تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اشک تمساح گلشیفته برای بازگشت به ایران!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۳/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۴)JohnShepard نوشته است: [ -> ]به چه جرمی باشون برخورد می شه؟
هر کاری که کرده باشه به خودش مربوطه. به شماچه مربوطه که چی کار کرده.
می خواین از این به بعد کسایی که از ایران خارج می شن و مسافرت می رن اگه در کشور می زبان روسری خودشون رو برداشتن رو بعد برگشت مجازات کنین؟
می خواین اجبار کنین که تو خونه فک و فامیل که می ریم، خانوما چادر سر کنن؟
مثل می یان به جرم مهمونی گرفت دخترا وپسرا می گرنشون! من نمی دونم تو خونه چه ربطی به بقیه داره؟Angry

وقتی یه کسی یه زمانی داخل کشور بروبیایی داشته ، مشهور بوده (یا به گفته ی بعضی ها ستاره ی سینمای ایران بوده)...بچه های این مملکت ازش امضا میگرفتن...وقتی اسمشو اون زمان توی نت سرچ میکردی nتا صفحه واسش باز میشده ....
ولی الان
اومده خارج از مرزهای این مملکت به اسم ایران و ایرانی داره قانون شکنی میکنه بله باید هم تبعاتش رو بببینه و بچشه....

بله هرکس اگه توی خونه اش هرکاری انجام بده کسی کاریش نداره ولی همینکه بیرون و در ملا عام هنجاری رو بشکنه باید پاسخگو باشه...
بسم الله الرحمن الرحیم

اکیدا توصیه میکنم حتی اسم این افراد رو توی جمع نیارید چون همین اسم بردن از این افراد به نفع دشمنه

بگذارید در زباله دان تاریخ دفن شوند
نقل قول:
وقتی یه کسی یه زمانی داخل کشور بروبیایی داشته ،
مشهور بوده
(یا به گفته ی بعضی ها ستاره ی سینمای ایران بوده)...بچه های این مملکت ازش امضا میگرفتن...وقتی اسمشو اون زمان توی نت سرچ میکردی nتا صفحه واسش باز میشده ....
ولی الان
اومده خارج از مرزهای این مملکت به اسم ایران و ایرانی داره قانون شکنی میکنه بله باید هم تبعاتش رو بببینه و بچشه....

بله هرکس اگه توی خونه اش هرکاری انجام بده کسی کاریش نداره ولی همینکه بیرون و در ملا عام هنجاری رو بشکنه باید پاسخگو باشه...
ببین اگه مثلا من برم تو آلمان و یه نفر رو بکشم، بعد بخوام برگردم، ایران می تونه در صورتی که آلمان بخواد منو راه نده یا دستگیر کنه و تحویل آلمان بده. خودش حق مجازات نداره چون جرم در کشور دیگه ای انجام شده...
تازه این خانوم محترم جرمی هم با توجه به قوانین کشور ساکن در اون انجام نداده که اون کشور ازش شکایت داشته باشه و قانونا حق داره به کشورش برگرده و زندگی کنه. ایران نمی تونه ایرانی هایی که خارج از ایران هستن رو در زمان خارج بودن انتظار رعایت قوانین ایران رو داشته باشه.
نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم

اکیدا توصیه میکنم حتی اسم این افراد رو توی جمع نیارید چون همین اسم بردن از این افراد به نفع دشمنه

بگذارید در زباله دان تاریخ دفن شوند
متاسفم....
هیچ دادگاهی در ایران یا خارج از ایران اینو نمی گه...
من یک کلیپ تو آپارات ازش دیدم که می گفت این اتفاقاتی که واسه من افتاد خیلی خوب بود و من از کار هایی که تا الان کردم اصلا پشیمون نیستم و بر عکس این اتفاقات اخیر باعث شد که من بتونم از ایران جدا شم خیلی حرفای دیگه هم زد ولی یادم نیست کامل.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع