(۱۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۱)JohnShepard نوشته است: [ -> ]همه نقداتون مثل این خنده داره....
سلام
جمله سوالی بود یا خبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه سوالی بود باید بگم نه ، همیشه این طور نیست.
.
.
.
یا علی
نقل قول:سلام
جمله سوالی بود یا خبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه سوالی بود باید بگم نه ، همیشه این طور نیست.
.
.
.
یا علی
سلام
خبری بود.
والا من که همیشه همین جوریشو دیدم.
نگارنده گرامی
این که شما ریز بین و به عبارتی تحلیل گرید خوبه . فقط باید همه فاکتور ها رو در نظر بگیرید . و دیدتون گسترده باشه .
برای تحلیل هر موضوعی هم باید تخصص همون موضوع رو داشته باشید . یا حد اقل به میزان کافی و بیشتر مطالعه .
التماس دعا
ممنون از ویرایش جناب وحید110
با یاد حق
الان حدود ده ثانیه تا بیست ثانیه از وقتم رو تلف کردم واسه گوش دادن این شعر ...
نمیدونم چرا خواننده دست به خوندن این شعر با این سبک مضحکانه برده ...
گرچه که به برخی از شعر های ایشون انتقاد جدی دارم اما باید بگم ایرادت ایشون نسبت به دیگر خواننده ها کم تر هست .. و خوندن این شعر با این سبک و نوع آهنگ بسیار بعید بود ...
یک نکته به دوستان : به نظرم در حوزه ی موسیقی دنبال یک خواننده ی همیشه ارزشی نباشید ...
یاس رو که یادتون نرفته ...
یاالله
چرا خیلی از ایرانیا چشم پیشرفت خواننده هارو ندارن ؟
محسن چاووشی با استفاده از این اشعار تونسته خیلی چیزارو بین جوونا مطرح کنه که هیچ کسی حداقل بین اون قشر جوون نتونسته بود.
مثلا ترانه زیر که از شعر مولانا خونده : فوق العادددددددددددس . خیلیارو میشناسم که بعد از گوش دادن به این چند تا اهنگ میگفتن گه این کیه که شاهان همه مسکین اونن ... تا بعدا فهمیدند منظور کی بوده.
ای عاشقان ای عاشقان ، آن کس که بیند روی او - شوریده گردد عقل او ، آشفته گردد خوی او
معشوق را جویان شود ، دکان او ویران شود - بر رو و سر پویان شود ، چون آب اندر جوی او
شاهان همه مسکین او ، خوبان قراضه چین او - شیران زده دم بر زمین ، پیش سگان کوی او
این عشق شد مهمان من ، زخمی بزد بر جان من - صد رحمت و صد آفرین ، بر دست و بر بازوی او
شاهان همه مسکین او ، خوبان قراضه چین او - شیران زده دم بر زمین ، پیش سگان کوی او
این عشق شد مهمان من ، زخمی بزد بر جان من - صد رحمت و صد آفرین ، بر دست و بر بازوی او
(۱۷/مرداد/۹۲ ۴:۱۱)farjad نوشته است: [ -> ]با یاد حق
الان حدود ده ثانیه تا بیست ثانیه از وقتم رو تلف کردم واسه گوش دادن این شعر ...
نمیدونم چرا خواننده دست به خوندن این شعر با این سبک مضحکانه برده ...
گرچه که به برخی از شعر های ایشون انتقاد جدی دارم اما باید بگم ایرادت ایشون نسبت به دیگر خواننده ها کم تر هست .. و خوندن این شعر با این سبک و نوع آهنگ بسیار بعید بود ...
یک نکته به دوستان : به نظرم در حوزه ی موسیقی دنبال یک خواننده ی همیشه ارزشی نباشید ...
یاس رو که یادتون نرفته ...
یاالله
به نام خدا
سلام علیکم
کسی مجبورتان نکرده بود که گوش کنید.
خیلی هم دلتان بخواهد که صدای چاوشی را گوش کردید.
سبک هم ممکنه از نظر شما مضحک باشه.
ببخشید شما لیسانس موسیقی دارید یا فوق لیسانس یا دکتری؟؟؟
ما به دنبال خواننده ی ارزشی نیستیم اما خوب نیست معایب خواننده را در بوق و کرنا کرد.
به هر حال این بحث علاقه است.
افرادی هستند به چاوشی علاقه دارند مثل خود من.
وقتی علاقه باشد دیگر آن معایب را هم زیاد مدنظر قرار نمیدهیم.
مثلا همین چاوشی،خوب آهنگ هایی دارد که مورد علاقه من و یا دیگران نیست.
اما خوب ما کفتر چاهی یا دیوار بی در را می بینیم.
کمال صدق محبت ببین نه نقص گناه***که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند
فی امان الله
به نام خدا
سلام علیکم
برای اولین بار رخ داد؛
محسن چاوشی به کنسرت یراحی آمد
موسیقی ما – بهمن بابازاده: محسن چاوشی دقایقی پیش وارد سالن کنسرت «مهدی یراحی» شد.
این خواننده در حالی وارد سالن کنسرت یراحی شده که «سینا حجازی» و «ایمان قیاسی» نیز او را همراهی می کنند.
حضور این خواننده در سالن اجرای برنامه با استقبال فوق العاده حاضرین در سالن رو به رو شد و چاوشی نیز به خوبی به ابراز احساسات حاضران در سالن پاسخ داد.
عکس ها و ویدئوی اختصاصی موسیقی ما از اولین حضور محسن چاوشی در برج میلاد را در ادامه ببینید و دانلود کنید.
دانلود فیلم با کیفیت معمولی
دانلود فیلم با کیفیت بالا
فی امان الله
بی احترامی نباشه ولی خب که چی ؟