تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خط پایان یا شروع گناه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام دوستان عزیز
«إِنَّ لِلَّهِ تَعَالَى فِی کُلِّ لَیْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ عِنْدَ الْإِفْطَارِ سَبْعِینَ‏ أَلْفَ‏ أَلْفِ‏ عَتِیقٍ‏ مِنَ‏ النَّارِ فَإِذَا کَانَ آخِرُ لَیْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ أَعْتَقَ فِیهَا مِثْلَ مَا أَعْتَقَ فِی جَمِیعِهِ»
؛

خداوند در هر شب از ماه مبارک رمضان، هنگام افطار هفتاد هزار هزار شخص را که همه مستوجب آتش هستند از آتش نجات می‌دهد؛ شب آخر ماه رمضان که می‌شود، به مقدار تمام آنچه که در ماه رمضان از آتش نجات داده است، نجات می‌‌دهد.

.
.
.

بعضی ها مثل من سریع به این فکر می افتن که حالا که داره ماه تموم میشه نکنه از این رحمت و مغفرت جا بمونیم!!!!؟؟؟

اما آیا ما واقعا جا موندیم یا نه؟؟؟

یا اصلا من مستوجب آتش بودم یا نه ؟؟؟؟!!!!

تو همین حال هوا بودم که به یه همچین حدیثی برخورد کردم:

وَ لَیْسَ مِنْ صِفَاتک یَا سَیِّدِی أَنْ تَأْمُرَ بِالسُّؤَالِ وَ تَمْنَعَ الْعَطِیَّة وَ أَنْتَ الْمَنَّانُ بِالْعَطِیَّاتِ عَلَى أَهْلِ مَمْلَکَتِک

یکی از نشانه‌های عطیّه الهی، این است که هیچ‌گاه آن که عطا می‌کند و بخشش او هم زیاد است که بیان کردیم: «منّان» به عنوان بخشش زیاد است - انقطاعی در نعمت او نیست و نعمتش همیشگی است.

خوب مگه ماه رمضون های قبلی این اتفاق نمی افتاد پس چرا هر سال دنبال اینیم که از آتش فرار کنیم اما تا ماه تموم میشه روز از نو.......!!!!!!

پس مشکل از منان نیست این ما هستیم که فکر می کنیم با اتمام ماه مبارک روزه داری ما هم تموم شد دیگه کار خوب کردنمون تموم شد....و دیگه خواندن اون نمازهای باحال تموم شد!!
اما حقیقت اینه که:

الصّیام القلب من الخطاء افضل من صیام المرء من الطّعام»،

صیام قلب، افضل از صیام طعام است

در پناه حق، یا علی

حتما این حدیث رو بارها و بارها شنیدیم از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که:

«آن ھﻨﮕﺎم ﮐﻪ ھﻼل ﻣﺎه رﻣﻀﺎن ﺳﺮ ﺑﺮآورد، ﺷﯿﻄﺎن ھﺎى راﻧﺪه ﺷﺪه ﺑﻪ زﻧﺠﯿﺮ ﮐﺸﯿﺪه ﻣﻰﺷﻮﻧﺪ».

خوب چه اتفاقی میافته که شیطان تو این ماه این بلا سرش میاد؟؟؟!

یا اصلا کسی تا حالا شنیده که بعد از ماه رمضان شیاطین آزاد میشن و به جون آدما میافتن؟؟!![/b]

یا این بلایی یه که خودمون سر خودمون میاریم و کاری می کنیم که شیاطین بعد این ماه آزاد بشن.....

پس یعنی می تونیم این شیطان رو یه سال دیگه تو بند نگهش داریم.......[/b]

[تصویر: 3598012826011886374?preview]
آدرس های مرجع