(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۰:۴۵)arnh نوشته است: [ -> ]گزینه هیچ کدام هم اضافه بشه بد نیست.
نه بابا گناه دارن!!اونقدر هم افتضاح نبودن

حالا شما بین بد و بدتر انتخاب کن!(دودکش!دودکش!!)
از نظر اجتماعی و اخلاقی و انسانی سریال دودکش نکات خوبی داشت
اما کلا تمام سریال ها حال و هوای ماه رمضونو نداشت
چرا اسمی از بقیه ی برنامه های ماه رمضون نیاوردین؟؟؟؟؟
به نظرم برنامه ی ماه ترین ماه که سحرها از شبکه دو پخش میشد خیلی جالب بود و توش یه نوآوری خاصی بود...
(۱۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۲)muhammedst نوشته است: [ -> ]از نظر اجتماعی و اخلاقی و انسانی سریال دودکش نکات خوبی داشت
اما کلا تمام سریال ها حال و هوای ماه رمضونو نداشت
چرا اسمی از بقیه ی برنامه های ماه رمضون نیاوردین؟؟؟؟؟
به نظرم برنامه ی ماه ترین ماه که سحرها از شبکه دو پخش میشد خیلی جالب بود و توش یه نوآوری خاصی بود...
اینا معروف ترین برنامه هان دیگه،البته بهتر بود گزینه سایر برنامه هام میزاشتم،الان که دیگه اکثر دوستان نظرشون رو دادن.
به هر حال (بر خلاف میل باطنی ما!!)برنامه ماه عسل محبوب ترین برنامه ست

سلامتی خنده بازار که فقط رای منو داره.........
اگه یک قسمتش هم نگاه کرده باشم تا حالا ......

بسم الله الرحمن الرحیم
راستش منم اتفاقی امشب ساعتای 10 و خورده ای بود کانالارو که جابجا میکردم شبکه 7 (آموزش) یه برنامه ای داشت پخش می کرد که مسابقه شعر طنز بود خیلی هم خنده دار بود خیلی حسرت خوردم گفتم کاش از اول اینو میدیدم از بقیه برنامه ها بهتر بود.
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱:۰۵)s-r نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
راستش منم اتفاقی امشب ساعتای 10 و خورده ای بود کانالارو که جابجا میکردم شبکه 7 (آموزش) یه برنامه ای داشت پخش می کرد که مسابقه شعر طنز بود خیلی هم خنده دار بود خیلی حسرت خوردم گفتم کاش از اول اینو میدیدم از بقیه برنامه ها بهتر بود.
بله اسمه برنامش قند پهلو هست ، واقعا برنامه ی جالبیه ، من از تقریبا از اول ماه رمضون نگاه میکردم اما حیف که این برنامه مظلوم واقع شد
البته هنوز یکی دو جلس مونده (بیشتر نباشه کمتر نیس) ببینین ارزششو داره

(۱۶/مرداد/۹۲ ۵:۳۳)سرباز سید علی نوشته است: [ -> ]بله اسمه برنامش قند پهلو هست ، واقعا برنامه ی جالبیه ، من از تقریبا از اول ماه رمضون نگاه میکردم اما حیف که این برنامه مظلوم واقع شد
البته هنوز یکی دو جلس مونده (بیشتر نباشه کمتر نیس) ببینین ارزششو داره 
آره من هم چند تا قسمت اولش رو دیدم اما بعد به خاطر هم زمان بودن با مادرانه نتونستم ببینمش

مجریش هر هفته یه بار،یه برنامه ای اجرا میکنه به اسم «پا تو کفش اخبار» تو شبکه تهران
من شانسی بعضی وقتا میبینم،اما نمیدونم چندشنبه ها میده...
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۱)110 نوشته است: [ -> ]جناب
آخر کار خودتو کردی، دودکش زد جلو!!!
دست جیغ هورااااااااااااااا

نه ولی انصافا ماه عسل هم خیلی واسش زحمت کشیده میشه،فقط یه سری کارایی که نباید بکنن رو میکنن ، بعضی کارایی رو که باید بکنن نمیکنن!مجریش رو هم من دوست ندارم