تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تجربیات من از طب سنتی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام به همه
من از نوجوانی جوش میزنم هنوزم که هنوزه
خیلی کارها کردم دکتر هم رفتم یه مشت آنتی بیوتیک بهم داد معدم ضعیف شد دیگه غذای سنگین نمیتونستم بخورم.
فکر کنم مزاجم گرم باشه چون شیرینیجات دوست دارم .
دارویی که پیدا کردم مثل آب بود روی آتیشWink

گل ختمی

برگهایی آبی داره و (سرد و تر) هستش
من گلهاشو میریزم تو یک لیوان آب و چند دقیقه صبر میکنم تا آب لیوان آبی بشه بعدش میخورم .
اونهایی که طبع سرد دارن باید مواظب باشن چون ممکنه سردیشون کنه
باور کنید هر روزی که می خورم فرداش همه جوشها کوچیک میشه یا محو میشهAngel واقعا برای من معجزه میکنه .
ولی هفته ای 1 یا 2 بار بیشتر باعث میشه معده سرد بشه پس نباید بیشتر از 2 بار در هفته استفاده بشه.

سلام
http://salamatattari.blogfa.com/

این وبلاگ بسیار مطالب و تجربیاتی در زمینه طب سنتی داره
ان شاءالله که مفید باشه
[/font]
اگر مفید بود
برای سلامتی و فرج آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلواتی هدیه بفرمایید
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
[font=Arial]موفق باشید
یا علی علیه السلام
(۲/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۶)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام به همه
من از نوجوانی جوش میزنم هنوزم که هنوزه
خیلی کارها کردم دکتر هم رفتم یه مشت آنتی بیوتیک بهم داد معدم ضعیف شد دیگه غذای سنگین نمیتونستم بخورم.
فکر کنم مزاجم گرم باشه چون شیرینیجات دوست دارم .
دارویی که پیدا کردم مثل آب بود روی آتیشWink

گل ختمی

برگهایی آبی داره و (سرد و تر) هستش
من گلهاشو میریزم تو یک لیوان آب و چند دقیقه صبر میکنم تا آب لیوان آبی بشه بعدش میخورم .
اونهایی که طبع سرد دارن باید مواظب باشن چون ممکنه سردیشون کنه
باور کنید هر روزی که می خورم فرداش همه جوشها کوچیک میشه یا محو میشهAngel واقعا برای من معجزه میکنه .
ولی هفته ای 1 یا 2 بار بیشتر باعث میشه معده سرد بشه پس نباید بیشتر از 2 بار در هفته استفاده بشه.

خوب همراهش یک گیاه گرم هم دم بفرما.گیاهی که برای معده ات هم خوب باشد. مثلا بادرنجبویه یا به لیمو و... یک گیاه گرم و خشک که دقیقا بالعکس این مزاج باشد. ماشاء الله خیلی هم هستند. عسل هم همراه هر دارویی کمک به تلطیف آن می کند و سکنجبین سنتی هم که غوغا است. شما که مزاجتان گرم است نباید با گل ختمی مشکل داشته باشید. احتمالا همان دارو های شیمیایی کار دست داده است. به هر صورت بروید پیش طبیبان سنتی معده یا روده را درمان نمایید. اکثر امراض از همین جا شروع می شود.

جوش زدن ها اغلب از کبد است که کبد هم در عصر حاضر به خاطر فشارهای روانی دچار اشکال می شود. زیرا کبد مسئول پالایش خون است و خون های کثیف جوش به بار می آورد. حجامت هم انجام دادید؟ زالو زیر صورت خیلی مفید است. چندین جلسه جوش ها صورت را درمان می نماید. می دانید که روغن های بازاری هم ممنوع، تخم مرغ و مشابه ها هم همین طور.حتما می دانید که صابون گل ختمی و سدر هم برای جوش ها صورت خوب است. در کل آرامش و تسلط روانی ها اساس بهبود کبد است. آب سرد یا خیلی گرم هم با کبد دشمن است. قند و شکر هم مطلقا نباشد. از خرما و کشمش و شیره انگور استفاده نمایید. رب انار و آب زرشک هم برای تصفیه خون عالی است. چون معده تان مشکل دارد سرکه را زیاد توصیه نمی کنم هر چند رقیق آن بهترین منبع برای از بین بردن چربی ها پوستی است. چه خوردنش چه کشیدن به محل جوش ها. همچنین آلو بخارا (نه گوگردی) را با خاکشیر نیم ساعت خیس کنید و هر صبح بخورید. برای تصفیه کبد عالی است.

اصلش همان است که استرس و حساسیت های دوران جوانی مخصوصا با تشدید آن توسط بروز ظاهری این جوش ها، کبد و غیره را درگیر می نماید. زیاد شستن صورت با صابونی که عرض کردم هم مفید است. اگر جوش هایتان سر سفید است امکان دارد به ازیاد صفرا هم مربوط باشد که ملین هایی مثل هلیله یا سنا و ....خیلی مفید است.

چند نکته عرض کنم:

1- اول باید غذایمان تصحیح شود. تا وقتی که نانی که سبوس ندارد یا برنجی که پر از سم است یا غیره می خوریم هزار تا داروی گیاهی هم اثر نمی کند. گوشت مرغ و ماکارونی و غیره باید تعدیل شود. روغن های صنعتی و قند و شکر مشکل اساسی دارد. نمک دریا تصفیه شده و سرکه در غذاها باشد. کلا خوراکی های نوین محل ورود عناصری است که در طی حرکت جوهری قسمتی از وجودمان می شوند که با جهان الهی ناسازگار است. حتی میوه های با کود شیمیایی جای سخن دارد. نمی خواهم کسی را نا امید نمایم ولی کار خیلی بالا گرفته است. این پست را بخوانید:خوشمزه ترین تهاجم نرم

فعلا تلاش کنیم به تولید داخلی متکی باشیم و آن را تصحیح نماییم. خواندن سوره های قرآن و صلوات و توسل برای دفع شرورت این غذاها تنها چیزی است که به ذهن حقیر می رسد.

2- گناه که منشاء دوری از خدا و عدم آرامش است همه را درگیر کرده است. خدا بی دلیل مریض نمی نماید. خیلی از این ها حاصل عملکرد خود ماست. خیالمان را دادیم دست فیلم و کارتون و بازی و غیره. معلوم است در کوچکترین کنشی مرعوب می شویم و حاصلش بروز روح بیماری است که ظاهرش میکروب و ویروس و سرطان است و الا باطن این ها دست خودمان است. در این اوضاع استغفار از هر دارویی موثر تر است.

3- برای آغاز هر درمانی نخست باید مزاج متعادل شود. تا مزاج را به تعادل نرسانیم بقیه داروی های گیاهی هم جواب نمی دهد. طبیبان با برخی داروهای مثل شوینده ی اخلاط یا سکنجبین که مزاجشان صفر است نخست تعادل عناصر اربعه را فراهم می نمایند. آن گاه اگر بیماری ماند به درمانش می پردازند. پس اگر مثلا برای سفیدی پوست انبه می خورید یا برای چلوگیری از ریزش مو حنا می کنید و بی نتیجه است زیرا هنوز مزاجتان به تعادل نرسیده و آب در هاون می کوبید. اینقدر این قضیه حساس است که حتی حکمای ما بدون وضو به درمان نمی پرداختند. حتی چیدن گیاهان دارویی بدون مقدمات نبوده و در ساعت های خاصی انجام می شده است. خلاصه حرف زیاد است.

ان شاء الله روزی بشر بفهمد که برای تمام بیماری های او بنا به نص احادیث چاره اش تعدیل مزاج است و هیچ بیماری نیست که دارویش در همین گیاهان نباشد و طبیبان قدیم چه چینی (طب سوزنی) و ایرانی و اسلامی و ....با عدالت در وجود آدمی او را درمان می کردند(البته الان اطلاع دارم که برخی از سیاست مداران غربی ها خودشان به سراغ این روش ها رفته اند و برای کم کردن جمعیت بشر و بلکه گناه کار کردن او وضع پزشکی کنونی را گسترش می دهند). تقریبا اکثر جراحی ها مدرن بی خود است و هیچ گاه خدا اراده نکرده است که بشر روی زمین بیاید و بعد هزاران سال تازه بفهمد که چگونه بیماری اش را درمان نماید. این شیوه تفکر از اساس دنیای مدرن است که فرانسیس بیکن آن را آغاز نمود. حقیر حرفی نمی زنم که متهم به تحجر نشوم. ولی این دجال آنقدر قوی است که به این زودی ها کنار نمی رود. از خلقت حضرت آدم ع تا کنون مقصد آدم شناخت خداوند و بندگی او بوده است و خداوند قصد نکرده که او به زحمت بیفتد و تمام عمرش را به دنبال درمان های بی خاصیت شیمیایی بپردازد. جهان طوری از مامن غیب نازل شده است که مرتبط با هر عضوی از بدن بشر گیاهی داریم که مطابق و متعادل کننده آن است که این اثبات عقلی و نقلی دارد(تطابق کونین). از خیلی چیزها دور شدیم خیلی علوم.......
سلام
ممنون از توجهتون
البته اینهایی که گفتید فهمش کار هر کسی نیست اگر به بعضی بگید برو بمیر راحتتره براشون تا این کارها
نکته ای که در حرفهاتون برداشت کردم این بود که مریضی در جسم ریشه در روح داره و با حرفهایی که زدید ثابت کردید که درسته .
واقعا عجب حرفهایی زدیدهاDodgyCoolAngel

من یه دوستی دارم که استحاله نخاعی داره و دکترها هم نتونستن کاری کنن
پیش یه دکتر سنتی هم رفتن یه سری دارو داده بود بخوره و بماله به کمرش (داروش باعث شده بود جوشهای بزرگی بزنه)
اما آخرش خوب نشد پیشنهادی دارین که چی بخوره و چی نخوره
ممنون
(۳/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۴)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون از توجهتون
البته اینهایی که گفتید فهمش کار هر کسی نیست اگر به بعضی بگید برو بمیر راحتتره براشون تا این کارها
نکته ای که در حرفهاتون برداشت کردم این بود که مریضی در جسم ریشه در روح داره و با حرفهایی که زدید ثابت کردید که درسته .
واقعا عجب حرفهایی زدیدهاDodgyCoolAngel

من یه دوستی دارم که استحاله نخاعی داره و دکترها هم نتونستن کاری کنن
پیش یه دکتر سنتی هم رفتن یه سری دارو داده بود بخوره و بماله به کمرش (داروش باعث شده بود جوشهای بزرگی بزنه)
اما آخرش خوب نشد پیشنهادی دارین که چی بخوره و چی نخوره
ممنون

جسارتی نشده باشد آن مطالبی که عرض کردم اولش را جهت راهنمایی به شما گفتم و ادامه اش به اکثریت و از جمله خود بیچاره ام مربوط می شود.
درباره دوستتان عرض نمایم در این حد ها نیستمWink

اما مهم این است که یک حکیم حقیقی پیدا نمایید و یا باید حداقل پیش یک طبیب سنتی موثق بروند. اسامی شان هست مثل دکتر خیراندیش یا آیت الله ضیائی یا غیره....بنده شخصا غیر از آیت الله نخودکی اصفهانی آن هم در خاطراتی که از ایشان نقل می شود کسی را ندیدم که حکیم کامل باشد. حکیم علاوه بر دانش باید اهل شهود باشد تا ریشه ی امراض را چه از جنبه ی روحی چه جسمی بیابد. با تدبر در کتب حکماء و کمک از حکمت و فلسفه ی اسلامی و ...می شود تا حدی به رموزی از طب حقیقی پی برد؛ مثلا اگر بتوانیم به اجزای اخلاط اربعه و روح بخاری و رابطه عوالم مختلف با بدن و رابطه ی بین بواطن گیاهان با اعضای بدن و .... تسلط یابیم که البته این ها را می شود در کتب پیشنیان دید و الان کسی را من ندیدم و اگر فردی می شناسید بفرمایید (به نظرم ابن سینا از متون دیگر حکماء و برخی تجربیات به این صورت قانون را تالیف نمودند). از آن بالاتر این است که خود شخص مولف شود و مثل آقای خیاط که با گیاهان سخن می گفتند و از آن ها موارد درمانی شان را می پرسیدند (که البته این سخن گفتن خودش بحث دارد که منظور چه است) یا مثل آقای نخودکی یا عرفای دیگر که احتمالا ریشه های درد را در وجود آدم می دیدند عمل نمود که البته این هم با علم گذشتگان تکمیل می شود. در مشهد داماد آقای نخودکی هم بودند که تا آنجایی که می دانم الان کار نمی کنند. تبریزچی نامی هم شنیدم که هنوز از ایشان اطلاع دقیقی ندارم و تسلط شان روی متون حکمائ و روایات بسیار بوده است. بالاتر هم که شفای خاصی است که اصلا ریشه ی بیماری را تغییر می دهد که همان کرامت عرفا و البته برخی اهل ریاضات است. و بالاتر تا برسیم تغییر منشاء میل باطنی آدمی است که کار معصومین ع و بزرگان است که به یک نظر فردی شراب خور تبدیل به اهل معرفت می شود.

باید جستجو نمایید و از حکماء بیابید. در غیر این صورت همین افراد مشهور که تسلط کافی بر روی کتب حکمای گذشته و برخی امور طب جدید دارند حداقل چیزی است که در دسترس است. راه پیش رو برای یافتن این گنجینه ها و پرورش طب اسلامی-سنتی-... بعد از صدها سال فراموشی طولانی است. باید اهلش آرام آرام پیدا شوند. در ضمن اگر استحاله نخاعی منجر به نابودی قسمتی از نخاع شده است به گمانم افراد معمولی نتوانند کاری کنند. در طب نوین هم یادم است که پرفسور سمیعی می گفتند فعلا درمانی ندارد و امیدها به سلول های بنیادین است. باز هم دقیق نمی دانم....
امان از دست این رسانه ملی که هر دفعه بخواد درمورد طب سنتی صحبت کند
دائما میگوید :در عطاری ها تریاک وداروهای مخدر عرضه می شودولی اصلا کار به داروهای ضد افسردگی ندارد که دوز مخدر آن چه قدر بالاست وتقریبا اصلا درمانی در پی ندارد .

خودم سالها مبتلا به افسردگی بودم وبا داروهای ضد افسردگی شیمیایی تبدیل شده بودم به یک آدم مسخ شده اما بعد از سه نسخه دکتر محمد عزیز خانی درمانگاه اسراء به زندگی برگشتم.
هر دوماه 100 گرم چای اسطوخودوس ویک قطره دپروهرپ که هردو سرجمع 10 هزار تومن هزینه ندارد ،داروی بیماری ناسور من است.
خیلی هم راضی هستم گاهی آنقدر حالم خوب است که یادم می رود داروهایم را استفاده کنم
سلام به دوستان
یه ماسک صورت میگم که خاصیت لایه برداری داره

ابتدا یه سفیداب(روشور) رو خورد میکنید و در کاسه ای روش گلاب میریزید و میذارید یه مدت بمونه
بعد روی پوستتون میزنید و بعد از مدتی میشورید

..........................

این کار هم برای تقویت مو خوبه
روغن زیتون تصفیه نشده رو با حنا مخلوط کنید(این ترکیب رنگ نمیده،البته برای اطمینان میتونید امتحان کنید) بعد به مدت 2-3 ساعت روی موهاتون بذارید و بشورید
اگه تجربه حنا گذاری نداشته باشید،یکم شستنش سخته و حوصله میخواد اما ارزشش رو داره
حنا علاوه بر تقویت مو ،برای سر هم خوبه و سر رو گرم میکنه(جلوگیری از فراموشی)
مادر بنده فشار خونش بالا رفت...
یک پزشک هست در شهر ما،که پزشک عمومی هست مثل باقی پزشکا ولی روش درمانش کلا با بقیه پزشکها فرق داره!
به قول خودش از طب ابن سینا استفاده میکنه....
با استفاده از عرقیات گیاهی و برخی گیاهای معمولی موجود در عطاری ها!بیماری مادرم رو درمان کرد...!
کلا ایشون اعتقادی به داروهای شیمیایی ندارند...
با استفاده از خاکشیر،عرق برگ زیتون،گزنه،کاسنی،آلوورا،بیدمشک...
هزینه بسیار کمی هم داشت...!و اینکه بعد از دوره درمان هم اثر جانبی نداره...
یکی از فواید حجامت

همسرم همیشه شبها کف پاش داغ میشد در حدی که دوست داشت پاشو بذاره تو آب یخ
در طول روز هم کف پاش تاول ریز میزد و کف پاشم کمی ترک داشت
خلاصه دو سه تا دکتر رفتیم،یکی میگفت اگه چربی بالا باشه اینجوری میشه،یکی میگفت مال قنده،یکی میگفت مال کفشه و ...
خلاصه ازمایش داد و مشکلی نبود
خلاصه تا اینکه همسرمو به زور فرستادم حجامت
اولین بار که حجامت کرد اون اقای حجام بهش گفته بود که خلط صفرات زیاده
خلاصه بعد از اینکه صفراها خارج شد دیگه نه پاش تاول زد و نه داغ شد

من تو نت یه سرچی کردم خیلی جالب بود،نوشته بود وقتی صفرا از یه حدی خیلی زیاد میشه،چربی کف پا رو میسوزونه و باعث میشه کف پا ترک بخوره ،بخاطر حرارت کف پا تاول هم میزنه

نکته:
1- اگه میخواید حجامت کنید(البته فصلش گذشت) تدابیرش رو حتما رعایت کنید
تدابیر حجامت

2-ما همیشه برای بیماری هامون هم پیش طب سنتی میریم و هم کلاسیک،بعد اجماع میکنیمBig Grin
مثلا اگه در ازمایش یا سونو گرافی چیزی نشون بده،همونو به طب سنتی میگیم چون الان طبیب ها قدرت تشخیص اطبای قدیم رو بدون این ابزار الات ندارن،بی خودی قرص و دارو نخورید
درمان تیروئید

سلام
با یه خانومی اشنا شدم که برای بادکش تیروئید اومده بود مرکز حجامت ایران.
خانوم میگفت که منو خواهرم هر دو کم کاری تیروئید داشتیم.از 6 سال پیش
بعد از مدتی خواهرم رفت با طب سنتی دمان کنه،ما همش مسخره اش میکردیم که مگه میشه با چندتا بادکش و حجامت درمان شه.
خلاصه اینکه ایشون میگفت من از سال 87 دارم قرص میخورم و هنوز خوب نشدم،دیگه وقتی دکتر گفت تا اخر باید ادامه بدم و دیدم که خواهرم درمان شد منم اومدم اینجا.

واسه من خیلی جالب بود،برخلاف تصور عموم که فکر میکنن درمان با طب سنتی زمان بیشتری میبره در بعضی بیماری ها اتفاقا سرعت بیشتری هم داره.

هر وقت رفتید پیش دکتر سنتی،حتما همه مشکلاتتون رو بگید چون کسی که مشکلات ایکس رو داره و پاشم درد میکنه،با کسی که مشکلات ایکس رو داره و پاش درد نمیکنه متفاوته.
برخلاف طب کلاسیک که میگن وقتی ویزیت شدید همه مشکلاتتون رو نگید،من خیلی از مطب ها دیدم که رو دیوار مطب اینو پیام رو چسبوندن.

نکته مهم تر،هر دکتر طب سنتی خوب نیست ،حتما به پزشک حاذق رجوع کنید.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع