تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۵/آذر/۸۹ ۲:۳۹)zohur12.ir نوشته است: [ -> ]دوستان من خودم شاید بشه گفت یکی از مخالفان این بحث تهمت به مهران مدیری باشم...
اما این بحث از اونجایی که داشت خیلی بی علم با آن بخورد میشد تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم...
متاسفانه برخی بازدیدکننده ها حق دارند ذهن های آلوده تصمیمات نادرست میگیره ، برای من هیچ کدام از این نمادها به طور یقین ثابت نشده و همه در حد یک احتمال که زاییده یک فکر آلوده است به وجود اومده...
اما نتیجه گیری این بحث رو اینطور میکنم که دوستان دیگه باید سطح فکری خودشون رو بالا ببرند و نباید از شباهت ها در نمادگرایی ایراد بگیرند ...
اما مهم ترین چیزی که میشه برای مهران مدیری گفت اینه که تا کنون هیچ یک از اعمال و رفتارش غیر منطقی نبوده و اگر هم (1%) در جهت اهداف فراماسونری باشد هیچ گونه تاثیری نخواهد داشت ...
امیدوارم دوستان از این به بعد عاقلانه و پخته تر با قضایای اینچنین برخورد کنند...

نظر من هنوز تموم نشده و باز م هست که فکر کنم خیلی ها متوجه آن نشدند .

به شخص معاون شاه در این فیلم دقت کرده اید ؟
علامت ستاره اسلامی بر گردن دارد و دارای شکم بزرگ است و اعلب یاوه گویی می کند . و در نهایت به زبان ساده تر و خودمونی مفت خوره .
آیا شما می تونید اینرو بی دلیل بدونید ؟ (البته اگر بخواهید با منطق حرف بزنید !!! )[/size]

در ضمن بزودی یه نقد داخل صفحه اصلی هالیوود و سینما می زارم که نشه اشتباه ازش در آورد و یک نقد حرفه ای به قهوه تلخ باشه .(خاهشاً کسی نقد جدا نزاره !!! تا یک نقد درست و حسابی و فلسفی درست کنم )

Angel
Exclamation
توی یکی از قسمت های قهوه تلخ به هلال پشت بلوتوث اشاره میکنه بعد میگه تو بلوتوث هلالی هستیExclamation
به نظر من این کار ایشان 100% به بلوتوث مداح معروف اقای رضا هلالی مربوطه تا دوباره در استانه ماه محرم این جریان مشکوک را به یاد مردم بیاره وتلاشی که داره برای مراقبت ومهم جلوه دادن بلوتوث هلالی میکنه خیلی جالبه..................
نه نمادگرایی دلیل قطعی ماسونر بودن فرد نیست همونطور که میبینید متین دو حنجره هم داره استفاده میکنه...
دوستان این بحث هلالی و چسبوندنش به رضا هلالی دیگه اوج بدبینیه...
خواهشا منطقی تر بحث رو پیش ببرید...
به نظر بنده دیگه وقت این رسیده که در حوزه رسانه افرادی حاضر باشند تا فیلم هارا بر اساس فرقه و تفکرات این فرقه شناسایی و عمل نشان دهند...
بهرحال فکر نکنم این کار خیلی سخت و پرخرج باشد هنوز هم دیر نشده " جلوی ضرر رو هروقت بگیری نفعه "
دوستان ایراداتی وارد میکنند که چرا از فلان نماد استفاده کرده باید وقت بذارند و این فیلم ها را استادانی همچون رائفی پور یا شریفی سروستانی یا دکتر عباسی مورد واکاوی قرار دهند...
بهرحال از دید من قهوه تلخ اصلا بردی ندارد چون داستان و نوآوری ندارد که بتواند تاثیر بگذارد...
شباهت ها را هیچ وقت قبول نکنید چون هیچ وقت مدرکی برای آن نیست ...
به قولی " هر فری فراماسون نیست ":) ...البته این ضرب المثل یکم تحرف شده است اما مفهوم حرف بنده را میرسونه
http://fa.wikipedia.org/wiki/قهوه_ت...یویی)

مطالعه کنید جالب است ولی چرا اینقدر سریع در ویکی پدیا پخش شده Exclamation

خیلی جالب بود سحر جفری جوزامی مادرش امریکایی هست Angry

اگر مهران مدیری را فراماسون درجه 33 فرض کنیم و سیامک انصاری را درجه 3 میفهمیم که چرا سیامک گول او را نمیخورد چون شگردهاشان را بلد است .
مهران مدیری (زاده ۱۸ دی ۱۳۴۰از والدینی اراکی در تهران ) کارگردان و بازیگر مجموعه‌های طنز سینما و تلویزیون ایران است... ...او در موسیقی و خوانندگی نیز فعالیت دارد. مجلهٔ نیوزویک در مقاله‌ای او را ۲۰ امین مرد قدرتمند سال ۲۰۰۹ در ایران نامیده است. ExclamationHuh

اگر بیگانه ما را تصدیق کرد بدانید ما وضعمان خراب است .
درخرداد ماه ۱۳۸۹ مهران مدیری در حاشیه برگزاری نشست بررسی ویژگی طنز در آثارش در حوزه هنری اعلام کرد که وضعیت پخش این کار از تلویزیون اصلا مشخص نیست. او گفت که برخلاف آنچه در رسانه‌ها مطرح شده، واقعا چیزی در این زمینه مشخص نشده و تا ۱۰ الی ۲۰ روز آینده مشخص خواهد شد که آیا قهوه تلخ از تلویزیون روی آنتن خواهد رفت یا به‌صورت سی‌دی پخش خواهد شد.

مرتضی میرباقری، معاون شبکه ۳ سیما در اواخر خردادماه ۸۹ اعلام کرد که قهوه تلخ به کارگردانی مهران مدیری به سفارش صدا و سیما ساخته نشده‌است. در نهایت در تیر ماه ۸۹ محمدرضا تخشید
مدیر گروه فیلم و سریال شبکه ۳ در نشست خبری مدیران شبکه ۳ اعلام کرد که هیچ احتمالی برای پخش این کار از تلویزیون وجود ندارد.

عزت‌الله ضرغامی، رئیس وقت صدا و سیمای ایران، پس از شروع توزیع سریال، در تاریخ ۱۲ مهر ۱۳۸۹ اعلام کرد: «سریال قوه تلخ را ما نساخته‌ایم و مورد تایید ما نیست.»
خسارت وارده به صدا و سیما

برخی رسانه‌ها بزرگترین ضرر پخش این سریال در شبکه نمایش خانگی را از بابت حوزه‌های مخاطب و درآمدزایی، متوجه سازمان صدا و سیما می‌دانند. در حالی که اولین گامهای ساخت این سریال توسط خود رسانه ملی انجام گرفت و خود آنها اولین مشوقان ساخت چنین سریالی بودند، با ضبط چند قسمت از سریال و بررسی این قسمت‌ها توسط مسئولین سازمان، اختلاف‌ها بر سر نحوه ساخت سریال و محتوای آن پدیدار شد. صدا و سیما از بابت محدودیت‌های رسانه‌ای که برای خود قائل شده بود و به دلیل برخی محافظه کاریها ترجیح داد پروژه را متوقف کند که این تصمیم با ادامه روند ساخت سریال و تشدید اختلاف نظرها موجب تعطیلی چند روزه فیلمبرداری بعد از ضبط قسمت ۴۰ شد. اما با ابتکار عمل تهیه‌کنندگان مجموعه و مذاکره با اسپانسرهای خصوصی، ضبط سریال متوقف نشد و نیازهای مالی این پروژه مهیا شد. بدین ترتیب بود که صدا و سیما، با تصمیم‌گیری اشتباه خود در موافقت با ساخت این سریال و بعد مخالفت با ادامه ساخت آن، باعث از دست دادن حجم عظیمی از مخاطبان رسانه ملی و از دست دادن میلیاردها تومان درآمد حاصل از آگهی‌های قبل و بعد و میان آن در حین پخش سریال در شبکه‌های سیما شد.
(۶/آذر/۸۹ ۲۲:۰۷)arnh نوشته است: [ -> ]شما لطف بفرمائید یک تحقیقی در مورد مسعود جعفری جوزانی و رابطه اش با مهران مدیری بفرمائید .
لطفا توضیح بدید!

اما دوستی که ادعا کرده بودند که میخوان تحلیل فلسفی ارائه بدن؛ من که منظورشون رو از تحلیل فلسفی نمیدونم ولی فکر میکنم منظور خودشون رو هم از این عبارت ارضا نکرده باشن، چرا که باز هم با یک نماد اثبات کردن که شخصیت اسلامی است و آنگاه این پیش فرض نه چندان دقیق رو با اخلاق این شخصیت تطابق دادن؛اگر بخوایم این طور تحلیل کنیم که خب پس هلال هم یکی از نمادهای اسلامی است و بهتره بگم شناخته شده ترین نماد اسلامی در دنیای غربه که با این تحلیل از یک طرف تمام چیزهایی که دوستان دیگه راجع به بلوتوث هلالی میگن به باد میره(یعنی یک نفر نمیتونه هم با این نحوه ی تحلیل موافق باشه و هم با اون) و از طرف دیگه این تحلیل با هیچ بعد شخصیت پردازی بلوتوث سازگار نیست. ضمن این که یک کارگردان همیشه سعی میکنه مهمترین و شناخته شده ترین موضوعات روز رو تبدیل به کُد کنه و در فیلم جا بده نه چیزی مثل بلوتوث هلالی که نه چیز مهمیه و نه مسئله ی جنجال برانگیزیه و نه خیلی کسی راجع بهش میدونه!
دوستان! دقت کنید که اگر بپذیریم که مدیری ماسونه اون هم با درجه ی 33!!! پس ناچار باید بپذیریم که اون قدر باهوش هست که در فیلمش به موضوعات مهمتر به صورت خیلی خیلی هوشمندانه تر و زیرکانه تر از چیزی مثل بلوتوث هلالی(!!!) بپردازه؛ موضوعاتی که دغدغه ی ماسون هاست.

دوستی گفتن که هیچ چیز اتفاقی نیست که این جمله ی بسیار عمیق وکاملا درستی است اما آیا اتفاقی نبودن به معنای ماسونیک بودن است؟ کاملا واضح است که در یک فیلم برای ایجاد پیوستگی میان شخصیت ها با خلقیاتشان و طراحی لباس هایشان و حتی دکور جاهایی که بیشتر در آن ها حضور دارن، یک خط سیر مشخص وجود دارد و اصلا اگر وجود نداشته باشد جای تعجب است؛ پس هیچ چیز اتفاقی نیست. اما این نحوه ی ایجاد این پیوستگی و خود این پیوستگی هاست که نشون میده این اتفاقی نبودن در چه جهتی است: ماسونیک یا غیر آن...

برای این که یه بحث خوب شکل بگیره همیشه باید مخالف دقیقی وجود داشته باشه، من سعی میکنم مخالف خوبی (اون قدر منطقی که اگر براش دلیل خوب بیارین به راحتی قانع میشه) باشم چون ظاهرا سایر دوستان موافقن!
یه نکته رو هم از باب توجه دادن عرض میکنم گرچه همه بهتر از من میدونن: لطفا در وارد کردن این نسیت به هر شخصی دقت و حتی وسواس به خرج دهید؛ نه به خاطر اون شخص بلکه به خاطر خودتون! خداوند شاهد همه ی چیزهایی است که این جا یادداشت میشه، حرف من، حرف شما؛ مواظب اتهام زنی بی مورد باشیم که مورد نهی خداست تا چیزی اثبات نشده از دادن نظر قاطع خودداری کنیم؛ این به نفع همه است.

واما من فکر میکنم که هنوز هم هیچ نقد مستدل و منصفانه ای که روی اصول باشه ارائه نشده، چون احتمالا نمیدونیم این نقد چه جوریه. من چندتا سوال میپرسم که امیدوارم کمک کنه و خودم هم جوابشون رو نمیدونم:
اول یک سوال خیلی خیلی اساسی که فکر میکنم برای اون دوستانی که نقد نمادگرایانه میکنن، جالب باشه: مدیری به عنوان یک ماسون از چپوندن چند نماد کوچک ناواضح به صورت نامنظم اون هم به طوری که کسی متوجه شون نمیشه الا به زحمت، چه سودی می بره جز بدبین کردن مردم به خودش و لو دادن خودش؟ یا اگر خیلی اصولی تر بپرسم یه فیلم تا زمانی که هدف، طرح موضوع، داستان، شخصیت پردازی و... ماسونی نداشته باشه، استفاده از نمادهای ماسونی توی اون به چه دردش میخوره؟
سوال دومم راجع به واکاوی شخصیت هاست(توجه کنید واکاوی شخصیت ها نه این که نماد چه یا که هستند که این سوال سختی است که پس از واکاوی میتوان به آن رسید): بلوتوث چگونه شخصی است؟ چرا از یونان آمده؟یونانی که هرگز نقش به خصوصی در تاریخ کشور ما نداشته است(مگراز نظرپیشینه ی فلسفی و تبادلات فکری آن هم بعد از اسلام)، چطور میتواند نجاتبخش ایران و یونان با هم باشد؟آیا تقدم و تاخرتاریخی(یونان باستان مال 2000سال قبل است) که در فیلم هم به آن اشاره می شود نشان دهنده ی چیز خاصی است؟
به شخصیت کم حضوری که گرداننده ی قهوه خانه است و بازیگر آن سعیدپیردوست است دقت کنید؛ بسیار عجیب است که در یک فیلم طنز شخصیتی با این میزان از جدیت وجود دارد که مستقیما نصیحت می کند، و این برای من دلیلی است که مدیری ماسون نیست چون این پیام را مستقیم میدهد ولی شک میکنم که منظور او از این حکومتی که به تصویر کشیده حکومت شاهانه باشد و به علاوه ی شواهد دیگر فیلم، احتمال میدهم که منظور او جمهوری اسلامی کنونی است که البته این هم نیاز به اثبات دارد و من ادعای اثبات ندرم.
پاسخ بالا کامل و تمام کننده این تاپیک بود
masonryfree
زیبا و شیوا و کامل بود استدلال های خوبی آوردی برای اثبات حرف هات مخصوصا درباره سعید پیردوست ...

تنها نمادی که به طور واضح در اینجا دیده میشه نماد " دست پنهان " است که اصلا و ابدا کامل(ماسنوری) نیست و نباید به آن به دیده دیگری نگریست...

fs231 جان اینجا جای بحث های نقدانه است و نباید گروکشی کنید که مانند من مطلب آورده اید بنده قبلا یک تاپیک شبیه همین را حذف کردم 1 و بلافاصله بعد از این تاپیک نوشتم که برای بنده حتی 10% هم این گفته ها مسجل نشده و همه یکسری تشابهات است که میشود در فیلم های دیگر پیدا کرد اما گفتید مطالبی عنوان میکنید که همه را قانع خواهد کرد عکس هایتان که هیچ نماد یا شک و شبهه ای در آن نیست اما اینکه اِتی فردی شکم گنده است و ... نهایت بدبینی است ببینید دوستان این حرف هایی که میزنم فقط خطاب به ایشون نیست به تمام کسانی است که این تاپیک را مطالعه میکنند : متاسفانه زیاده روی در نمادگرایی باعث به حاشیه کشاندن یکسری ارزش کارها در این راستا شده است طوری که در یکی دیگر از قسمت های همین فروم تاپیکی در این باره ایجاد کرده اند و حرف هایی زده اند که اصلا با نظریات بنده تناقض دارد....

خواهشا دست از تحلیل های بی دلیل بردارید ... کارکتر اتی در بسیاری از فیلم ها یافت میشود برای نمونه : خوش نشین ها که در آن اگر به دید بد بنگریم یکی از راه های معقول کلاه برداری را آموزش میدهد...
یا این مسئله بلوتوس هلالی اگر اینطور باشد پس مهران مدیری نباید از یک نماد اسلامی استفاده میکرد و چرا این اسم اسلامی را بر روی بلوتوس نهاد یعنی منظورش این بود که یک مسلمان ایران را نجات خواهد داد ( این تکه از حرف فقط برای تمثیل و مثال بود)

بهرحال دوستان خواهشا در مطالب که عنوان میکنید بسیار دقت کنید که این مطالب میتواند بر روی کار سایت ها و مقالاتشان بسیار تاثیر بگذارد

masonryfree کامل جواب داد به نظر بحث بعد از پاسخ دیگر جواب و سوال های بی دلیل است ...
اگر مدرک قانع کننده دارید پاسخ دهید اگرنه تهت هیچ عنوان این بحث را ادامه ندهید...
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام عزیزان من هیچ تهمتی نمیزنم به نظر من باید تمام دیدگاه ها روی فروم باشد تا بتوان نقدی منصفانه کرد .

اقای ماسونری فری،بدی این چیزها همین است که نمیتوان به طور یقین انها را مورد هدف قرار داد نمادهایی استفاده میکنند و جوری استفاده میکنند که نشه انها را زد و به یقین گفت ماسونی است

مثلا : نماد کورش (همون بالداره) اگه بزنیش میگن تو ایرانی نیستی ایرانو قبول نداری ... اگه نزنیش ...
و مثالهای بسیار که اینجا نمیتوان گفت
بله اونقدر باهوش هست که جوری استفاده کنه که نشه بزنیش (هی فرانس فرانس میکنه یعنی چی ؟)
بعضی ها هم سیاست برائت به خرج میدهند ...

اگر امریکا بزنه رو پولش ما به خدا اعتقاد داریم ایا واقعا اعتقاد داره ...

{ مدیری به عنوان یک ماسون از چپوندن چند نماد کوچک ناواضح به صورت نامنظم اون هم به طوری که کسی متوجه شون نمیشه الا به زحمت، چه سودی می بره جز بدبین کردن مردم به خودش و لو دادن خودش؟}
زیاد هم ناواضح نیست زیاد هم کم نیست . فیلم هالیوود ببینی کمتر از این فیلم نماد توشه !
عزیزم این سریاله نه فیلم خیلی فرق میکنند انسان با دیدنش عقایدش عوض میشه همین بس که بهت بگم بعد دیدن یک فیلم فوقش یک روز بهش فکر میکنی ولی یک سریال کاری باهات می کنه که حتی 1 ماه هم عقایدش یا بهتر بگم متوجه بشی طرز حرف زدنشون را تقلید میکنی و فرقهای زیاد دیگه ...
احتمال هم داره این نمادو بهش بچسبونند مثل مرقد امام ...

خیلی هم میفهمند میدونی اگه توی ماهواره پخش بشه چی میشه خارجی ها چی میگن میگن ببین ایرانی ها رو فرا ماسون شدن وقتشه که ... (خودتون نقطه چین را پر کنید)
یکیش اینه که می فهمن مسجد الاقصی خراب بشه ما هم با اونایم ...
عزیزم تو پستای قبلی کلید بهت دادم ندیدی اوباما برره ای میرقصه،یعنی چی ؟ (سرچ کن توی اینترنت)

میدونی چرا اساتید بزرگ نمیان فیلمای داخلو نقد کنند (دکتر عباسی، علی رفیعی و ...) چون مردم توجه نمیکنند باورشون نمیشه تازه اگه نقد بکنند شاید حذف سیاسی بشن (ترور) شاید دوستاران شون کمتر بشن اون ها باید محتات عمل کنند

{اگر خیلی اصولی تر بپرسم یه فیلم تا زمانی که هدف، طرح موضوع، داستان، شخصیت پردازی و... ماسونی نداشته باشه، استفاده از نمادهای ماسونی توی اون به چه دردش میخوره؟} {بلوتوث چگونه شخصی است؟ چرا از یونان آمده؟یونانی که هرگز نقش به خصوصی در تاریخ کشور ما نداشته است(مگراز نظرپیشینه ی فلسفی و تبادلات فکری آن هم بعد از اسلام)، چطور میتواند نجاتبخش ایران و یونان با هم باشد؟آیا تقدم و تاخرتاریخی(یونان باستان مال 2000سال قبل است) که در فیلم هم به آن اشاره می شود نشان دهنده ی چیز خاصی است؟}

داشته . اسکندر که بود،کسی بود که ایران را به اتش کشید حدود 2300 سال پیش میزیسته مجسمه ی ازادی امریکا رو به کدوم سمته (شرق) میخواد یک بار دیگه ایران را به اتش بکشه فتنه کنه (شاید مثل بلوتوس) جالب اینجاست که اونا میگن ما همون ایران کوروشیم و میخوان به همون سمت ما را ببرن بله بلوتوس (کوروش کبیر) وارد ایران میشود و ایران را به اتش میکشد ( زرشک پس ما اینجا بوغیم)

من چنتا تقد دارم که به غیر از اینجا هیچ جا نگفتم میخواستم نگم ولی نشد ...

بلوتوس توی اولین سکانسش یک شعر میخونه خیلی جالب بود برید ببینید تحلیلاتون را بزارید میزارم به عهده ی خودتون مطلب این ارسالم زیاد میشه .

بلوتوس خودشو اینطوری معرفی میکنه (الکساندر اوتونوس ایبلاکیوس سینوس پانیتایکوس فافا ) ملغب به بولوتوس کبیر
الکساندر در برگردان ایرانی میشود اسکندر (بولوتوس کبیر = اسکندر کبیر)
بعدش میگه : زنان پیشگامان تفکر مدرنند (اسپارتاکوس) میدونی یعنی چی ؟ ...
توی اون جملاتی که میگه کلید زیاد هست بگردید ...

اون اوایل که اون زنه از فرانس (فراماسون) بر میگردد با 3 تا زنه دیگه نشسته توی صحبتشون میگن :

-نگفتی درس چه خواندی ؟
-سکتری (سکرت = راز) خواندم در دانشگاه سوربون (سربون)
-چه رشته ی قشنگیست سکرتری در سوربون به شعر میماند <=== (تاکید بر این دو در این دیالوگ در داستان و قشنگ جلوه دادن انها )
-خوب این یعنی چه یعنی چه کاره میشوی
-سکرتر یعنی کسی که رازدار کس دیگری است
-هاااا یعنی همان ندیمه گی خودمان نمیدانستیم ندیمگی را هم تدریس میکنند
(در قسمت بعد توضیح میده که با ندیمگی فرغ میکنه (درجه اش بالا تره))
-خاله جان سکرتر یعنی کسی که کار اشخاص مهم را تنظیم میکند (<==مهم) وقت ملاقات نمیدهد (لو نمیدهد اسرار را) نامه ها را امضا نمیکند (سخت گیری ...) به ارباب رجوع میگوید که ان مقام در جلسه است (انحرافی برای زهن و تو جیه غیر فراماسونی بودن جمله ها ) و مهمتر از همه این که به پیش نهاد ازدواج مافوقش مدام جواب رد داده و مقاومت میکند (این جمله بیانگر چند نکته است یک او (یک زن) هیچوقت به مقام بالا نمیرسد که زیر دست داشته باشد و همش بالا دست دارد (چون زنان را در لوژ ها راه هم نمیدهند حالا چه شود راه دهندبا پارتی) دومین نکته اینکه از بین خودشان زن انتخواب میکنند وبا خودی ازدواج میکنند (عموم یهود) و شاید ازدواج او با مستشار که بعد ها در لب تاب خود (تاریخ) میخواند(مستشار) سر همین مغوله باشد و دست او را میتوان بر ملا کرد)

{به شخصیت کم حضوری که گرداننده ی قهوه خانه است و بازیگر آن سعیدپیردوست است دقت کنید؛ بسیار عجیب است که در یک فیلم طنز شخصیتی با این میزان از جدیت وجود دارد که مستقیما نصیحت می کند، و این برای من دلیلی است که مدیری ماسون نیست چون این پیام را مستقیم میدهد ولی شک میکنم که منظور او از این حکومتی که به تصویر کشیده حکومت شاهانه باشد و به علاوه ی شواهد دیگر فیلم، احتمال میدهم که منظور او جمهوری اسلامی کنونی است}

من هم اثبات نمیکنم نظرم را میگم .

چند تحلیل :
1 : او کسی است که به او محل گذاشته نمیشود و او رعیت است شاید منظورش را میتوان اصلاح طلب خواند شاید هم یک حاج اقا و او که صدر حکومت است (اقای خامنه ای) فقط میخورد استراحت میکند به دنبال نسل است و... کسی از خارج می اید همه ی کاخ به هم میریزد (ایران) توطعه میکنند به ثمر نمیشیند و ما کاری از دستمان بر نمی اید و این حادث خواهد شد و او پادشاه را بر میدارد و حکومت جدیدی را بر قرار میکند (نظم نوین جهانی) (در قسمت های بعد مشخص میشود)
2 : ان بد بختی که نصیحت میکند امام خامنه ای است که هیچ کس گوش نمیکند و ایران را کسان دیگری میچرخوانند و هر کاری بخواهند میکنند ...

و هزاران نظر دیگر در مورد همه چی تا سریال تمام نشود نمیتوان نظر قطعی داد ...

علی 110 یک حرفی زد خیلی قشنگ بود قسمت هایی از حرفش را می اورم :

...شک نیست که شارع مقدس نمی پسندد شباهت به دشمنانش و دشمنان دوستانش را ، ولو به این توجیه که این هم شکلی است...چرا هرم شکلی است که برای خانه ی طاغوت استفاده می شود و مکعب شکلی است که برای خانه ی خدا برگزیده میشود؟!!!!!...هر گونه استفاده از هرچیزی که طاغوت و دشمنان خدا استفاده کرده اند برای کسی که میداند این مورد استفاده ی آنها بوده بنا به شرایطش با شدت متفاوت، آن شخص استفاده کننده را از نور به سمت ظلمات سیر میدهد...

اللهم عجل لولیک الفرج ...
دوستان این نظرات و این افکار چیه تو ذهنتون به وجود اومده ؟

سکرتری که ایشون میفرمایند منظور منشی است ... کافیه معنای این لغت رو پیدا کنید : Secretary ....

الکساندری که میگید یک بار میگه و میره دیگه حتی یک بار هم اون اسم رو تکرار نمیکنه ببینید ... به نظر من این گونه تحلیل های بسیار ضعیف و نابجا برگرفته از سخنرانی های دکتر عباسی و امثالهم است البته دکتر عباسی با دلیل اثبات میکنه اما شما با یکسری نکات بسیار ریز که اصلا در هدف اصلی فیلم به چشم نمی آید.

افراط در تفکر منفی گرایانه این بحث هارا پیش میکشد ، سعید پیردوست را به مانند آیت الله خامنه ای مثال زدید که هیچ گونه شباهتی در میان این دو نیست جز یک فکر که میخواهد ربط بدهد ببینید اصولا انسان اگر بخواهد چیزی را برای خود توجیه کند بسیار راحت است اما در این تاپیک هیچ کدام از عزیزان حتی یک مورد که اثبات شود ارائه نداد و همه یک مشت حرفهای افراطی بود...

فیلم هایی در این کشور ساخته میشود که در مقایسه با این فیلم مانند درجه 3 فراماسونری به 33 فراماسونری است...
گنجاندن افکار ایلومناتی در فیلم ها نیاز به تفکراتی بسیار بالاتر از این دارد باز هم تکرار میکنیم حتی ، حتی یک نماد هم در این فیلم تاکنون دیده نشده و همه یکسری تشابهات است که به وفور در فیلم های دیگر دیده میشود...

حرف هایی که بنده میزنم بُعد برون گرا دارد یعنی چه؟یعنی این که اگر کسی بیاید و اینگونه تحلیل هارا بخواند بسیار در موارد دیگری که ما اثبات میکنیم شک میکند همانگونه که میبینید در سایت بنده چگونه نظر میدهند...

از دوستان خواهش کردم اگر نمیتوانند بحث را با استدلال قوی ادامه دهند اصلا پاسخ ندهند وگرنه مجبور به حذف پاسخ ها میشویم چون بحث در جای خوبی توسط masonryfree به پایان رسید...

در صورت ادامه بدون استدلال پاسختان حذف میشود
نقل قول:میدونی چرا اساتید بزرگ نمیان فیلمای داخلو نقد کنند (دکتر عباسی، علی رفیعی و ...) چون مردم توجه نمیکنند باورشون نمیشه تازه اگه نقد بکنند شاید حذف سیاسی بشن (ترور) شاید دوستاران شون کمتر بشن اون ها باید محتات عمل کنند
من خیلی نقد این اساتید رو نمی خوانم و شخصا افراد دیگر رو مثل دکتر بلخاری، آقای شفیعی، آقای طالب زاده، آقای فراستی و... امثالهم را ترجیح میدم ولی فکر هم نمیکنم اینها دلایل خوبی برای نقد نکردن باشه اون هم تو اوضاع به هم ریخته ی فرهنگی ما، اون هم در وضعیت پیچیده ی حوزه ی رسانه و علی الخصوص فیلم؛ سینمای ما دچار بیماری ایه (والبته بیش از اون سینمای غرب) که اگر با این بهانه ها، پزشکانش از درمان سرباز بزنن، به زودی جون میده (البته ان شاءالله این اتفاق نمیفته)

نقل قول:داشته . اسکندر که بود،کسی بود که ایران را به اتش کشید حدود 2300 سال پیش میزیسته مجسمه ی ازادی امریکا رو به کدوم سمته (شرق) میخواد یک بار دیگه ایران را به اتش بکشه فتنه کنه (شاید مثل بلوتوس) جالب اینجاست که اونا میگن ما همون ایران کوروشیم و میخوان به همون سمت ما را ببرن بله بلوتوس (کوروش کبیر) وارد ایران میشود و ایران را به اتش میکشد ( زرشک پس ما اینجا بوغیم) بلوتوس خودشو اینطوری معرفی میکنه (الکساندر اوتونوس ایبلاکیوس سینوس پانیتایکوس فافا ) ملغب به بولوتوس کبیر
الکساندر در برگردان ایرانی میشود اسکندر (بولوتوس کبیر = اسکندر کبیر)
بسیار عالی! این خیلی خوبه؛ البته هم چندتا اشکال بهش وارده هم یه جور دیگه هم میشه تحلیل کرد: بولوتوس با اسکندر از نظر ساخت کلمه هج جوری مربوط نیست. ضمن این که من ربطش رو به مجسمه ی آزادی نفهمیدم کوروش کبیر، به هچ وجه اسکندر کبیر(یا مقدونی) نیست.
وتحلیل دیگه این که میشه گفت منظور مدیری این بوده که اون ها یک بار با جنگ و به آتش کشیدن وارد ایران شدن و اون رو تصاحب کردن ولی حالا میخوان با فریب و خدعه وارد بشن که یعنی همون جنگ نرم. البته این تحلیل هم تحلیل دقیقی نیست فقط به صورت تقابلی از روش دوستان استفاده کردم تا براشون مشخص بشه که این جور نقدها که بر پایه های سست برداشت های شخصی بنا میشن، چندان قابل اعتماد نیستن.
این هم که قهوه خانه چی نماد آقا باشه واقعا تحلیل ضعیفی است که حتی دیگرانی هم که با آقا مخالفن نشنیدم که چنین گفته باشن که اگر هم گفته باشن فرقی تو ضعف تحلیل نمیکنه.

من هدفم از حضور در این موضوع کشف هدف سریال قهوه ی تلخه، چه ماسونی باشه و چه نه؛ اما شخصا بیشتر به این مشکوکم که قهوه ی تلخ بازسازی اوضاع امروز ایران باشد. ایمیلی راجع به این موضوع دریافت کردم که به علت جبهه گیری سیاسی کسانی که نقدهاشون رو تو اون ارائه دادن، شاید جهت دار باشه ولی من بخشهایی ایش رو نقل میکنم و البته چون لحن بی ادبانه ای داره، تصمیم با کارشناس گروهه که اجازه بدن و بگذارنش یانه

ادامه دارد...
ادامه...
داستان اصلی این است که ۵ سال از تاریخ ایران گم شده و هیچ اثری از اتفاقات آن
دوره در نسخ و کتب تاریخی نیست٬ مطمئن باشید که انتخاب این ۵ سال اتفاقی نیست٬
مخصوصا وقتی نویسنده امیرمهدی ژوله باشد که خود به نوعی با مسائل سیاسی در
ارتباط است٬ این ۵ سال دقیقا اشاره به ۵ سال گذشته دارد٬‌ ۵ سالی که محمود
احمدی نژاد سرکار بوده و ایران را به فنا داده است! پس مطرح کردن ۵ سال اتفاقی
نبود!

در جایی دیگر از داستان فردی که در کاخ شاه زندانی است در جواب این سوال تاریخ
دان داستان (سیامک انصاری) که جهانگیرشاه دولو از کجا به مقام شاهنشاهی رسید می
گوید: اوضاع کشور بعد از رفتن زندیه بسیار خراب بود٬‌ همه چیز بهم ریخته بود و
هرج و مرج بسیاری در کشور بود٬ جهانگیر شاه دولو که پسر گوسفند چرون والی دربار
تهرون بود٬ وقتی دید اوضاع مملکت خر تو خره٬ اعلام پادشاهی کرد!

سیامک انصاری می پرسه: به همین راحتی؟

زندانی می گه: به همین راحتی که نه٬‌ با دوز و کلک و کشت و کشتار!

و این درست داستان رئیس جمهور شدن ا.ن است٬ مردی که از روستایی دورافتاده آمد
و از خر تو خری و بی قانونی کشور استفاده کرد و با دوز و کلک و کشت و کشتار و
کودتا به مسند امور نشست!

یکی از شخصیت های جالب داستان پیرمردی است که انگار فقط ۱ سال از خدا کمتر
دارد!‌ این پیرمرد توهم دارد و هر لحظه به اینور و آنور می چرخد و تصور می کند
که کسی کاری با او دارد و می خواهد اذیتش کند و دائم با تکرار بامزه: کیه؟ کیه؟
کوش؟ و کلماتی از این دست دنبال فردی در پشت سر خود می گردد.

ناگفته پیداست این شخصیت خود خود ... است! پیرمردی شیاد که در دستگاه حکومتی
ایران نقشی بسیار تعیین کننده دارد و همواره در توهم توطئه آمریکا و انگلیس بسر
می برد٬ پیرمردی که آنقدر پیر است که به نقل از او می گویند: بیگ بنگ برای شما
فرضیه است٬‌ برای ما خاطره!
میشه به این دایلوگ هم از نادر سلیمانی(آشپز) اشاره کرد که وقتی شاه رفته بود سن پترزبورگ و کاخ دچار
آشوب شده بود گفت: وقتی شاه بود فقط یه نفر قاتل بود ولی الان که شاه رفته همه
همدیگه رو می کشن. این در واقع قیاسی هست با شرایط بعد از انقلاب ما

و قضیه پولی که از مردم گرفتن و دوباره پخش کردن جای تامل داره.{یارانه ها}

نحوه ی اعتراف گیری از سیامک انصاری در زندان که دیگه آخر تابلو بود
در یک سکانسی گفته میشه که از این 5 سال هیچ اطلاعاتی در هیچ یک از کتب تاریخی
موجود نیست که سیامک انصاری میگه لابد در این 5 سال هیچ کاره مفیدی انجام نشده
که چیزی ازش نیست ، بعدش هم خود سیامک میگه اما در کتابی به اسم ((فارس نامه))
اطلاعاتی ازش موجود هست که چندان قابل اعتماد نیست، خوب به کلمه ی فارس توجه
کنین که داره اونو مرتبط میکنه به خبرگزاری ای به همین اسم که کاملاً وضعیت
مشخصی داره...

البته من اشکالاتی هم به این ها دارم و شواهدی که ثابت میکنن اتفاقا منظور خود زمان شاه است که ان شاءالله پس از جمع آوری اون ها رو هم خواهم گذاشت. ان شاءالله...
سلام

من با نظر آقایون masonryfree و zohur12.ir موافقم.
دیگه واقعا شورش رو درآوردید.
به هر نمادی گیر میدید.

لوزی در لوزی رو میگید نماد چشمهExclamationHuhExclamationHuhExclamationHuh
از روی پرده ستاره 6 پر درآوردیدBig GrinBig Grin

در ضمن با این هم مخالفم
zohur12.ir
نقل قول:در صورت ادامه بدون استدلال پاسختان حذف میشود
دیکتاتورSmileSmile
تا زمانیکه پستی بدون اهانت باشه حق ندارید پست رو پاک کنید.
حالا پست منطقی باشه یا غیر منطقی.چون شاید از نظر شما غیر منطقی باشه از نظر شخص دیگه منطقی.
فروم محلی برای درج نظرات مختلف هست.

در ضمن دوستان توجه کنند که چون فیلم و سریالی عقاید و تفکرات غربی و زندگی غربی و مادی رو نشر میده نمیتونیم اون فیلم و سریال رو ماسونی بدونیم.البته در راه اهداف ماسونی هستند ولی خود فیلم و سریال ماسونی نیستند.به نظر من بیشتر فیلم ها و سریال های ایرانی ترویج زندگی غربی و تفکرات غربی هست و به احتمال زیاد سریال های آقای مدیری هم مروج این تفکرات هست.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع