تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رمضان تموم شد اما دلم بیشتر گرفت ...!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام .

فردا عید بزرگیه اما نمیدونم چرا دلم گرفته !!

ماه رمضون با تمام سختی و تشنگی و ... تموم شد اما تشنگی روح ما کی قراره تموم بشه ؟

امسال رمضان هم بدون بابا تموم شد ، یک ماه دعا و نیایش و تقرب اما بازم آقامون نیومد ،

به قول استاد رائفی پور این عید ها برای من آقا نمیشود ، شب با چراغ عاریه فردا نمیشود .

قبول دارم امسال خیلی رمضان سختی رو داشتیم اما امسال بیشتر از همیشه آقامون رو خوشحال کردیم ، از اینکه سخت و آسون پایبند دین و شریعتمون هستیم ، از اینکه نا امیدش نکردیم .

رمضان هم تموم شد اما دلم بیشتر گرفت ...!
یعنی سال بعد هم هستیم که بتونیم خودی نشون بدیم ؟ ای کاش فرصت بیشتری بود ... .

دلم تنگ میشه واسه اینکه ساعت 5 به بعد دستام رو رو به آسمون بگیرم و بگم خدایا خودت بهم صبر بده .

دلم تنگ میشه واسه اینکه ببینم روزه دارها با تمام خستگی روزهای طولانی خنده از لبانشون کنار نمیره .

دلم تنگ میشه وقتی اذان افطار رو گفتن نرم سمت غذا و بشینم با خدای خودم درد و دل کنم .

خدایا این رمضان رو بدون آقا تموم کردیم اما به حق امیر المومنین ( ع ) و به حق زینب سال بعد مارو از وجود دستهای نوازشگر آقامون محروم نکن . آمین

عید همگی مبارک Rose

همه یه جورایی دلشون گرفته.

امشب تو مسجد یه سکوت سنگینی حکم فرما بود.

آدم دلش نمیخواست دعای یاعلی و یا عظیم تموم شه.

اما خوب دیگه فردا عیده و این یعنی خدا دوست داره ما شاد باشیم و بخندیم.

فردا عیده چون خدا گناهامونو بخشیده.
با یاد حق

به دعا های خودم که اعتباری نیست ....
فقط دل خوشم به التماس دعا هایی که ماه رمضون امسال به دل های پاک و رئوف گفتم ....HeartHeart

یاالله
ماه رمضون..........

همیشه موقع رفتنش متوجه میشیم چقدر تنها شدیم .....

سلام بر تو , ای مایه ی امیدی که فراقش رنج افزاید

کاشکی عیدیه امروزه همه مون ظهور مولا بود !!

اللهم عجل لولیک الفرج
آمین !

پ.ن : فردا 2 تا عید باهمه ! فطر و جمعه !
عیدتون مبارک !
ان شا الله که سال دیگه شب قدرو با حضور آقامون برگزار میکنیم.
الهم عجل لولیک الفرج
آدرس های مرجع