول اين 30 سال آنقدر هزينه کرديم که ديگر هيچ پولي نداريم ، هميشه دکتر بودم ، يک عمر است که در راه دوا و دکتر هستم ، و هيچ اثري نداشته است ...............................

منبع:
http://www.iraniantherapy.com/ghese.aspx

بسم الله الرحمن الرحیم
نمی دونم چرا کسایی که ادعای طب سنتی دارند اصرار دارند که با تخریب طب مدرن اهمیت طب سنتی رو روشن کنند و تمام خطاها و اشتباهات شخصی پزشکان رو به پای این طب جدید بگذارند و البته در این راه از جهل مردم کمال استفاده رو می کنند. اینکه می گم از جهل مردم دارند استفاده می کنند می تونم براش هزارتا مثال بیارم چون به عینه دیدم مثلا همین بیماری درد عصب تری جمینال یا نورالژی عصب سه قلو واقعا این بیماری چیست آیا درمان قطعی برای این بیماری وجود دارد؟ عصب تری ژمینال ، عصب زوج پنجم مغزی است که سه شاخه چشمی، فک بالا و فک پایین دارد در نورالژی تری ژمینال به دلایلی که اغلب ناشناخته است مشکلی برای عصب پیش می آید و بیمار دچار حملات دردناکی به خصوص در فک بالا می شود که حالت تیرکشنده دارد شاید اغلب بیماران ابتدا این درد را با درد دندان اشتباه کرده و به دندانپزشک مراجعه می کنند که ممکن است در این مرحله دندانپزشک به اشتباه اقدام به کشیدن دندان های بیمار کند اما آنچه که مسلم است این اشتباه شخصی پزشک در تشخیص بیماری است و مسلما نمی توان با این اشتباهات شخصی به کل، نسخه طب مدرن را پیچید و آن را ناکارآمد دانست.
ازطرفی مسلما علوم امروزی ما کامل نیستند و نه طب سنتی و نه طب مدرن نمی تواند ادعا کند که درمان تمام بیماری ها را می داند و هنوز هم بسیاری از بیماری ها درمان قطعی و مطمئن ندارند از جمله همین بیماری و در این بیماری ها اغلب اقداماتی برای کاهش علائم و مشکلات بیمار صورت می گیرد.
بهتر بود نویسنده این متن به جای تخریب و تیرباران طب مدرن راهکارهایی از طب سنتی برای درمان این بیماران ارائه میداد؟
و باید از نگارنده متن پرسید آیا طب مدرن تاکنون هیچ بیماری را درمان نکرده و آیا متخصصین طب سنتی تاکنون مرتکب خطاهای شخصی در تشخیص و درمان نشده اند؟
نقل قول:نمی دونم چرا کسایی که ادعای طب سنتی دارند اصرار دارند که با تخریب طب مدرن اهمیت طب سنتی رو روشن کنند
نقل قول:بهتر بود نویسنده این متن به جای تخریب و تیرباران طب مدرن راهکارهایی از طب سنتی برای درمان این بیماران ارائه میداد؟
و باید از نگارنده متن پرسید آیا طب مدرن تاکنون هیچ بیماری را درمان نکرده و آیا متخصصین طب سنتی تاکنون مرتکب خطاهای شخصی در تشخیص و درمان نشده اند؟

اینها حقایق هستند و باید گفته بشه من خودم از این موارد زیاد دیدم. البته من نمیگم کل طب مدرن مشکل داره قطعا همه میدونن اینجور نیست ولی خیلی چیزها در طب مدرن هست که باید جایگزین بشه.
درمان های طب مدرن به دلیل استفاده از مواد شیمیای اکثرا با عوارض هستند. از یک طرف بیماری رو درمان میکنن و از طرف دیگه چهار تا بیماری دیگه واسه فرد به وجود میارن.

البته کلا یه زمونه ای شده که اکثرا به فکر منافع خودشونن تا سلامتی.

نقل قول:بله اين قصه پرغصه از آنجا شروع شد که استعمار متوجه اين گنج عظيم يعني طب سنتي ايران شد ، با استفاده از حماقت استبداد داخلي ، طب خود را که هنوز برپايه هاي همان طب ايراني استوار بود با شاخ وبرگي تازه وارد ايران کرد ، آنگاه که زمينه را فراهم ديد ، در کمال وقاحت طب ايراني را جرم و طب غربي را مباح دانست و تمام دانشگاههاي ايران را غربي کرد و قوانين قضائي در طب نيز غربي شد و بر اساس همين قوانين که تا کنون ادامه دارد طب ايراني ممنوع شد . و بلائي برسر اين ملت آمد که نتيجه اش مردماني با سيستم ايمني ضعيف و ظهور بيماريهاي صعب العلاج و لا علاج شد .

و سالانه در عين حالي که بخش عظيمي از سرمايه مالي اين مردم صرف خريد داروها و تجهيزات طب غربي شد و تا کنون ادامه دارد . عملاً بيماري و سلامتي ما به دست غربي ها افتاد .

مطمئن باشین دشمنان ما برای نابودی ما از هر راه و روش که بتونن استفاده میکنن.
(۳۰/تیر/۹۲ ۱۱:۰۲)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]اینها حقایق هستند و باید گفته بشه من خودم از این موارد زیاد دیدم. البته من نمیگم کل طب مدرن مشکل داره قطعا همه میدونن اینجور نیست ولی خیلی چیزها در طب مدرن هست که باید جایگزین بشه.
درمان های طب مدرن به دلیل استفاده از مواد شیمیای اکثرا با عوارض هستند. از یک طرف بیماری رو درمان میکنن و از طرف دیگه چهار تا بیماری دیگه واسه فرد به وجود میارن.

ببینید اگه شما هزارتا شاهد و نمونه برای ناکارآمدی طب مدرن بیاورید بازهم نمی توان نتیجه گرفت که طب سنتی کارآمد است . اما اگر با شرایط استاندارد پژوهشی، به مقایسه این دو علم بپردازید می توان به نتیجه حاصل استناد کرد مثلا دو گروه که از نظر تمام شرایط با هم برابرند را انتخاب کنید و در یک گروه از طب سنتی و در گروه دیگر از طب مدرن استفاده و نتیجه را با هم مقایسه کنید در این صورت می توان به نتیجه آزمایش اعتماد کرد .
از طرفی به نظر من یکی از دلایل مهجور ماندن طب سنتی همین صحبت های بی پایه و اساس و غیرعلمی داعیه داران این علم است . در دنیای امروز باید مستند صحبت کرد وگرنه هیچ حرفی خریدار ندارد.
علاوه براین بسیاری از مواد گیاهی که جنبه دارویی دارند دارای یک ماده موثره شیمیایی در ترکیب خود هستند و در واقع اون ماده است که سبب خواص درمانی این گیاه می شود در تهیه بسیاری از داروهای شیمیایی در واقع همین ماده شیمیایی موثر در درمان، به طریقه صنعتی تولید و استخراج می شود پس طب سنتی و مدرن آنقدرها هم که از طرف برخی افراد ناآگاه مرزبندی می شود از هم جدا نیستند. به طور مثال دهانشویه پرسیکا که توسط متخصصین ایرانی از گیاه مسواک ساخته شده یک دهانشویه با ترکیب گیاهی است و امروزه به طور صنعتی تولید می شود و در کتاب های داروشناسی پزشکی ثبت شده . ببیند این یک کار علمی، موثر و آبرومند است . اما اینکه بگوییم همسایه مان چنین شد و قرص فلان دادیم خوب نشد و عرق فلان دادیم خوب شد کاملا غیرعلمی و نامعتبر است و نباید انتظار داشته باشم که حرفمان در محافل علمی خریدار داشته باشد.
امیدوارم متوجه منظور من شده باشید .
نقل قول:لحن انتقاد شما به رسول وآل پاکش نمیخورد

نقل قول:من نمیایم 1مترحدیث وآیه بعنوان امضا بگذارم زیر ارسالیهام وادعای مسلمانی وحدیث دانی بکنم

فکرکنم باید نقل قول بالایی رو اول به خودتون یاداوری کنید!!!!!!!!

نقل قول:اولا چه ماستی (گاوش علف صحرامیخورد نه ازت بدهند تاشیرش چندبرابرشود)ثانیا برای کی؟ثالثا درجزیرتالعرب باآن دما اکثرا طبعشان گرم است (کلیدورود به طب قدیم )وشیروماست آن گاو درحدکم مفید است

ایا حدیثی وجود دارد که نوع ماست و زمان ان را مشخص کرده باشد؟؟که شما دارید می فرمایید اگر هست بیان کنید.
البته با ذکر منبع

نقل قول:چراآشفته میشوی حتی اگراشکالی باشد شما بابرادری ومتانت ماراراهنمایی میکنی نه اینطوری! خداوند متانت وصبر عطا فرماید!ان شا اله!

اگر توهینی ناخواسته بوده بنده از شما معذرت خواهی می کنم

نقل قول:بدن ما از6گروه گلبولهای سفید تشکیل شده (لنفوسیتها اریتروسیتها و....)

تا انجایی که من می دانم اریتروسیتها همان گلبول های قرمز اند که در رده بندی گلبول های سفید قرار نمی گیرند

نقل قول:وقتی بدن ماحالت اسیدی میگیرد(مصرف لبنیات چای مرغ ماشینی و.... وناراحتی زیاد عصبانیت و....)برای دفاع ازبدن گلبولهای سفید اکتیو میشوند اگراین اتفاق همیشه بیفتد (اسیدی شدن بدن )بمرورسیستم دفاعی بدن تحلیل میرود وآزمون ESR نشاندهنده کشته شدگانی ازگلبولهای سفیدی است که درمفاصل جمع میشوند بعلت همان حالت اسیدی که ممکن است بمرور باعث آرتریت روماتوئید گردد!سندبیشتری خواستس فیزیولوژی گایتون!!!!!

اگر می شود صفحه ی مورد نظر گایتون را ذکر کنید.باتشکر
نقل قول:ببینید اگه شما هزارتا شاهد و نمونه برای ناکارآمدی طب مدرن بیاورید بازهم نمی توان نتیجه گرفت که طب سنتی کارآمد است . اما اگر با شرایط استاندارد پژوهشی، به مقایسه این دو علم بپردازید می توان به نتیجه حاصل استناد کرد مثلا دو گروه که از نظر تمام شرایط با هم برابرند را انتخاب کنید و در یک گروه از طب سنتی و در گروه دیگر از طب مدرن استفاده و نتیجه را با هم مقایسه کنید در این صورت می توان به نتیجه آزمایش اعتماد کرد .
یک دلیل حمایت من از طب سنتی به خاطر اینکه دستورات زیادی از این طب رو دیدم و تجربه کردم. برای مثال من همیشه سرماخوردگی میشدم چند تا قرص سرماخوردگی میخوردم و تاثیر هم داشت و اکثرا بعد چند روز خوب میشدم البته به قرصش هم بستگی داشت از کدوم نوع باشه. ولی بعد آشنایی با طب سنتی آخرین باری که فکر کنم سرما خوردم دو استکان دمکرده غلیظ آویشن خوردم. شب که خوابیدم برام خیلی جالب بود و تا به حال به خاطر ندارم که هیچ قرصی اونقدر تاثیر گذاشته باشه و خیلی زود احساشس آرامش کردم و حالم خوب شد!

حرف شما کاملا درسته. ولی باید تمام جنبه ها را هم دید. مثلا شما عرض کردین که دو گروه با شرایط برابر را انتخاب کنیم و از دو طب برای معالجه اونا استفاده کنیم. مثلا در مثالی که عرض کردم دو گروه را انتخاب کنیم و به یک گروه قرص بدهیم و به گروه دیگه مثلا دمکرده آویشن. این کار خوبیه ولیییی باید توجه داشته باشیم که قرصهای شیمیایی و دمکرده اویشن که سرماخوردگی را خوب کردن چه عوارض و ضرر و سودی برای بدن داشتن.
شما حتما میدونید که مصرف قرص های مسکن و سرماخوردگی ضررهایی دارن.
بله موافقم درصورتی که به تمام جنبه ها توجه بشود.

نقل قول:از طرفی به نظر من یکی از دلایل مهجور ماندن طب سنتی همین صحبت های بی پایه و اساس و غیرعلمی داعیه داران این علم است .
خیر بی پایه و اساس نیست: شاید بعضی ها دلایل علمی نداشته باشن ولی دلایل تجربی دارن.

نقل قول:علاوه براین بسیاری از مواد گیاهی که جنبه دارویی دارند دارای یک ماده موثره شیمیایی در ترکیب خود هستند و در واقع اون ماده است که سبب خواص درمانی این گیاه می شود در تهیه بسیاری از داروهای شیمیایی در واقع همین ماده شیمیایی موثر در درمان، به طریقه صنعتی تولید و استخراج می شود پس طب سنتی و مدرن آنقدرها هم که از طرف برخی افراد ناآگاه مرزبندی می شود از هم جدا نیستند. به طور مثال دهانشویه پرسیکا که توسط متخصصین ایرانی از گیاه مسواک ساخته شده یک دهانشویه با ترکیب گیاهی است و امروزه به طور صنعتی تولید می شود و در کتاب های داروشناسی پزشکی ثبت شده . ببیند این یک کار علمی، موثر و آبرومند است

صد البته من داروهایی که از گیاه تشکیل میشن رو بیشتر از مواد شیمیایی دیگه قبول دارم.

ببینید تمام قرص ها و دارو ها و مواد شیمیایی و ... از مواد اطراف ما تشکیل میشن و اونا رو از یک دنیای دیگه نمیارن ولی علم انسان محدوده. وقتی میان 4 تا ماده رو با هم قاطی میکنن میشه همون ماده شیمیایی که ما میگیم.
ولی علم اونا محدوده و این کار رو میکنن غافل از اینکه ترکیب این 4 تا ماده فلان بیماری رو خوب میکنه ولی در عوض باعث به وجود آمدن فلان مشکل در بدن میشه.(مخصوصا که از موادی که برای راحتی و زیبایی و خوشبویی و... هم استفاده میشه)این رو تجربه نشون داده: یک روز میگن فلان چیز رو استفاده کنید و روز بعد میان میگن این چیز فلان ضرر رو داره و کم مصرف کنید و روز بعد میان میگن که فلان ضرر رو هم داره اصلا مصرف نکنید!
این هایی که گفتم فقط اشتباه های غیر عمدی بود، حالا اشتباه عمدی دشمنان هم بماند.

ولی علم خدا کامله برای هر دردی درمانی ساخته که مخصوص اونه. اینو ما مسلمان ها قبول داریم که خدا هیچ چیز رو بی دلیل به وجود نمیاره (این رو تجربه هم نشون داده) چرا تحقیق نکنیم و دلایل ساخت انواع گیاه ها رو کشف نکنیم؟

البته نمیگم مخالف ساختن داروهای شیمیایی هستم ولی تا زمانی که داروی طبیعی که خدا در اختیار ما قرار داده جواب میده، نباید از اونا استفاده کنیم.

آیا بهتر نیست به جای اینکه این همه وقت صرف ساختن داروهای شیمیایی بشه یکم هم وقت صرف تحقیق و جستجو برای شناسایی دارو ها و درمان های طبیعی بشه؟

چرا نباید ما از این فرصتی که دین ما اسلام و کتاب ما قرآنه در جهت شناسایی درمان ها استفاده نکنیم که هیچوقت اشتباه نمیکنه؟

حرف شما هم درسته ولی تا زمانی که طب سنتی جواب میده نباید از طب مدرن استفاده کنیم. همچنین این هایی که گفتم فقط بعضی از دلایل استفاده از طب سنتی هست مگرنه دلایل دیگری و دلایل علمی هم وجود داره.
در پیرو سخنان اقا مهدی خدمتتون عرض کنم که:
ما در طب جدید یه چیزی رو در نظر نمیگیریم،مثلا یه ماده ایکس در اویشن و همون ماده مثلا در نعناع کارکرد مختلف داره چون در دو مجموعه مجزا هستن،همانطور که انسان ها مزاج متفاوتی دارن ،سایه ها،گیاهان،حیوانات،ساعات روز و ... هم مزاج دارن
اگه طب مدرن با این هزینه های سرسام اور کارامد بود،بنده به شخصه هیچ وقت سراغ طب سنتی نمیرفتم،به زودی در مورد بیماری هایی که حتی طب مدرن نمیتونس تشخیص بده و من با طب سنتی درمان شدم مینویسم
ببنید دوستان،فکر میکنم این حق هر انسانی باشه که نحوه درمانش رو خودش انتخاب کنه،غیر از اینه؟؟
من قبل از اینکه در مورد طب سنتی چیزی بدونم باهاش مخالفت میکردم اما وقتی بنا به عللی مجبور شدم گریزی بهش بزنم وکم کم مطالعه ام رو بیشتر کردم فهمیدم که اشتباه میکردم،گاهی اوقات مخالفت های ما از ندانستن هست

حالا شمایی ام که به دلیل و مدرک گیر دادی مگه در کتب قدیمی حرفی از دلیل اومده،مثلا ابوعلی سینا گفته برای درمان نقرس این کار رو انجام بدید،نگفته به چه دلیل،خوب خیلی از این حرفا این طوری رواج پیدا کرده،اما این وظیفه اطبای جدید هست که این علوم رو اکادمیک کنند،البته این طب بعد رضا خان که وقفه عظیمی در طب سنتی راه انداخت،در واقع دوران جوانی اش رو داره طی میکنه و به همت اطبا ان شاء الله در چند سال اینده وضع خیلی بهتر میشه.
کسی هم شما رو مجبور نکرده ،هر کسی مختاره،یکی دوست داره مواد کارخونه ای نخوره و طبیعی بخوره،یه عده هم دوس دارن بخورن

یجایی نوشته بود،عقیده مثل مسواک شخصیه،لطفا عقیده مون رو تو حلق کسی نکنیم

هم طب سنتی خطا داره هم مدرن،چون ادم ها همه جا خطا میکنند اما یه سری از مسائل در طب سنتی به راحتی قابل درمان هست که در طب مدرن هزینه سرسام اور داره،حالا اینا طب ایرانیه،در طب اسلامی یه چیزای محیر العقولی داریم که بعضیا اینا رو بشنون چیکار میکنن،احتمالا از تعجب جامه میدرن و سر به بیابان میذارن،بعضی هاش اینقدر عجیبه که من واسه هیچ کس نمیتونم تعریف کنم.یه اقای طلبه ای وبلاگ داشت،من بهش خرده گرفتم که چرا شما حوزویون در بطن جامعه نیستین و این مطالب رو نشر نمیدین،یه چیزی گفت من دهنم بسته شد دیدم واقعا حق دارن

به زودی یه پست میزنم در مورد تجربیاتی که از این طب داشتم،این حق رو داریم که خاطره تعریف کنیم؟؟
من نوشتم همخوانی بین امضای شما واخلاق متصوره بانحوه انتقادشما دیده نمیشود بعدهم مگرقراراست تمام امورما بااحادیث پیش رود خداوندعقل داده میرویم کنکاش میکنیم ومیابیم حتی ازمنابع خارجی من خودم اتفاقا میخواهم نکاتی که درطب سنتی آمده وباآن آشنایی دارم اثبات درستی اش رادرعلم روز بیابم وازعلم روز رهیافتی به طب سنتی بزنم باهردوکیف میکنم ولی ترجیحم حداقل درتغذیه باطب سنتی است!حالت مچ گیری که شماداریدباعث بهترشدن اطلاع رسانی دراین تاپیک نمیشود اصل ماجرارابازرنگی مطرح نمیکنید وباایرادگرفتن ازنوع ماستی که دراحادیث نیامده دنبال اثبات موضع خود هستید من اگربتوانم شاگردی درمسیر طب کنم هنرکرده ام انسان اگراشتباه کند دیگری میاید واورا میاموزد نه اینکه خودرابیاویزد!!
درضمن ایتروسیتها جزو گلبولهای قرمز است نه اریتروسیتها کلا وقتی انسان بخواهدگیربدهدودرضمن عصبانی باشد اشتباه میکند!!!!
(۳۰/تیر/۹۲ ۱۳:۲۹)مرغ باغ ملکوت نوشته است: [ -> ]علاوه براین بسیاری از مواد گیاهی که جنبه دارویی دارند دارای یک ماده موثره شیمیایی در ترکیب خود هستند و در واقع اون ماده است که سبب خواص درمانی این گیاه می شود در تهیه بسیاری از داروهای شیمیایی در واقع همین ماده شیمیایی موثر در درمان، به طریقه صنعتی تولید و استخراج می شود پس طب سنتی و مدرن آنقدرها هم که از طرف برخی افراد ناآگاه مرزبندی می شود از هم جدا نیستند. به طور مثال دهانشویه پرسیکا که توسط متخصصین ایرانی از گیاه مسواک ساخته شده یک دهانشویه با ترکیب گیاهی است و امروزه به طور صنعتی تولید می شود و در کتاب های داروشناسی پزشکی ثبت شده . ببیند این یک کار علمی، موثر و آبرومند است . اما اینکه بگوییم همسایه مان چنین شد و قرص فلان دادیم خوب نشد و عرق فلان دادیم خوب شد کاملا غیرعلمی و نامعتبر است و نباید انتظار داشته باشم که حرفمان در محافل علمی خریدار داشته باشد.
امیدوارم متوجه منظور من شده باشید .

این سخن همان اشتباه بزرگی است که نه تنها در طب مدرن بلکه در مدرنیته و عالم غربی، باعث تزلزل و فروپاشی آن ها شده است. اینکه ما بگوییم ماده ی موثره در گیاه با داروی شیمیایی یکی است هیچ مشکلی را حل نمی کند. مشکل اینجاست که در طبیعت یک گیاه دارویی تناسب وجودی با بدن انسان دارد که این گزاره در حکمت اسلامی قابل اثبات است که خواستید عرض می کنم. در نتیجه نوشیدن یک داروی گیاهی عوارض جانبی ندارد اما این عوارض در طب مدرن فراوان است. دارویی برای قلب می دهند که کلیه را نابود می کند یا داروی برای آرامش می دهند که معده را از بین می برد. این غلط های فاحش هر روز در حال تکرار است؛ به طوری که مثلا انجمن دارویی آمریکا مدام اعلامیه می دهد که این دارو دیگر استفاده نشود زیرا با اینکه شاید تاثیر مناسب روی فلان درد دارد ولی ده جای دیگر را دچار عوارض می کند. این سخن به ندرت یا بهتر بگویم اصلا در خوردن گیاهان دارویی رخ نمی نماید زیرا یک تناسب وجودی بین عالم و بدن انسان وجود دارد که شرحش مستدل و مشروح است(در این تاپیک بنده یک بحث مختصر در این باره با جناب دیدگاه نوین داشتم. شاید به درد بخورد). از این روست که خود سازمان بهداشت جهانی در بیانیه حدود ده سال پیشش گفت که هر کشوری به سمت طب سنتی خود برود که توانایی طب مدرن به مرور دارد بن بست های خود را نشان می دهد.

از طرفی طب مدرن کارش درمان نیست بلکه اغلب تنها صورت مسئله را پاک می کند. مثلا در سر درد با مسکن اعصاب را ضعیف کرده تا درد را نفهمد نه اینکه درمان مرض نماید. یا در بیماری قند انسولین را تجویز می کند نه اینکه کبد و دیگر اعضای مرتبطه را وادار به بازسازی خود کند. یا در سرطان سلول های سالم و غیر سالم را قربانی شیمی درمانی می کند و دوباره بعد از مدتی بیماری از نقطه دیگر بروز می نماید. حال آنکه باید به ریشه های روحانی و جسمانی درد پرداخت نه اینکه ظواهر را از بین برد. ظاهربینی اساس تمام علم مدرن بعد از رنسانس شده است.

این مشکلات در طب مدرن تا ابد هم ادامه دارد زیرا آن ها حکیم نیستند که علت ها را جستجو کنند؛ حکمت روشش از علمی که متکی به حس و تجربه است روش جدایی است. اصلا باید این تفکر که من صرفا پوزیتویست هستم پس هستم را کنار گذاشت. مشکل ما با غرب ریشه ای است. بشر حکیم تنها گزاره های صرفا حسی را نمی پذیرید حالا آن ها بگویند که درک ما باید فقط متکی به ماده باشد. با میز مذاکره هم حل نمی شود! حکمای ما طور دیگر به انسان و عالم می نگریستند و با پشتوانه های معرفت شهودی علت ها را درمان می کردند. خرده گیری بر طب مدرن بلکه تمام علم مدرن بیش از این سخنان است. ذره ذره این عالم مدرن اشتباه و کج فهمی و دروغ های انباشته است. مشکل یکی دو تا نیست. ساعت ها و روز ها می شود مبانی جهان بینی این ها را نقد کرد. چون اساس گزاره های ما دو سنخ است. ان شاء الله وقت شود این ها را خواهیم گفت تا معلوم شود که مال حرام صدها سال است با وجود انسان مدرن به هم آمیخته است و نباید حرام را فقط در دزدی خلاصه کرد. این غذاهای آماده و صنعت کنسرو و خوراکی های کارخانه ای و شیرینی جات و نوشیدنی های مدرن امکان تعقل درست و نقد غرب را هم از انسان گرفته است. آنطوری که صدای امام حسین(علیه السلام) را لشکر شام نمی شنید، همینگونه هلهله ی سپاه شام مدرن گلوی حکمای حقیقی را نشانه گرفت است. این پست را هم بخوانیم. امیدوارم عزیزان این سخنان من را حمل بر تصب نکنند! به قول هایدگر خدای مردمان فردا حرف ما را نمی فهمد باید منتظر خدای پس فردا بود.
الحمدالله با حضور اشراقی انقلاب اسلامی نور فهم زمانه به مرحله ای جدیدی رسیده است و حرکت خروج از جهل مرکب آغاز شده است ان شاء الله.
نقل قول:

از طرفی طب مدرن کارش درمان نیست بلکه اغلب تنها صورت مسئله را پاک می کند. مثلا در سر درد با مسکن اعصاب را ضعیف کرده تا درد را نفهمد نه اینکه درمان مرض نماید. یا در بیماری قند انسولین را تجویز می کند نه اینکه کبد و دیگر اعضای مرتبطه را وادار به بازسازی خود کند. یا در سرطان سلول های سالم و غیر سالم را قربانی شیمی درمانی می کند و دوباره بعد از مدتی بیماری از نقطه دیگر بروز می نماید. حال آنکه باید به ریشه های روحانی و جسمانی درد پرداخت نه اینکه ظواهر را از بین برد. ظاهربینی اساس تمام علم مدرن بعد از رنسانس شده است.
خدا پدرتان را بیامرزد من که از اول دارم می گویم طب مدرن ادعای کامل بودن ندارد اما اگر طب سنتی این ادعا را دارد باید بصورت علمی ثابت کند و این یک جنگ نیست بلکه اگر طب سنتی چنین کارهایی را که شما ادعا کردید بتواند بکند که فوق العاده است و باید در مقابلش سر تعظیم فرود آورد مثلا سرطان را بصورت ریشه ای حل کند. اما همانطور که گفتم کار با تخریب طب مدرن درست نمی شود
باید فرض را اثبات کرد .
من از طب سنتی اطلاعات زیادی ندارم ولی واقعا خوشحال می شوم اگر چنین علمی با این همه توانایی وجود داشته باشد و در عین حال دنبال دلیل علمی هستم و نه ادعا .
استادی داشتیم که می گفت خداوند همه چیز را زوج آفریده(که در قران هم به این مساله اشاره شده) پس برای هر زهری ، پادزهری در طبیعت قرار داده مثلا اگر بیماری ایدز ایجاد شده حتما درمانش در طبیعت وجود دارد و ما باید کشفش کنیم.
درضمن طب مدرن نیز همواره به دنبال درمان های ریشه ای بوده اگرچه که همواره موفق نشده مثلا درمورد همین انسولین که فرمودید امروزه روی پیوند سلول های بنیادی به کبد برای ترمیم کبد کار کردند که موفقیت آمیز بوده.
نقل قول:
این مشکلات در طب مدرن تا ابد هم ادامه دارد زیرا آن ها حکیم نیستند که علت ها را جستجو کنند؛ حکمت روشش از علمی که متکی به حس و تجربه است روش جدایی است.
یادمه استادی همیشه می گفت باید به دانشجویان پزشکی مان بگوییم که حکیم باشند و نه طبیب و من فکر نمی کنم این دوتا منافاتی باهم داشته باشند.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع