تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: |||||||القای ناامیدی|||||||
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۱۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۵)110 نوشته است: [ -> ]؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

می خواستم نظرم رو نسبت به این مطالب کامل بگم. اما به دلایلی پشیمون شدم. یک نظریه ای هست که حتما بدرت هم فکرهای شما می خوره! و کاملا گویا هست:
----------------------------------------------------
تئوری توطئه یا توهم توطئه اصطلاحی است که در ابتدا، وصفی برای هر ادعای دسیسه گری بود. با این وجود، امروزه، تئوری توطئه فقط در این معنا به کار می‌رود: تئوری ای که رویدادی کنونی یا تاریخی را نتیجهٔ نقشهٔ مخفیانهٔ گروهی دسیسه گر (عموماً قدرتمند) می داند.
در تعریفی دیگر، تئوری توطئه عبارتست از نداشتن اعتقاد یا باورنکردن شکل ظاهری و رسمی رویدادهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی.
توسل به فرضیه توطئه ارتباط زیادی به عامل روانی و عامل فرافکنی دارد.
بسیاری از اندیشمندان حوزه سیاست مثل صادق زیبا کلام معتقد استبسیاری در ایران به شدت دچار توهم توطئه می‌باشند. از دیدگاه آنان هر اتفاقی، حتی بی اهمیت‌ترین اتفاقات برخاسته از تبانی و توطئه‌چینی قدرتهای خارجی است و دستهای پنهان پشت پرده آن را ترتیب داده‌است.
----------------------------------------------------------------------

این حرفتون رو کجای دلم بزارم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این حرفتون یعنی وقتی حرف دینی می زنیم از منابع علمی استفاده نکنیم!! واقعا خنده داره!
اتفاقا این بحث بیشتر علمی و روانشناسیه!
شما علم رو در تعارض دین می دونید! که خیلی بده اگه اینطوری باشه.
من نظریات فروید رو کامل قبول ندارم! اما نمی شه بحث علمی کرد و از هیچ منبع علمی استفاده نکرد. شما می تونید دانشمند دیگه ای رو معرفی کنید ما از نظریات اون استفاده کنیم نه اینکه ......

می گم این سیستمی که شما پاش نشستی و بحث علمی می کنی رو اجنبی ها ساختن . برقش رو هم ادیسون یهودی اختراع کرده! استغفر ا.. پاشو! پاشو از پشت این آلت کفر!!!!
Big GrinBig GrinBig Grin

شما چرا بحث رو یه دفعه عوض کردی
مبحث چیزه دیگه ای بود
شما حالت خوبه؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع