تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهترین برنامه رمضان 92
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۰:۴۵)arnh نوشته است: [ -> ]گزینه هیچ کدام هم اضافه بشه بد نیست.
نه بابا گناه دارن!!اونقدر هم افتضاح نبودنSmile
حالا شما بین بد و بدتر انتخاب کن!(دودکش!دودکش!!)
آقااااااااااااااااااااااااااا (ادای این کارگر قالیشویی دودکشو دارم در میارم) یعنی چی؟؟؟
خدایی دودکش بااید اول بشه چقدر روحیه خانواده هارو تقویت میکنه ...Smile

توی این فیلم از تجملات هم استفاده نشده...خیلی خوبه.
تیکه هاش هم که رو زبون ملت افتاده و خیلی خنده داره....Smileمن خودم این تیکه ها رو زبونم افتاده مخصوصا آقاااااااااااااااااااا!!!!!!

مادرانه هم دیالوگاشو دوس دارم...
از نظر اجتماعی و اخلاقی و انسانی سریال دودکش نکات خوبی داشت

اما کلا تمام سریال ها حال و هوای ماه رمضونو نداشت

چرا اسمی از بقیه ی برنامه های ماه رمضون نیاوردین؟؟؟؟؟

به نظرم برنامه ی ماه ترین ماه که سحرها از شبکه دو پخش میشد خیلی جالب بود و توش یه نوآوری خاصی بود...
(۱۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۲)muhammedst نوشته است: [ -> ]از نظر اجتماعی و اخلاقی و انسانی سریال دودکش نکات خوبی داشت

اما کلا تمام سریال ها حال و هوای ماه رمضونو نداشت

چرا اسمی از بقیه ی برنامه های ماه رمضون نیاوردین؟؟؟؟؟

به نظرم برنامه ی ماه ترین ماه که سحرها از شبکه دو پخش میشد خیلی جالب بود و توش یه نوآوری خاصی بود...

اینا معروف ترین برنامه هان دیگه،البته بهتر بود گزینه سایر برنامه هام میزاشتم،الان که دیگه اکثر دوستان نظرشون رو دادن.
به هر حال (بر خلاف میل باطنی ما!!)برنامه ماه عسل محبوب ترین برنامه ستDodgyConfusedSmile
سلامتی خنده بازار که فقط رای منو داره.........Dodgy

اگه یک قسمتش هم نگاه کرده باشم تا حالا ......Big Grin
بسم الله الرحمن الرحیم

راستش منم اتفاقی امشب ساعتای 10 و خورده ای بود کانالارو که جابجا میکردم شبکه 7 (آموزش) یه برنامه ای داشت پخش می کرد که مسابقه شعر طنز بود خیلی هم خنده دار بود خیلی حسرت خوردم گفتم کاش از اول اینو میدیدم از بقیه برنامه ها بهتر بود.
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱:۰۵)s-r نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

راستش منم اتفاقی امشب ساعتای 10 و خورده ای بود کانالارو که جابجا میکردم شبکه 7 (آموزش) یه برنامه ای داشت پخش می کرد که مسابقه شعر طنز بود خیلی هم خنده دار بود خیلی حسرت خوردم گفتم کاش از اول اینو میدیدم از بقیه برنامه ها بهتر بود.

بله اسمه برنامش قند پهلو هست ، واقعا برنامه ی جالبیه ، من از تقریبا از اول ماه رمضون نگاه میکردم اما حیف که این برنامه مظلوم واقع شد
البته هنوز یکی دو جلس مونده (بیشتر نباشه کمتر نیس) ببینین ارزششو داره Wink
(۱۶/مرداد/۹۲ ۵:۳۳)سرباز سید علی نوشته است: [ -> ]بله اسمه برنامش قند پهلو هست ، واقعا برنامه ی جالبیه ، من از تقریبا از اول ماه رمضون نگاه میکردم اما حیف که این برنامه مظلوم واقع شد
البته هنوز یکی دو جلس مونده (بیشتر نباشه کمتر نیس) ببینین ارزششو داره Wink

آره من هم چند تا قسمت اولش رو دیدم اما بعد به خاطر هم زمان بودن با مادرانه نتونستم ببینمشSmile
مجریش هر هفته یه بار،یه برنامه ای اجرا میکنه به اسم «پا تو کفش اخبار» تو شبکه تهران
من شانسی بعضی وقتا میبینم،اما نمیدونم چندشنبه ها میده...
جناب
آخر کار خودتو کردی، دودکش زد جلو!!!
(۱۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۱)110 نوشته است: [ -> ]جناب
آخر کار خودتو کردی، دودکش زد جلو!!!
دست جیغ هوراااااااااااااااBig GrinBig Grin

نه ولی انصافا ماه عسل هم خیلی واسش زحمت کشیده میشه،فقط یه سری کارایی که نباید بکنن رو میکنن ، بعضی کارایی رو که باید بکنن نمیکنن!مجریش رو هم من دوست ندارمSmile
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع