تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های مظلوم عصر ما
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا معز المومنین
یا بقیه الله فی الارضه

خم زلف تو دام کفر و دین است.......

شاید مهم ترین وظیفه ما در مجموع تلاش در جهت رفع دغدغه و کشف کرب از چهره مولایمان باشد و بس

به همین خاطر سعی کنید هر چیزی که به ذهنتون میرسه رو بگید

+

و در جهت همین مطالب گام برداریم و حتی کم

ولی در حد خودمان کاشف الکرب عن وجه الحجه باشیم

======================================

شاید مطالبی که گفته میشه هم پوشانی داشته باشه ولی شما حتما مطلب خودتون رو بفرمائید

لطفا فقط خواننده نباشید

با یاد حق

ساده و کوتاه میگم ...
با دستای خودمون هیزم تو آتیش دشمن نیاندازیم که جشن شادی شون رو روشن تر کنه ....

یاالله
بنده مطمئنم صرف اجرای 100 در 100 منویات ولی فقیه خیلی از کارهای امت اسلام رو سر و سامان میده و مورد رضایت حضرت بقیه الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم حتما هست

سبک زندگی

جهاد علمی

جهاد اقتصادی

اتحاد امت اسلام

در مورد زندگی شخصی

خودسازی خیلی مهمه
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به اینکه یکی از اصولی که ولی فقیه روی آن تاکید داشتند در مورد اتحاد بین مسلمانان

و اینکه خیلی از افرادی که خودشان را شیعه تر از اهل بیت دانستند

و آتش فتنه بین شیعه و سنی را شعله ور کردند

الان بین نه تنها شیعیان عادی بلکه بین شیعیان ولایی هم اختلاف افتاده

منطقه رو ببینید

خودمون رو بشکونیم و اختلاف رو کنار بگذاریم

ایجاد اتحاد بین ما از همه چیز مهم تر است

هر کسی دانسته یا نادانسته این اختلاف را بیشتر کند به اهل بیت خیانت کرده

من هم خودم کوچیک همه هستم و قبلا هم گفتم حتی در مورد افراد مغرور

خودمون رو بکشونیم

سخنرانی استاد رو کمی اجرا کنیم و داستان ها رو تموم کنیم

الان رصد کنید ببینید چه افرادی میخواهند این آتش گرم تر شود

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid212777

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-80...#pid211145

تلاش کنیم در فضای مجازی حتی شده با دروغ بین افراد رو اصلاح کنیم

اجتهاد شخصی نکنید

Dodgy:من میدونم فلانی چیزه

Dodgy:من میدونم طرف یک ....

اگر انقدر خودتون رو قبول دارید خودتون رو به عوالم بالا معرفی کنید که بتونن از قدرت تشخیص و مدیریت شما در مدیریت عالم استفاده کنن
بسم الله الرحمن الرحیم

سلامRose

تمام خیر و برکت و حتی ثواب کوچکترین عملمون که از صفر تولدمون تا صد لحظه موتمون که برامون ثبت کردن و میکنن رو هدیه کنیم به حضور والای حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
که البته از اونجایی که ایشون خَیر المرام هستن و زیر دِین امثال بنده نمیمونن، حتماً و حتماً این کار مارو بی جواب نخواهند گذاشت و برای ما دعای خیر خواهند کرد

همین دعای خیر مولا رو هم هدیه کنیم به خودشون

یعنی همه چیز برای خدا ولی به نیت ایشون
من خودم رو عرض میکنم..
من ِ نوعی، اگه خدا دو هزار سال هم بهم عمر بده فکر نمیکنم از پس اون توقعی که خدا ازم داره بر بیام
یعنی اگه روز قیامت بپرسن چی داری واسه رد شدن از پل صراط، میگم هیچی و اونجا فقط و فقط حُب اهل بیت رو[که در حال حاضر سر جمع و عُصارَش میشه حضرت حجت] فریاد میزنم

پس من تمام ابعاد خیر اعمال خوبم رو(هر چند نا چیز ولی همش رو) هدیه میکنم به پیشگاه والای مولایم صاحب الزمان بلکه بتونم روز مبادا، به رسم رفاقت یه گوشه چشمی از اربابم بگیرم

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

..::یا علی::..Rose
به نام خدا

سلام

این مطلب رو جائی خوندم جالب بود، شاید واسمون تلنگر باشه :

کوفیان نه شاخ داشتند، نه دم! امام حسین(علیه السلام) را هم دوست داشتند. راست میگفتند! اما کدام حسین را؟
حسینی که آنها در ذهن خود ساخته بودند، با حسینی که ولی الله بود، فرق داشت! خیلی فرق داشت!!!

وقتی حسین را برای خودت بخواهی و بوی "من" ات بلند شود؛ آنوقت است که دوستش داری اما به رویش شمشیر میکشی! چون مفعول "من" است، " او " نیست! یعنی او را به خاطر خودت میخواهی!

استاد میگفت خیلی وقتها " من " به حساب خودم دارم برای " او " کار میکنم، اما عنانم دست شیطان است و خود بیخبرم ...

امام زمان ظهور میکند و " من " میفهمم که ...

حالا دیگر تعجب نمیکنم که چطور دوستش داشتند اما به رویش شمشیر کشیدند ...

-=-=-=-=-=-

حکایت من و بعضی از ماهاست...
اسم نیتمون رو گذاشتیم " نیت مقدس " و اسم کارمون رو " کار مهدوی " و بعد در نهایت اعتماد به نفس،، آبروی شیعه ها و درنتیجه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو میبریم...
تهمت...توهین...و هزار جور گناه دیگه رو با همین نیت به اصطلاح مقدس انجام میدیم...

به اسم امام زمان و فعالیت مهدوی هرکاری دوست داریم می کنیم...( اگه یک لحظه کارهامون رو مرور کنیم،میبینیم دغدغه ما در بعضی کارها هرچیزی بوده جز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)...)

وقتی خود امام(علیه السلام) گناه افراد رو میبینه و با وجود غمی که بر خاطر نازنینشون مینشینه باز هم برای شیعه ها دعا می کنن، شما که اسم خودت رو گذاشتی مسلمون به چه حقی آبروی دیگران رو میبری!؟

و منم حالا میفهمم که چرا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دغدغه مظلوم عصر ماست...

-- وقتی میتونیم امام زمانی عمل کنیم و غم از چهره مولامون بزدائیم که " منیت " رو از خودمون دور کنیم...این " من " اگه شکسته شه و از بین بره خیلی گناها باهاش میره...و تازه میتونیم بگیم کارمون برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست چون دیگه " من " وجود نداره...هرچی هست متعلق به یــــــــار Heartهست و بس...

(( خدایا "من" رو ازم بگیر...))

(۴/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۰)میثاق نوشته است: [ -> ]به نام خدا

سلام

این مطلب رو جائی خوندم جالب بود، شاید واسمون تلنگر باشه :

کوفیان نه شاخ داشتند، نه دم! امام حسین(علیه السلام) را هم دوست داشتند. راست میگفتند! اما کدام حسین را؟
حسینی که آنها در ذهن خود ساخته بودند، با حسینی که ولی الله بود، فرق داشت! خیلی فرق داشت!!!

وقتی حسین را برای خودت بخواهی و بوی "من" ات بلند شود؛ آنوقت است که دوستش داری اما به رویش شمشیر میکشی! چون مفعول "من" است، " او " نیست! یعنی او را به خاطر خودت میخواهی!

استاد میگفت خیلی وقتها " من " به حساب خودم دارم برای " او " کار میکنم، اما عنانم دست شیطان است و خود بیخبرم ...

امام زمان ظهور میکند و " من " میفهمم که ...

حالا دیگر تعجب نمیکنم که چطور دوستش داشتند اما به رویش شمشیر کشیدند ...

-=-=-=-=-=-

حکایت من و بعضی از ماهاست...
اسم نیتمون رو گذاشتیم " نیت مقدس " و اسم کارمون رو " کار مهدوی " و بعد در نهایت اعتماد به نفس،، آبروی شیعه ها و درنتیجه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو میبریم...
تهمت...توهین...و هزار جور گناه دیگه رو با همین نیت به اصطلاح مقدس انجام میدیم...

به اسم امام زمان و فعالیت مهدوی هرکاری دوست داریم می کنیم...( اگه یک لحظه کارهامون رو مرور کنیم،میبینیم دغدغه ما در بعضی کارها هرچیزی بوده جز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)...)

وقتی خود امام(علیه السلام) گناه افراد رو میبینه و با وجود غمی که بر خاطر نازنینشون مینشینه باز هم برای شیعه ها دعا می کنه، شما که اسم خودت رو گذاشتی مسلمون به چه حقی آبروی دیگران رو میبری!؟

و منم حالا میفهمم که چرا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دغدغه مظلوم عصر ماست...

-- وقتی میتونیم امام زمانی عمل کنیم و غم از چهره مولامون بزدائیم که " منیت " رو از خودمون دور کنیم...این " من " اگه شکسته شه و از بین بره خیلی گناها باهاش میره...و تازه میتونیم بگیم کارمون برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست چون دیگه " من " وجود نداره...هرچی هست متعلق به یــــــــار Heartهست و بس...

(( خدایا "من" رو ازم بگیر...))

از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نقل است که فرمودند:

قَدْ آذَانَا جُهَلَاءُ الشِّیعَةِ وَ حُمَقَاؤُهُمْ وَ مَنْ دِینُهُ جَنَاحُ الْبَعُوضَةِ أَرْجَحُ مِنْهُ
نادان‌ها و احمق‌های شیعه و آن کسانی که ارزش بال مگس از ایمان شان بیش‌تر است ما را آزار می‌دهند
خنده شیطان!

به شیطان گفتم: «لعنت بر شیطان»!

لبخند زد. پرسیدم: «چرا می خندی؟»

پاسخ داد: «از حماقت تو خنده ام می گیرد»

پرسیدم: «مگر چه کرده ام؟»

گفت: «مرا لعنت می کنی در حالی که هیچ بدی در حق تو نکرده ام»

با تعجب پرسیدم: «پس چرا زمین می خورم؟!»

جواب داد: «نفس تو مانند اسبی است که آن را رام نکرده ای. نفس تو هنوز وحشی است؛ تو را زمین می زند.»

پرسیدم: «پس تو چه کاره ای؟»

پاسخ داد: «هر وقت سواری آموختی، برای رم دادن اسب تو خواهم آمد؛ فعلاً برو سواری بیاموز

به اصطلاح خودمون شیطان بهش گفت: برو بچه ...برو بچه دنبال تیله بازیت!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

سلامRose

حُبّ و بغض های شخصی مون رو بریزیم دور

اگه قراره چیزی یا کسی رو دوست داشته باشیم با معیار های الهی باشه
اگه قراره از چیزی یا کسی بدمون بیاد حتماً با معیار های الهی باشه

ما باید بزور هم که شده چیزایی رو بپسندیم که اماممون میپسنده، ولا غیر!
قلبمون رو شعبه ای از سیرۀ اهل بیتHeart کنیم

..::یا علی::..Rose
آدرس های مرجع