۳۰/تیر/۹۲, ۲:۰۹
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۰:۰۳)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]
2- پيرزن 60 ساله اي که 30 سال از عمرش را با درد عصب ترجمينال سپري کرد
![]()
بنام خدا
مصاحبه درسال 1386 انجام شده است
30 سال درد عصب ترجمينال و درمان بي نتيجه در طب مدرن
من از روستاي چهل حصار اسفراين در استان خراسان شمالي هستم ، از 30 سال پيش فک من درد مي کند ، الآن که 60 سال عمر دارم 30 سال اين درد با من بوده است ، درد شديد فک دارم که گاهي سمت راست و گاهي سمت چپ درد دارد ، درد من به حدي است که دهانم باز نمي شود که يک حبه قند در دهانم بگذارم ، به پزشک زياد مراجعه کردم ، هر جا گفتند دکتر هست رفتم ،به پزشکان مشهد هم مراجعه کردم به من قرص کاربامازپين و قرص هاي ديگر دادند ( در حاليکه ظرف قرس کاربا مازپين را نشان مي دهد ) اين قرص کاربامازپين را 30 سال است مصرف مي کنم اوايل کمي فقط آرام مي کرد الآن هيچ اثري ندارد، دندانهاي ما همه سالم بود در جواني گفتند دندانهايت را اگر بکشيد درمان مي شويد و من تمام دندانهاي سالمم را کشيدم اما هيچ اثري بر روي درد من نداشت ، ( دکتر مشهد گفت دندانهايت را بکش خوب مي شويد) گفت بيا فک شمارا عمل جراحي کنيم ، من اعتماد نکردم و نرفتم ، ترسيدم ، در طول اين 30 سال آنقدر هزينه کرديم که ديگر هيچ پولي نداريم ، هميشه دکتر بودم ، يک عمر است که در راه دوا و دکتر هستم ، و هيچ اثري نداشته است ...............................
منبع: http://www.iraniantherapy.com/ghese.aspx
بسم الله الرحمن الرحیم
نمی دونم چرا کسایی که ادعای طب سنتی دارند اصرار دارند که با تخریب طب مدرن اهمیت طب سنتی رو روشن کنند و تمام خطاها و اشتباهات شخصی پزشکان رو به پای این طب جدید بگذارند و البته در این راه از جهل مردم کمال استفاده رو می کنند. اینکه می گم از جهل مردم دارند استفاده می کنند می تونم براش هزارتا مثال بیارم چون به عینه دیدم مثلا همین بیماری درد عصب تری جمینال یا نورالژی عصب سه قلو واقعا این بیماری چیست آیا درمان قطعی برای این بیماری وجود دارد؟ عصب تری ژمینال ، عصب زوج پنجم مغزی است که سه شاخه چشمی، فک بالا و فک پایین دارد در نورالژی تری ژمینال به دلایلی که اغلب ناشناخته است مشکلی برای عصب پیش می آید و بیمار دچار حملات دردناکی به خصوص در فک بالا می شود که حالت تیرکشنده دارد شاید اغلب بیماران ابتدا این درد را با درد دندان اشتباه کرده و به دندانپزشک مراجعه می کنند که ممکن است در این مرحله دندانپزشک به اشتباه اقدام به کشیدن دندان های بیمار کند اما آنچه که مسلم است این اشتباه شخصی پزشک در تشخیص بیماری است و مسلما نمی توان با این اشتباهات شخصی به کل، نسخه طب مدرن را پیچید و آن را ناکارآمد دانست.
ازطرفی مسلما علوم امروزی ما کامل نیستند و نه طب سنتی و نه طب مدرن نمی تواند ادعا کند که درمان تمام بیماری ها را می داند و هنوز هم بسیاری از بیماری ها درمان قطعی و مطمئن ندارند از جمله همین بیماری و در این بیماری ها اغلب اقداماتی برای کاهش علائم و مشکلات بیمار صورت می گیرد.
بهتر بود نویسنده این متن به جای تخریب و تیرباران طب مدرن راهکارهایی از طب سنتی برای درمان این بیماران ارائه میداد؟
و باید از نگارنده متن پرسید آیا طب مدرن تاکنون هیچ بیماری را درمان نکرده و آیا متخصصین طب سنتی تاکنون مرتکب خطاهای شخصی در تشخیص و درمان نشده اند؟