تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رابطه ی ازدواج و طرز برخورد با دیگران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۶)simorghsimorgh نوشته است: [ -> ]آیا شما با این موافقید که اکثر اون دسته از افرادی که ازدواج نکردن، طرز برخوردشون با دیگران صمیمی تر و حد و مرزشون کمتر هست ؟
مثلا وقتی دو تا مجرد از هم سؤال می پرسن (مخصوصا اگر جنس مخالف باشن) سعی در جواب دادن طولانی دارن ولی یک فرد متأهل سعی می کنه بعد از پاسخ دادن به سؤال مخاطبش، صحبتو قطع کنه !

چقدر این نکته ی روانشناسی رو قبول دارید ؟ ( مخصوصا در مورد خانم های مجرد )

تو کلاس زبانی که من میرم .وقتی استاد میگه مکالمه با هم داشته باشید.اکثرا متاهل ها از مکالمه با غیر هم جنس خودداری میکنن.اما مجردها ...

یه ذرش طبیعیه اما خوب نباید ادما به خودشون اجازه بدن از حد خارج شن و به قدر ضرورت باید صحبت کنن.

البته آقاهای مجرد بیشتر اینجورن در کلاس ما...Cool

البته بعضی متاهل ها هم دیگه فک میکنن چون متاهلن باید راحت باشنConfused

کلا جوی که مجبور باشی با نامحرم همکلام شی بدرد نمیخوره.متاعل مجرد هم نداره...
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۶)simorghsimorgh نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان گل انجمن

بذارید زیاد توضیح ندم و مطلب رو در یک عبارت کوتاه خلاصه کنم.

آیا شما با این موافقید که اکثر اون دسته از افرادی که ازدواج نکردن، طرز برخوردشون با دیگران صمیمی تر و حد و مرزشون کمتر هست ؟
مثلا وقتی دو تا مجرد از هم سؤال می پرسن (مخصوصا اگر جنس مخالف باشن) سعی در جواب دادن طولانی دارن ولی یک فرد متأهل سعی می کنه بعد از پاسخ دادن به سؤال مخاطبش، صحبتو قطع کنه !

نه......
من خیلی خانومای متاهل و میبینم که راحت هستند...و همچنین آقایون متاهلی رو میبینم که خیلی راحت تر هستن!!!
سلام
نقل قول:
آیا شما با این موافقید که اکثر اون دسته از افرادی که ازدواج نکردن، طرز برخوردشون با دیگران صمیمی تر و حد و مرزشون کمتر هست ؟

مخالفم.اتفاقأ ببخشیدها به چشم دیدم،پر رو تر شدند و تازه روشون باز شده.(مخصوصأ آقایون خجالتی و کم حرف در دوران مجردی)

نقل قول:چقدر این نکته ی روانشناسی رو قبول دارید ؟ ( مخصوصا در مورد خانم های مجرد )

کمی در مورد خانم ها قبول دارم.چون معمولأ خانم ها تعهدشون نسبت به همسرشون بیشتره.

ولی نمیشه جواب کلی داد و نتیجه کلی در این مورد گرفت.چون بستگی به اخلاق طرف در دوران مجردی داره.و هر آدمی یجوره.

معمولأ من دیدم افراد خجالتی،بعد ازدواج راحت تر شدند و از خجالتشون کم شده.
از طرف یه پسر مجرد باید اینو بگم که عفیف ترین و با حیا ترین دختر خانم ها هم اگه واقعا حس کنن فلان کسی که بهشون علاقه داره ، میتونه خوشبختشون کنه ، گاهی اوقات ، فقط گاهی اوقات اینو یه جوری یا با یه رفتاری بهش نشون میدن. نه اینکه بخوان مرز های خودشون رو بشکنن ولی اگه درصد بالایی مطمئن باشن اینکارو میکنن
(۲۲/مرداد/۹۲ ۱:۴۷)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]از طرف یه پسر مجرد باید اینو بگم که عفیف ترین و با حیا ترین دختر خانم ها هم اگه واقعا حس کنن فلان کسی که بهشون علاقه داره ، میتونه خوشبختشون کنه ، گاهی اوقات ، فقط گاهی اوقات اینو یه جوری یا با یه رفتاری بهش نشون میدن. نه اینکه بخوان مرز های خودشون رو بشکنن ولی اگه درصد بالایی مطمئن باشن اینکارو میکنن

به نظر من اون پیامبر بود که وقتی حضرت خدیجه ازش خواستگاری کرد جنبشو داشت . پسرای الان...

بعدشم مگه صحبت طولانی نشانه علاقه است؟؟؟Huh

تازه من فک میکنم مطمئن نیستم اگه یه خانوم به روشی که حضرت خدیجه اقدام کردن (واسطه)عمل کنن هیچ اشکالی از لحاظ دین نداشته باشه. اما خوب عرفن مشکل داره دیگه...اونم به خاطر جنبه پایین برخی ...

صحبت طولانی نشانه علاقه باشه پس خود ابراز علاقه چه جوریه؟!

به نظر من اگه فرد قبلش رو باز تر و ... بوده باشه احتمال اینکه بعد از ازدواج در مورد صحبت با نامحرم و حیا و حجب و ... رعایت کنه خیلی زیاده.
ولی دیدم خانم هایی که قبل از ازدواج بسیار کم صحبت بودند و بعد از ازدواج در احوال پرسی ها و مهمانی ها گرم تر عمل کنند

سلام

نمیدونم منظورتونو خوب متوجه شدم یا نه
اما با این قضیه تا حد زیادی موافقم
چند تا از دوستای صمیمیم و اطرافیانم که ازدواج کردن همینطوری شدن
حتی با من که باهاشون همجنس هستم
یه جورایی انگار درگیری های ذهنیشون خیلی بیشتره و علاقه به زیاد صحبت کردن ندارن
اوایل که دوست صمیمیم عقد کرد سره همین قضیه خیلی اذیت شدم ولی بعد ها درکش کردمو فکر میکنم سره همین بیشتر شدن درگیری های ذهنی هست
نقل قول: چقدر این نکته ی روانشناسی رو قبول دارید ؟ ( مخصوصا در مورد خانم های مجرد )

تغییر رفتار بعد از ازدواج به هر شکلی نشان دهنده ی اینه که شخص به موقع ازدواج نکرده ! یا خیلی زود و یا خیلی دیر ...هیچ ربطی به روانشناسی هم نداره ... این نکته روانشناسی یعنی اینکه طرف چون رابطه ی جنسی پیدا کرده دیگه بی رغبت شده به جنس مخالف ؟ و مجرد ها چون عذب هستن بحث هاشون رو کش میدن ؟ چون بعد از ازدواج میل جنسی که فروکش میکنه و اگر نه از لحاظ روحی شخص در وضعیت بهتری قرار داره

به هیچ وجه نکته ی کاملی نیست و فقط یه بحث ناقصه که با چند تا دلیل میشه ردش کرد مصداقش رو هم دوستان در تالار بهش اشاره کردن که دقیقا مسئله عکس شده .
من مخالفم خیلی هارو دیدم که وقتی مجرد بودن صمیمی برخورد میکردن ولی حد و
مرز رو رعایت می کردن و وقتی که ازدواج کردن بازم صمیمی و گرم برخورد می کردن...

هر دوتا حالتش وجود داره یکی بعد ازدواج سر و سنگین برخورد میکنه یکی گرمو
صمیمی میشه!!!

اونایی که سر سنگین میشن معمولا اطرافیانش ازش زده میشن و دوست ندارن باهاش
ت
عامل داشته باشن...
بنظر من آدم چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج باید با بقیه صمیمی برخورد کنه ولی با

جنس مخالف باید حد و مرزو رعایت کنه...Rose
اونایی که سر و سنگین میشن شاید همسراشون دوست ندارن با بقیه تعامل زیاذی

داشته باشن.
سلام

چرا بعضیا اینجوری هستن

اما بعضیام ک من دیدم ربطی ب متاهلی مجردی نداره هر وقت حرفشون تموم شد تموم میکنن!!!!

حالا میخاین نتیجه بگیرین ک این ی نکته روانشناسیه؟
شاید....البته الان متد های (!)جلب توجه زیادی نسبت به جنس مخالف کشف شده اما این جزو روشهای basic و پایه ایه و سعی میکنن دوستان حتما ازش استفاده کنن!!!!!!! شاید واسه همین ب چشمتون اومده.....
زیاد جدی نگیرین اینجور ادما رو کلا تو توهمن!!!!!!! از همین چیزا هم نتیجه میگیرن ک فلانی ب من منظوری داره لابد....
کلا ی همچین ادمایی هستن!
باتشکر...

یا علی....
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع