شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بنام خالق کلام
این مبحث را ایجاد کردم تا هر کسی به اندازه ی توان خودش از خانم های عزیز و محترمی که در گرمای طاقت فرسای تابستان باز به هیچ قیمتی چادرشان را رها نمی کنند تشکر کند
اما خودم:
خواهر عزیزم نمی دانم باید با چه زبانی و با چه کلماتی از تو تشکر کنم فقط این را بدان که من تو را خوب می فهمم که تو هم جوانی و انسانی و تو هم می توانی مثل عده ای با مانتوی کوتاه بیرون بیایی
و به بهانه ی های مختلف بدن خودت را به نمایش بگذاری و جلب توجه کنی . می توانی اما نمی خواهی و همین نخواستن تو برای من ارزش خیلی زیادی دارد
می توانی که اینگونه باشی اما نمیخواهی . نمیخواهی چون نظر خدا و دین ات برایت مهم است نه نظر عامیانه ی مردم
زبانم از وصف کار تو در این گرمای طاقت فرسا واقعا قاصر است و مطمئن هستم که جواب این نخواستن و اراده ی محکم تو با هیچ پاداش مادی در دنیا قابل جبران نیست و کمتر از نسیم بهشت برای تو کم است
از خدای سبحان می خواهم که همواره خانواده ات شاداب و سرزنده و به یاد خدا باشند و تو هم در تمام کارهایت موفق باشی و مدام در حال نزدیک شدن به قرب الی ا... باشی که حقیقت مطلق فقط اوست
و این را هم بدانی که هستند کسانی که قدر شناس کار تو باشند که من در مقابل آن خوبان هیچ هستم. در پناه حضرت حق موفق باشی
سلام
رفته بودم نمایشگاه قرآن
تقریبا همه ی خانم ها چادر پوشیده بودن، آقایون هم پوشش خوبی داشتن.
سَرَم همچنان پایین بود، نه مثل همیشه که تو خیابون پایینه؛ این دفعه فرق می کرد. این دفعه سرم پایین بود اما خوشحال بودم. احساس می کردم هوای اون جا پاکه و این که خانم هایی که اون جا بودن، اجازه نمی دادن نگاه های ناپاک بهشون بشه. سرم پایین بود اما احساس سربلندی می کردم که خانم های سرزمینمون این گونه هستند.
و آرزو کردم همه ی روز ها در سراسر کشور ما، حال و هوای اون جارو داشته باشه.
منم از خانم هایی که با حجابشون، هم حریم خودشونو حفظ می کنن و هم حریم سایرینو تشکر می کنم. اگر چادرو انتخاب کردید، بهتون تبریک می گم.
این که حریم خودشونو حفظ می کنن که معلومه. اما باور کنید بی حجابا به حریم زندگی مردم تجاوز می کنن. به جای این که از زیبایی های خدادادی برای استحکام زندگی خودشون استفاده کنن، هم زندگی خودشونو و هم زندگی سایرینو نابود می کنن.
دوست دارم وقتی در کشورم راه می رم، سرمو پایین نگه دارم تا حریم کسی که خودش حریمشو حفظ کرده رو رعایت کرده باشم. این جوری سرم پایینه، اما سربلندم. انشاالله
انصافا دمتون گرم،من دیشب یه پارچ آب یخ بالاسرم بود،کولر داشت به خوبی کار میکرد،اون وقت دو دقیقه رفتم زیر پتو (طبق عادت)،آقا مگه میشد گرما رو تحمل کرد؟

آسایش ازم سلب شد پتو رو با قدرت ده تا اسب بخار پرت کردم یه گوشه ای،حالا این بنده خداها فصل تابستون گاها زبون روزه زیر این آتیش بارون،فقط میتونم بگم دمتون گرم،ایول.خدا یارتون باشه

به نام خدا
سلام
خدا رو به محمد و آل محمد قسم میدم که زنان و دخترانی که با حجابشان هم به دستور خدا عمل می کنند و هم بنیان خانواده را حفظ میکنند شهادت در راه خودش را عنایت کند...........
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یه دختر خانومی از نزدیکان من که قبلا حجاب درستی نداشت الان مدتیه که چادر رو به عنوان حجاب برای خودش انتخاب کرده من خیلی از این موضوع خوشحال شدم وبرام جالب بود که این دختر خانوم تو این هوای گرم این تصمیمو گرفته
از دوستام خواسته بودم که براش دعا کنن که این گرمای هوا اراده شو سست نکنه ان شاءالله
از شما دوستان هم تقاضا دارم برای همه کساییه که تازه چادری شدن دعا کنید.
البته تو این سختی تحمل گرما با چادر ، حلاوت و شیرینی(از رضایت خداوند) هست که هیچکدوم از خانومای مانتویی اونو درک نمیکنن...
برای سلامتی همه چادریها(بخصوص چادری های تالار بیداری اندیشه) (بخصوص کسانی که به اراده خودشون چادر سر میکنند و علاقه دارند)و همه اون خانم هایی که خیلی دوست دارند چادری بشوند ولی هنوز نشده،
صلوات
با یاد حق
اول از همه منم از برادرانمون تشکر میکنم بابت این حس همدردی و سپاسگذاری شون!
ک این که سعی شون بر این هست که تو این هوا درک کنن ما خانم ها رو ...
ولی یک چیزی بگم!؟!
قبلا همچین تایپیکی رو در یکی از همین تالار های همسنگر هم دیده بودم
چه این جا چه اون جا نظرات آقایون رو که میخونم برام خیلی جالبه!!
از این جهت که چادر سر کردن ما این قدر براتون مهم و بزرگه!
چون تا حالا هیچ وقت به این فکر نکرده بودم که بخوام به خاطر گرما!!! چادرم رو کنار بگذارم!
تحملش خیلی سخته اما غیر قابل تحمل هم نیست به قول fatemeh خانم یک حلاوتی داره که سختی تحمل گرما رو از یاد می بره!
بازم ممنون!!!
یاالله
سلام .
تشکر که چه عرض کنم ........ والا باید سر تاپای این خواهرای گل رو طلا گرفت.
.
.
فقط یه چیز بگم . چند وقت پیش به یکی گفتم چرا اینقدر بد حجابی( از آشنایان ) گفت : تو خودت تو این گرما میای چادر سر کنی ، یا مانتوی کلفت و بلند بپوشی .... و خلاصه با کلی بهانه های الکی خواست ما رو راضی کنی به خاطر گرمای هواست که بی حجابه . می خواستم بگم والا ما تو رو تو چله زمستون هم همین طوری دیدیم ، ولی نگفتم .
خلاصه در جریان باشین اونا که بهانه تابستونو میارن ، تو بهار و پاییز و زمستون هم همین طورن.
.
و در آخر بگم ما که نمیتونیم قدر زحمات این خانوم های با حجاب رو بدونیم ، فقط دعا میکنم خود خانم فاطمه زهرا اجرشون رو بده .
در پناه حق
.
.
.
.
یا علی
دم همشون گرم
به نام خدا
واقعا چادر به سر کردن و حفظ حجاب ، در این شرایط تبلیغات بر ضد حجاب و این بی حجابی و این بی عفتی و بی حیایی خیلی زنها و دختران و بی دینی و کفر و مهمتر از همه در این گرما، کاری بس بزرگ و خداپسندانه است ، خداوند پشت و پناهتان که هنوز هم افرادی هستند که بر روی اعتقاد خود هستند و تابغ فرامین خداوند متعال و جمع فاسد روی آنها تاثیری ندارد.