تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قرآن رو که باز کردید اولین آیه ای که خوندید چی بود؟!؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم

از عنوان تایپیک مشخصه!
هر کی دلش خواست هر کی مثل من رو سیاه نبود ؛ خجالت نکشید بیاد بگه!!!

بگه شب قدر وقتی قرآن رو باز کرد اولین آیه ای که دیدید ؛ خوندش چی بود!

اگر تا الان دقت نکردید فردا شب حتما دقت کنید!
نتیجه اش نه از نظر عقلی شاید نه !
اما از نظر ذوقی جالبه!!Heart

با اون دل شکسته از اون آیات درس هایی رو میگیرید که هیچ وقت نمی دونستید یا اصلا بهش دقت نکرده بودید!
دیگه هیچ وقت هم نمی تونید از کسی یاد بگیرید!

به جای فال های خرافی بهترین استخاره و راهنمایی زندگی تون رو از قرآن می گیرید!Rose

این تایپیک صرفا برای بیان این آیات نیست بلکه تدبر و دقت بیشتر در برخورد با هشدار هایی ست که گاهی به سادگی از کنارشون میگذریم و گاهی زیر پا میگذاریم!!

یاالله
من که باز کردم سوره واقعه بود
آیه 7/واقعه

معنی :
گروهی راستان که اصحاب یمین باشند ، چقدر حالشان نیکو است.Heart
بسم الله

شب اول اولین آیه ای که اومد آیه اول سوره توبه بود.همین که اول صفحه نوشته بود توبه حالم دگرگون شد
بسم الله
.
.
امشب آیه ای که آمد،با من حرف زد....
.
.
ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَهُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ(حج/29)
.
  • سپس بايد آلودگى خود را بزدايند و به نذرهاى خود وفا كنند و بر گِرد آن خانه كهن [كعبه‏] طواف به جاى آورند.

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

سوره یوسف ایه 79 به بعد که این ایه اش بسیار زیبا است و توجه م را جلب کرد

فَلَمَّا دَخَلُواْ عَلَيْهِ قَالُواْ يَا أَيُّهَا الْعَزِيزُ مَسَّنَا وَأَهْلَنَا الضُّرُّ وَجِئْنَا بِبِضَاعَةٍ مُّزْجَاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَتَصَدَّقْ عَلَيْنَآ إِنَّ اللّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقِينَ

ایه 88 سوره یوسف
پس چون [برادران] بر او وارد شدند گفتند اى عزيز Heartبه ما و خانواده ما آسيب رسيده است و سرمايه‏اى ناچيز آورده‏ايم بنابراين پيمانه ما را تمام بده و بر ما تصدق كن كه خدا صدقه‏ دهندگان را پاداش مى‏دهد.

که واقعا وصف حالم بود با پیمانه خالی رفتم و همچنین خانواده اسیب دیده در خانه خدا و از رحمت خدا
انتظار داشتم تصدقی بر من بنماید.

چه زیبا خدا با انسان سخن می گوید

ممنون بابت تایپیکی که ایجاد کردید تا بحال بدان توجه نکرده بودم.

التماس دعا.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

برای من آیه71 سوره یونس اومد:

و اتل عليهم نبا نوح اذ قال لقومه يا قوم ان کان کبر عليکم مقامي‏ و تذکيري بآيات الله فعلى الله توکلت فاجمعوا امرکم و شرکاءکم ثم لا يکن امرکم عليکم غمه ثم اقضوا الي و لا تنظرون

ترجمه :
و براى عبرت گرفتن کسانى که تو را تکذيب مى کنند داستان نوح را براى آنان بخوان، آن گاه که به تنهايى در برابر قوم خود قرار گرفت و آنان را به مبارزه فرا خواند و گفت: اى قوم من، اگر قيام من براى دعوت شما به توحيد و اين که آيات خدا را براى شما يادآورى مى کنم بر شما گران است، من بر خدا توکّل کرده ام، پس شما با معبودانتان که آنها را شريک خدا و ياور خود مى پنداريد، عزم خود را در کار خويش جزم کنيد، سپس همه نيروهايتان را فراهم آوريد تا در صورت شکست، کارتان براى شما مايه اندوه نشود، آن گاه کارم را يکسره کنيد و مهلتم ندهيد.

التماس دعا
بچه ها فاصله بگیریدBig Grinاز قرائن چنین بر میاد که انقریبه یه بلای آسمونی به سر ما نازل شهConfusedخدایا!!!Angel

سوره اسراء

و چون در دریا به شما خطری برسد،آنکه را میخوانید گم میشود جز او،و چون خدا شما را به سوی خشکی نجات داد روی میگردانید و انسان بسیار ناسپاس است.
مگر ایمن شده اید از این که شما را در کنار خشکی به زمین فرو برد؟(Sad)یا بر شما طوفانی از سنگ ریزه ها بفرستد که برای خود مدافعی نیابید؟
به راستی ما فرزندان آدم را گرامی داشتیم (Blush) و آنها را در خشکی و دریا سیر دادیم و از نعمت های پاکیزه روزی بخشیدیم و آنها را بر بسیاری از مخلوقات خود برتری دادیم،برتری کامل (SmileAngelWink)
با یاد حق

خدا رو شکر که شب قدر امسال هم برامون تکرار میشه .... Blush

التماس دعاHeart
یاالله
77 نمل
و برای مؤمنان هدایت است و رحمت .

صافات آیه 56

قال تا لله ان کدت لتردین

به او بگوید قسم به خدا نزدیک بود مرا هم چون خود هلاک گردانی
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع