تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
ریاضی ام ، نتایج اومده ،رتبه هم دوازده هزاره . دولتی میارم تو شهرستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روزانه یا شبانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه رشته هاییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و............
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۵)hessam نوشته است: [ -> ]سلام
خواهر عزیز عنوان تاپیک رو عوض کن

لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید!

.

باید بشه: لطفا برا انتخاب رشته، من را راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

ما اومدیم اینجا تا برا انتخاب رشته خودم اطلاعات کسب کنم ، دیدم هرچی دکتره ریخته اینجا .

هر چی تجربیه اینجاس و همه هم درباره انتخاب رشته جنابعالی صحبت میکنند

.

.

خواهشن اسم تاپیک رو مرتبط با بحث تعیین کنیدAngryAngryAngry

سلام برادرم چرا انقدر عصبانی !!
خب این بدیهیه ....من اون موقع که تصمیم داشتم انتخاب رشته کنم اسمش همونی بود که شما گفتین
اما چون قرار شد انتخاب رشته نکنم گفتم عنوان رو عوض کنم تا برای بقیه هم مفید باشه وحتی پست اولم رو هم عوض کردم که تو اون نوشته بودم درمورد رشته های تجربی بهم اطلاعات بدین

(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۹:۰۸)hessam نوشته است: [ -> ]ریاضی ام ، نتایج اومده ، رتبه هم دوازده هزاره . دولتی میارم تو شهرستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روزانه یا شبانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه رشته هاییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و............

این رتبه کشوریتونه؟ منطقه ی 1 هستین؟

به این دو تا میتونید مراجعه کنید خیلی خیلی مفیده

دانلود مجله ی انتخاب رشته

راهنمای انتخاب رشته
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۹:۱۶)boghz نوشته است: [ -> ]

این رتبه کشوریتونه؟ منطقه ی 1 هستین؟

به این دو تا میتونید مراجعه کنید خیلی خیلی مفیده

دانلود مجله ی انتخاب رشته

راهنمای انتخاب رشته
دوباره سلام.
شرمنده اگه بد صحبت کردم
رتبه منطقه 1 ام شده دوازده هزار و پونصد
از مهندسان عزیز این تالار خواهش میکنم کمک کنن تا بتونم دولتی تو شهرستان قبول شم

.
.
.
.
یا علی
(۱۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۵)hessam نوشته است: [ -> ]دوباره سلام.
شرمنده اگه بد صحبت کردم
رتبه منطقه 1 ام شده دوازده هزار و پونصد
از مهندسان عزیز این تالار خواهش میکنم کمک کنن تا بتونم دولتی تو شهرستان قبول شم

.
.
.
.
یا علی

علیک سلام
خواهش میکنم Blush

خب خوبه که ! به همین راهنمای انتخاب رشته برین میبینید که چه رشته هایی قبول میشین
حتی شهر خودتون(مشهد ) هم قبول میشین ! فقط بگین به چی علاقه دارین و آیا به اندازه کافی از رشته ها اطلاعات دارین ؟
رشته های محض اصلا بازار کار خوبی ندارن . تازه خیلی سخت و خشکن یه جورایی نمیشه بهشون علاقه مند شد.
موفق باشین

(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۸)boghz نوشته است: [ -> ]به کمک فوری احتیاج دارم ( به خاطر یکی از اقوام که رشته ش انسانیه )

1. کسی اطلاعاتی درمورد MBA داره؟
2.مدیریت بازرگانی بهتره یا صنعتی؟

MBAیه رشته مدیریتیه بین مدیریتا دیگه ریاضیاش بیشتره . در مورد مدیریت منابع انسانیه . تویه بانکها هم می تونین کار کنین.
مدیریت بازرگانی بازار بهنری داره و صنعتی سخت تره
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۲۹)یا ابوالفضل نوشته است: [ -> ]رشته های محض اصلا بازار کار خوبی ندارن . تازه خیلی سخت و خشکن یه جورایی نمیشه بهشون علاقه مند شد.
موفق باشین

MBAیه رشته مدیریتیه بین مدیریتا دیگه ریاضیاش بیشتره . در مورد مدیریت منابع انسانیه . تویه بانکها هم می تونین کار کنین.
مدیریت بازرگانی بازار بهنری داره و صنعتی سخت تره

امکان تغییر رشته های محض به مهندسی در کنکور ارشد وجود داره؟؟؟HuhCool

شیمی محض ........> مهندسی ها شیمی

فیزیک محض .......> ؟ مکانیک ؟؟ و.....
سایت کانون سر بزنید خیلی مطالب مفید و جالبی داره
من پارسال 24 ساعت تو سایت بودم Big Grin

تخمین رتبه

کارنامه ی کنکوری ها

(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۳۷)ballista نوشته است: [ -> ]امکان تغییر رشته های محض به مهندسی در کنکور ارشد وجود داره؟؟؟HuhCool

شیمی محض ........> مهندسی ها شیمی

فیزیک محض .......> ؟ مکانیک ؟؟ و.....

آره میشه
دوستان روی رشته های فرهنگی هم فکر کنید

من خودم عمران خوندم ولی اگه 4 سال پیش میدونستم که سیاست نظام به این سمت خواهد اومد
کارگدانی ، انیمیشن ، مدیریت فرهنگی ، سینما و نویسندگی و .... میخوندم
معماری :

معماری از نظر من بیشتر مربوط به فرهنگ و هنره تا یه علم مهندسی اما خوب واقعیت هارو نباید نا دیده گرفت معماری یه رشته بین این دو علمه

ما تو معماری یاد گرفتیم که چطور باید همراه با فرهنگ برای مردم فضا طراحی کرد . جایی که مردم اون فرهنگ بتونن به بهترین نحو ازش استفاده کنن و به قولی رس شو بکشن . معماری آدما رو تحلیل میکنه رفتار هاشونو اینکه تو چه ساعاتی کجا میرن چیکار میکنن چطوری غذا میخورن چطوری بچه هاشونو تربیت میکنن و غیره . البته خیلیا اومدن تو این رشته و تو قسمت نقاشی کشیدنش گم شدن و فک کردن معماری کردن یعنی خلق یه حجم عجیب؟؟؟!!1

در صورتی که معماری کردن یعنی خلق آرامش خلق زیبایی خلق فضای کارآمد . تو معماری یاد میگیرین چطور فکر کنید تا اینکه یاد بگیریم به چی فکر کنیم . تو معماری بیشتر بهتون یاد میدن راجع به چیزی اگه میخوای تصمیم بگیری پایه ای روش فکر کن پیچ و مهره شو از هم باز کن ببین کجاش مشکل داره . معماری نقشه کشی نیست ، معماری خونه سازی نیست ، معماری فلسفه است یا بهتر بگم نمود بیرونی فلسفه

ما تو تالار داشتیم مبحثی رو راجع به نظم یکی از نظریه هاشم این بود هر چیزی هرقدر بی نظم تو لایه بالا تر خودش منظمه و هیچ بی نظمی وجود نداره این طرز فکر یه سبک معماری رو بوجود میاره که بهش میگن معماری پرش کیهانی

بالاتر گفتم که معماری خونه ساختن نیست معماری آشیانه ساختنه وقتی میخوای خونه طراحی کنی حتی باید بدونی این خونه برای چند نفره بچه های توی این خونه پسرن یا دختر ، روحیاتشون چجوریه ، حتی تا اینجا که چند سالشونه تو طول سال مهمون چند روزه براشون میاد یا چند ماهه ؟ فرهنگ غذا خوردنشون رو زمینه یا رو میز؟ عادت دارن تلوزیون ببینن یا عادت دارن دور هم جمع شن ؟

همه اینا جدای از دونستن شهر و آفتاب و میزان بارش و ... است.

معماری به خونه سازی محدود نیست معماری هنر خلق فضاست . از خونه و اپارتمان و بیمارستان و ... بگیر تا نمایشگاه و پارک و حتی میدان .

یکی از زیبایی های معماری با تفکر و فلسفه اسلامی طراحی مسجده و امام زاده هاست
طراحی گنبد هاست گنبد طلای امام رضا
یا گنبدهای بین الحرمین

هیچ میدونستین گنبد ها با هم فرق دارن ؟ هر کدومشون برا خودشون شخصیت خاصی دارن ؟

تو بین الحرمین که وا میسی دوتا گنبد میبینی یکی برای سرورمون حضرت عباس (علیه السلام) یکی برای عشقمون و مولامون حسین بن علی (علیه السلام). با دقت ک نگاه کنی تو گنبد حضرت عباس (علیه السلام) صلابت و ایستادگی میبینی و تو گنبد امام حسین (علیه السلام) افتادگی و بزرگی و پختگی میبینی .

اینا کار معماره یه معمار خوب تا اینجای کارو طراحی میکنه گنبد امام حسین ارتفاع کمتر داره و دایره بزرگتر با یه قوص خاص اما گنبد حضرت عباس کشیده تره با قوص کمتر منحنی بیشتر به خط نزدیک میشه تا دایره و سطح مقطع کوچیک تر ..

با معماری میشه فرهنگ سازی کرد...Heart

چیزایی که من خودم قبل انتخاب رشته میخواستم بدونم اینا بود اما چیزای عادی

ریاضیات داره اما کمه خدایی ولی سخته
تاریخ داره
جغرافیا داره اما نه به اون شکل بیشتر باید ویژگی های بخش های مختلف زمین و بشناسی
همه چی داره اما هیچ کدومش به شکل مرسوم امروزی نیست که بشینی کتاب حفظ کنی

باید ازش استفاده کنی مثلا بت میگن تو فلان محله یزد یه خونه طراحی کن تو اگه به نور و شدت گرما و بارونی که تو طول سال تو اون منطقه یزد میاد توجه نکنی طرحی ک میزنی فقط به درد خودت میخوره نمره هم نمیگیری

8 ترم میگذرونی که 6 ترمش باید یه درس 5 واحدی به اسم طراحی معماری رو هم پاس کنی تو این درس سر کلاس هیچی بهت یاد نمیدن و فقط بهت یاد میدن که چطوری باید بری و خودت یاد بگیری یه جورایی از همون اول فته ای 12 ساعت داری امتحان پس میدی مثل زندگی که اول امتحان میگیره بعد یاد میده . همه اموزشت اونجا میشه یه مشت اسم کتاب ک باید بری بخونیشون یا یه سری اسم علوم که باید یادشون بگیری دانشگات میاد تو خونه و به نظر من خیلی هم بهتره این روش تدریس

اما برای معمار کار درست بودن باید خیلی چیزا رو یاد بگیری از فلسفه و هنر و تاریخ بگیر تا ریاضیات و فیزیک و انسان شناسی و خدا شناسی و حتی سینما

شاید باورتون نشه اما تو معماری ما خیلی از اصطلاحات سینما رو استفاده مینیم که بارزش سناریو نوشتن برای هر طرحمونه
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۰:۴۳)SHA.453 نوشته است: [ -> ]ســــــلام!

تا الآن هرکس که برای انتخاب رشته از من کمک خواسته من فقط علاقه ی شخصی خودش رو بهش پیشنهاد کردم، چون فکر میکنم از الآن نمیشه برای بازار کار چهارسال آینده نظر داد و تصمیم گیری کرد.

بنظر من هم شما فقط ببین به چه علم یا رشته یا حرفه ای علاقه داری، وقتی میری کتابخونه سمت چه کتابهایی میری؟ یا وقتی میری تو اینترنت دوروبر چه موضوعاتی میری؟ یا دوست داری تو چه زمینه ای اطلاعات ات زیاد بشه؟

شما وقتی تو رشته ای که دوست داری فعالیت کنی، علاقه ی شما باعث میشه در اون زمینه باسواد و خبره بشی و برای افراد باسواد هم همیشه کار هست.

در ضمن وقتی همه ی مردم برحسب علاقه شان رشته ی تحصیلیشان را انتخاب کنند همیشه تعادل تو جامعه برقراره و دیگه جامعه از یک رشته و حرفه اشباع نمیشه!
رشته مهندسی نفت
سلام. درشت نوشتم که نخواید دنبالش بگردیدWink
با حرف این رفیقمون موافقم

شما وقتی تو رشته ای که دوست داری فعالیت کنی، علاقه ی شما باعث میشه در اون زمینه باسواد و خبره بشی و برای افراد باسواد هم همیشه کار هست.
بنده رشته مهندسی نفت - بهره برداری از دانشگاه آزاد خوندم. رشته جذاب و خوبیه ولی.. هر جا استخدامی می زنن، همه ی رشته ها رو می گیرن به جز نفت! شرکت گاز و شرکت های پتروشیمی که به نفت خیل نزدیکن، اما رشته نفت نمی گیرن. شرکت نفت هم تعداد بسیار کمی نفت می گیره.
الان من تو یه شرکت خصوصی کار میکنم که خیلی اتفاقی و با کمک خدا کار برام جور شد. البته خدا به خاطر خانمم کار رو برام جور کرد. تو روز خواستگاری موقعی که داشتم با عروس خانم صحبت می کردم، رفیقم بهم زنگ زد که برو ببین فلان شرکت نیرو می گیره یا نه!!!!!!!!!!! در واقع روزی تشکیل خونوادم بود!
کار خدا رو میبینید، روزی دست خداست
کارش کار اپراتوری دستگاه تولید نیتروژن هست که با رشتم مرتبطه. سروصدای کار زیاده،8 ساعت در هر شبانه روز سر کارم با حقوق متوسط . البته جایگاه شغلی یه مهندس نیست
شرایط کاری رشته نفت واقعا سخته. کار تو پالایشگاه و پتروشیمی سرو صدای خیلی زیادی داره، خطرات زیادی دازره، کار شیفتیه. البته همه چیز با یه حقوق مناسب حله!

به خدا توکل کنید و رشته ای که بهش علاقه دارید انتخاب کنید. البته هر چی در مورد رشته و شرایط کاریش سوال وپرس وجو کنید به نفعتونه
اگه درمورد رشته های مهندسی نفت و شیمی سوال دارید در حد توان کمکتون می کنم.
یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع