نقل قول:من که دلیل قابل پذیرشی ندیدم.
اگر استدلال شما قابل پذیرش باشه (یعنی علم لدنی) چرا ایشون سلاحهای پیشرفته برای جنگ با کفار نساختن؟ چرا با هارپ آب و هوای گرم عربستان را تغییر ندادن؟!
ببینین وقتی صحبت از اسناد معتبر هست منظورم کلی گویی نیست. شما یک سند معتبر به من نشون بدین که درآن گفته شده باشه حضرت علی به زبان عبری یا آرامی مسلط بودن بنده قبول می کنم. البته سند معتبر ...
شما ابتدا گفتی منبع معتبری برای این که حضرت بتونه ترجمه کنند پیدا نکردم، که دو تا حدیث معتبر برات آوردم که علم حضرت رو نشان میده ولی شما دلایلتون برای رد اون دو تا حدیث رو نگفتین......
اگه هم به منابع احادیث اعتقاد داری که من منبع رو هم ذکر کردم ولی اگه به احادیث معتقد نیستی بحثش جداست..........
متاسفانه شما فکر می کنید علم همین سلاحهای پیشرفته است !!!! و هر کشوری هم این سلاح ها داشته باشه پیشرفته و ته علم می دونید.....
اینکه از سلاح هایی که شما پیشرفته می دونید استفاده نمی کردن دلیل نمیشه که علم نداشتن....
اما اینکه چرا ازعلمشون برای کشتار کفار استفاده نمی کردند...... این یعنی اینکه شما هنوز نمیدونید پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و معصومین (علیه السلام) هدفشون چی بود ......هدف آنها مکارم اخلاق بود نه کشتار مردم ........
و این علمشون هم علم خدادادی است من از شما سوال می کنم کدوم یکی از علم هایی که الان در اختیار ما هست می تونه کاری که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در ابتدای جنگ بدر کرد رو انجام بده یعنی یه مشت خاک بریزید هوا و همون تبدیل بشه به طوفان و موجب شکست دشمن .......
پس از علمشون در سطح درک و فهم مردم استفاده می کردن......
مثلا همون مثالی که پست قبلی زدم حضرت علی (علیه السلام) بعد از اینکه گفتن هر سوالی دارید بپرسید که جواب می دهم فردی برگشت و به این نیت که حضرت رو تست کنه گفت تعداد مو های سر و صورت من چقدره......!!!!
خوب حضرت چطور می تونستن برای مردمی با یه همچین سطح و درکی بیان اثبات علمی انجام بدن.......!!!
یا مثلا فکر می کنید امام حسین (علیه السلام) توان اینو نداشت که تمام لشکر یزید رو از بین ببره ....نخیر چون هدف چیز دیگری بود نه کشتار.........
و به همین خاطر هست که حدیث داریم از امام باقر (علیه السلام) که:
وقتی قائم ما قیام کند، دست خود را بر سرهای بندگان می کشد با این کار عقل هایشان جمع و اخلاقشان کامل می کردد.......بحارالانوار جلد 52 ص 336
یعنی درک انسان ها به حدی می رسه که توان پذیرش سخنان امام را پیدا می کنه.......
بله اگه مردم جنبه ی داشتن امام معصوم را داشتن و همینطور داشتیم....امام با خواندن یک نماز باران آب و هوا را درست می کردن و نیازی به هارپ نبود......!!!!!
اما اگه شما سند معتبر می خواهید مبنی بر علم حضرت بنده حدیث پیامبر مبنی بر باب العلم بودن حضرت علی (علیه السلام) را مثال زدم این حدیث این قدر معروف هست که می تواند معتبر بودن آن را خودتان ببیابید مگر اینکه ترجمه زبان را جز علوم ندانید!!!!!!!