(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۰:۳۰)Tishtar نوشته است: [ -> ]من نمیدونم چرا بعضی از دوستان سعی دارن به هر نحوی شاهین نجفی رو یک انسان پاک نشون بدن!دفاع از امام هادی؟؟!!!!
لابد اون عکس آهنگ هم واسه دفاع بوده،آره دیگه واسه دفاع از امام هادی گفته : حالا که مهدی خوابه تو بیا!
واسه احترام به حضرت بوده که ایشون رو به آلت بزرگ زندگانی قسم داده
یه کم قبل تر از آهنگ نقی برای آماده سازی یه آهنگ خوند به اسم مهدی.اصل حرفش رو اونجا زد.اصل حرفش چیزی نبود جز تمسخر و القای بدبختی و اینکه هیچوقت آقا نمیاد.
«مهدی سنگ روی یخ کردی ما رو ... این همه صدات میکنیم دست ما رو ... نمیگیره و نمیشنوی این دعا رو ... مهدی تا کی صدا بزنیم خدا رو /// شکم گرسنه ای که صداش در نمیاد ... تو تو چاهی و نمیدونی ما کجاییم»
بعد میاد خیلی راحت امام هادی رو به تمسخر میگیره
حالا که مهدی خوابه ما تو رو صدا میزنیم آی نقی؟؟؟؟
دفاع کنید،دفاع کنید بچه شیعه ها،امروز کثیفی چهره لجنی مث شاهین نجفی رو که نمی بینید فردا چطوری میخواین دجال رو تشخیص بدین؟دیگه حتما باید فحش ناموسی میداد به امام بزرگوار که بهمون یه ذره بربخوره...
بنده به هر نحوی دفاع نمیکنم! یک استدلال ساده دارم که تو متن نوشتم!
من به شخصه نگفتم آدم پاکی هست, گمراه بودنش رو قبول دارم, ولی اینکه از امام هادی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دفاع کرده برای من کاملا روشن هست, اطلاع دادم که دوستان خردمند و عادل به این موضوع اندیشه کنند
اگر توهین کرده که شما با این کارهاتون دارین هم و هم کسانی مثل او مردم دیگر رو به عصیان حتی علیه خدا (نه تنها اهل بیت) میکشونید! یک دقیقه به کارتون نگاه کنید!
پیشوایان ما فرمودهاند زینت ما باشید نه مایه زشتی ما!
شما جای گرم نشستید حال امثال شاهین نجفی رو نمیفهمید
از این جمله برداشت میکنید که توطئهای در کار هست : تو تو چاهی و نمیدونی ما کجاییم!
شما یک مقدار منصفانه به قضیه نگاه کن یک مقدار با دانش روانشناسی بیا جلو!
شاهین نجفی داخل چیزی بدتر از چاه مذکور قرار داره که اینو میگه!
شما نمیدونید که مردم چه رنجی میکشند!
فقط منتظرید کسی به مقدسات و یا ارزشهای انقلاب اسلامی توهین کنه و یا حمله کنه بگیرید بکشینش یا به لجنش بکشید!
در حالی که باید شرایط رو درک کنید نه اون حال عصبی که شخص پیدا میکنه بهتون نفوذ پیدا کنه!
متوجه منظورم هستید ؟
شما باید خودتون رو کنترل کنید گرفتار جوی که شخص مقابل میسازه نشید
باید حقیقت رو ببینید
چرا نمیتونید از دیدگاه انسان دیگه نگاه کنید در حالی که خودتون هم مثل اون, انسان هستید و میدونید که انسان همیشه طالب زیبایی و خوبی هست و فطرتش بر پایه یکتاپرستی و خداشناسی آفریده شده ؟
من نمیگم مثل شترمرغ مهربون سرتون رو بزارید زیر برف که چیزی نبینید یا مثل سگ هار که هر حرکتی رو دید پارس کنید
بلکه مثل انسان رفتار کنید
در طبیعت خداوند انسان رو از همه برتر داده, پس شما هم رفتار متعادل داشته باشید, خودتون هم شاید اگر با خودتون رو راست باشید حتما خطاها و گمراهیهای زیادی دارید
این جمله با زمینه موضوعی "آقا چرا نمیآیی نابودمون کردی!" رو من از خیلی ها شنیدم نه فقط از شاهین نجفی!
اصلا ایمان ناب که با شناخت درست غیب و انتظار واقعی همراه هست به دست اومدنش به همین راحتیه ؟ اونهم با وجود دجال و شیطان و این همه مشکلات روانی و دینگریزی و حتی دینستیزی مردم!
بهشون حق بدید همچنان که به خودتون حق میدید اشتباه کنید!
اگر قرار باشه نتونید اینها رو تحمل کنید که هیچ چیزی رو نمیتونید تحمل کنید!
لطفا راه میانه رو پیدا کنید, من راه میانه رو از خدا خواستم از خدا خواستم که من رو اصلاح کنه و اون گفت باید از راهنماییهای من استفاده کنی و من به قرآن کریم و روایات مراجعه کردم !
خداوندِ قرآن کریم میفرماید :
وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا
[٢٥:٦٣]
و بندگان بخشاینده, کسانی هستند که بر زمین با سبکی راه میروند و هنگامی که مورد خطاب نادانان قرار میگیرند میگویند درود!
پیامبر خدا که از ما صد در صد برتر و کارش و وظیفهاش مهمتر بود
وقتی کودکان مدینه به تحریک و تشویق والدین مشرک و کافرشان خار در گِل میگذاشتند و به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و یاران ایشان پرتاب میکردند و آنها را زخمی میکردند
پیامبر تنها کاری که میکرد لبخند میزد و یارانش رو تسلی میداد و این سلاحهای سرد رو جمع میکرد و به بچهها میداد و میگفت که دوباره درستشون کنید و این بازی رو باز هم انجام بدهید! (چون از نظر اون کودکان ابلههای نادان بیخرد این بازی بود!)
میدونید این چه تاثیری داره ؟
تمام عزت ما در گرو اطاعت و بندگی خداست!
بمب اتمی هم به سر ما بیاندازند اگر او نخواهد کاری نمیتواند بکند!
اما اگر بخواهیم رفتاری جز سنت پیامبر و اهل بیت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) انجام بدهیم کاری هم نکنند خودمان خودمان را نابود میکنیم!
من اگر این رفتار و گفتار رو پیش خود شاهین نجفی نکردم و شاهین نجفی از گمراهی در نیومد (به اذن خدا) و طرفدار آهنین دل جمهوری اسلامی و امام خامنهای و امام خمینی نشد, به کشته شدن خودم راضی هستم!
شما اصلا فکر نکنید که من اهل مماشات با دشمن خدا و اهل بیت پیامبر او و دشمن نظام مقدس جمهوری اسلامی, هستم
اگر احساس کنم شخصی واقعا دشمن هست, هرگز از دشمنی باهاش دست نمیکشم مگر اینکه اصلاح بشه به خواست خداوند و تسلیم بشه یا به جهنم واصل بشه!