شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۹/مرداد/۹۲ ۲۲:۴۴)hooman-za نوشته است: [ -> ]انشاءالله پیشرفت میکنیم ...اونا هم به لطف خدا پیشرفت کردن...
چند تا کار میتونیم بکنیم : صبر کنیم بلکه یه نفر دلسوز پیدا بشه... صبر کنیم تا امام زمان بیاد بلکه خود اقا یه فکر بکنن...گریه کنیم که من با این اخریه خیلی موافقم چون هفته ای یکی دوبار اشکمو در میاره این اینترنت...و در پایان... غیر از این سه کار هیچ کار نمیتونیم بکنیم چون کسی گوشش بدهکار نیست... مرد حسابی من برای 256 درخواست دادم ازم کارت دانشجویی میخوان با یه سری مدارک ... همچین رفتار میکنن که انگار میخوام با 256 اپوزیسیون اونور اب رو تو ایران هدایت کنم روزی هم یه دوجین اطلاعات به اسرائیل و امریکا ارسال کنم... اخه 256 هم سرعته که مدرک از ادم میخوان ..هیچ کار نمیشه کرد
به نام خدا
سلام علیکم
من اگر برخیزم
تو اگر برخیزی
همه بر میخیزند
من اگر بنشینم
تو اگر بنشینی
چه کسی برخیزد
اگر منتظر این باشیم که یکنفر دیگر بیاید کارمان را رو به راه کند یا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)بیاید ما را درست کند،اشتباه فکر می کنید.
تا خودمان درست نکنیم،امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)هم درست نمی کنند،چون باید خودمان بخواهیم.
تا خودمان نخواهیم،چه فایده ای دارد؟؟؟
اینقدر هم چیز های پیش پا افتاده را نگویید به امید ظهور.
ظهور کار هایی مهم تر دارد.
فی امان الله
(۲۰/مرداد/۹۲ ۶:۳۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]من از مخابرات گرفتم
۴ مگا بیت معادل ۵۰۰ کیلوبایت
خیلی خوبه راضیم !

وحید جان شما خیلی مایه داری
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱:۲۳).amin. نوشته است: [ -> ]دوست عزیز یکم دارین اشتباه میکنین واحد اندازه گیری سرعت kbps (bit per secend هست یعنی کیلو بیت بر ثانیه ولی دانلود براساس کیلو بایت هست (هر بایت برابر 8 بیت ) یعنی اگر شرکت سرعت 128 به شما میده سرعت دانلود شما تقسیم بر 8 میشه و برابر با 16 میشه یعنی حداکثر سرعت شما اینقدر میتونه باشه اینی که قبلا سرعتتون بالا بود خط رو آزاد گذاشته بودن دیگه 128 نبوده مثلا 1 مگ بود به اسم 128 میدادن برای جمع کردن مشتری
پینگ شما بالاست الان امتحان کردم برای من 31 هست
چرا فقط توی ایران تقسیم به 8 میشه ! ! !
خود مسئولش بهم میگه واسه اینه که میخوایم اشتراک های بیشتری بدیم
کاملا مشخصه،حکومت از اینترنت میترسه،در کنارش هم اصلا به این موضوع کاری نداره که اینترنت خوب یکی از ارکان مهم برای موفقیت کشور هست،اما حفظ نظام از اوجب واجبات است،اینترنت خر کیه؟
من هم از مخابرات 128 دارم ،ولی سرعت دانلود معمولا بیش از 200 kbs هست.البته این نشون میده در واقع سرویسی که من میگیرم 1M هست.
دلیل اصلی پایین بودن سرعت اینترنت اب بستن توی پهنای بانده.
مثلا همین مخابراتی که گفتم این کارو انجام نداده و برای جلب رضایت مشتری های پر مصرف سرویس بهتری هم ارائه میده.
ولی خیلی از شرکت ها بر میدارن همون 128 رو بین چند نفر تقسیم میکنن! که نتیجه ی این کار هم پایین اومدن سرعته.
مقصر اصلی این وضع هم مسولینی هستن که باید بر این کار نظارت کنن ولی مثل این که خواب تشریف دارن!
(۲۰/مرداد/۹۲ ۰:۵۱)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]تا 4 سال پیش اشتراک جدا بود. سرویس 128 برای یک نفر بود. من با 128 سرعت دانلودم تا 400 هم میرسید !!! الان بهترین حالتش 100 و از ظهر به بعد تا 10kb هم پایین میاد !
سال 88 قانون تصویب شد که برای 8 نفر به اشتراک بذارن.
یعنی زنگ میزنی شرکت ، میگه سرعت دانلود شما با سرویس 128 باید 12kb باشه ! یا خودشون نمیدونن سرعت یعنی چی یا خودشون رو به نفهمی میزنن. دایال آپ حدود 6-7 سال پیش سرعت دانلودش 10 بود ! حالا adsl فرقش با دایال آپ چیه نمیدونم :دی
سرعت اینترنت از ساعت 7 صبح تا 11 خوبه و سرعت دانلود همون حدود سرویسیه که میگیری ، ولی از ساعت 11 تا 9 شب سرعت میاد روی 30-40 ، و پینگ به 800 میرسه که پینگ بالای 300 تقریبا خیلی افتضاحه. بالاترین پینگ توی افعانستان 180 هست که بهترین حالت برای ایرانه!!!
از ساعت 1 شب تا 7 صبح هم که رایگانه و افتضااااااح!
و این اشتراک یعنی دزدی اشکار ! یکی از مسئولینش رو باش بحثم شد ، گفت قانونش اینه ، اشتباهه ولی اینه ، کاری هم نمیشه کرد. !!! وقتی خود مسئولش اینو میگه دیگه انتظاری از کسی نیست. پول حروم ... 
انتظار جواب به این مفصلی رو نداشتم. به هر حال می خواستم همون چیزی رو بگم که امین گفت.
در کل این شرکتا هیچ کارن. خانه از زیرساخت ویران است...
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۱:۰۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]وحید جان شما خیلی مایه داری 
بله، شما متوجه شدی وحید می خواست به چه نکته ای اشاره کنه. تبریک می گم.

ایراد این مملکت اینه که دلسوز نداره هر کی میاد می کنه و میره دلش به حال من و تو نمی سوزه
بسم الله
من خودم هم نسبت به سرعت نت ودرمقابل هزینه ای که پرداخت میشه معترضم.
اما ایراد اصلی تر اینجاست که فرهنگ صحیح استفاده هنوز بین ماوجودنداره.همین الان باهمین سرعت لاک پشتی برخی آمارهای شرم آوری ازمیزان مراجعه کاربران ایرانی ازسایتهای خاصی ارائه میشه چه برسه به اینکه سرعت نت بالاترهم برود.
مشکل با دلسوزی مسئول یا مسئولین حل نمیشه.
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۱)sarallah نوشته است: [ -> ]من هم از مخابرات 128 دارم ،ولی سرعت دانلود معمولا بیش از 200 kbs هست.البته این نشون میده در واقع سرویسی که من میگیرم 1M هست.
دلیل اصلی پایین بودن سرعت اینترنت اب بستن توی پهنای بانده.
مثلا همین مخابراتی که گفتم این کارو انجام نداده و برای جلب رضایت مشتری های پر مصرف سرویس بهتری هم ارائه میده.
ولی خیلی از شرکت ها بر میدارن همون 128 رو بین چند نفر تقسیم میکنن! که نتیجه ی این کار هم پایین اومدن سرعته.
مقصر اصلی این وضع هم مسولینی هستن که باید بر این کار نظارت کنن ولی مثل این که خواب تشریف دارن!
به این دلیل وضعیت شما انطوریه که سرویستون حجمیه،سرعت رو بالا بستن که حجمتون زودتر تموم شه یا اینکه بیشتر مصرف کنین و بیاد روی قبض
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۸)rastin نوشته است: [ -> ]بسم الله
من خودم هم نسبت به سرعت نت ودرمقابل هزینه ای که پرداخت میشه معترضم.
اما ایراد اصلی تر اینجاست که فرهنگ صحیح استفاده هنوز بین ماوجودنداره.همین الان باهمین سرعت لاک پشتی برخی آمارهای شرم آوری ازمیزان مراجعه کاربران ایرانی ازسایتهای خاصی ارائه میشه چه برسه به اینکه سرعت نت بالاترهم برود.
مشکل با دلسوزی مسئول یا مسئولین حل نمیشه.
این از طبعات جامعه محدود هست،مردم بیشترشون یه جورایی شدن بیمار جنسی
نقل قول: نوشته است: وحید جان شما خیلی مایه داری ![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
نه بابا ماهی ۵ تومن بود با ۲ گیگ حجم
که الان شد ماهی ۹ تومن . البته قبلا هم به نطرم ۹ بود میگفتن ۵
من از فلش های سیم کارت خور استفاده میکنم،الان ایرانسل دارم
میخواستم بدونم که کسی رایتل دیتا داره یا خبر داره که سرعتش چطوره؟
اگه خوبه بگیرم از اون استفاده کنم
آقای غرضی توی مصاحبه ش با همشهری جوان یه چیز جالبی میگفت،میگفت مشکل اینترنت سیاسیه وگرنه خیلی راحت میشه سرعتش رو برد بالا

از صراحتش خوشم اومد.غرضی متشکریم!