تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ارتباط با ناظران بخش صنعت سینما و هالیوود
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
سلام...
دوستان و کاربران عزیز فروم اگر انتقاد یا پیشنهاد یا مبحثی را برای عنوان کردن دارند از طریق همین تاپیک به ما اعلام کنند تا مورد بررسی قرار گیرد...
الله حافظ
با سلام

از همه دوستان که در بخش های مختلف تلاش میکنند تا روشنگری ایجاد شود نهایت تشکر و قدردانی رادارم.

دوستان میخوام عرض کنم که پرداختن به موضوعات تکراری چون فراماسونی ( که به طور کامل در مستندظهور و دیگر مقالات به اون پرداخته شده است) و یا فلان علامت فراماسونی در فلان فیلم و یا فلان ویدئو فلان خواننده بپردازیم یا مثل حرکت درون دایره از همان نقطه شروع به همان جا برسیم سعی کنیم یک کار اساسی انجام بدهیم

از اونجایی که اسم این تالار بیداری اندیشه هست بیاییم اندیشه خود و دیگران را بیدار کنیم..!!!!!!!!!!!!!

ما یک کار بسیار مفید میتونیم بکنیم زمینه اعتقادی و دینی خود را بالا ببریم مثلا در یک پست کار بسیار زیبایی انجام شه و اون ختم قران برای شهدای کربلاست. چرا ما همش گیر دادیم به فلان فیلم یا فلان علامت ماسونی . اگاهی از حربه های دشمن درسته !!!! ولی چرا سعی نکنیم با قران و ادعیه و اعتقادات در مقابل دشمن باستیم.چرا ما نیاییم حربه های دشمن را بشناسیم.

چرا در این تالار جایی برای تفسیر سوره های قران و یا نهج البلاغه قرار نداده ایم ؟ واقعآ جشون خالیه ؟

چرا دشمن شناسی فقط معطوف شده به شیطان ؟ ایا نوادگان شیطان الان بیکار نشستند؟ نوادگان شیطان مثل امریکا، انگلیس ، اسرائیل و یا فلان اخوند دنیا پرست الان بیکار نشسته اند؟ اسم این تالار بیداری اندیشه هست واقعآ چقدر روی این مسائل کار شده !!!!!!!!!!

چرا دانشمندان ما توسط انگلیس و امریکاو رژیم صهیونیستی ترور میشوند ما بجای دشمن شناسی وو راه مقابله با ان به فلان فیلم یا علامت ماسونی بپردازیم ؟

چرا ما نباید اخبار سیاسی و دینی و دشمن شناسی ما به روز باشد؟ ایا دین جدا از سیاست است؟

حضرت رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وقتی که به مدینه هجرت فرمودند مدینه را پایگاه دینی توآم با سیاسی قرار داداند.
بله SAEED_KOSAR کمی حق با شماست...
اما هنوز مردم از دجال و فراماسونری آگاهی ندارند . کلدانسته هایشان در حد یه هرم یا گروه های متال است...
ختم قرآن و از این دست کارها زیاد انجام شده ... به نظر بنده باید خلا پرشود نه بیاییم اینجا باز تفسیر قرآن انجام دهیم که به نظر بنده مرتبط با موضوع اصلی این تالار نیست...
فضای اینترنت پر از انسان های گناه کار است اگر در اینجا هم مانند جامعه کارهای تکراری انجام شود مردم از اینجا هم زده خواهند شد...
فکرتان را باز کنید اصلا مباحث ما تکراری نیست شما به 4 نماد داخل این پست ها که هی تکرار میشود دقت نکنید به اهداف این کارها دقت کنید...
باید انقدر تکرار کنیم تا مانند مبحث معماری کاری انجام شود...
سلام
باز هم از همه دوستان نهایت تشکر دارم

امیر جان ، اگه تالار با این بحث های تکراری بره جلو دچار انحطاط و انزوال میشه.
درسته، شناسایی فراماسونی و نقد فیلم خوبه و یکی از راههای دشمن شناسی است ولی نقد هایی که میشه اکثرا فاقد اعتبار هستند. میشه در این بخش از تحلیل های ارزشمند اقایانی چون دکتر عباسی و اقای نادر طالب زاده و نیز نقد فیلم های بروز پرداخته شود.

دشمن هزاران حربه داره و یکی از ان هزاران حربه از طریق فیلم و ویدئو و یا موزیک است.

منظور اصلی من اینه که چرا چسبیدد یه این یک حربه و با تحلیلهایی بعضا وارانه . دوست عزیز من به عنوان یک برادر فقط میخواهم یک نصیحت کنم که از دیگر حربه های دشمن غافل نشوید و اطلاعات سیاسی و دشمن شناسی به روز شود واین امکان ندارد مگر مدیران و دوستان در این جهت اقدامی انجام دهند.

دشمنان ما هیچ وقت برای ما صبر نمی کنند
سلام

اول از مدیران این بخش تشکر میکنم مخصوصا Reza_Jackman عزیز که نقدهای محتوایی خیلی خوبی رو برای فیلم ها زحمت میکشن و قرار میدن. به امید اون روزی که همه ی دوستان با دید تحلیلی و مطالعات کافی بتونن نقد هاشون رو به سمت محتوا ببرن و از لایه ی نمادگرایی بیرون بیان.

من یه انتقاد داشتم از روند بررسی فیلم ها که به نظر حقیر اگر عنایت داشته باشید میتونه تاثیر بیشتری برای همه داشته باشه. اول یه نگاهی به تاپیک های زیر بندازیم :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3274.html

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2824.html

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3175.html

همونطور که میبینید دوستان زحمت کشیدن و نقدی در رابطه با این فیلم ها نوشتن ولی این از طرفی باید این رو هم در نظر بگیرید که ممکنه اصلا کسی این فیلم رو ندیده باشه و یا تعداد کمی از کابرا دیده باشن که به نظر حقیر نه تنها این نقدها موثر نبودن بلکه باعث تبلیغ فیلم مذکور هم شده اند که فکر نمیکنم هدف ما در این تالار دیدن فیلم باشه بلکه باید فیلمی که میبینیم را نقد کنیم و لزومی ندارد که فیلمی که عموم ندیده اند نقد شود. البته منظورم فیلم های بالا نیستن من فقط میگم یه فیدبکی هم از کاربرها داشته باشیم تا انشاالله به زحماتمون جهت درست داده باشیم.

در اخر حقیر پیشنهادم اینه که یه تاپیک نظر سنجی بذارید و مثلا هر هفته فیلمی که بیشتر دیده شده رو نقد کنید

یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم .

سلام محمد جان ...ممنونم که نظرت رو اعلام کردی توی تاپیک تا با همفکری بیشتر بتونیم این بخش ها رو بهتر پیش ببریم HeartHeartHeart

نقل قول:ولی این از طرفی باید این رو هم در نظر بگیرید که ممکنه اصلا کسی این فیلم رو ندیده باشه و یا تعداد کمی از کابرا دیده باشن که به نظر حقیر نه تنها این نقدها موثر نبودن بلکه باعث تبلیغ فیلم مذکور هم شده اند که فکر نمیکنم هدف ما در این تالار دیدن فیلم باشه بلکه باید فیلمی که میبینیم را نقد کنیم و لزومی ندارد که فیلمی که عموم ندیده اند نقد شود

محمد جان حق با شماست ما نباید فیلم ها رو معرفی کنیم .
اما گفتین که لزومی نداره هر فیلمی نقد بشه که باز حق با شماست اما اگه روند فیلمهایی که من با اطلاعاتم کمی که دارم رو دیده باشین متوجه میشین که من از هر موضوعی یه فیلم رو انتخاب میکنم ...مثلا توی تالار هیچکسی به فیلم هایی که به سبک زندگی اشاره میکنند رو نقد نکرده بود و فقط بیشتر روی فیلم های تخیلی و ... زوم میشد و فکر کنم هیچکسی به مقوله ی سبک زندگی نپرداخته بود . سعی من توی تاپیک هام این بوده که بیشتر کلید فیلم رو به خواننده بدم نه صرفا تحلیل خودمو ...اگه مثلا من فیلم سبک زندگی نقد کردم کلید این فیلم رو به خواننده دادم و اینکه هروقت با همچین چیزی توی فیلم مواجه شد معنی خاص میده و بی دلیل نیست ... و تاپیک میمون های فضایی که دوست عزیزی اونو به شکل زیبایی اما کوتاه نقد کردند به نظرم فراتر از حد تالار بود شاید به همین جهت بود که زیاد مورد استقبال قرار نگرفته بود ...توی اون تاپیک مسائل سنگینی مطرح شده که متاسفانه دوستان زیاد اهل خوندن این مطالب نیستن توی بخش سینما و بیشتر دوست دارن ببینند توی فلان فیلم هالیوود چه اتفاقی میفته بعد اون رو یه جوری با زندگی واقعی پیرامون خودمون تطبیق بدن...متاسفانه به دنبال یادگیری نیستیم و شهوت دانستن راجع به فرقه های مخفی داریم که بیشتر توی بخش سینما و انجمن های مخفی خودش رو نشون میده .
من به عنوان کسی که وظیفه نظارت دارم بر تاپیک ها سعی کردم تا اونجایی که ممکنه تاپیک ها و پست هایی که مسئله ی مفیدی دارند رو نگه دارم که به منزله ی یادگیریهستند تا شهوت دانستن راجع به فراماسونری !!!
ببینید شما کافیه از یک فیلم اخرالزمانی یه کلید در بیارید و اونو در اختیار خواننده بذارید بعد از اون خود خواننده با اون کلید فیلم اخرالزمانی میبینه و این خیلی خوبه .
اگر دوستانی که از دید نمادگرایی تاپیک میزنن کمی به این مسئله توجه میکردند که این نمادها رو مثله جورچین کنار هم بذارند مشکل ما توی نماد گرایی هم حل بود .
من از معرفی فیلم ها زیاد نگران نیستم چون ما چه بخوایم و چه نخوایم این فیلم ها معرفی میشند ...مهم اینه که ما کلید رو به بیننده بدیم که اگاهانه فیلم رو ببینه !!!
اگر فیلمی معرفی کردم توی سایت مثله فیلم خانم فراهانی یا فیلم مردان ایکس 5 میدونم که خواننده ی این سایت یه پس زمینه ای از این فیلم ها داره و با خواننده ی معمولی فرق میکنه .

نقل قول:در اخر حقیر پیشنهادم اینه که یه تاپیک نظر سنجی بذارید و مثلا هر هفته فیلمی که بیشتر دیده شده رو نقد کنید

حقیقتش محمد جان معمولا در هفته ما چند تا تاپیک داریم که مربوط میشه به فیلم هایی که بیشتر مردم کشورمون میبینند ولی دوستان فقط فیلم رو معرفی میکنند و میگن مثلا فلان فیلم اومد نظرتون چیه ؟ منم تاپیک رو یه چند وقت میذارم بمونه تا شاید کسی راجع بهش نظر بده اما متاسفانه بیشتر جبهه گیری میشه ... یکی میاد میگه به نظرم فیلم خوب بود ...یکی میگه نه بد بود .

ازت ممنونم که برای بهتر شدن این بخش نظر خودت رو اعلام کردی داداش HeartHeartHeart
ممنون از شما.

حرفاتون کاملا منطقی بودن. ولی من دوست داشتم مثلا مثل تاپیک ارباب حلقه ها همه ی دوستان بتونن نظر بدن و درگیر نقد بشن و براشون جذابیت داشته باشه. به هز حال خیلی ممنون!! دیگه حرفی رو برای زدن باقی نذاشتید!!Smile

موفق بمانید
سلام

یکی از مشکلاتی که این تالار داره اینه که حجم تاپیک هایی که روزانه قرار داده میشن زیاده و این به یک کابر جدید اصلا فرصت نمیده که به ارشیو سر بزنه! من خودم معدود دفعاتی یه نگاهی به اون عقبا انداختم و انصافا مطالب به درد بخوری پیدا کردم!

میخواستم پیشنهاد بدم هر از چند وقتی( مثلا هر هفته ) یکی از تاپیک های مهمی که در ارشیو قرار داره رو بیارید به صفحه ی اول تا دوستان تازه وارد هم بتونن از مطالب مهم قبلی استفاده کنن!

یا علی . . .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان! یه چند وقت هست چندتا سوال پیش اومده واسم باید بپرسم...
اگه میشه جواب بدیدAngel
چرا اینقدر توی فیلم ها داستان سفید برفی داره بازسازی میشه به طرق مختلف؟؟ مثل پادشاه دیوانه داستان سفید برفی و ....
چرا بعضی از ماسون ها تو فیلم ها خنگ و عقب افتاده معرفی میشوند؟ مثل گوفی
چرا تو فیلم ها حتی هری پاتر همیشه شیطان شکست میخوره؟و آبروش میره؟
فکر می کنید شیطانی که آ« ها در فیلم های خودشان
مطرح می کنند همان شیطان رانده شده است یا نه یکی
از بزرگان اسلام است...!
آ« ها که نوکران شیطان هستند هیچ وقت در فیلم هایشان
خود شیطان رو نابود نمی کنند آنها در فیلم هایشان نعوذبالله بزرگان دین ما
را شیطان فرض می کنند!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع