۱۶/مرداد/۹۲, ۱۹:۰۸
ریاضی ام ، نتایج اومده ،رتبه هم دوازده هزاره . دولتی میارم تو شهرستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روزانه یا شبانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه رشته هاییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و............
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۵)hessam نوشته است: [ -> ]سلام
خواهر عزیز عنوان تاپیک رو عوض کن
لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید!
.
باید بشه: لطفا برا انتخاب رشته، من را راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
ما اومدیم اینجا تا برا انتخاب رشته خودم اطلاعات کسب کنم ، دیدم هرچی دکتره ریخته اینجا .
هر چی تجربیه اینجاس و همه هم درباره انتخاب رشته جنابعالی صحبت میکنند
.
.
خواهشن اسم تاپیک رو مرتبط با بحث تعیین کنید
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۹:۰۸)hessam نوشته است: [ -> ]ریاضی ام ، نتایج اومده ، رتبه هم دوازده هزاره . دولتی میارم تو شهرستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روزانه یا شبانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه رشته هاییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و............
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۹:۱۶)boghz نوشته است: [ -> ]دوباره سلام.
این رتبه کشوریتونه؟ منطقه ی 1 هستین؟
به این دو تا میتونید مراجعه کنید خیلی خیلی مفیده
دانلود مجله ی انتخاب رشته
راهنمای انتخاب رشته
(۱۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۵)hessam نوشته است: [ -> ]دوباره سلام.
شرمنده اگه بد صحبت کردم
رتبه منطقه 1 ام شده دوازده هزار و پونصد
از مهندسان عزیز این تالار خواهش میکنم کمک کنن تا بتونم دولتی تو شهرستان قبول شم
.
.
.
.
یا علی

(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۸)boghz نوشته است: [ -> ]به کمک فوری احتیاج دارم ( به خاطر یکی از اقوام که رشته ش انسانیه )
1. کسی اطلاعاتی درمورد MBA داره؟
2.مدیریت بازرگانی بهتره یا صنعتی؟
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۲۹)یا ابوالفضل نوشته است: [ -> ]رشته های محض اصلا بازار کار خوبی ندارن . تازه خیلی سخت و خشکن یه جورایی نمیشه بهشون علاقه مند شد.
موفق باشین
MBAیه رشته مدیریتیه بین مدیریتا دیگه ریاضیاش بیشتره . در مورد مدیریت منابع انسانیه . تویه بانکها هم می تونین کار کنین.
مدیریت بازرگانی بازار بهنری داره و صنعتی سخت تره

(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۳۷)ballista نوشته است: [ -> ]امکان تغییر رشته های محض به مهندسی در کنکور ارشد وجود داره؟؟؟![]()
شیمی محض ........> مهندسی ها شیمی
فیزیک محض .......> ؟ مکانیک ؟؟ و.....

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۰:۴۳)SHA.453 نوشته است: [ -> ]ســــــلام!رشته مهندسی نفت
تا الآن هرکس که برای انتخاب رشته از من کمک خواسته من فقط علاقه ی شخصی خودش رو بهش پیشنهاد کردم، چون فکر میکنم از الآن نمیشه برای بازار کار چهارسال آینده نظر داد و تصمیم گیری کرد.
بنظر من هم شما فقط ببین به چه علم یا رشته یا حرفه ای علاقه داری، وقتی میری کتابخونه سمت چه کتابهایی میری؟ یا وقتی میری تو اینترنت دوروبر چه موضوعاتی میری؟ یا دوست داری تو چه زمینه ای اطلاعات ات زیاد بشه؟
شما وقتی تو رشته ای که دوست داری فعالیت کنی، علاقه ی شما باعث میشه در اون زمینه باسواد و خبره بشی و برای افراد باسواد هم همیشه کار هست.
در ضمن وقتی همه ی مردم برحسب علاقه شان رشته ی تحصیلیشان را انتخاب کنند همیشه تعادل تو جامعه برقراره و دیگه جامعه از یک رشته و حرفه اشباع نمیشه!